SEPIA PRODUCTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SEPIA PRODUCTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.548.728

Publication

23/05/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mea Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE P,f-zCHTri:At ri( VAN

KOOPHAMDEI... GP.1.11-

ME1 2014

AFDELING Derii:MONDE

f141-6





mu! III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0465.548.728

Benaming

(voluit) : TINTA

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: 9120 Beveren, Doornpark 57

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Deels, te Kortrijk, tweede kanton, op 9 mei 2014, ter

registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

1, De vergadering besluit dat de vennootschap voortaan de naam "SEPIA products" zal dragen. Als gevolg

hiervan zal artikel 1 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming SEPIA

products"

2. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders, te weten:

- a, De heer VANDENABEELE Guido Roger Achiel, geboren te Ronse op 14 september 1962, wonende te 9700 Oudenaarde, Noenendal 17;

- b, Mevrouw BUYSE Bârbel Franka Johanna Cyrilla, geboren te Kortrijk op 4 oktober 1971, wonende te 8550 Zwevegem, Keibeekstraat 15;

-c. De naamloze vennootschap "BELCARDO", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Noenendal 17, ondernemingsnummer 0478.035.497, rechtspersonenregister Oudenaarde, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw BUYSE Bârbel, voornoemd,

tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten die verband houden met onderhavige akte bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name cvba "AB PARTNERS" met zetel te 9700 Oudenaarde, inestraat 26, ondememingsnummer 0473.997.329, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-de gecoördineerde tekst van de statuten;

Notaris Ann Deels te Kortrijk, 20 kanton.

Op de raatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0362-029
10/05/2013
ÿþ Matl Word 11.1

1W.  & 1 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INuani13 7 ~MA~~1fii6 ij i1111w

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 APR, 2013

DiEWERMiû3NDE

Ondernemingsnr : 0465.548.728

Benaming

(voluit) : TINTA

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Doornpark 57, 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming nieuwe bestuurder

Uittreksel uit de algemene vergadering van 29 april 2013

De vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen: BELCARDO nv met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Noenendal 17, gekend onder het ondernemingsnummer 0478.035.497.

Het mandaat gaat in op 29 april 2013 om te eindigen met de jaarvergadering van 2019.

Voor de vennootschap BELCARDO nv zal mevrouw Buyse Bârbel wonende te 8550 Zwevegem, Keibeekstraat 15, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61§2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel,

Guido Vandenabeele,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0465.548.728

Benaming

(voluit) : TINTA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9120 Beveren, Doornpark 57

(volledig adres)

Onderwerp akte r STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 25 maart 2013, ter registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel :

Groot- en kleinhandel, import en export van diverse materialen waaronder promotionele materialen, zoals parasols, vlaggen, spandoeken, beachflags, quick-tabels, tenten en andere aanverwante artikelen, onderdelen en accessoires en waaronder tuinmeubelen en aanverwante artikelen.

Services in de meest uitgebreide zin in het kader van alle genoemde materialen zoals onder meer de vervaardiging, de montage, de plaatsing, de afbraak en demontage, de herstelling, recuperatie, opslag, sortering, verwerking en behandeling van de diverse materialen.

Deze opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake product-management, design ed vormgeving; inzake PR, publiciteit en marketing; inzake personeelsmanagement, human resources en personeelsbeleid, milieu- en kwaliteitszorg, beveiliging en veiligheidszorg, corporate govemance, strategisch advies, changemanagement, reorganisaties; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Consulting en adviesverlening, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties.

Handelsbemiddeling en tussenpersoon in de handel in diverse goederen en diensten; het optreden ais handelsagent en intermediair. Het uitbouwen van een of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Diverse zakelijke dienstverlening. Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FFSMA) of andere bevoegde instanties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie var,

111101

x1306 084x

08 APR. 2013

Q'ENdEi iiiÏiiviNfl2

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1911

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen, instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België ais in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden."

2. De vergadering besluit het aantal aandelen te wijzigen, om het te brengen van honderd (100,00) aandelen op tienduizend (10.000,00) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/tienduizendste (1/10.000) van het maatschappelijk kapitaal. Ais gevolg hiervan zal artikel 5 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500). Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000,00) aandelen zonder vermelding van nominale waarde elk met een fractiewaarde van één/tienduizendste (1/10.000) van het maatschappelijk kapitaal."

3. De vergadering besluit de statutaire bepaling te wijzigen inzake de uitoefening van de

lidmaatschapsrechten verbonden aan aandelen waarvan de blote eigendom en het vruchtgebruik toebehoren

aan onderscheiden personen, teneinde te bepalen dat alle rechten, inbegrepen het stemrecht, worden

uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Als gevolg hiervan, en als gevolg van het vorige besluit, zal artikel 9 van

de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 9.- AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen bijgehouden.

De aandelen dragen een volgnummer van één (1) tot met tienduizend (10.000),

Zij zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel

persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten

geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke

lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de

rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Behoren de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan onderscheiden personen, dan

worden alle lidmaatschapsrechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

4. De vergadering besluit de statutaire bepaling inzake de overdracht van aandelen te wijzigen, teneinde te voorzien in de vrije overdracht van de aandelen van de vennootschap. Als gevolg hiervan zal artikel 10 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 10.- OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdacht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van de datum van de effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de overnemer of hun lasthebbers.

De aandelen gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zij er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven In het register van aandelen, met vermelding van de datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers."

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge 5. De vergadering besluit de statutaire bepaling inzake de samenstelling van de raad van bestuur te wijzigen, teneinde overeenkomstig artikel 518, paragraaf 1 Wetboek van Vennootschappen te bepalen dat de raad van bestuur moet samengesteld zijn uit ten minste drie bestuurders, tenzij de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, in welk geval de raad van bestuur mag samengesteld zijn uit slechts twee leden. Als gevolg hiervan zullen de eerste vier alinea's van artikel 13 van de statuten integraal geschrapt en vervangen worden, en zal artikel 13 van de statuten voortaan luiden als volgt

"Artikel 13.- SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

6. De vergadering besluit de statutaire bepaling inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad

van bestuur te wijzigen, teneinde te bepalen dat de vennootschap in haar handelingen en in rechte

vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de gedelegeerd bestuurder.

Als gevolg hiervan zal artikel 16 van de statuten voortaan luiden ais volgt;

"Artikel 16.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door:

- ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

ofwel binnen de grenzen van het dagelijks bestuur en de bevoegdheden die hen werden overgedragen

door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen of gezamenlijk optreden.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van

hun volmacht."

7. De vergadering besluit de statutaire bepaling inzake de bijeenkomsten, beraadslaging en besluitvorming van de raad van bestuur te wijzigen, teneinde de volgende bepalingen te schrappen:

dat de raad van bestuur wordt bijeengeroepen tenminste vijftien (15) dagen voor de datum voorzien voor de vergadering telkens twee bestuurders hierom verzoeken;

- dat de afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, geldig worden ondertekend door drie (3) bestuurders, en deze bepaling te vervangen door de bepaling dat de afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, geldig worden ondertekend door twee (2) bestuurders of een gedelegeerd bestuurder,

Als gevolg hiervan zal de eerste alinea van artikel 14 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De raad van bestuur wordt bijeen geroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders, tenminste vijftien dagen voor de datum voorzien voor de vergadering."

Als gevolg daarvan zal de laatste alinea van artikel 14 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door twee (2) bestuurders of een gedelegeerd bestuurder".

8. De vergadering besluit opdracht te geven aan ondergetekende notaris tot bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van het ontslag als bestuurder door :

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMACO", met zetel te 9620 Zottegem (Sint Maria Oudenhove), Berthoflos 13, rechtspersonenregister Oudenaarde, andememingsnummer 0879.204.733, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DE VUYST Jurgen Felix Simon, wonende te 9620 Zottegem (Sint Maria Oudenhove), Berthoflos 13, dit met ingang van 06 juni 2012 ; en

- de heer NEVEN Tony Gabriel Fernand, wonende te 3500 Hasselt, Muntelbeekstraat 30, dit met ingang van 04 juni 2012.

Over de kwijting van hun mandaat zal door de algemene vergadering tater beslist worden naar aanleiding van de goedkeuring van de jaarrekening.

9. A) De heer VANDENABEELE Guido Roger Achiel, geboren te Ronse op 14 september 1962, wonende te 9700 Oudenaarde, Noenendal 17, voornoemd, en mevrouw BUYSE Bârbel Franka Johanna Cyrille, geboren te Kortrijk op 04 oktober 1971, wonende te 8550 Zwevegem, Keibeekstraat 15, voornoemd, bieden aan de vergadering hun ontslag aan uit hun functie van bestuurder met Ingang van heden.

De vergadering aanvaardt voormeld ontslag met ingang van heden. Over de kwijting van hun mandaat zal door de algemene vergadering later beslist worden naar aanleiding van de goedkeuring van de jaarrekening.

B) De algemene vergadering benoemt een nieuwe raad van bestuur voor een nieuwe periode van zes Jaar, ingaand op heden en eindigend met de jaarvergadering van 2018, bestaande uit :

- de heer VANDENABEELE Guido, voornoemd;

- mevrouw BUYSE Bârbel, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

,.Vor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het mandaat van de heer VANDENABEELE Guido en van mevrouw BUYSE Bârbel, beiden voornoemd is onbezoldigd.

10, De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige bestuurders, de heer VANDENABEELE Guido, en mevrouw BUYSE Bdrbel, beiden voornoemd, stellen de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten die verband houden met de uitvoering van onderhavige akte bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de de cvba "AB PARTNERS' met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, RPR Oudenaarde, ondememingsnummer 0473.997.329. evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd :

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-verslag van de raad van bestuur met staat van actef en passief

-de gecoordineerde tekst van de statuten.

Notaris Ann Daels te Kortrijk, tweede kanton

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12542-0537-025
23/06/2011
ÿþry Mod2.0

~ ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het --

Belgisch

Staatsblad

11111J11,1.11,1.1101J11,R1111.1 u

Ondernemingsnr _ 0465.548.728

Benaming

(voluit) : TINTA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap Zetel : Doornpark 57, 9120 Beveren Onderwerp akte : statutenwijziging

GRIFFIER l rn C3AINK

VAN KOOPHANDEL

1 0. 06. 7011

DIENDFeMONDE

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann DAELS, notaris te Kortrijk tweede kanton, op één juni tweeduizend

" en elf, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voornoemde vennootschap onder meer beslist heeft :

- dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari van elk jaar om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar. Als gevolg hiervan zal de eerste paragraaf van artikel 32 van de statuten voortaan luiden als. volgt:

" Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar."

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar aangevangen op één juli; tweeduizend en tien te verlengen tot éénendertig december tweeduizend en elf.

- de datum van de jaarvergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden worden op de derde' vrijdag van de maand juni om elf uur. Als gevolg hiervan zullen de eerste twee paragrafen van artikel 19 van de. statuten voortaan luiden als volgt :

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur.

" Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op

hetzelfde uur gehouden." "

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden de derde vrijdag" :

van de maand juni van het jaar tweeduizend en twaalf om elf uur.

- artikel 13 van de statuten aan te passen aan de voorschriften van artikel 61 paragraaf 2 Wetboek van Vennootschappen. Als gevolg hiervan wordt de laatste alinea van artikel 13 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst :

"Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die: belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels, van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om:. een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

- de statutaire bepaling inzake de aanduiding van de vereffenaar aan te vullen en te wijzigen. Als gevolg', hiervan wordt de eerste alinea van artikel 37 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst :

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadal de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van: hun benoeming. Zijn er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan zijn de in functie zijnde; bestuurders van rechtswege vereffenaars, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar; ' ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het: Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene;+ vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken."

-de weggevallen woorden in de tekst van artikel 14 van de statuten alsnog aan te .vullen, alsook de',

" overbodige woorden in artikel 15 weg te laten. Als gevolg hiervan luiden de negende en tiende alinea van artikel:

14 van de statuten voortaan als volgt: "

"Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een: bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig

" met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen te volgen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan

" de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven."

De derde alinea van artikel 15 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar

activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, "

directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd :

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-gecoördineerde tekst van de statuten;

Notaris Ann Daels te Kortrijk tweede kanton.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/D6/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 28.02.2011 11047-0460-015
25/03/2010 : DE060104
24/11/2009 : DE060104
06/10/2009 : DE060104
05/01/2009 : DE060104
28/12/2007 : DE060104
22/12/2006 : DE060104
07/12/2005 : SN060104
14/12/2004 : SN060104
08/12/2003 : SN060104
03/02/2003 : SN060104
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 20.07.2016 16350-0233-033

Coordonnées
SEPIA PRODUCTS

Adresse
DOORNPARK 57 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande