SENOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SENOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.286.822

Publication

03/04/2014
ÿþ Mad Woed 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

11 AI

*19073273*

Oudenaardé

2 4 MAART 2014

Griffie



-------- ------ - ----- -- - ---- -- - ---

Ondernemingsnr: BE0886.286.822

Benaming (voluit) : SENOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ninovestraat 139 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING  kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op dertien maart tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder.

' De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato éénendertig januari tweeduizend en veertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

TWEEDE BESLISSING: uitkering dividend

De algemene vergadering beslist de beslissing van de zaakvoeders en aandeelhouders de dato éénendertig januari tweeduizend en veertien te bekrachtigen en over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een dividend voor een bruto bedrag van zeventigduizend euro (¬ 70,000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent zijnde zevenduizend euro' (¬ 7.000), in totaal drieënzestigduizend euro (¬ 63.000) netto.

DERDE BESLISSING: Kennisname van het revisoraal rapport

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het, bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de heer Piet Dujardin bedrijfsrevisor, te Wevelgem,' Kortrijkstraat 12 bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een: exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vierentwintig februari tweeduizend en veertien, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA SENOR door inbreng in, natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Christophe FORT en een vordering' die zal worden toegekend aan mevrouw Stephanie MEIRESONNE naar aanleiding van de; voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het; Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het':

bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte` bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de` naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en: duidelijkheid voldoet,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3, De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is,

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v, de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 63.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 24 februari 2014

Getekend

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde drieënzestigduizend euro (¬ 63.000) om het van HONDERD VIJFENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 145.600) te brengen op TWEEHONDERD EN ACHTDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 208.600) zonder creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Als vergoeding voor deze inbreng wordt beslist om de fractiewaarde van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap te verhogen en geen nieuwe aandelen te creëren.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op TWEEHONDERD EN ACHTDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 208.600) vertegenwoordigd door tweehonderd drieënzeventig (273) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch met fractiewaarde.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: Artikel 5. Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op TWEEHONDERD EN ACHTDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 208.600).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in tweehonderd drieënzeventig (273) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd drieënzeventigste (1/273ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften.

Het gehele kapitaal is geplaatst.

De vergadering beslist daarnaast het artikel 27 aangaande vereffening van de vennootschap aan te passen aan de gewijzigde wetgeving dienaangaande.

Artikel 27 : Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op,

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,"

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht/coirdinatie

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen beslissingen, deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

4

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

traan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervnln

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerders;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 23.09.2013, NGL 12.11.2013 13659-0028-013
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 24.09.2012, NGL 01.10.2012 12596-0368-013
02/03/2012
ÿþ4

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Wa,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HII1HII!II II HIJ I9 11111

*12049344*

Oudenaarde

2'U Fgifte12

Ondernerningsnr : 0886.286.822

Benaming (voluit) SENOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ninovestraat 139 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jan GOEMINNE te Ranse op veertien februari tweeduizend en; twaalf, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde, vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT GOEDKEURINGVAN DE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen,, te hebben ontvangen, met name :

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek vang

Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld. :ï

De conclusies van het verslag van de BVBA Piet Dujardin met zetel te Wevelgem, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegevén "BESLUIT.

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, ° bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA SENOR door inbreng van het vruchtgebruik van een' onroerend goed voor een periode van achttien jaar, kan ik besluiten dat:

1. de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap'` verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als' tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waanlering;, leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte; aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 87 nieuw uit te geven; aandelen van de BVBA SENOR met een fractiewaarde van honderd (¬ 100,00) te verhogen met een globale,; uitgiftepremie van honderd achttienduizend driehonderd euro (¬ 118.300), stemt overeen met de totale, inbrengwaarde.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht erniet ln bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem, 25 januari 2012, getekend BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, Vertegenwoordigd door dhr Piet Dujardin,` bedrrijfsrevisor."

Het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van' Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een afschrift van deze akte en de coördinatie van de', statuten.

TWEEDE BESLUIT EERSTE KAPITAALVERHOGING

s I. BESLISSING

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met ACHTDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 8.700) te verhogen om het van ACHTTIENDUIZEND HONDERD EURO (¬ 18.600) te brengen naar ZEVENENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ : 27.300) door inbreng door de heer Christophe FORT van het TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK op het beschreven onroerend goed zoals hierna verder omschreven.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van zevenentachtig (87) aandelen, uitgereikt met een' fractiewaarde van honderd euro per aandeel, te verhogen met een globale uitgiftepremie van, HONDERDACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 118.300).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

l ACHTDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 8.700) zal geboekt worden ais kapitaal, zijnde honderd euro (¬ 100) per aandeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge HONDERD ACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 118.300) zal geboekt worden als uitgiftepremie, leder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal dienvolgens worden volgestort in kapitaal ten belope van de totaliteit.

II. VERWEZENLIJKING EN BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA VAN ONROEREND GOED Voormelde aandeelhouder, te weten, de heer Christophe FORT voornoemd, heeft verklaard nabeschreven inbreng te willen doen van HET TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK VOOR EEN PERIODE VAN ACHTTIEN JAAR (inclusief één carensjaar) van het hierna vermeld onroerend goed:

STAD RONSE - eerste afdeling

Een magazijn, garage en tuin, gelegen op en met medegaande grond te Ronse, Ninovestraat 139-141 te 9600 Ronse, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie B, deel van nummers 661/D/6 en 661/Z/5 en 661/Y/4 thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 66105, 6611Y/4, en deel van nummer 661/D/6, zoals voormelde goederen afgebeeld werden in roze kleur voor een oppervlakte van twee aren zesennegentig centiaren voor wat betreft perceel 661/Y/4, in blauwe kleur voor wat betreft perceel 661/Z/5 voor een oppervlakte van tien aren drieënnegentig centiaren en in groene kleur voor wat betreft het professioneel gedeelte van het perceel 661/D/6 voor respectievelijk vijf aren veertien centiaren of samen negentien aren drie centiaren, zo en gelijk deze goederen staan afgebeeld op het metingsplan opgemaakt door de heer Kevin De Baere, beëdigd landmeter-expert te Ronse op twaalf januari tweeduizend en twaalf, welk metingsplan na ne varietur door partijen en comparanten ondertekend te zijn, gehecht zal blijven aan onderhavig proces verbaal en er één geheel mee uit te maken.... (er wordt weggelaten)

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Deze inbreng heeft plaats onder de gewone waarborg ais naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden, inschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd.... (er wordt weggelaten) VERGOEDING

Ais vergoeding voor deze inbreng worden aan voormelde inbrenger zevenentachtig volstorte aandelen van de BVBA SENOR toegekend, voor een waarde van honderd euro per aandeel en een globale uitgiftepremie van honderd achttien duizend driehonderd euro of nog samen honderd zevenentwintigduizend euro (¬ 127.000). Deze aandelen zullen vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst deelnemen.

(er wordt weggelaten)

Schatting-vergoeding

Voor de waardering van de inbreng in natura sluit de inbrenger zich aan bij het revisoraal verslag.

De inbrenger verklaart de hem toegekende vergoedingen te aanvaarden.

Il. GOEDKEURING VAN DE INBRENG

De vergadering keurt voorgaande beslissing unaniem goed.

!I!. INSCHRIJVING OP DE KAPITAALSVERHOGING EN VOLSTORTING VAN DE NIEUWE

KAPITAALAAN DELEN.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van zevenentachtig (87) aandelen, uitgereikt met een

fractiewaarde van honderd euro per aandeel, te verhogen met een globale uitgiftepremie van

HONDERDACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 118.300),

Deze nieuwe kapitaalaandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen,

en in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

ACHTDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 8.700) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde honderd euro (¬

100) per aandeel.

HONDERD ACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 118.300) zal geboekt worden als uitgiftepremie.

IV. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ZEVENENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO gebracht werd en vertegenwoordigd is door TWEEHONDERD DRIEËNZESTIG identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde. DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de uitgiftepremie, zijnde globaal HONDERD ACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 118.300), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strikt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd worden of opgeheven worden op de wijze vereist door het wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met HONDERD ACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 118.300) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ZEVENENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO naar HONDERD VIJFENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 145.600), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij HONDERD ACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 118.300)

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van HONDERD ACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 118.300) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD VIJFENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 145.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderd drieënzeventig kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één (tweehonderd drieënzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - VPNn1n

ZESDE BESLISSING

De vergadering wenst de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan wetboek van

vennootschappen met name wat artikel 5 van de statuten betreft, en beslist het artikel vijf op te heffen te

= vervangen door wat volgt

"Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op HONDERD.V)'JFENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD

EURO (¬ 145.600).

Het is verdeeld in tweehonderd drieënzeventig (273) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

die elk één/tweehonderd drieënzeventigste (11273ste van het kapitaal van de vennootschap

vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd wordén volgens de statuten en wettelijke

voorschriften.

Het gehele kapitaal is geplaatst."

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist ELKE MACHTIGING TE{ VERLENEN, voor zoveel als nodig, aan de

zaakvoerders om alle voorgaande beslissingen verder uit te voererr. -

ACHTSTE BESLISSING

" Na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de

hierboven genomen beslissingen, beslist de vergadering deze goed te keuren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, Jan GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

gecoördineerde tekst van de statuten;

verslag van de zaakvoerders;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

k

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.09.2011, NGL 29.09.2011 11561-0598-015
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.09.2010, NGL 07.10.2010 10573-0325-015
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.09.2009, NGL 19.10.2009 09818-0267-014
21/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.09.2008, NGL 17.11.2008 08815-0115-014

Coordonnées
SENOR

Adresse
NINOVESTRAAT 139 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande