SERVICE & DEVELOPMENT GROUP BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SERVICE & DEVELOPMENT GROUP BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.874.533

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.03.2014, NGL 11.04.2014 14091-0179-049
17/10/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 14.7

~LR1 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " e

EERGELECCD

1111Rilljumeï

- 8 OKT, 20311

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

IR

Ondernemingsnr : 0415.874.533

Benaming (voluit) :SERVICE & DEVELOPMENT GROUP BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

li Zetel : Kortrijksesteenweg 1157

li 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

!! Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA EN DOOR

l' INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE - STATUTENWIJZIGING i

!I Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Stijn RAES, geassocieerd notaris te Gent op! !! 29 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van dei

i naamloze vennootschap "SERVICE & DEVELOPMENT GROUP BELGIUM" met zetel te 9051 Gent!

i (Sint Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1157, volgende besluiten heeft genomen:

! * De vergadering aanhoort het verslag van de Raad van Bestuur met betrekking tot de hierna!

voorziene kapitaalverhoging door inbreng in natura. !

ii Er is tevens een verslag door de Commissaris opgesteld op 29 september 2014.

ii De besluiten van de Commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatievei !i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaensi li Bedrijfsrevisoren" afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat! ! 39a, BTW BE 0462.836.191, RPR Gent, afdeling Oostende, vertegenwoordigd door de heer André! il Geeroms, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3 eindigen met! !

1 volgende besluiten:

"4.13ESLUIT !

ii De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap SERVICE & DEVELOPMENT! ! GROUP BELGIUM N.V. bestaat uit de volle eigendom van een onroerend goed op en met grond!

ii waarvan de inbrengwaarde door partijen bepaald werd op 5.250,000,00 EUR. i

11 Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: i

il a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de! li Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap! ii verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van!

il het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; !

ii b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van! nauwkeurigheid en duidelijkheid;

l; c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk, en !i niet arbitrair is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch!

i ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie van de!

!ials vergoeding uitgegeven aandelen. .

ii Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de !! Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende dei !1 rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende;

vergoeding." !

* Eerste kapitaalverhoging met VIJFTIENDZUIZEND HONDERD ACHTENTWINTIG euro NUL cent!

i (¬ 15.128,00) om het te brengen van HONDERDVIERENTWINTIGDUIZEND euro NUL cent (¬ i il 124.000,00) naar HONDERD NEGENENDERTIGDUIZEND HONDERD ACHTENTWINTIG euroi i! NUL cent (¬ 139.128,00), door inbreng in natura, mits uitgifte van honderd tweeëntwintig (122)!

ii nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zullen worden! uitgegeven aan een uitgifteprijs van VIJF MILJOEN TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND euro NUL! ii cent (¬ 5.250.000,00) welke gedeeltelijk_ als_ kapitaal _zal.9eboekt,worden, _en _gedeeltelijk-alsj

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

&

t

uitgiftepremie, Deze nieuwe aandelen zullen volledig volgestort worden en zullen toegekend worden aan de naamloze vennootschap CARLTON te Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1157, als vergoeding voor de inbreng door deze laatste van een onroerend goed te Kortrijk, hetgeen haar in eigendom toebehoort.

* Tweede kapitaalverhoging ten belope van VIJF MILJOEN TWEEHONDERD VIERENDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TWEEËNZEVENTIG euro NUL cent (¬ 5.234.872,00) om het van HONDERD NEGENENDERTIGDUIZEND HONDERD ACHTENTWINTIG euro NUL cent (¬ 139.128,00) op VIJF MILJOEN DRIEHONDERD VIERENZEVENTIGDUIZEND euro NUL cent (¬ 5.374.000,00) te brengen, door incorporatie van voormelde uitgiftepremie door afname van de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" en zonder creatie van nieuwe aandelen.

* Overeenkomstige wijziging der statuten,

VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de hierna volgende medewerkers van "DELOITTE" die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1146: - Mevrouw Liesbeth De Bruyne;

- Mevrouw Myriam Dietens;

- Mevrouw Nele Van Caeneghem;

en aan Mevrouw Linda BAUWENS te 9160 Lokeren, Konijnenstraat 25, elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Stijn RAES,

notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- gecoördineerde statuten

J U2x...i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2014
ÿþV

beh aa 6e'

Staz

1

mod 11.1

rtijI,~5 I~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleg ter griffie van de akte

MONITEUR RFI Gi;

2 0 -01- 2U _GISCH STi.4/ t'.U_

814026501*

1111111

nnexes du Moniteur belge

27/01/2014

Ondernemingsnr : 0415.874.533 Benaming (voluit) : IMMO CLAES

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING IN "SERVICE & DEVELOPMENT GROUP BELGIUM" UITBREIDING DOEL - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Stijn RAES, geassocieerd notaris te Gent op 30 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van dei naamloze vennootschap "IMMO CLAES" met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem),; Kortrijksesteenweg 1157, volgende besluiten heeft genomen:

* Naamswijziging in "SERVICE & DEVELOPMENT GROUP BELGIUM" in `t kort

Verslag van de commissaris en van de Raad van Bestuur met betrekking tot de hierna voorziener uitbreiding van het doel.

Het verslag van de commissaris "VRC Bedrijfsrevisoren" te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms in datum van 20 december 2013, besluit als volgt: j "Tot besluit verklaren wij dat wij zijn overgegaan tot het nazicht van de staat van activa en passivai ii van de Naamloze Vennootschap "IMMO CLAES" per 30 september 2013.

Betreffende staat vertoont een balanstotaal van 58.101 (000) EUR en een eigen vermogen van! 26.646 (000) EUR. Onze opdracht werd uitgevoerd in het kader van een wijziging van hete maatschappelijk doel en in het kader van de controle voor het uitbrengen van een opinie over het! getrouwe beeld van de jaarrekening. Bij dit nazicht zijn geen gegevens aan het licht gekomen die! !! aanleiding zouden gegeven tot belangrijke aanpassingen aan de staat van activa en passiva per 30! september 2013."

* Uitbreiding van het doel door artikel 3 te vervangen door volgende tekst

! "De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België! als in het buitenland:

i L Algemene activiteiten:

ii Al Het verwerven en vervreemden, ten bezwarende titel, onder andere door aankopen, verkopen en! ruilingen, het beheren en uitbaten, het valoriseren en verkavelen, het huren en verhuren, het doen! t; bouwen of verbouwen, het ontwerpen, het veranderen en aanpassen, van onroerende goederen enl elk daartoe dienstige roerende goederen, de promotie van dergelijke goederen en het makelen erin,! alsook de verkoop van dergelijke onroerende goederen, zowel op plan, in aanbouw of afgewerkt,! evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen van private of zakelijke, roerende of! onroerende aard, met inbegrip van de onroerende leasing, dit alles in de meest uitgebreide zin,! is zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming. r BI De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden coördineren die! ii betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken door; onderaannemers.

ti CI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten! if rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling! is van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participaties aanhoudt.

i! Dl Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen ofr particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval! i verlenen in de meestruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijki

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrisksesteenweg 1157

9051 Gent (Sint Denijs-Westrem)

mod 11.1

Voor-1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

voorbehouden zijn.aan kredietinstellingen.

EI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin;. met.uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en. algemeen bestuur.

FI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachterren :functies.

G/ Het ontwikkelen, .kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

HI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

I/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

.l1 Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen.varf technologie en hun toepassingen.

KI Het uitvoerervvan priderhoud en herstellingen van gebouwen bestemd voor private bewoning en van kantoren, handelsgebouwen en industriële gebouwen, in de meeste uitgebreide zin, waaronder begrepen doch niet beperkt tot het onderhoud van en de herstelling van gemeenschappelijke delen van meergezinswoningen, van serviceflats en van gebouwen bestemd voor gemeenschapsvoorzieningen (rust- en verzorgingstehuizen, complexen voor studenten,..).

V Het uitvoeren van tuinonderhoud en van buitenaanleg (verhardingen e.d.m.), met inbegrip van het aanleg van groen-, ,parkeer en circulatiezones.

Deze activiteiten " omvatten ondermeer maaibeurten, gazononderhoud, borderonderhoud, snoeiwerken, ziekte, onkruid- en mosbestrijding, de aanleg van bestrating, de levering en plaatsing van omheiningen, hetr-leverenen plaatsen van ingezaaide grasmatten.

MI Het uitbaten van sport- en welinesscentra, in de meest uitgebreide zin.

N/ De reiniging van voertuigen en bedrijfsvoertuigen, in de meest uitgebreide zin.

0/ Het aan- en verkopen, verhuren, in leasing en in renting nemen en geven van voertuigen, bedrijfsvoertuigen en pleziervaartuigen, al dan niet met bijhorende diensten.

P/ Het uitbaten van een stalling, voor korte of lange duur, van voertuigen en bedrijfsvoertuigen, in de meest uitgebreide`zin.

ll, Realisatie van projecten in hernieuwbare en/of duurzame energie, in de meest uitgebreide zin A/ De realisatie,; het oprichten en de installatie, de aan- en verkoop van projecten in hernieuwbare en/of duurzame energie (niet-limitatieve opsomming: zonne-energiecentrales, windmolens, biomassa, enzovoort), in de Europese Unie, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden BI In de Europese Unie, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, alsook als vertegenwoordiger, als commissionair, tussenpersoon, installateur, aannemer, of middels het inschakelen van onderaannemers;

a.het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en/of hernieuwbare energieproductie

b.de productie van alternatieve, duurzame en/of hernieuwbare energie

c.de aankoop, verkoop, verhuur, installatie, uitbating en onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen

d.het beleggen en investeren in, en de aankoop en verkoop van deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen.

Ill. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen niet.. betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van :onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;-de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks.of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en -onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

IV, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Sr ap

`loor-

`behoucen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke' andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag behoudens andersluidende bepalingen haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap heeft tevens een sociaal doel, met name het bevorderen van de maatschappelijke integratie van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij doet dit door het aanbieden van activeringsmogelijkheden aart mensen die moeilijker toegang vinden tot de arbeidsmarkt, en dit zowel via opleiding, stages als het aanbieden van duurzame tewerkstelling. De vennootschap onderschrijft de principes van de zogenaamde 'meerwaardeneconomie' bij de uitvoering van haar activiteiten. Het concept verwijst naar ondernemingen die de juiste balans zoeken tussen economische, sociale en ecologische waarden, in samenspraak met de verschillende betrokken acteren of belanghebbenden."

Overeenkomstige wijziging van de statuten.

VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de hierna volgende medewerkers van "DELOITTE" die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Gent (Sint-Renijs Westrem), Kortrijksesteenweg 1146: - Mevrouw Liesbeth De Bruyne;

- Mevrouw Myriam Dietens;

- Mevrouw Nele Van Caeneghem;

en aan Mevrouw Linda BAUWENS te 9160 Lokeren, Konijnenstraat 25,

teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- alle wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen;

- de wijziging van de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

Stijn RAES,

geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

volmacht

verslag Raad van Bestuur

verslag commissaris

gecoördineerde statuten

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013
ÿþMod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v- s - akte

EER

*13092943*

V beh aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.874.533

Benaming

(voluit) : IMMO CLAES

(verkort) : I

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1157

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - GEDELEGEERD BESTUURDERS - MACHTEN - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 20 maart 2013, blijkt:

I. De herbenoeming tot commissaris van de vennootschap voor een periode van drie boekjaren, ingaand op 20 maart 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, te weten:

- De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, BTW BE 0462.836.191, RPR Brugge, vertegenwoordigd door de heer André GEEROMS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, West Point Park, 't Hofveld 6 c3.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 7 mei 2013 en de raad van bestuur onmiddellijk daarop volgend, blijkt:

I. De kennisname van het ontslag, ter zitting aangeboden, met ingang van 1 juni 2013, door de voltallige raad van bestuur, te weten:

1/ De naamloze vennootschap "MARACANA", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65, BTW BE 0441.591.510, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65.

2/ De naamloze vennootschap "PROVABEL", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, BTW BE 0428.901.237, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat40.

3/ De naamloze vennootschap "CARIMMO", met zetel te 9831 Deurle, Dorpsstraat 51, BTW BE 0418.635.766, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Carlos DE GRAEVE, wonende te 9831 Deurle, Dorpsstraat 51,

II. De benoeming tot nieuwe bestuurders van de vennootschap, voor een periode ingaand op 1 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREEN PARK INVESTMENTS", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Netemeersstraat 65, ondernemingsnummer 0832.384.219, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DDG INVEST", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, ondernemingsnummer 0832.383.229, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40.

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARINVEST', met zetel te 9831 Deurre, Dorpsstraat 51, ondernemingsnummer 0832.383.031, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Carlos DE GRAEVE, wonende te 9831 Deurre, Dorpsstraat 51,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III. De vaststelling dat ingevolge de beëindiging van het mandaat van bestuurder, zoals vastgesteld op de bijzondere algemene vergadering van 7 mei 2013, het mandaat van gedelegeerd bestuurder en

voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap tevens beëindigd is per 1 juni 2013, van: 11 De naamloze vennootschap "MARACANA", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65, BTW BE 0441,591.510, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65, in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

2/ De naamloze vennootschap "PROVABEL", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, BTW BE 0428.901.237, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, In haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder.

IV. De benoeming tot gedelegeerd bestuurders en tot voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap voor een periode ingaand op 1 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van:

11 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREEN PARK INVESTMENTS", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65, ondernemingsnummer 0832.384.219, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur. 21 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DDG INVEST", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, ondernemingsnummer 0832.383.229, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, tot gedelegeerd bestuurder.

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARINVEST', met zetel te 9831 Deurle, Dorpsstraat 51, ondernemingsnummer 0832.383.031, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Carlos DE GRAEVE, wonende te 9831 Deurle, Dorpsstraat 51, tot gedelegeerd bestuurder.

ln deze hoedanigheid zullen de gedelegeerde bestuurders, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, conform artikel 21 van de statuten.

Betreffende het dagelijks bestuur van de vennootschap zullen de gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, alle rekeningen kunnen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen ongeacht het bedrag. De gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, zullen eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere,

BVBA "GREEN PARK INVESTMENTS"

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Frank DE GRAEVE

Vaste vertegenwoordiger

T s. Voor, beenut ne aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 22.04.2013 13092-0544-046
06/02/2012
ÿþ mod 11.1

I Z~~`' '=3 In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

jE ,r~s bij g~ p"

na neerlegging ter griffie van de akte

*1203169"

fl

Ondernemingsnr : BE0415.874.533

Benaming (voluit) : IMMO CLAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1157

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE

VERGADERING - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - WIJZIGING DOEL - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - HERCOORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Notaris Yves Tytgat te Gent op 29 december 2011 " dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap;: "'IMMO CLAES" met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1157, volgende besluiten heeft genomen:

* Vaststelling dat het huidig kapitaal, uitgedrukt in Belgische Frank of VIJF MILJOEN (5.000.000 BEF) in EURO uitgedrukt neerkomt op HONDERD DRIEENTWINTIG DUIZEND NEGENHONDERD. ZESENVEERTIG euro ZESENZEVENTIG cent (¬ 123.946,76).

* Verslag van de commissaris en van de Raad van Bestuur met betrekking tot de hierna';

voorziene wijziging van het doel.

Het verslag van de commissaris "VRC Bedrijfsrevisoren" te 1702 Groot-Bijgaarden, West Point Park,

't Hofveld 6 C3, in datum van 16 december 2011, besluit als volgt:

"5. BESLUIT

Tot besluit verklaren wij dat wij zijn overgegaan tot het nazicht van de staat van activa en passiva

van de Naamloze Vennootschap "IMMO CLAES" per 30 september 2011.

Betreffende staat vertoont een balanstotaal van 55.174 (000) EUR en een eigen vermogen van'

20.069 (000) EUR. Onze opdracht werd uitgevoerd in het kader van een wijziging van het

" maatschappelijk doel. Bijgevolg bestond deze voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de

bespreking van de financiële informatie. Onze werkzaamheden werden uitgevoerd in

overeenstemming met de controleaanbeveling van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren in verband

met het beperkt nazicht. Zij waren dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de'

jaarrekening. Bij dit nazicht zijn geen gegevens aan het licht gekomen die aanleiding zouden geven

tot belangrijke aanpassingen aan de staat van activa en passiva per 30 september 2011.

16 december 2011

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

* Wijziging van het doel door artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

I. Algemene activiteiten:

A/ Het verwerven en vervreemden, ten bezwarende titel, onder andere door aankopen, verkopen en ruilingen, het beheren en uitbaten, het valoriseren en verkavelen, het huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, het ontwerpen, het veranderen en aanpassen, van onroerende goederen en elk daartoe dienstige roerende goederen, de promotie van dergelijke goederen en het makelen erin, alsook de verkoop van dergelijke onroerende goederen, zowel op plan, in aanbouw of afgewerkt, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen van private of zakelijke, roerende of onroerende aard, met inbegrip van de onroerende leasing, dit alles in de meest uitgebreide zin,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zowel voor eigen rekening als voor rekeningvan derden of bij deelneming.

BI De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

C/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

D/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

EI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

F/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

G/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

" H/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

I/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

J/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Realisatie van projecten in hernieuwbare en/of duurzame energie, in de meest uitgebreide zin:

A/ De realisatie, het oprichten en de installatie, de aan- en verkoop van projecten in hernieuwbare

" en/of duurzame energie (niet-limitatieve opsomming: zonne-energiecentrales, windmolens, biomassa, enzovoort), in de Europese Unie, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden B/ In de Europese Unie, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, alsook als vertegenwoordiger, als commissionair, tussenpersoon, installateur, aannemer, of middels het inschakelen van onderaannemers;

a. het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en/of hernieuwbare energieproductie

b. de productie van alternatieve, duurzame en/of hernieuwbare energie

c. de aankoop, verkoop, verhuur, installatie, uitbating en onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen

d. het beleggen en investeren in, en de aankoop en verkoop van deelnemingen in binnen-en buitenland in ondernemingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen . die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het " goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het , verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'/bar-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

° De vennootschap mag behoudens andersluidende bepalingen haar doel verwezenlijken zowel in

" België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet." * Verlenging van het lopende boekjaar, normaal gezien eindigend op 31 december 2011, tot 30 september 2012. De volgende boekjaren zullen dan ook lopen van 1 oktober tot 30 september van het daaropvolgende jaar.

* Wijziging datum jaarvergadering naar de derde woensdag van de maand maart om veertien uur. * Inlassing van volgende Exoneratieclausule in de statuten in te lassen, onder artikel 16:

"Artikel 16: Aansprakelijkheid / Exoneratieclausule

De vennootschap verbindt er zich enerzijds toe alle geldelijke gevolgen ten haren laste te nemen voortvloeiende uit aansprakelijkheidsvorderingen die, al dan niet door derden, tegen de bestuurders zouden worden ingediend en anderzijds onherroepelijk te verzaken aan het instellen van elke aansprakelijkheidsvordering tegen haar bestuurders."

* Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Teneinde te voldoen aan de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, stelt de vergadering vast dat de aandelen van de vennootschap omgezet zijn in aandelen op naam en dat een aandelenboek werd geopend waarin de aandeelhouders op naam zijn vermeld.

* Kapitaalsverhoging door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves in het kapitaal. Verhoging met DRIEËNVIJFTIG euro VIERENTWINTIG cent (¬ 53,24) om kapitaal te brengen van HONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD ZESENVEERTIG euro ZESENZEVENTIG cent (¬ 123.946,76) tot HONDERD VIERENTWINTIGDUIZEND euro NUL cent (¬ 124.000,00).

* Volledige hercoordinatie en aanneming van nieuwe statuten. VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de hierna volgende medewerkers van "DELOITTE" die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1146: - Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE;

- Mevrouw Myriam DIETENS;

- Mevrouw Nele VAN CAENEGHEM;

en aan Mevrouw Linda BAUWENS te 9160 Lokeren, Konijnenstraat 25, elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te

" vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- volmacht

verslag Raad van Bestuur

verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 01.07.2011 11248-0223-040
04/03/2011
ÿþ(1Ad,

Voorbehouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

[_LPF[ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 -02- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANUi=E GENT

Iligtomps

Ondernemingsnr : 0415874533

Benaming

(voluit) : IMMO CLAES

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Kortrijksesteenweg 1157, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte : Benoeming van een commissaris

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 7.1.2011

Na beraadslaging beslist de vergadering over te gaan tot de benoeming van een commissaris voor een periode van 3 boekjaren, inclusief het boekjaar dat afsluit per 31.12.2010. Het commissarismandaat zal dus eindigen op de jaarvergadering die de jaarrekening van het boekjaar 2012 goedkeurt.

Als commissaris wordt benoemd:

Het kantoor VRC Bedrijfsrevisoren, met adres te 1702 Groot-Bijgaarden, West Point Park, 't Hofveld 6 c3, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, bedrijfsrevisor.

Maracana NV,

vertegenwoordigd door Frank De Graeve,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 14.06.2010 10171-0225-039
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 18.06.2009 09254-0069-041
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 19.06.2008 08256-0003-041
18/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NL En GELEGD

0 6 -05- 2015

RECHTBANK VAN

`-nnPHfïéL G11 TE GENT

Alll IRIy~IIIWI IIIII

*iso osaz+

V beh

aa

Bel Stal

i

Bíjjagen bij fièt Belgisch Staatsblad -18 05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.874.533

Benaming

(voluit) : SERVICE & DEVELOPMENT GROUP BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1157, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoeming bestuurders - benoeming gedelegeerd bestuurder - machten

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 maart 2015 en de raad van bestuur onmiddellijk daarop volgend, blijkt

1. De aanvaarding van het ontslag als bestuurders, met ingang van 1 april 2015 :

1) De BVBA `GREEN PARK INVESTMENTS', met zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Nelemeersstraat 65, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0832.384.219, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65.

Haar wordt eervol ontslag verleend,

Kwijting wordt haar verleend op de eerstvolgende jaarvergadering,

2) De BVBA 'DDG INVEST', met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0832.383.229, hier  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen  vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40.

Haar wordt eervol ontslag verleend,

Kwijting wordt haar verleend op de eerstvolgende jaarvergadering.

II. Benoeming tot bestuurders met ingang van 1 april 2015 tot aan de jaarvergadering te houden in 2019

1) De heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65,

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

2) De heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizen bergstraat 40.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden,

Ill, De benoeming tot gedelegeerd bestuurders van de vennootschap ingaand op 1 april 2015 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van

1) De heer Frank DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 65.

2) De heer Dirk DE GRAEVE, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 40,

In deze hoedanigheid zullen de gedelegeerde bestuurders, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte rechte vertegenwoordigen, conform artikel 21 van de statuten,

Betreffende het dagelijks bestuur van de vennootschap zullen de gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-belouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, alle rekeningen kunnen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen ongeacht het bedrag. De gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, zullen eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Frank DE GRAEVE

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.09.2007, NGL 25.09.2007 07736-0071-033
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 22.06.2007 07289-0065-033
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.05.2006, NGL 06.07.2006 06423-1069-027
21/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.05.2005, NGL 17.06.2005 05283-2322-018
28/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 18.05.2004, NGL 26.10.2004 04752-5196-015
09/09/2004 : GE193438
20/08/2003 : GE193438
03/07/2003 : GE193438
21/05/2003 : GE193438
20/05/2003 : GE193438
17/07/2002 : GE193438
23/03/2000 : GE193438
12/08/1999 : OUA022014
18/05/1999 : TU041219
25/06/1992 : TU41219
01/01/1989 : TU41219
01/01/1988 : TU41219
25/07/1987 : TU41219
23/08/1986 : TU41219
01/01/1986 : TU41219

Coordonnées
SERVICE & DEVELOPMENT GROUP BELGIUM

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 1157 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande