SD KWADRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SD KWADRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.916.844

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 16.07.2013 13307-0477-012
20/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11307557*

Neergelegd

16-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): SD KWADRA

0841916844

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Dellaertsdreef, 94.

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van dertien december tweeduizend elf, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNER : De Heer DAUWE Sven Juliaan, geboren te Gent op 31 juli 1969, nationaal nummer 69073101766, wonende te 9940 Evergem, Dellaertsdreef 94.

2. NAAM-VORM : SD KWADRA  Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3.. ZETEL : 9940 Evergem, Dellaertsdreef, 94.

4. DOEL : De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor haar eigen rekening en voor rekening van derden :

Elke activiteit van beheer, beleid, directie en organisatie. Zij zal in dit kader, met name het dagelijks beleid, beheer en de vertegenwoordiging van alle personen, verbonden of niet, kunnen waarborgen.

Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

Het ontwikkelen van management projecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen zowel aan natuurlijke personen als aan vennootschappen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van management activiteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuursmandaten.

De deelneming, onder welke vorm ook, in alle Belgische of buitenlandse vennootschappen of nog op te richten vennootschappen en alle andere rechtspersonen, ongeacht hun juridische vorm, de aankoop door middel van intekening, uitwisseling, aankoop of op om het even welke andere wijze, evenals de vervreemding door verkoop, uitwisseling of om het even welke andere manier, van aandelen, obligaties, van effecten van welke aard ook, beheer in de meest ruimste zin, de verbetering en de valorisatie van de portefeuille die haar zal ingebracht zijn, die zij zal verkrijgen of waarvan zij elk recht in handen zal hebben.

Zij mag de vennootschappen en andere rechtspersonen waarin zij deelnemingen bezit, alle nuttige steun in eender welke vorm verlenen.

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het geven van trainingen en consultancy in de ruimste zin.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties. Eveneens de aankoop en verkoop van roerende goederen zoals bijvoorbeeld kantoormateriaal.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaar.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, prospectie, marketing.

De publiciteit, reclame marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die door de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking.

Zij mag deelnemen aan, belangen nemen in andere zaken, of vennootschappen dewelke een gelijkaardig doel hebben of er betrekking op hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

5. voor een onbeperkte duur

6.KAPITAAL : ¬ 18.600 vert door honderd (100) aandelen zavnw.Onderschreven en volstort in specien als

volgt : door de enige comparant op honderd aandelen voor ¬ 12.400,00.

7. BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten;De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

8. JAARVERGADERING : de derde zaterdag van juni om achttien uur - elk aandeel geeft recht op 1 stem. 9.BOEKJAAR : 01/01  31/12

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening : De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen: 3) het eerste boekjaar aanvangt op één oktober en eindigt op éénendertig december 2012.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op derde zaterdag van de maand juni om achttien uur, in het jaar 2013.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één oktober 2011. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op één te bepalen en benoemt tot die functie:

De Heer DAUWE Sven, geboren op eenendertig juli duizend negenhonderdnegenenzestig, te Gent, nationaal nummer 690731-017-66, wonende te 9940 Evergem Dellaertsdreef 94, die aanvaardt.

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publikatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SD KWADRA

Adresse
DELLAERTSDREEF 94 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande