SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS

NV


Dénomination : SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 898.247.813

Publication

21/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V

A

id

*14102989*



NEERGELEGD

0 9 MEI 2014

iI"iE 3"' N}~ VAN KOO~~L TE GENT

Ondememingsnr : OM% . 2.49-.%43

Benaming (voluit) : SEA TANK TERMINAL CHEMICALS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1

9042 Gent (Desteldonk)

Onderwens akte :NV: Herstructurering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te. Zomergem op achttien april tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SEA TANK TERMINAL; CHEMICALS" gevestigd te 9042 Gent, Skaldenstraat 1 dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen; i werd genomen:

BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de; onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1, De algemene vergaderingen nemen kennis van en gaan over tot bespreking van het voorrneldei fusievoorstel.

2. Alle aandeelhouders (en houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden) in elke bij de fusie betrokken vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren dat het fusievoorstel op de maatschappelijke zetel te beschikking was sedert meer dan één maand en, dat alle aandeelhouders er kosteloos een afschrift van konden bekomen. Zij bevestigen tevens,; vertegenwoordigd zoals gezegd, uiterlijk één maand voor de algemene vergaderingen een afschrift; ontvangen te hebben van het fusievoorstel.

De vergaderingen verklaren de inhoud van gemelde documenten te kennen en zij ontslaan de? voorzitter van de voorlezing ervan.

3. De algemene vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het; gehele vermogen van de naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS, zowel de, rechten als de verplichtingen zonder uitzondering noch voorbehoud, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL die houdster is van alle aandelen van de vennootschap SEA TANK TERMINAL CHEMICALS.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap SEA-TANK TERMINAL, wordt bepaald op één januari tweeduizend veertien,; (01.01.2014).

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap SEA TANK TERMINAL CHEMICALS: gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap SEA-TANK TERMINAL en d&, sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt:, worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS vanaf heden op te bestaan.

4, De vergaderingen verlenen alle machten aan de raad van bestuur van de naamloze vennootschap;; "SEA-TANK TERMINAL" tot uitvoering van de genomen beslissingen,

5. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Fréderic Staelens en de Heer Philippe; Droesbeke, beiden voornoemd, met de mogelijkheid om afzonderlijk te kunnen handelen en met; mogelijkheid tot indeplaatsstelling om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te; vervullen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

bei Aden aan net BelgiCh Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ONTSLAG

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL stelt vast dat door de goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, het bestuursmandaat in de naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS van

1. De heer VAN DE VYVERE Philippe François Pierre, geboren te Gent op vijf augustus negentienhonderd drieënvijftig, (rijksregistemummer. 53.08.05-389.48), wonende te 9921 Lovendegem (Vinderhoute), Kasteellaan 44;

2. De heer LOONTJENS Erik Karel Yvonne, geboren te Wilrijk op vijftien februari negentienhonderd tweeënzeventig, (rijksregistemummer; 72.02.15-417.77), wonend te 2970 Schilde, De Zevenster 22;

3. De heer CLAES Fredien François Celina, geboren te Lokeren op eenentwintig januari negentienhonderd tweeënveertig, (rijksregistemummer. 42.01.21-039.26), wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Lage Heirweg 43;

4. De heer STAELENS Frederic Robert René, geboren te Gent op vijf september negentienhonderd zeventig, (rijksregistemummer. 70.09.05-043.79), wonende te 9000 Gent, Coupure 302.

ten einde is gekomen, met uitzondering van de bevoegdheden toegekend door artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL stelt vast dat door de goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, het mandaat van commissaris in de naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS van Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA te 9000 Gent, Moutstraat 54, tevens ten einde is gekomen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Bernard Van der Auwermeulen te Zomergem

Gelijktijdige neerlegging:

- expeditie van het proces-verbaal;

- volmachten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0171-029
21/02/2014
ÿþ Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III BE

BEL

2014 A75B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0898247813

Benaming

(voluit) : SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het fusievoorstel - PUBLICATIE DOOR UITTREKSEL.

UITTREKSEL VAN HET NEERGELEGDE FUSIEVOORSTEL.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht SEA-TANK TERMINAL, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Albert Cloet te Oostrozebeke, op 23 mei 1980, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 juni 1980 onder het nummer 1009.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatste gewijzigd bij akte verleden voor notaris Michèle Hoste te Gent op 21 december 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2007 ander het nummer 07002600.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0420.477.479. Deze vennootschap wordt hierna genoemd "de overnemende vennootschap".

2.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Michèle Hosto te Gent, op 27 mei 2008 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni 2008 onder het nummer 08084773.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien niet gewijzigd.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0898.247.813.

Deze vennootschap wordt hierna genoemd "de over te nemen vennootschap" of "de overgenomen vennootschap".

In aanmerking nemende dat

de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,

de raden van bestuur van beide voormelde vennootschappen het initiatief genomen hebben ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zal overgaan op de ovememende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 en volgende van het Wetboek Vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbinden de raden van bestuur van beide voormelde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen bij deze het FUSIEVOORSTEL vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat :

A, De fusie zal worden doorgevoerd tussen :

1 °De naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1, die naar luid van artikel 3 der statuten het nagemeld doel heeft

"De vennootschap heeft tot doel : de import, export, groot- en kleinhandel van alle soorten, organische en anorganische chemische producten, van textielproducten, synthetische kunstharsen en alle benodigdheden voor meubelfabricatie, spaan derplatenfabricatie, triplex, blokpiaat.

Het beheer van opslagtanks.

De vennootschap kan bovendien alle effecten, waarden, schuldvorderingen, onlichamelijke rechten verkrijgen door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of levering, optie tot aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan alle verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen en aan aile samensmeltingen ; haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken, onder meer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft, deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze.

In België of in het buitenland dé makelarij, verscheping en vervoer, groothandel of kleinhandel, aankoop en verkoop, vertegenwoordiging, commissiedistributie en algemene agentuur, dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag ontlenen en leningen toestaan, evenals aan derden alle waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, overal en op gelijk welke manier alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of geschikt om bij te dragen tot de verwezenlijking ervan.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard."

2°De naamloze vennootschap SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1, die naar luid artikel 3 der statuten het nagemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het laden en lossen, de bemonstering, de inontvangstneming, het toezicht en de opslag van goederen in het algemeen, en van vloeibare goederen in het bijzonder, en over het algemeen aile verhandelingen en alle bewerkingen betrekking hebbend op deze goederen.

Het beheer van opslagtanks van vloeibare en vaste bulkgoederen.

Zeeagentschap, douaneagentschap, verzending en bevrachting.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaand of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anders; het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen ; het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen; het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van advies op het gebied van management, boekhouding en computerisering; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik By vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar,

Daarenboven zat de vennootschap aile hoegenaamde handels-, nijverheids- en financiële bewerkingen mogen doen, alsmede alle eigendommen aankopen die nuttig zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te bevorderen."

De sub 1 genoemde vennootschap, zal ais overnemende vennootschap, het gehele vermogen krijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

Er bestaan 1.000 (duizend) aandelen in de overgenomen vennootschap, die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap.

B.Met ingang van 1 januari 2014, deze dag inbegrepen, worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden, maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden.

D. Er is geen uitbreiding van de doelomschrijving van de overnemende vennootschap vereist.

E. Bijzondere voordelen.

Voorgesteld wordt aan de bestuurders van de overnemende en de overgenomen vennootschap geen bijzonder voordeel toe te kennen.

Voorgesteld wordt geen nieuwe bestuurders in de overnemende vennootschap te benoemen naar aanleiding van de fusie.

F. Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de beide vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel waar hun respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd, en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek Vennootschappen, dit uiterlijk per 15 maart 2014.

De raden van bestuur van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, ten einde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd : het fusievoorstel d.d. 24.01.2014)

Philippe Van de Vyvere Frederic Staelens

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden irm

aan hot '131181

Belgisch Staatsblad

} NEE RGEEEGp

i

1 8 JOLI2m3i

I 1

i ~iR-ÎG-t3iffrdi` vAN

-,-, :i, \-s.-.:. TE rE\T

Ondernemingsnr: 0898247813

Benaming

(voluit) : SEA-Tank Terminai Chemicals

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaten bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de NV Sea-Tank Terminal Chemicals d.d. 25.06.2013.

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een pericde van 1 jaar, dit is tot na de Gewone Algemene Vergadering van 2014:

" dhr. Philippe Van de Vyvere Bestuurder

" dhr. Erik Loontjens Bestuurder

" dhr. Frederic Staelens Bestuurder

" dhr. Fredien Claes Bestuurder

Na de huidige Gewone Algemene Vergadering zal de Raad van Bestuur derhalve samengesteld zijn als volgt

" dhr. Philippe Van de Vyvere Bestuurder

" dhr. Erik Loontjens Bestuurder

" dhr. Frederic Staelens Bestuurder

" dhr. Fredien Claes Bestuurder

Hun mandaat vervalt na de Gewone Algemene Vergadering van 2014,

Philippe Van de Vyvere Frederic Staelens

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 12.07.2013 13301-0295-029
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 11.07.2012 12286-0253-029
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 15.07.2011 11303-0405-026
07/07/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0898247813

Benaming

(voluit) : Sea-Tank Terminal Chemicals

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1 - 9042 Gent

Onderwerp akte : Verlenging mandaten bestuurders + verlenging mandaat commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de NV Sea-Tank Terminal Chemicals d.d. 28.06.2011.

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders beslist volgendé bestuurders te herbenoemen voor een periode van 2 jaar, dit is tot na de Gewone Algemene Vergadering van 2013:

" Dhr. Philippe Van de Vyvere Bestuurder

" Dhr. Erik Loontjens Bestuurder

" Dhr. Frederic Staelens Bestuurder

" Dhr. Fredien Claes Bestuurder

Na de huidige Algemene Vergadering zal de Raad van Bestuur derhalve samengesteld zijn als volgt :

" Dhr. Philippe Van de Vyvere Bestuurder

" Dhr. Erik Loontjens Bestuurder

" Dhr. Frederic Staelens Bestuurder

" Dhr. Fredien Claes Bestuurder

Hun mandaat vervalt na de Gewone Algemene Vergadering van 2013.

Het mandaat van BVCV Grant Thornton, Lippens & Rabaey als commissaris van de vennootschap vervalt na de Gewone Algemene Vergadering van 2011. De Algemene Vergadering beslist BVCV Grant Thornton, Lippens & Rabaey te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een nieuwe periode van 3 jaar, dit is tot na de Gewone Algemene Vergadering van 2014. BVCV Grant Thornton, Lippens & Rabaey wordt hierbij vertegenwoordigd door Dhr. J. Lippens.

Philippe Van de Vyvere Frederic Staelens

Bestuurder Bestuurder

: NE.Ekf 2 7 JUL1 2011

Coordonnées
SEA-TANK TERMINAL CHEMICALS

Adresse
SKALDENSTRAAT 1 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande