SDM-TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SDM-TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.050.111

Publication

22/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

APR, 7013

Griffie

1,1q12iltit11

V

beh

aa

Be

Sta,

A



Ondernemingsnr : 0870.050.111

Benaming (voluit) : SDM-TRANS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Broekestraat 81

9667 Horebeke

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - AFSLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op, 9 april 2013

' Dat de heer DE METS Steve Jean Martin, geboren te Ninove op 9 augustus 1978, wonende te 9667 Horebeke, Broekestrat 81, zijnde de enige vennoot, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen handelende als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SDM-TRANS", met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Broekestraat 81, ondernemingsnummer 0870,050.111, rechtspersonenregister Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SDM-TRANS", met, zetel te 9667 Horebeke, Broekestraat 81, wordt ontbonden en dit vanaf heden, Tweede besluit

Er werd en wordt geen vereffenaar aangesteld.

Gemelde vennootschap werd v6ôr haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door haar voornoemde zaakvoerders, de heren Steve DE METS en Freddy DE METS. Zij worden ontslagen van deze taak. Zij zullen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen, Derde besluit

De heer Steve DE METS, in zijn hoedanigheid van enige vennoot-zaakvoerder, en, de heer Freddy DE METS, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, bevestigen wel degelijk kennis te hebben van de hogervermelde verslagen en staat en beschou-'wen zij de voorlichtingsvoorwaarden van artikel 181, §2 van het Wetboek van Vennootschappen als vervuld. Zij keuren de rekeningen van de vereffening goed en verzaken voor zoveel als nodig aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vierde besluit

Aan de zaakvoerders, de heren Steve DE METS en Freddy DE METS, wordt vol ledige kwijting verleend voor de door hen verrichte vereffening "de facto".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod1ii

~.-

Vijfde besluit

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De ' vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

Zesde besluit

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden door en ten huize van de heer Steve DE METS te 9667 Horebeke, Broekestraat 81.

Zevende besluit

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Accountantskantoor Bekaert", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50 (ondernemingsnummer 0879.961,828, RPR Oudenaarde), of elke andere door haar ` aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling `van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige en bij alle andere administraties.

Uit de uiteenzetting van de voorzitter-enige vennoot van de vergadering blijkt tevens:

1) Dat de enige vennoot en de beide zaakvoerders op de algemene vergadering aanwezig zijn.

2) Dat de heren Steve DE METS en Freddy DE METS, in hun hoedanigheid van zaakvoerders, op 2 april 2013 het verslag hebben opgesteld niet toelichting van de ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd, waaruit de toestand van de vennootschap blijkt op 31 maart 2013.

Luidens deze staat zijn er geen passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

3) Dat de heer Karel Depoorter, bedrijfsrevisor te 8520 Kuurne, Kortrijksestraat 175, aangewezen door de zaakvoerders, op 4 april 2013 het verslag heeft opgesteld over de staat, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA SDM-TRANS een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2013 die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 48.526,49 Euro en een netto-actief van 45.811,01 Euro. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.":

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerders I- staat van activa en passiva

verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.12.2012, NGL 09.01.2013 13006-0272-011
29/08/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- N

behouden

aan het

Belgisch Staatsblac





Benaming : SDM-TRANS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broekestraat 81

9667 Horebeke

Onderwerp akte :UITBREIDING EN AANPASSING DOEL - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM

JAARVERGADERING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria-Horebeke) op 11 augustus 2011

Dat de enige vennoot, handelende als buitengewone algemene vergadering van dei besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SDM-TRANS", met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Broekestraat 81, ondernemingsnummer; 0870.050.111, rechtspersonenregister Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De enige vennoot legt het verslag van de zaakvoerders voor, waarin de voorgestelde' uitbreiding van het doel omstandig wordt verantwoord en van de aangehechte staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2011.

Hij erkent in het bezit te zijn van een kopie van dit verslag en de aangehechte staat van activa en passiva en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van dit verslag en aangehechte staat, zal worden neergelegd bij de griffie: van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige akte.

TWEEDE BESLISSING" De enige vennoot beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

" Aan- en verkoop, import en export, nationale en internationale handel van voeding en dranken, grondstoffen en landbouwproducten.

" Handelsactiviteiten en trading in allerhande goederen en diensten.

" Het organiseren van logistieke processen in opdracht van derden; het aanbieden van: opslag en stockage van goederen; het verpakken en verzenden van goederen;' dienstverlening m.b.t. beheer van voorraden en opslagplaatsen.

" Activiteiten en werkzaamheden in de logistieke sector.

" Uitvoeren van klusjes en renovatiewerken, het opknappen van onroerende goederen,: zowel in binnen- en buitenland.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op hete oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende] goederen; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij: mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of roerende goederen- en waarden; zij mag belangen nemen in ander vennootschappen of ondernemingen' door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits::

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Ondernemingsnr : 0870_050.111

I II IIVVIIIIWNNVIN

" 11131630*

IG

Oudenaarde

1 7 AM, 2011

Griffie

mod 2.1

vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel ' 329 wetboek van vennootschappen.

" Alle contracten afsluiten in verband met onroerende goederen.

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

" De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief, de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabricaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

" Management - Bestuurdersactiviteit.

het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel

- advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, audit, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten

het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen

het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder en dochterondernemingen

het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementsbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom

- het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken'. of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. DERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de begin- en einddatum van het boekjaar te wijzigen in die zin dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 juli en zal eindigen op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar. Het lopende boekjaar wordt ingevolge deze beslissing verlengd tot 30 juni 2012.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VIERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen in die zin dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van december, om 10 u.

De eerstvolgende jaarvergadering zal ingevolge deze beslissing en ingevolge de voorafgaande beslissing, waarbij het lopende boekjaar verlengd wordt tot 30 juni 2012, bijgevolg gehouden worden op de laatste zaterdag van december 2012.

VIJFDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de statuten te wijzigen en aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen, alsmede artikel 27 van de statuten (in verband met de benoeming van de vereffenaars) te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de gewijzigde vennootschapswetgeving. Deze wijzigingen gebeuren als volgt:

1. In artikel 3 wordt na punt 8 de volgende tekst toegevoegd:

9. Aan- en verkoop, import en export, nationale en internationale handel van voeding en dranken, grondstoffen en landbouwproducten.

10. Handelsactiviteiten en trading in allerhande goederen en diensten.

11. Het organiseren van logistieke processen in opdracht van derden; het aanbieden van opslag en stockage van goederen; het verpakken en verzenden van goederen; dienstverlening m.b.t_ beheer van voorraden en opslagplaatsen.

12. Activiteiten en werkzaamheden in de logistieke sector.

13. Uitvoeren van klusjes en renovatiewerken, het opknappen van onroerende goederen, zowel in binnen- en buitenland.

14. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen in ander vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 329 wetboek van vennootschappen.

15. Alle contracten afsluiten in verband met onroerende goederen.

16. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

17. De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief, de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabricaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

18. Management - Bestuurdersactiviteit.

het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel

advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de , optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek , promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, audit, engineering en consulting; technisch, commercieel, ' administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor- mod 2.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking

het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten

- het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen

- het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder en dochterondernemingen

- het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementsbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom

het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

2. De eerste alinea van artikel 11 wordt vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand

december, om 10 u., in de zetel van de vennootschap.".

3. De eerste alinea van artikel 24 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende

kalenderjaar."

4. Artikel 27 wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Zo de bevoegde rechtbank weigert om over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. ".















Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

VIERDE BESLISSING

De vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Bekaert BVBA", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50 (ondernemingsnummer 0879.961.828, RPR Oudenaarde), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met deze wijziging, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidende uitgifte van de akte

- verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

-

gecoördineerde tekst der statuten

r

Bijlagen bij hetReigischStaatsblad - 29t68t2Q1i AnneKes tlü MtifiteürbeIge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.03.2011, NGL 07.04.2011 11081-0357-012
29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.03.2010, NGL 23.03.2010 10072-0491-013
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.03.2009, NGL 31.03.2009 09102-0163-012
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 31.03.2008 08093-0217-011
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 10.03.2007, NGL 29.03.2007 07107-1837-013
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 11.03.2006, NGL 31.03.2006 06098-1101-013

Coordonnées
SDM-TRANS

Adresse
BROEKESTRAAT 81 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande