SDS.CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SDS.CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 588.993.896

Publication

03/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-01-2015

Griffie

*15302091*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0588993896

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SDS.co

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op negenentwintig januari tweeduizend vijftien, eerstdaags aan te bieden ter e-registratie, BLIJKT DAT:

1. De heer DE SMET Steven André Raymond, geboren te Aalst op vierentwintig januari negentienhonderdvijfentachtig, rijksregister nummer 85.01.24-143.56, ongehuwd, wonend te 9200 Dendermonde (Oudegem), Oudegemse baan 7.

2. De heer DE SMET André Maurits Emile, geboren te Aalst op eenentwintig maart negentienhonderdzesenvijftig, rijksregister nummer 56.03.21-249.27, echtgenoot van mevrouw DIERICKX Lieve Mia Jozefa, wonend te 9200 Dendermonde (Oudegem), Oudegemse baan 7. Een besloten vennootschap met beperk¬te aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  SDS.co , met zetel te 9200 Dendermonde, Oudegemse baan 13, met als voornaamste kenmerken:

1. Vennoten:

De heer DE SMET Steven en de heer DE SMET André, beiden voornoemd.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  SDS.co ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Oudegemse baan 13;

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf negenentwintig september tweeduizend vijftien.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

- De import en export van, de aan- en verkoop van, de groot- en kleinhandel in, handelsbemiddeling in, zelfstandig vertegenwoordiger in, verhuur van, ontwikkeling, prestatie, consultancy in, installatie, herstelling, vervaardiging, plaatsen, herstellen en maken van: beveiligingsinstallaties, bewakingsinstallaties, toegangscontrole, alarminstallaties en andere detectiesystemen, parlofonie, videofonie, automatische poorten en hekken, codeklavieren en elektrische deuropeners, elektromotorische sloten, buitendetectie en automatische buitenverlichting, IT-apparatuur, elektrische, elektronische, elektro-mechanische en telecommunicatie-installaties of apparaten, computers, randapparatuur en software, kabelwerken en elektriciteit, allerlei sloten en kleine ijzerwerken, alle beveiligingswerken en materialen. Eveneens heeft de vennootschap als doel alle mogelijke kabelwerken en elektriciteitswerken, ijzerwerken, draai- en freeswerken in rechtstreeks of onrechtstreeks verband hiermee;

- Handelsagentuur.

- Het verlenen van consultancy, technisch support, advies en bijstand aan klanten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband hiermee.

- Beheer en bestuur, uitbating en management, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, van alle vennootschappen en rechtspersonen.

Onderwerp akte :

Oudegemse baan (OUD) 13 9200 Dendermonde

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, zowel volle eigendom, blote eigendom en/of vruchtgebruik van onroerende goederen, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen. Uitdrukkelijk uitgesloten worden alle vastgoedmakelaarsactiviteiten zoals deze omschreven zijn in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. De heer DE SMET Steven, voornoemd, voor zeventienduizend zeshonderdzeventig euro (¬ 17.670,00), waarvoor hem vijfennegentig (95) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: vijfduizend achthonderdnegentig euro (¬ 5.890,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De heer DE SMET André, voornoemd, voor negenhonderddertig euro (¬ 930,00), waarvoor hem vijf (5) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: driehonderdentien euro (¬ 310,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en is elk aan¬deel vol¬stort voor minimum één/vijfde en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op zevenentwintig januari tweeduizend vijftien.

8. Bestuur en benoemingen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoer¬ders steeds hun handteke¬ning moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

...

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke¬lijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbe¬houden. Zij verte¬genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou¬wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga¬dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, die alhier uitdrukkelijk aanvaardt:

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, die alhier uitdrukkelijk aanvaardt:

De heer DE SMET Steven André Raymond, geboren te Aalst op vierentwintig januari negentienhonderdvijfentachtig, wonende te 9200 Dendermonde, Oudegemse baan 7.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

9. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein¬digt op éénendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend zeventien.

10. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op DE DERDE DONDERDAG VAN DE MAAND APRIL OM TWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien.

11. Aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kos¬ten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten ver¬deeld, tenzij de algemene vergadering, op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reserve¬fonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

...

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelf¬de vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

12. Er werd geen commissaris benoemd.

13. Er wordt beslist geen volmacht te geven voor het vervullen van de formaliteiten voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen via e-depot: een uittreksel van de akte oprichting.

Coordonnées
SDS.CO

Adresse
OUDEGEMSE BAAN 13 9200 OUDEGEM

Code postal : 9200
Localité : Oudegem
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande