SEABIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEABIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.749.404

Publication

10/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

º%

fi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 OKT. 2diil

AFDELING i3FiiMOND

la111111111 11111111

*14205005*

V I

beh

aa

Bel

5tas





III

Ondernemingsnr : 0471.749.404

Benaming

(voluit) : SEABIS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Beekstraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - in vereffeningstelling - benoeming vereffenaar - machten - coördinatie van statuten

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Lucas Neirinckx, geassocieerd notaris te Temse, op 23 september 2014, geregistereerd te Sint-Niklaas 1 op 01/10/2014, register 5 boek 606 blad 14 vak 13, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEABIS", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Beekstraat 52, hebbende ondememingsnummer 0471.749.404.

Opgericht bij akte verleden notaris Jozef Coppens te Vosselaar op 13 april 2000, gepubliceerd in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 4 mei 2000 onder nummer 329, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 10 september 2014 waarin hij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met een staat van 31 augustus 2014,

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de heer Karel Nijs, vennoot-bedrijfsrevisor in de BVBA `Hijs en Partners Bedrijfsrevisoren', te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116, de dato 22 september 2014, over gemelde staat van activa en passiva.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende bewoordingen

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Seabis BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 297.438,78 EUR en een netto-actief van 180.931,65 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van:

- het feit dat wij niet beschikken over een recente schattingsverslag met betrekking tot de marktwaarde van het vruchtgebruik en het rollend materieel, zodat het dus niet mogelijk is ons uit te spreken over de uiteindelijke realisatiewaarde;

- het feit dat wij geen bewijskrachtige stukken hebben ontvangen omtrent de eigendom van de onroerende goederen en omtrent elementen die de overdracht ervan zouden verhinderen;

- het feit dat we geen bewijskrachtige onderbouw hebben ontvangen met betrekking tot de financiering voorafbetaling ten bedrage van 2.000,00 EUR;

- het feit dat er geen getekend leningsovereenkomst kon voorgelegd worden voor financiering van de wagen (30.000,00 EUR);

- eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

En in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wilrijk, 22 september 2014

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder"

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wettigheidsverklaring.

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek der Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding.

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van Gent, Afdeling Dendermonde van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Voor zoveel ais nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 2-4) van onderhavige buitengewone algemene vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel van Gent, afdeling Dendermonde, overeenkomstig artikel 184 paragraaf 2 van het Wetboek der Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur te weten:

-de heer VAN HOECK Johan, voornoemd.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de onder besluit 1 vermelde opschortende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen :

- De heer VAN HOECK Johan, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De heer VAN HOECK Johan bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Ondergetekende notaris wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Aan de vereffenaar worden derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagleggingen, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

De vergadering beslist dat de vereffenaar een bezoldiging zal ontvangen van tweeduizend vijfhonderd euro bruto per maand.

ViERDE BESLUIT.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "SEABIS, in vereffening".

Artikel 2 -, Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. Met ingang van heden, 23 september 2014, bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening.

Artikel 11  Bestuur  Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechten en jegens derden.

Aan de vereffenaar worden derhalve aile bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagleggingen, verzet of andere beletselen.

M

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere

mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BOFIDI Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Steve

Francken, kantoor houdende te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 5, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Stemming.

Al deze beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (gel) Eline Heck, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2 van de

organieke wet op het Notarisambt.

Samen neergelegd met dit uittreksel

- de expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder + staat van actief en passief

- gecoördineerde statuten

- Beschikking Voorzitter Rechtbank van Koophandel Gent, Afdeling Dendermonde inzake de bevestiging van

de benoeming van de vereffenaar.

14/08/2013 : DE061385
31/08/2011 : DE061385
01/09/2010 : DE061385
07/08/2009 : DE061385
05/09/2008 : DE061385
01/08/2007 : DE061385
13/07/2006 : DE061385
02/08/2005 : SN061385
13/07/2004 : SN061385
08/08/2003 : SN061385
08/09/2015 : DE061385
20/09/2002 : SN061385
04/05/2000 : SNA010687
25/05/2016 : DE061385
25/07/2016 : DE061385

Coordonnées
SEABIS

Adresse
BEEKSTRAAT 52 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande