SERVIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.429.715

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 04.07.2014 14267-0417-010
17/01/2014
ÿþ.tra AMdK'ard 1t.1

M.M

j~~~ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L. ~ {Ak 

BELGE NEERGELEGD

2014 3 1 DEC, 2013

AATSBLA F.tici-;i .~S~rdfite VAN

I,'.E7'cLT1.: GF_NT

Ondernemingsnr : 0437.429.715

Benaming

(voluit) : servia

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Lijkstraat 26,9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte R BAV - kapitaalverhoging- aanpassing statuten

Er blijkt uit de notulen op zevenentwintig december tweeduizend dertien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

' EERSTE BESLISSING

Kapitaalverhoging - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd zesentwintig duizend euro (£ 126.000,00-) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-) op honderd vierenveertig duizend zeshonderd euro (¬ 144.600,00-).

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgiftepremie.

De vergadering beslist voor deze nieuwe geldinbreng geen nieuwe aandelen uit te geven en enkel de fractie-waarde van de bestaande aandelen te verhogen, daar deze kapitaalverhoging en inbreng in geld gebeurt. door inbreng van voorafgaandelijk uitgekeerde dividenden van de vennootschap overeenkomstig artikel 537` Wetboek Inkomstenbelasting, Bijgevolg wordt door elke vennoot in gelijke mate inbreng gedaan, gezien ook de voorafgaandelijke dividenduitkering volgens de aandelenstructuur van de vennootschap is gebeurd.

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over de voorwaarden en draagwijdte: van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en verklaren dat zij van de notaris een kopij hebben ontvangen van. de circulaire 233/629.295 aangaande dit onderwerp. Zij verklaren voor de toepassing van dit artikel dat de kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van dividenden die overeenkomen met een vermindering van de belaste reserves van de vennootschap zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werden goedgekeurd door dei algemene vergadering.

VASTSTELLING VAN DE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering en de notaris stellen vast dat voorafgaandelijk volgende stortingen werden verricht:

-Door de Heer Van de Sompele Joris een bedrag van drieënzestig duizend euro (¬ 63.000,00-}; -Door Mevrouw Bossee Rita een bedrag van drieënzestig duizend euro (¬ 63.000,00-).

De aanwezige vennoten en de vergadering verklaren en ondergetekende notaris stelt vast dat de inbreng in geld van honderd zesentwintig duizend euro (£ 126.000,00-) overeenkomstig artikel 311 Wetboek Vennootschappen voorafgaandelijk werd gedeponeerd vóór de kapitaalverhoging op een bijzondere; bankrekening nummer BE61 4673 8647 0117 bij KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering de dato negentien december tweeduizend dertien.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschik-iking van de vennootschap gehouden,

Over die rekening kan alleen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te

ver-binden en nadat ondergetekende notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van deze,

akte.

De vergadering erkent dat de volstorting van honderd zesentwintig duizend euro (E 126.000,00-) effectief

ge-beurd is en dat aldus de kapitaalverho-'ging verwezenlijkt is.

TWEEDE BESLISSING

Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande resoluties;

beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst,;

luidende als volgt:

"ARTIKEL VIJF - Kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111.11,1111411,11.11111111 MONlTEUf

10-01

BELGISCH S





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

.:- Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD VIERENVEERTIG DUIZEND ZESHONDERD EBRO (¬ 144.600,00-).

~ Het is verdeeld in honderd tachtig (180) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikel 302 en artikelen 305 tot en met 313 W.Venn,

ls het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar. Evenwel is hij ertoe ge-houden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volte eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht. In geval de vennootschap éénhoofdig is geworden, geldt evenwel de bepalingen van artikelen 237 en 344 W.Venn.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone alge-mene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikelen 316 tot en met 318 W.Venn., De oproeping tot deze vergadering moet het doel van de kapiitaats-verminde-ring en de wijze waarop ze zal gebeuren vermelden. Bij iedere kapitaalsvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behan-deld worden"

DERDE BESLISSING

Bijeenroeping

De vergadering beslist dat de bijeenroeping voor de algemene vergadering, indien de bestemmeling ermee in-stemt, niet dient te gebeuren per aangetekende brief maar ook kan gebeuren via een ander communicatiemiddel en beslist om artikel 22 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL TWEEENTWINTIG - Bijeenroeping.

De zaakvoerders (en in voorkomend geval de commissarissen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen-'roepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerders (en commissa-rissen) zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meerdere vennoten die alleen of gezamenlijk één / vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Indien de bestemmeling hiermee

schriftelijk en individueel instemt kan de oproeping eveneens via gewone brief, e-mail, fax of een ander communicatie-middel. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken."

VIERDE BESLISSING

Vereffening

De vergadering beslist ore artikel. 29 van de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving waardoor bij ontbinding de vereffening van de vennootschap onmiddellijk kan afgesloten worden, mits voldaan is aan de wettelijke voorwaarden. De vergadering beslist om artikel 29 van de statuten te dien einde te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL NEGENENTWINTIG - Vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, bij meerderheid van twee derden van de stemmen, behoudens bij toepassing van de laatste paragraaf van dit artikel. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder als vereffenaar beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan echter steeds te allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de ven-nootschap en de vereffeningkosten te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden.

De algemene vergadering kan er tevens voor opteren om geen vereffenaar(s) te benoemen. In dat geval zal bij de algemene vergadering die tot ontbinding beslist op zelfde moment onmiddellijk de vereffening worden afgesloten. Dit kan echter enkel indien cumulatief volgende voorwaarden zijn vervuld:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 19.07.2013 13323-0532-010
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 24.07.2012 12329-0210-012
19/01/2012 : GE161814
27/07/2011 : GE161814
09/06/2010 : GE161814
03/07/2009 : GE161814
19/06/2008 : GE161814
31/10/2007 : GE161814
09/07/2007 : GE161814
08/06/2005 : GE161814
09/06/2004 : GE161814
24/06/2003 : GE161814
22/08/2002 : GE161814
20/06/2001 : GE161814
17/06/1999 : GE161814
29/09/1998 : GE161814
08/07/1995 : GE161814
30/12/1989 : IE32245
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0045-010

Coordonnées
SERVIA

Adresse
GROTE LIJKSTRAAT 26 9880 LOTENHULLE

Code postal : 9880
Localité : Lotenhulle
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande