SEGHERS CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEGHERS CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.693.652

Publication

03/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

2 5 AUG. 2014

RECHT.MV, K VAN

KOOPHA [1 '1erE GENT

1111011111111111

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : SEGFIERS CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edward Pynaertkaai 103 bus 201, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op tweeëntwintig augustus tweeduizend veertien, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEGHERS CONSULTANCY", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 103 bus 201.

Oprichter:

De heer SEGHERS Tom Jean Rachel Theophiel, rijksregisternummer 76.12.07-089.23, geboren te Gent op

07 december 1976, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 103 bus 201.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming:

"SEGHERS CONSULTANCY".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 103 bus 201.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming voor

derden:

Alle activiteiten van werving, selectie, rekrutering, outplacement, loopbaanbegeleiding en consultancy voor

een brede doelgroep van bedrijven en particulieren. alsmede het aanbieden aan bedrijven en particulieren van

diverse diensten op gebied van human resources, omvattende onder meer:

- het zoeken, selecteren en verwijzen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker;

- het werven van mensen via diverse kanalen;

- het uitvoeren van selecties onder andere via gesprekken, diepte-interviews, het afnemen of laten afnemen van diverse testen voor het peilen en meten van intelligentie, vaardigheden, kennis, persoonlijkheid en van assessment-oefeningen, evenals via natrekking van referenties, analyse van de professionele relaties, interpretatie en synthese van de gegevens en face-to-face evaluatie van de resultaten;

- het zoeken en plaatsen van directieleden en headhuntersbureau;

- het verlenen van advies in verband met het management van human resources:

- alle activiteiten die verband houden met de studie van menselijk gedrag, van groepen en van factoren die

groepen beïnvloeden;

- aile activiteiten die verband houden met het bekend maken van openstaande arbeidsplaatsen;

- advies uitbrengen betreffende de geschiktheid van sollicitanten voor een of meerdere vacatures:

- alle activiteiten van outpiacement met als doel het herpositioneren van personeel op de arbeidsmarkt door

onder meer psychologische bijstand methodiek en logistiek;

- alle activiteiten van individuele coaching en loopbaanbegeleiding;

- het uitstippelen van ontwikkelingsparcours voor managers;

- het organiseren en verstrekken van cursussen, opleidingen en workshops:

- de studie en het onderzoek van opleidings- en managementtechnieken en  methodieken, evenals het

geven, organiseren en toepassen van deze technieken en methoden, onder ander door het geven van

voordrachten, lessen reeksen en opleidingen aan derden;

- het ontwikkelen van de aan- en verkoop van studie- en documentatiemateriaal met betrekking tot opleidings- en managementtechnieken en -methodieken; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het aanbieden van een uitgebreid pakket van human resources services, inclusief bijstand en advies op het vlak van personeelsbeleid;

- aannemingen van diensten aan derden en hoofdzakelijk aan bedrijven in alle activiteiten en domeinen zoals onder meer maar niet uitsluitend informatica, administratieve, commerciële, financiële en sociale diensten;

- detachering van expertise en knowhow naar bedrijven en het uitvoeren van tijdelijke projecten van allerlei aard op basis van vaste prijs of in regie;

- loopbaanbegeleiding en jobcoaching, inclusief loopbaanonderbreking organiseren, intern en extern solliciteren;

- wandelcoaching en het organiseren van teambuilding activiteiten,

- De vennootschap kan deze activiteiten zelf ontwikkelen of uitvoeren dan wel via derden en/of in samenwerking met derden of in onderaanneming of via onderaanneming.

- Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in onderaanneming, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- De vennootschap mag alle verrichtingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende financiële of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk van aard zijn haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken of te bevorderen.

- De vennootschap mag zich bij middel van inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, interesseren in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België cf in het buitenland. die een gelijkaardig of samenhangend doel hebben. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Het verstrekken van alle vormen van adviezen aan ondernemingen, welke niet door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen, zich situerend op het vlak van het management, zonder dat dit laatste als beperkend mag geïnterpreteerd worden. Deze adviezen kunnen verstrekt worden onder de vorm van interim management, crisis management of nog andere denkbare vormen, zonder dat deze paragraaf beperkend geïnterpreteerd mag worden.

- De vennootschap mag alle, met uitzondering van de wettelijk gereglementeerde, trading-, alsook aankoop-en verkoopactiviteiten verrichten tegen commissie of percent, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- Het verstrekken van informatie en het organiseren van colloquia of opleidingen.

- Het voeren van de algemene en/of financiële en/of administratieve/operationele directie over andere

vennootschappen.

- De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen. Wanneer haar zaakvoerder optreedt als bestuurder kan het ereloon afgestaan worden aan de vennootschap.

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

- De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen aile waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

- Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op know-how en ontwikkelde procédés. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stelten die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zouden achten.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal per aandeel.

De oprichter, de heer SEGHERS Tom voornoemd, heeft ingeschreven op alle honderd (100) aandelen, en hij betaalde hierop twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het kapitaal werd voor twee/derden volstort, hetzij ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), en aile aandelen werden aldus afbetaald ten belope van twee/derden.

Ingevolge voormelde storting gedeponeerd bij VDK Spaarbank N.V., met zetel te Gent, is in totaal een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doei van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen hierna volgt.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen om ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar op te treden. Deze bepaling is eveneens van toepassing in geval bij overlijden van de enige vennoot meerdere erfgenamen of legatarissen opkomen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een onpartijdige derde benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de blote eigenaars één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Boekjaar reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek, van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering.

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening:

Bij vervroegde ontbinding van de vennootschap, is de zaakvoerder die op dat ogenblik in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden,

Na de betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN :

1. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december

tweeduizend vijftien.

"

V E

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend zestien.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Werd aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde tijd r de heer SEGHERS Tom voornoemd, die verklaard

heeft zijn mandaat te aanvaarden.

3. Overname van verbintenissen:

In het algemeen werden alle verbintenissen en alle verrichtingen, ondernomen sedert 01 juni 2014, door de vennoot uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, door de opgerichte vennootschap overgenomen. Deze overneming zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Machten

Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld :

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AdFiBoDeM", met zetel te 9080 Lochristi, Voordestraat 70A, en vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jean-Luc De Meyer, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle befastingsadmini-straties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de administratie van het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STI-ENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- éénsluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd vóór de formaliteit van de registratie - art. 173,

1 °bis Wetboek Registratierechten)

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0234-012

Coordonnées
SEGHERS CONSULTANCY

Adresse
EDWARD PYNAERTKAAI 103, BUS 201 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande