SEAN DHONDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEAN DHONDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.027.612

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14246-0535-008
29/03/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PMt" )RéNK VAN KOOPHANDEL

2 0 MAART 2013

DENDERMONDE Griffie

tlit11111111

IIA

Ondernemingsnr : 0841.027.612

Benaming

(voluit) : SEAN DHONDT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZE1LDOEKSTRAAT 31- 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING ZETEL

BIJ BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER WORDT DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP PER 1/3/2013 OVERGEBRACHT VAN ZEILDOEKSTRAAT 31 TE 9100 SINT-NIKLAAS NAAR HET NIEUWE ADRES TE 9140 TEMSE, VOORUITGANGSTRAAT 11.

SEAN DHONDT,

ZAAKVOERDER.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

beh aai Bel: Staa

GRIFFIE RECU ITBANK

VAN KOOPHANDEL.

1 5. 11, 2011

DEN%Wpe__ONDE

Ondernemingsnr : 023. GA 2

Benarrnbg

(voluit) : SEAN DHONDT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Zeildoekstraat 31

Onderar ei afzie : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester PHILIPPE VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Philippe Verlinden & Sven Heyvaert', geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Casinostraat 10, op zeven november tweeduizend en elf, "Geregistreerd vijf rol geen verwijzing te Sint-Niklaas de 9 november 2011 boek 578 blad 76 vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De ontvanger (getekend) V. Vertongen.", dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. De oprichters - vennoten

De heer Dhondt Sean, geboren te Sint-Niklaas op dertien februari negentienhonderd vierentachtig (nationaal nummer 840213 161-63), wonende te Sint-Niklaas, Zeildoekstraat 31.

Gehuwd met mevrouw Scott Allison onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Philippe Verlinden te Sint-Niklaas op zeventien november tweeduizend en tien, zonder latere bedongen wijzigingen, aldus verklaard.

2. De maatschappelijke vorm en naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De maatschappelijke naam luidt als volgt: "SEAN DHONDT'

3. De maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Zeildoekstraat 31.

4. Het maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden:

Het verlenen van mogelijke, gekende en de tot op heden nog ongekende vormen van creatieve, technische en technisch  commerciële dienstverlening met betrekking tot het maken, verwerken, opnemen, produceren en commercialiseren van alle soorten media producten, vormen en producties.

De vennootschap zal haar dienstverlening richten naar de markt van de privé en/of de openbare media, en dit in alle thans gekende en nog ongekende mediavormen en producties, waaronder radio en televisiezenders en instituten.

De consult, management, training, monitoring, people- en project management, adviesverlening aan derden, opleiding verzorgen en organiseren, alsmede onderzoek naar nieuwe productiesystemen inzake beeld en klankdragers en dit in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen met welke al dan niet één of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen. De vennootschap mag, zonder dat deze opsomming beperkend is, zowel ten haren voordele als ten voordele van andere vennootschappen,. instellingen of verbonden personen, borgen en zekerheden ontvangen en verstrekken, diensten aanbieden, opleidingen, consult en advies verstrekken betreffende alle op heden gekende en ongekende informatica en informaticatoepassingen, markt- en wetenschappelijk onderzoek verrichten, alle financiële handelingen stellen, coördinatie van activiteiten doorvoeren, alsmede alle werkzaamheden uitoefenen die een management-,. administratief- en/of financieel karakter hebben.

5. Het maatschappelijk kapitaal

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) elk.

Alle aandelen zijn in speciën volgestort ten belope van twee derde, zijnde twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer 8E02.9730.3958.6340 bij Argenta Bank.

6. De duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

7. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt vanaf één januari en eindigt op eenendertig december van het

zelfde jaar.

Het eerste boekjaar heeft aangevangen op datum van de oprichting van de vennootschap en zal lopen tot

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

8. Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur in de maatschappelijke zetel.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend en dertien.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de " obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig artikels 268 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

9. Reserves  verdeling van winst - liquidatiebonus

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20) vooraf genomen tot

het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds

één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

10. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de ' rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de ' bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd, die heeft aanvaard:

- de heer Dhondt, voornoemde oprichter.

11. Volmacht

" De oprichter geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ' ACP ACCOUNTANCY ", met zetel te 2970 Schilde , Elzendreef 17, en met kantoor te 3000 Leuven Diestsevest 89, vertegenwoordigd door de heer PAIROUX Willy, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen, zoals onder meer de inschrijving van de vennootschap bij de BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Belastingadministratie en alle andere professionele instanties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van akte,.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0050-008

Coordonnées
SEAN DHONDT

Adresse
VOORUITGANGSTRAAT 11 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande