SERKON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERKON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.112.480

Publication

09/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belg'- ,~ " .-~.- _ " ; _ ; " maken kopie

na neerlegging ter griffie

behouden

aan \11111\19.iii3111t1

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0847.112.480 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NIEUWE BAAN 44 - 9120 VRASENE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 13 september 2013 blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft.

Het ontslag van Mevrouw De Bruyn Wendy als zaakvoerder van de BVBA per 16 september 2013. Aan Mevrouw De Bruyn Wendy wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid tot op heden.

Dupon Lieven De Bruyn Wendy

Zaakvoerder Ontslagnemend zaakvoerder

SERKON

Voor-Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012
ÿþmod 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

V 4N KÓÓPH~ ~ D~~

NDE

DENDERMO

Griffi`e---'

- 4 3111 ~412

~

Ondernemingsnr : ó11 . /1 Az , Li $O "

Benaming (volr7it) : SERKON

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwe Baan 44

9120 Vrasene

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

,

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op éénentwintig

juni tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 ;

daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

i1. De heer DUPON Lieven, geboren te Sint-Niklaas op 26 augustus 1977, rijksregister nummer

'; 77.08.26-149.65, echtgenoot van mevrouw De Bruyn Wendy, wonende te Beveren (Vrasene), Nieuwe Baan 44.

2. Mevrouw DE BRUYN Wendy André Elisabeth, geboren te Wilrijk op 10 april 1975, rijksregister nummer 75.04.10-148.88, echtgenote van de heer Dupon Lieven, wonende te Beveren (Vrasene), Nieuwe Baan 44.

2. Benaming:

een besloten vennootschap met beperk-ite aansprakelijkheid onder de benaming "SERKON"

3. Zetel: te Beveren (Vrasene) Nieuwe Baan 44

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verstrekken van alle diensten en prestaties in verband met de reiniging en het onderhoud van aile gebouwen, constructies, gevels, daken, ramen, ruimten en terreinen, evenals van aile roerende goederen.

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

- De handel in, evenals de in- en uitvoer, de fabricage, het onderhoud en de herstelling van alle reinigings- en onderhoudsproducten en  machines, evenals van alle toestellen, gereedschappen en materialen ten behoeve van de reiniging en het onderhoud van alle mogelijke goederen.

- Het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van bijstand inzake alle reinigings- en milieuproblemen.

Verrichten van managementdiensten in het algemeen. Geven van beleidsondersteunend advies aan bedrijven in de ruimste zin van het woord.

-Advies aan bedrijven aangaande administratieve, financiele, fiscale, juridische en audittechnische aangelegenheden.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het

Op de laatste blz. v2n Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbias

mod 11,1

r

.1'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar

maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

- Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle onroerende goederen.

- De vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

- Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

- De vennootschap kan ook worden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

" van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap is gerechtigd aile industriële, handels-, financiële -roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN NATURA

De heer en mevrouw Dupon  De Bruyn, beiden voornoemd, verklaren in te brengen in de vennootschap de algemeenheid van het handelsfonds, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ondernemingsnummer B.T.W. 6E0883.530.537.

Deze inbreng omvat, zoals omstandig omschreven in het hierna vermeld deskundig verslag van de Heer Geert Van Hemelyck, bedrijfsrevisor:

Cliënteel: ¬ 100.000,00

Materiële vaste activa: ¬ 39.750,31

Schulden: ¬ 36.750,31

Totaal: ¬ 103.000,00

a. Voorwaarden der inbreng:

a. De hierboven beschreven goederen worden ingebracht voor vrij, zuiver en ontheven van alle grondpandelijke lasten en inschrijvingen.

b. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de voile eigendom, het genot en het vrij gebruik van de ingebrachte goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

ma i11.1



c. De inbreng geschiedt onder uitdrukkelijke toepassing van artikel 11 van het wetboek der B.T.W., voor zover voldaan wordt aan de gestelde voorwaarden terzake.

b. Vergoeding voor de inbreng:

Als vergoeding voor deze inbreng voor een totaal van honderd en drie duizend euro (103.000,00 EUR) aan mevrouw De Bruyn Wendy en de heer Dupon Lieven :

- zullen honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde voor een totaal van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) van de vennootschap Serkon BVBA worden toegekend;

- zal een vordering in rekening courant worden toegekend voor een bedrag van achtenzeventigduizend euro (78.000,00 EUR)

Voor het veranderlijke gedeelte, zijnde 10% van de toekomstige ontvangsten over de komende 4 jaar tot vergoeding voor het cliënteel, zal eveneens een vordering in rekening courant geboekt worden.

Geen andere of bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de oprichters die kunnen bijdragen tot de werkelijke vergoeding voor de verkrijging.

c. Verslagen:

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de Heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Sint-Niklaas, Plezantstraat 8, op twintig juni tweeduizend en twaalf, een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het hierna-vermeld verslag der oprichters, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neerge-legd ter griffie van de Rechtbank van Koophan-del te Dendermonde.

De besluiten van dit verslag van de Heer Van Hemelryck, voornoemd, luiden letter-Eijk: "...Besluit. Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhed "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

- de intentie geuit is om een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de maatschappelijke naam "Serkon";

- de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden methoden van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat

deze leiden tot een waardebepaling van EUR 103.000,00;

- de volgende vergoeding als tegenprestatie voor deze inbreng in natura zal ontvangen worden door mevrouw De Bruyn Wendy en de heer Dupon Lieven, samen voor een toaal bedrag van EUR 103.000,00;

" 100 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap BVBA Serlon, zonder aanduiding van nominale waarde en elk één honderste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, samen voor een waarde van EUR 25.000,00;

" Een vordering in rekening courant op de vennootschap BVBA Serkon voor een totaal van EUR 78.000,00. Voor het veranderlijke gedeelte, zijnde 10% van de toekomstige ontvangsten over de komende 4 jaar tot vergoeding van het cliënteel, zal eveneens een vergoeding in rekening courant geboekt worden.

- De waarde van de vergoeding minstens overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag.geen "fairness opinion" is. Opgemaakt op

Voorbehouden aan het Beijisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

mod 11.1

datum van 20 juni 2012, A84F Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke BVBA, vertegenwoordigd door (getekend) Geert Van Hemelryck."

-de weerhouden waardering is slechts verantwoord op voorwaarde dat de heer Dupon Lieven persoonlijk bij de exploitatie van de vennootschap betrokken blijft of dat de nodige maatregelen worden genomen om het behoud van het ingebrachte cliënteel voor de vennootschap te vrijwaren indien aan deze voorwaarde niet meer voldaan kan worden.

Bovendien wordt voorlezing gegeven van het bijzonder verslag der oprichters, opgemaakt op twintig juni tweeduizend en twaalf, omtrent de inbreng in natura zoals vereist overeen"komstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

d. Fiscale verklaringen

Voor het heffen der registratierechten verklaren de verschijners de waarde van de ingebrachte goederen, voor zover deze ingebracht wordt en vergoed wordt door aandelen, te schatten op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000).

Ze verklaren dat de ondergetekende notaris hen kennis en lezing heeft gegeven van artikel 203, eerste alinea van het wetboek der registratierechten aangaande de prijsbewimpeling.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf eenentwintig juni tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij verte-igenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-Iwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarverga-+dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerders voor de duur der vennoot-'schap worden door de oprichters éénparig benoemd , de heer Dupon Lieven en mevrouw Wendy De Bruyn voornoemd, die alhier aanvaarden. Hun mandaat zal een aanvang nemen na het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte, doch ten vroegste op 1 juli aanstaande.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Kegel, Vervliet en Partners met zetel te Sint Niklaas, Mercatorstraat 48 A, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein-+digt op éénendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 1 juli 2012 en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

12. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke

7

1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatabiad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in juni tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Dirk Smet, notaris

mod 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SERKON

Adresse
NIEUWE BAAN 44 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande