SEMINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEMINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.296.186

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 30.06.2014 14228-0570-010
19/07/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 et' 2012

Griffie

1

1

" iaizjess*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Ondernemingsnr ; odo-X% f b

Benaming

(voluit) : SEMINVEST

Rechtsvorm : SVBA

Zetel : 9700 Oudenaarde, Biesvijverstraat 2

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mieke Steyaert te Gent op 6 juli 2012, dat:

1.- De éénpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEMANCO" met zetel te Oudenaarde, Biesvijverstraat 2, met ondernemingsnummer 0820.417.288, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Stefan Keereman, hierna genoemd, die tevens verklaarde enige vennoot te zijn van de vennootschap, en

2.- De heer KEEREMAN STEFAN MARIE CHARLES, geboren te Gent op 1 september 1980, NN 80.09.01143-18, echtgenoot van mevrouw Tsjoen Elke, wonende te 9700 Oudenaarde, Biesvijverstraat 2.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEMINVEST', met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Biesvijverstraat 2 hebben opgericht,

Het geplaatst KAPITAAL bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000,00 E), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één vijfhonderdste (1/500ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen, ingetekend als volgt: door BVBA SEMANCO voor 499 aandelen en door de heer Keereman voor 1 aandeel.

Het kapitaal van de vennootschap is geplaatst en is volledig volstort bij de oprichting.

De vennootschap heeft tot DOEL hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming, of als tussenpersoon of op commissie, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (serre )publiekrechtelijk statuut;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan;

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen, alsmede het waarborgen van verbintenissen van derden;

- Het geven van advies inzake de organisatie en het beheer van ondernemingen;

- Het beheer van een onroerend vermogen, meer bepaald de verwerving, constructie, geschiktmaking, verhuur, huurkoop, onderhuur, ruil, onderhoud, herstelling, concessie van elk zakelijk recht en de verkoop van onroerende goederen, zowel in vruchtgebruik als in naakte eigendom als in volle eigendom,

-Detailhandel in tweedehandse motorvoertuigen en motorfietsen, meer bepaald de categorie "oldtimers" de voertuigen meer dan 25 jaar oud.

- Alle activiteiten daaromtrent die niet vallen onder de reglementering van de algemene motorvoertuigen:

`De activiteiten waarvoor het gebruikelijk en redelijk is dat hiervoor geen beroep wordt gedaan op een vakman die voldaan heeft aan de ervoor bepaalde bekwaamheidseisen, omdat de activiteiten bijkomstig en van kleine omvang zijn.

*De motorvoertuigen die sinds tenminste 25 jaar in gebruik zijn genomen, die in overeenstemming met de be-palingen van het algemeen reglement op de technische eisen waarvan de auto's, hun aanhangwagens, hun onderdelen en hun veiligheidstoebehoren moeten voldoen, vrijgesteld zijn van sommige bepalingen op het gebied van de technische controle.

"De volgende onderhoudswerkzaamheden : het monteren van de banden, omwisselen van wielen, vervangen van velgen, ruiten of ruitenwissers, het reinigen, het plaatsen of vervangen van brandblusapparaten,

* Alle werken die noodzakelijk zijn bij het takelen, bergen of de hulpverlening onderweg of ten huize van de klant,

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze opsomming is niet limitatief en het "vermogensbe-heer" of "advies" in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en financiële markten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrecht-streeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden bcrg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.:

Het aantal ZAAKVOERDERS wordt bepaald op minstens één (1).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die de aansprakelijkheid van de vennootschap inhouden moet de handtekening van de optredende zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan door de woorden "Voor de bvba 'Jo-Bo Beton', de zaakvoerder.". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt.

De zaakvoerder mag zich van deze handtekening enkel bedienen voor zaken die de vennootschap aanbelangen, op straf van afzetting en schadevergoeding, zo misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts geheel of gedeeltelijk worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het beheer, of wanneer hij niet meer in staat is dit op degelijke wijze uit te oefenen, of uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of uit een welkdanig andere reden van ernstige aard.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste (1/20ste) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, Onder netto actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de netto-winst zal aangewend worden:

1.- voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor het optimale bereiken van het doel van de vennootschap en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2.- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering van de vennootschap gencemd, wordt

gehouden de eerste maandag van de maand april om veertien uur, op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het

volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en niet eenendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de datum voorgeschreven bij de statuten, in de loop van

het jaar tweeduizend veertien.

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één (1).

Werd tot niet statutaire zaakvoerder benoemd :

De éénpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEMAMCO" met zetel te

Oudenaarde, Biesvijverstraat 2, met ondernemingsnummer 0820.417288, vertegenwoordigd dcor haar enige

zaakvoerder, de heer KEEREMAN Stefan, met nationaal nummer 80.09.01-143-18.

Die verklaarde zijn opdracht te aanvaarden.

Zij wordt benoemd voor een onbepaalde termijn, en is steeds afzetbaar bij beslissing van de algemene

vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De opdracht van de zaakvoerder kan bezoldigd worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris M. Steyaert)

Tegelijk hiermede werd neergelegd

Een expeditie van de oprichtingsakte van 6 juli 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
SEMINVEST

Adresse
BIESVIJVERSTRAAT 2 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande