SENSNET

Association sans but lucratif


Dénomination : SENSNET
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 500.481.495

Publication

22/05/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

1111

Moo 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie--

1 N . t~>r

i 0 1,121 `2.aa

VAN

1(00t~;1,~f1;~~r

--Grilrttë' - -

i

I

*1307 61*

Ondernemingsnr : 0500.481.495

Benaming

(voluit) : SENSNET

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Eikeldreef 31, 9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 12 februari 2013:

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres :

Technologiepark 3, lIC, 9052 Gent (Zwijnaarde).

Deze adreswijziging gaat in vanaf 15 februari 2013.

Voor eensluidend uittreksel,

Frank Vandendriessche, Voorzitter- Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/11/2012
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 21 juni 1921, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt zijn vastgesteld:

STATUTEN

Titel I: naam, zetel, doel, duur

Art. 1 Naam

De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam SENSNET, hierna de vereniging genoemd. Alle akten,

Oprichtingsakte

SENSNET vzw

Tussen ondergetekenden, zijnde de natuurlijke personen:

de heer Michel Haemers, wonende te 9840 De Pinte, Sparrenstraat 11, geboren op 8 december 1952 te Gent

Aldia nv met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 3, vertegenwoordigd door de heer Bernard Thienpont, wonende te 9700 Oudenaarde, Edelareberg 19, geboren op 10 december 1954 te Oudenaarde, in hoedanigheid van bestuurder

en de hierna genoemde rechtspersonen:

Lotus Bakeries nv met maatschappelijke zetel te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Jan Vander Stichele, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 11, geboren op 10 juni 1963 te Aalst, in hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder en COO

Odour & Flavour Consultancy bvba met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Graaf van Landaststraat 152, vertegenwoordigd door de heer Patrick Dirinck, wonende te 8300 Knokke, Koningin Fabiolalaan 11/31, geboren op 26 mei 1946 te Gent, in hoedanigheid van zaakvoerder

de heer Frank Vandendriessche, wonende te 8210 Loppem (Zedelgem), Dopheidelaan 78, geboren op 26 mei 1954 te Brugge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : SENSNET

België

Onderwerp akte : Oprichting

*12305732*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Eikeldreef 31

0500481495

9830

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Sint-Martens-Latem

Griffie

Neergelegd

30-10-2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken, die uitgaan van de vereniging vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  vereniging zonder winstoogmerk of door de afkorting  vzw en het adres van de vereniging.

Art. 2 Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 31 (gerechtelijk arrondissement Gent). De Raad van Bestuur kan de maatschappelijke zetel verplaatsen naar een andere plaats binnen België.

Art. 3 Doel

De vereniging heeft tot doel op gelijk welke wijze bij te dragen tot de promotie van en de samenwerking bij onderzoek, opleiding (trainingen, workshops, seminaries, ...), informatieverstrekking, innovatiestimulering en technologische dienstverlening op gebied van de smaak- en aromaeigenschappen van levensmiddelen en - ingrediënten en de geureigenschappen van materialen. De doelgroep van de vereniging is eerste instantie de voedingsindustrie en zijn toeleveranciers, maar ook andere bedrijven kunnen lid worden van de vereniging.

Art. 4 Duur

Art. 5 Leden

Art. 6 Soorten leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging telt leden en aangesloten leden. Alleen de eersten bezitten de volheid van het lidmaatschap met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering. De aangesloten leden hebben geen stemrecht.

Art. 7 Lidgeld en toetredingsbijdrage

De Raad van Bestuur bepaalt jaarlijks het lidgeld en de toetredingsbijdrage die de leden verschuldigd zijn. Het jaarlijks lidgeld en de toetredingsbijdrage voor het eerste jaar na de oprichting bedragen:

Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden in een register ingeschreven binnen de 8 dagen na de beslissing.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het doel, met inbegrip van bijkomende commerciële en winstgevende activiteiten, binnen de grenzen van het wettelijk toegelaten en op voorwaarde dat de opbrengst daarvan bijdraagt aan de realisatie van het hoofddoel.

Voor zover nodig of nuttig voor het verwezenlijken van haar doel, mag de vereniging alle rechtshandelingen stellen, ondermeer gelden inzamelen, giften en legaten aanvaarden, leningen aangaan, zich borg stellen, personeel aanwerven, roerende of onroerende goederen gebruiken, bezitten, beheren, huren, in eigendom, vruchtgebruik, erfpacht of bewaring hebben en het patrimonium rationeel beheren.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering.

Titel II: lidmaatschap

Er zijn minstens 3 leden met alle rechten zoals omschreven voor de  leden in de vzw Wet. Er is geen maximum aantal bepaald.

Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon kan zich kandidaat stellen als lid. De kandidaat-leden richten hun kandidatuurstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Als voorwaarde voor toetreding dient voldoende interesse of betrokkenheid aangetoond te worden met de doelstelling van de vereniging. De Raad van Bestuur beslist bij gewone meerderheid van stemmen over de aanvaarding van een kandidaat-lid.

Leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de vzw Wet en deze statuten worden beschreven.

Bedrijven Aantal werknemers Bijdrage op jaarbasis

Categorie A GO 2.000 EUR

Categorie B KMO 50-250 pers. 800 EUR

Categorie C KMO 10-50 pers. 400 EUR

Categorie D KMO < 10 pers. 200 EUR

Toetredingsbijdrage 1.000 EUR

Bedrijven die toetreden na de oprichting van de vereniging betalen een eenmalige bijdrage voor toetreding. Aangesloten leden betalen noch een jaarlijks lidgeld, noch een toetredingsbijdrage.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Art. 8 Einde van het lidmaatschap

Leden en aangesloten leden kunnen op elk ogenblik ontslag nemen door een formeel schrijven aan de voorzitter

van de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat in binnen de 3 maanden

na postdatum van dit schrijven. Het ontslagnemend lid is verplicht tot de betaling van de lidmaatschapgelden en

tot de deelname van de eventuele kosten die goedgekeurd werden voor

het jaar waarin het ontslag werd ingediend.

Als een lid in strijd handelt met de doelstelling van de vzw, kan deze, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van de leden, worden uitgesloten door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens 1/2 van alle leden aanwezig zijn en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemgerechtigde aanwezigen vereist is.

Het lidmaatschap van de leden en aangesloten leden eindigt van rechtswege bij overlijden of

onbekwaamheidverklaring van een natuurlijk persoon, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding of faillissement.

Art. 9 Rechten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 10 Samenstelling en vertegenwoordiging

Art. 11 Bevoegdheden

Art. 12 Bijeenroeping

Titel III: Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering bestaat uit alle leden en aangesloten leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter of het oudste aanwezige lid, waarbij in geval van een rechtspersoon-bestuurder de leeftijd van de vertegenwoordiger van deze bestuurder in aanmerking komt. Een lid kan zich door een ander lid van de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door het verlenen van een schriftelijke volmacht. Elk lid kan op de Algemene Vergadering slechts drager zijn van één volmacht.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

Elk jaar wordt ten minste één Algemene Vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begroting van het lopende jaar.

Deze vergadering heeft plaats zo spoedig mogelijk na afloop van het vorige boekjaar en uiterlijk vóór het einde van de maand mei.

Buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer 1/5 van de leden daarom schriftelijk verzoekt, gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Oproepingen voor de Algemene Vergaderingen kunnen alleen geldig zijn indien getekend door de voorzitter of twee bestuurders. Zij gebeuren schriftelijk (per brief of e-mail) en vermelden plaats, datum, uur en agenda. Deze uitnodigingen moeten minstens 8 dagen vooraf de leden bereiken. De oproeping wordt geacht gedaan te zijn op de datum van verzending.

- de statutenwijziging,

- de benoeming en de uitsluiting van bestuurders,

- de goedkeuring van de begroting en de jaarrekeningen en het kwijting geven aan de bestuurders en de

commissarissen,

- het aanduiden en het ontslaan van de commissarissen,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de uitsluiting van leden,

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

Geen enkel lid kan rechten doen gelden op de activa van de vereniging of de gestorte lidgelden terugvorderen. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij het beëindigen van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vzw, enz., ...

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

Art. 13 Agenda

De agenda wordt opgesteld door de Raad van Bestuur. De documenten ter voorbereiding van de agendapunten worden bij de oproeping gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door tenminste 1/20 van het aantal leden en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

aangesloten leden wordt op de agenda gebracht. Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen, kan niet geldig worden gestemd, tenzij alle leden aanwezig of vertegenwoordigd ermee instemmen deze nog op de agenda te plaatsen.

Art. 14 Beslissingen

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en de vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen van de door de wet en de statuten voorziene gevallen.

Art. 15 Notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 16 Samenstelling van de Raad van Bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste 4 leden, verkozen door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Ingeval de bestuurder een rechtspersoon is, moet deze aan de vereniging melden welke natuurlijke persoon, met vermelding van de naam, namens deze rechtspersoon in de Raad van Bestuur zal zetelen. Ook een aangesloten lid kan als bestuurder aangesteld worden. Bestuurders hebben in ieder geval stemrecht in de Algemene Vergadering.

Alleen leden en aangesloten leden kunnen zich kandidaat stellen voor de Raad van Bestuur bij wijze van schriftelijke kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

De bestuurders worden verkozen voor een termijn van zes jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar. Iedere bestuurder, aangewezen om een vacature in te vullen die ontstaan is in de loop van een mandaat, wordt slechts benoemd voor de voltooiing van dit mandaat.

Art. 17 Einde mandaat

Art. 18 Bijeenroeping en beraadslaging

Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diens plaatsvervanger.

Indien minstens 1/2 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden hierom verzoekt, is de stemming geheim. De Algemene Vergadering kan beraadslagen en rechtsgeldig beslissen ongeacht het aantal aanwezigen. Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel, bij uitsluiting van leden of de ontbinding van de vereniging, wordt het aanwezigheidsquorum toegepast, voorzien in de vzw Wet.

Over de uitsluiting van een lid wordt beslist met 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien 2/3 van de stemgerechtigde leden hiermee instemmen.

Van elke Algemene Vergadering wordt een verslag opgesteld dat ter goedkeuring aan de volgende Algemene Vergadering wordt voorgelegd.

De verslagen worden ondertekend door de voorzitter en op de maatschappelijke zetel van de vereniging bewaard in een notulenregister. Leden en aangesloten leden hebben inzagerecht overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegd modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet. Zij krijgen kennis van de beslissingen op de door de wet voorzien wijze. Uittreksels uit dit verslag worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Titel IV: Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden: een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter wordt rechtstreeks verkozen door de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur vergadert telkens wanneer de belangen van de vereniging dit vergen. De bijeenroeping gebeurt door de penningmeester op verzoek van de voorzitter, of twee bestuurders. De oproepingsbrief (per brief of e-mail) vermeldt de plaats, datum, uur en agenda van de vergadering. De documenten ter voorbereiding van deagendapunten worden bij de oproeping gevoegd. Zij worden minstens 8 dagen voor de vergadering aan de bestuurders medegedeeld. De agenda wordt vastgelegd door de voorzitter en elk voorstel van een bestuurder wordt erin opgenomen. Over onderwerpen, die niet voorkomen op de agenda, kan niet geldig worden gestemd tenzij alle aanwezige bestuurders hiermee instemmen.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering bij 2/3 meerderheid van de geldige stemmen. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is gehouden na zijn ontslag zijn opdracht verder in te vullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Ingeval hij afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door een vervanger-bestuurder aangeduid door de voorzitter, of bij gebreke daarvan de oudst aanwezige. Het dagelijks bestuur mag de Raad van Bestuur bijwonen, echter zonder stemrecht.

De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig als ten minste 1/2 van de bestuurders aanwezig of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

vertegenwoordigd is. Als 1/2 van de bestuurders niet aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt een nieuwe Raad van Bestuur per aangetekend schrijven samengeroepen met dezelfde agenda. Zij kan dan beslissingen nemen over die agendapunten, afgezien van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, hetzij door een dagelijks bestuurder, mits schriftelijke volmacht. Een bestuurder mag slechts één volmacht bezitten.

Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de dienstdoende voorzitter bepalend. Elke bestuurder beschikt over één stem.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw dit vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per email, video- of teleconferentie. De besluiten worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder zijn schriftelijk akkoord heeft gegeven.

Art. 19 Notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 20 Aansprakelijkheid van de bestuurders en dagelijks bestuurders

Art. 21 Bevoegdheid

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden uitgezonderd voor deze die bij wet of volgens de statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De handelingen die de vereniging verbinden moeten gezamenlijk worden ondertekend door twee bestuurders van wie één van de twee verplichtend de voorzitter moet zijn, of bij diens afwezigheid de ondervoorzitter. De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen haar bevoegdheid overdragen aan bijzondere volmachtdragers mits beperkt in de tijd.

Titel V: Dagelijks Bestuur

Art. 22 Benoeming

Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Dit verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris of twee bestuurders. Dit verslag zal ter goedkeuring voorgelegd worden op de volgende vergadering van de Raad van Bestuur. De verslagen wordenopgenomen in een daartoe bestemd register en op de maatschappelijke zetel van de vereniging bewaard. Leden en aangesloten leden kunnen hun inzagerecht uitoefenen overeenkomstig artikel 9 van het KB van 26 juni 2003. De notulen worden eveneens overgemaakt aan de bestuurders en dagelijks bestuurders. Voor derden geldt geen inzagerecht.

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw. Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en de statuten.

Het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur betreft, kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meerdere natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet bestuurder of lid, die de titel van dagelijks bestuurder dragen/draagt.

Indien van deze mogelijkheid wordt gebruik gemaakt, zullen de dagelijkse bestuurders, indien er meer dan één is aangeduid, als college handelen voor wat intern bestuur betreft.

Het dagelijks bestuur beslist met eenvoudige meerderheid der stemmen.

Ten aanzien van derden zal de vereniging, in de handelingen van het dagelijks bestuur, rechtsgeldig verbonden worden door de enkele handtekening van één dagelijks bestuurder.

De Raad van Bestuur kan deze delegatie van het dagelijks bestuur op ieder moment herroepen.

Het orgaan van het dagelijks bestuur verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoersinstanties, post, bank, enz., ... Het dagelijks bestuur wordt geacht en is bevoegd de beslissingen van de Raad van Bestuur uit te voeren. In geval een dagelijks bestuurder een rechtspersoon is, moet deze aan de vereniging melden welke natuurlijke persoon, met vermelding van de naam, namens deze rechtspersoon het dagelijks bestuur op zich zal nemen.

Titel VI: Vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toebedeeld aan bijzondere volmachtdragers en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van het dagelijks bestuur, wordt de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter, de penningmeester of secretaris alleen optredend.

Art. 23 Bekendmakingsvereisten

De akten van benoeming van de leden van de Raad van Bestuur, van de personen gelast met het dagelijks bestuur en van de personen gemachtigd om de vzw te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

openbaar gemaakt door de neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en door de publicatie van een uitreksel daarvan in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vzw vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Titel VII: Begrotingen en rekeningen

Art. 24 Boekjaar

Art. 25 Toezicht

Art. 26

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging mag te allen tijde ontbonden worden door de Algemene Vergadering bij 4/5 meerderheid. De vereniging kan zich te allen tijde omvormen tot een andere vennootschapsvorm.

In geval van beslissing tot ontbinding benoemt de Algemene Vergadering tegelijkertijd vereffenaars en bepaalt hun bevoegdheden. In geval van ontbinding wordt het overblijvend actief, na vereffening van de schulden en de aanzuivering van de lasten overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel, aangeduid door de Algemene Vergadering.

Titel IX: Slotbepalingen

Art. 27

Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in art 17 van de vzw Wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het bepaalde in art 26novies van de vzw Wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in art 17§6 van de vzw Wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaandelijk boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijks gewone Algemene Vergadering.

Zolang de vzw voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in de vzw Wet niet overschrijdt, is de vzw niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de vzw deze drempelwaarden overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven overeenkomstig het bepaalde in het KB van 19 december 2003, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de Algemene Vergadering. Deze bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

Titel VIII: Ontbinding en vereffening

Titel X: Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013.

De eerste gewone Algemene Vergadering wordt gehouden in 2013.

Gedaan op 22 oktober 2012.

Tijdens de eerste buitengewone algemene vergadering gehouden onmiddellijk na de oprichting blijkt dat de algemene vergadering volgende bestuurders heeft benoemd:

- De heer Michel Haemers, geboren te Gent op 8 december 1952, wonende te 9840 De Pinte, Sparrenstraat 11 met rijksregisternummer 52.12.08-005.58

- De heer Frank Vandendriessche, geboren te Brugge op 26 mei 1954, wonende te 8210 Loppem (Zedelgem), Dopheidelaan 78 met rijksregisternummer 54.05.26-207.85

- De heer Bernard Thienpont, geboren te Oudenaarde op 10 december 1954, wonende te 9700 Oudenaarde, Edelareberg 19 met rijksregisternummer 54.12.10-151.88

- De heer Jan Vander Stichele, geboren te Aalst op 10 juni 1963, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 11 met rijksregisternummer 63.06.10-127.65

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

- De heer Patrick Dirinck, geboren te Gent op 26 mei 1946, wonende te 8300 Knokke, Koningin Fabiolalaan 11/31 met rijksregisternummer 46.05.26-027.97

De bestuurders benoemd bij voormelde beslissing van de eerste buitengewone algemene vergadering, zijn terstond in een eerste raad bijeengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen besloten dat:

- De heer Frank Vandendriessche, geboren te Brugge op 26 mei 1954, wonende te 8210 Loppem (Zedelgem), Dopheidelaan 78 met rijksregisternummer 54.05.26-207.85, wordt benoemd tot voorzitter

- De heer Michel Haemers, geboren te Gent op 8 december 1952, wonende te 9840 De Pinte, Sparrenstraat 11 met rijksregisternummer 52.12.08-005.58, wordt benoemd tot penningmeester

- De heer Patrick Dirinck, geboren te Gent op 26 mei 1946, wonende te 8300 Knokke, Koningin Fabiolalaan 11/31 met rijksregisternummer 46.05.26-027.97, wordt benoemd tot secretaris

Coordonnées
SENSNET

Adresse
EIKELDREEF 31 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande