SERVICE MANDATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVICE MANDATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.984.034

Publication

13/01/2014
ÿþMod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









Voor.

behoud

aan he

Belgis<

Staatsb'



iAu



1901





GRATIE HECHTFA'

VAN ICOCPHANDEL

0 2 JAN 2014

DENDERMONDE

-3r urla

Ondernemingsnr : 0886.984.034

Benaming

(voluit) : SERVICE MANDATE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst (Meldert), Eeckhoutstraat 36/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 27 december 2013 neergelegd ver& registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERVICE MANDATE", gevestigd te 9310 Aalst (Meldert), Eeckhoutstraat 36/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0886.984.034.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1, Verwijzing naar het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 19 december 2013, onder meer letterlijk luidend als volgt:

"De Algemene Vergadering beslist in het kader van en met toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 over te gaan tot de uitkering in geld aan de vennoten van een tussentijds dividend ten belope van een bedrag van EUR 210.789,31.

De dividenduitkering wordt onmiddellijk betaalbaar gesteld.

Het bedrag van dit tussentijds dividend wordt volledig onttrokken aan de belaste beschikbare reserves.

Dit tussentijds dividend zal, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten belope van 10%, onmiddellijk worden gestort op de zichtrekening die de vennoten zullen aanwijzen.

VERKLARING

Onmiddellijk na de in de definitief genomen derde beslissing tot dividenduitkering verklaren en verbinden de; vennootschap en de vennoten in het kader van en met toepassing van artikel W.I.B. 1992 zich wederzijds tot; het volgende

(a)de Vennootschap een kapitaalverhoging te zullen doorvoeren;

de vennoten het netto verkregen bedrag van de tussentijdse dividenduitkering, te weten een bedrag van: EUR 189.710,38, in het kapitaal van de Vennootschap te zullen inbrengen via geld, geheel volstort"

2. In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de: Programmawet van 28 juni 2013, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met honderd negenentachtig duizend zevenhonderd en tien euro achtendertig cent (189.710,38 EUR) door inbreng in speciën om het te: brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd en acht duizend driehonderd; en tien euro achtendertig cent (208.310,38 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bevestiging dat de inbreng in speciën afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende: voorheffing werd afgehouden.

3. Vaststelling realisatie kapitaalverhoging ten belope van honderd negenentachtig duizend zevenhonderd; en tien euro achtendertig cent (189.710,38 EUR) door inbreng in speciën door enerzijds de heer BERTREM Joost, wonende te 9310 Aalst (Meldert), Eeckhoutstraat 36/A000, voor een bedrag van honderd tweeënveertig: duizend tweehonderd tweeëntachtig euro achtenzeventig cent (142.282,78 EUR) en anderzijds mevrouw: VANDEVELDE Ann, wonende te 9310 Aalst (Meldert), Eeckhoutstraat 36/A000, voor een bedrag van: zevenenveertig duizend vierhonderd zevenentwintig euro zestig cent (47.427,60 EUR).

4. Wijziging van het artikel 6 van de statuten, als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en acht

duizend driehonderd en tien euro achtendertig cent (208.310,38 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

één/honderdste ieder."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 30.09.2013 13617-0251-012
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 30.08.2012 12536-0042-012
29/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

15 MEI 2012

DENDEeffiGMDF.



i I II 111111 lUI II III

*iao9seao*

VI beha aal Bel Staa

Ondernemïngsnr : 0886.984.034

Benaming

(voluit) : SERVICE MANDATE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst (Meldert), Eeckhoutstraat 36/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 11 mei 2012, neergelegd; vëër registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERVICE MANDATE", met maatschappelijke zetel te 9310i Aalst (Meldert), Eeckhoutstraat 36/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met; ondememingsnummer 0886.984.034.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, voorlegging van het verslag van de zaakvoerder omtrent de voorgenomen doelsuitbreiding, aan welk verslag een staat van actief en passief van: minder dan drie maand oud is toegevoegd.

2. Uitbreiding van het doel van de vennootschap door integrale vervanging van artikel 4 van de statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van rekening van derden of met medewerking van derden:

- consultancy diensten, audit diensten, re-engineering

diensten;

- training, project begeleiding en implementatie;

- aan- en verkoop van software en hardware;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste

zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

-- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 aile studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben, Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk _ vyellce duur. aan deze laatstem toestaan of borgetel}ingen_ versti@kjçen. voor deze vennootsçlhapperº%, ,Zij ;pag bij Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aanshet, Belgisch

Staatsblad

wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een" andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel nbeyien,=notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik _S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 30.08.2011 11532-0174-012
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 23.08.2010 10439-0585-011
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 21.08.2009 09610-0301-011
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 16.06.2008 08236-0025-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16540-0038-012

Coordonnées
SERVICE MANDATE

Adresse
EECKHOUTSTRAAT 36A 9310 MELDERT(O-VL)

Code postal : 9310
Localité : Meldert
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande