SEBRU INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SEBRU INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 455.642.058

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.07.2014, NGL 01.07.2014 14238-0070-011
13/11/2014
ÿþMod Ward 11.1

Voor »abouc

aan h

Bolgis Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

011

aazoes~o

Ondernerningsnr : 0455.642.058

Benaming

(voluit) : Sebru Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : lndustriepark "De Bruwaan" 19, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijk adres

Hernummering industriezone De Bruwaan te Oudenaarde

-De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar :

lndustriepark "De Bruwaan" 61, 9700 Oudenaarde

Op voorstel van de zaakvoerders wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard dat de maatschappelijke

zetel van de vennootschap vanaf 01/03/2015 verplaatst wordt naar

Industriepark "De Bruwaan" 61, 9700 Oudenaarde

Hierbij neergelegd document "hernummering industriezone De Bruwaan" van de stad Oudenaarde. Te Gent, 14 Oktober 2014

Dhr. Nuyttens Bruno

Gedelegeerd bestuurder

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 3 NOV. 2014

Op de laatste blz. van Luit. B vermelden mecto : Naam en hoedanigheid ran de. instrumcnierende nn ari< ;, ; í. v perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van " ierrlen rn,»oordigen verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 04.07.2013 13259-0291-011
17/01/2013
ÿþA I IIU 11111 1 11H 111 1I

*13010678*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Oudenaarde

0 7 JAN. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.642.058

Benaming (voluit) ; SEBRU fNVEST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : industriepark "De Bruwaan" 19

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :Herbenoeming bestuurders - omzetting aandelen aan toonder naar

aandelen op naam - wijziging statuten - raad van bestuur - herbenoeming gedelegeerd bestuurders

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze 4 vennootschap «SEBRU INVEST» waarvan de zetel gevestigd is te 9700 Oudenaarde, Industriepark "De ;1 Bruwaan" 19, opgemaakt door ondergetekende notaris Dirk DELBAERE met standplaats te Gent (Ledeberg),! !i op 27 december 2012, neergelegd ter registratie, met éénparigheid van stemmen, blijkt dat volgender

beslissingen werden genomen :

li Eerste besluit. '

li De vergadering besluit de Heer RENARD Maurice, en de Heer NUYENS Bruno, nagenoemd, alsi

TT !i bestuurders van de vennootschap, vanaf heden te herbenoemen. Er wordt hen volledige kwijting enr !t décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat over de afgelopen periode. Hun hernieuwd ;, mandaat gaat in op heden en zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van;

tweeduizend achttien. l

;= Tweede besluit.

I.

:i De vergadering besluit unaniem tot de omzetting/vernietiging/schrapping van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam met vastlegging van de procedure voor de omzetting van aandelen. Hiertoe leveren alle houders van aandelen aan toonder hun aandelen in aan de voorzitter van de vergadering.

il De aangeboden aandelen aan toonder zullen onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuuri a= allemaal worden vernietigd. Vervolgens worden de aandelen in het bijzijn van de notaris ingeschreven in het register van aandelen. Aan de aandeelhouders zal indien gewenst een certificaat van de inschrijving; i: in het register van aandelen worden afgegeven. Hiertoe zullen in de statuten alle bepalingen die:

; betrekking hebben op de aandelen aan toonder worden geschrapt. i

Derde besluit.

De vergadering beslist in het kader van de wet van veertien december tweeduizend en vijf houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, dat de vennootschap vanaf heden ook gedemateriaiiseerde rF effecten kan uitgeven.De statuten van de vennootschap zullen in die mogelijkheid voorzien en in die zin: worden aangepast.

Vierde besluit.

ij Ter uitvoering van de vorige besluiten beslist de vergadering de tekst van artikel viif integraal te ii schrappen en te vervangen door de navolgende tekst:

'§ 1 Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijfentachtig (785) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder éérr/zevenhonderd vijfentachtigste (1/785, deel van het kapitaar :, vertegenwoordigen, en is verdeeld als volgt:

- zevenhonderd vierentachtig (784) aandelen met stemrecht, zijnde de aandelen met nummers 1 tot en; ; met 784;

i - één (1) aandeel zonder stemrecht, zijnde het aandeel met nummer 785. '

§ 2 De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedemateriallseerd, naargelang de;

keuze van de aandeelhouder. .

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeninginstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling.

De Raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap blijven bewaard.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren,

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven."

Ter uitvoering van de vorige besluiten beslist de vergadering de tekst van artikel zesentwintig integraal te schrappen en te vervangen door de navolgende tekst:

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd De oproepingsbrief bevat een opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven),

De aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De oproeping tot de algemene vergadering voor de houders van gedematerialiseerde effecten geschiedt door middel van een aankondiging die eenmaal, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering opgenomen wordt in het Belgisch Staatsblad

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de Raad van Bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

Vijfde besluit: opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de werkende notaris en de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk zijn alle bestuurders in raad van bestuur van de genoemde vennootschap "SEBRU iNVEST" bijeengekomen en hebben de volgende besluiten getroffen:

1.1 De raad van bestuur benoemt tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder: de Heer Maurice RENARD, nagenoemd, die verklaart te aanvaarden.

2./ De raad van bestuur benoemt tot gedelegeerd bestuurder: de Heer Bruno NUYTTENS, nagenoemd, die verklaart te aanvaarden.

1' P. '

behouden

een hei

Aol ol1

5fdetsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op da laatste b.z. van Lue uemeldan . Recto Nal-en en hceaanigtta4d van de instrumentelende notaris, hetz:j van oe psrso{o?n(en) bevaegc ie racho;;sEnoosl ten aanzien uQn derden vertageiswoor'c#rgen

Verso , Naarn en handtekening

. !." r_w

I 1J(iof- t.`^> t9oUdaRt

aan h~t Belgisch SíaatsPalad

m4.1 11.1

3./ De raad van bestuur bevestigt dat al de bestaande aandelen, hetzij zevenhonderd vijfentachtig (785) aandelen, waarvan 784 aandelen met stemrecht en 1 aandeel zonder stemrecht door de vennoten, hier allen aanwezig en die dit eveneens bevestigen, werden aangeboden op heden aan het bestuursorgaan met het verzoek ze overeenkomstig voormelde besluiten van de algemene vergadering om te zetten in aandelen op naam en deze in te schrijven in het register van aandelen.

4./ De raad van bestuur bevestigt dat door haar toedoen alle aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap, op naam van de respectievelijke vennoten, die hier eveneens aanwezig zijn en die bevestigen dat zij in dit register naast hun naam hun handtekening hebben geplaatst naast het aandelentotaal op hun respectievelijke naam.

Alle besluiten van zowel de algemene vergadering als de navolgende raad van bestuur werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Dirk Delbaere

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal dd. 27112/2012, omvattende de gewijzigde statuten

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik, B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nafans, hetzij van de per5.1o(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekmng

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 03.08.2012 12378-0131-010
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11326-0050-011
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10340-0060-011
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 07.07.2009 09352-0264-011
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.07.2008 08489-0329-013
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.07.2007, NGL 27.08.2007 07596-0373-011
15/06/2015
ÿþ Mod Wart[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

a 4 JUNI 2015 "

Ondern,rning: nr: 0455.642.058

( ollt) : Sebru Invest

("eri.cEU

l ;;E: f1isvor Naamloze Vennootschap

zeil : Industriepark "De Bruwaan" 61, 9700 Oudenaarde

fvoilc-Oig adr, s)

Wijziging maatschappelijk adres

Hernummering industriezone De Bruwaan te Oudenaarde

-De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar ;

Industriepark "De Bruwaan" 59, 9700 Oudenaarde

Op voorstel van de zaakvoerders wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard dat de maatschappelijke

zetel van de vennootschap vanaf 01/03/2015 verplaatst wordt naar

Industriepark "De Bruwaan" 59, 9700 Oudenaarde

Hierbij neergelegd document "hemummering industriezone De Bruwaan" van de stad Oudenaarde.

Deze hernummering is definitief en corrigeert de voorgaande melding van hernummering naar nummer 61 per 0110312015.

Te Gent, 29 januari 2015

Dhr. Nuyttens Bruno

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

C")p laaiste ;31:1. van 1.ui1, 13 Naira h[,adaruglicid van in_ trninrn+. t.-cri par~n(oin(en)

bC1eOe'aai Gt= rcch[:3gí^.i.SGon lei l .l ,1 I Î 4 le ,~" ~! r'1''('~1llül~.rl

;p.~ Naar un hciídi0.ealít1g.

07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.07.2006, NGL 31.08.2006 06766-3397-009
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 29.09.2005 05764-4746-008
17/01/2005 : LE091970
23/07/2004 : LE091970
07/06/2004 : LE091970
17/01/2003 : LE091970
29/08/2001 : LE091970
26/06/2001 : LE091970
04/08/1999 : LE091970
28/07/1995 : LE91970
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0467-010

Coordonnées
SEBRU INVEST

Adresse
INDUSTRIEPARK DE BRUWAAN 59 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande