SERVICE COMPETENCE CENTER, AFGEKORT : SCC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVICE COMPETENCE CENTER, AFGEKORT : SCC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.990.176

Publication

06/10/2014
ÿþtase

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

cRIrrlr RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 SEP. 204

AFDELING DENDERMONDE --Griffie

Ulii

Ondernemingsnr : S(01 .90 .,1 a 6

Benaming

(voluit) : SERVICE COMPETENCE CENTER

(verkort) : SCC

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KASTELEINSSTRAAT 13 BUS 7, 9150 KRUIBEKE

(volledig adres)

Onderw#rn akte : OPRICHTING -- STATUTEN - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de zeventiende september, voor Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. De heer BOEREN Serge Jeanne Hugo, thans ongehuwd, geboren te Ekeren op 20 december 1977, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 771220 241 84, wonende te 2950 Kapellen, Claessensdreef 68 A.

2. Mevrouw ADRIAENSEN Ann Jozef Josephina, thans ongehuwd, geboren te Merksem op 2 augustus 1972, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 720802 394 47, wonende te 2950 Kapellen, Claessensdreef 68 A.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE :

VORM  NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-+-isprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "SERVICE COMPETENCE CENTER", afgekort "5CC".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9150 Kruibeke, Kasteleinsstraat 13 bus 7.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

Herstelling, revisie, reparatie en productie van alle soorten mechanische componenten ten behoeve van alle industriële sectoren.

Studies, ontwerp, realisatie en optimalisatie van onderdelen en I of gehelen van installaties en processen in alle industrietakken.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r f ,

;A r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uitbating van een werkplaats voor metaalbewerking en kunststofbewerking in de meest algemene zin.

Werkzaamheden in de werkplaats of op een werf bij een klant.

Het verlenen van services voor aile soorten mechanische componenten (24 op 24 / 7 op 7).

Coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers.

Aanneming van werken voor rekening van derden in eigen werkplaats of ter plaatse op een werf of bij een klant.

Aankoop en verkoop, het vervaardigen, het onderhoud, de reparatie, de revisie en het bedrijfsklaar maken van alle soorten mechanische componenten.

Handel, invoer, uitvoer, distributie en verhuur van alle componenten of installaties en

bijhorend materiaal en apparaten in alle industrietakken.

Het aankopen en verkopen, in binnen- en buitenland, import en export, van allerlei outillering, machines, onderdelen, materialen en grondstoffen met betrekking tot alle soorten mechanische componenten.

Dit alles in de meest ruime zin opgevat en zonder dat deze opsomming beperkend dient geïnterpreteerd zowel voor ondernemingen als particulieren.

- Het uitoefenen van management, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, management, producten en eveneens hun ontwikkeling.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel. De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en instemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten, kan het maatschappelijk doel uitleggen, verklaren en uitbreiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in den vreemde, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

- De vennootschap mag alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL -- AANDELEN  PLAATSING  STORTING:

c

r

4 r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenvijftigduizend euro, vertegenwoordigd door

1 duizend aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst en volstort ten bedrage van veertigduizend euro zoals blijkt uit het aan de notaris voorgelegde bankattest; de aandelen werden

onderschreven door :

- de heer Boeren, vijfhonderd aandelen overeenstemmend met zevenentwintigduizend vijfhonderd euro, volstort ten bedrage van twintigduizend euro;

- mevrouw Adriaensen, vijfhonderd aandelen overeenstemmend met zevenentwintigduizend vijfhonderd euro, volstort ten bedrage van twintigduizend euro.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van maart om 19 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, behoudens zaterdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

,1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VEERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

teder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

I.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op -Tdertig september tweeduizend vijftien;

2.0e eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien;

3.Alle handelingen en daden, die voor rekening van de ven-'noot-'schap in oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit voort-'vloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

benoeming zaakvoerders:

Worden benoemd tot zaakvoerders voor onbepaalde duur, die aanvaarden, de heer BOEREN en mevrouw ADRIAENSEN, beiden voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan IMAC Boekhoudkantoor Comm.V, lrisdreef 22, 2950 Kapellen, BTW Nr. 13E0809.994.639, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving of wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag of wijziging van een BTW-nummer, de aansluiting of wijziging bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 17.03.2017, NGL 30.03.2017 17076-0329-013

Coordonnées
SERVICE COMPETENCE CENTER, AFGEKORT : SCC

Adresse
KASTELEINSTRAAT 13 BUS 7 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande