SERVITEX

Divers


Dénomination : SERVITEX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.186.367

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 18.09.2014 14591-0011-010
16/10/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-7 OKT. 201

RECHTBANK VAN

KOOPHAMe GENT

1111111111!1,I11à1111111,111111111

Ondernemingsnr : 0443.186.367

Benaming

(voluit): SerViteX

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9031 Gent (Drongen), Deinsesteenweg 100

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING -VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op drieëntwintig september tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Servitex", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Deinsesteenweg 100, en met ondememingsnummer 0443,186.367, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISS1NG  VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato drieëntwintig september tweeduizend veertien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per drieëntwintig september tweeduizend veertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato drieëntwintig september tweeduizend veertien, opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C. Rombaut Bedrijfsrevisoren" te Belpairestraat 4 bus 2.1, 2600 Antwerpen, vertegenwoordigd door de Heer Carl Rombaut, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de heer Cari Rombaut, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2600 Berchem, Bel pairestraat 4 b/2.1, vaste vertegenwoordiger van de BV BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren (RPR 0461.240.245), aangesteld op 17 september 2014 door de zaakvoerder van de BVBA SERV1TEX , met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 100, Ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0443.186.367, gekend op de Rechtbank te Gent, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA SERVITEX , onder haar verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 23 september 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 257.138,62 EUR.

De boekhoudkundige staat per 23 september 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft, getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

In toepassing van artikel 184 W. Venn. merken wij op dat op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 21.028,67 Euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Wij kunnen ons niet uitspreken over mogelijke fiscale of BTW schulden die het gevolg zouden zijn van een controle naar aanleiding van deze voortijdige ontbinding en sluiting van de vereffening.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap 15 dagen v66r de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag bevat 22 pagina's en werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Dit verslag geeft de situatie van de boekhouding weer op 23 september 2014 om 20.00 u na het verlijden van de akte van verkoop van het onroerend goed.

Berchem, 23 september 2014

(getekend)

C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAUT

Bedrijfsrevisor".

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering. De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING ONTBINDING

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SERVITEX", overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en veffichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap,

De Heer Jan Eeckhout, voornoemd, en handelend als voormeld, zal de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Jan Eeckhout, voornoemd, en handelend als voormeld, wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van hun bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. De opdracht is kosteloos.

VASTSTELLINGEN

De zaakvoerder stelt vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 1WEEHONDERDZEVENENVIJFTIGDU1ZEND HONDERDACHTENDERTIG EURO TVVEEËNZESTIG EUROCENT (¬ 257.138,62) en een netto-actief heeft van TWEEHONDERDZEVENENVIJFTIGDUIZEND HONDERDACHTENDERTIG EURO TWEEËNZESTIG EUROCENT (¬ 257.138,62).

De aandeelhouders, te weten: de Heer Jan Eeckhout, de Heer Peter Van Cauter en Mevrouw Ann Eeckhout, allen voornoemd, verklaren dat zij aile schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, doch door elke aandeelhouder ten belope van hun respectievelijke verhouding in het kapitaal, en dat ze aile activiteiten van de vennootschap definitief wensen stop te zetten.

Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Alle aandeelhouders zijn nog steeds aanwezig en zij beslissen de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Jan Eeckhout, de Heer Peter Van Cauter en Mevrouw Ann Eeckhout, allen voomoemd, verklaren dat zij aile schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, doch door elke aandeelhouder ten belope van hun respectievelijke verhouding in het kapitaal.

IDe Heer Jan Eeckhout, de Heer Peter Van Cauter en Mevrouw Ann Eeckhout, allen voornoemd, verzoeken en vorderen vervolgens, Ons ondergetekende werkende Notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SERVITEX" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van aile aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde aandeelhouders het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met aile rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Jan Eeckhout, voornoemd, voor zijn beheer en uitoefening van zijn opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SERVITEX" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Jan Eeckhout, de Heer Peter Van Cauter en Mevrouw Ann Eeckhout, allen voornoemd, besluiten verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, te 9000 Gent, Bonifantenstraat 12.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

"

d1r

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

J

..

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.E. SERVICES", met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 931, en met ondememingsnummer 0446.093.003, voor wie optreedt Mevrouw Ann Eeckhout, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoeg-de dien-'sten zoals BTW, ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de forrnali-,teiten naar aanleiding van deze akte, met recht van indeplaatisstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor.

,.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/11/2013
ÿþ Mot! Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIMNI30J1I

ui

im

NEERGELEGD

18 tóv. 2013

RECHT~wrE N

GENT

KOORHA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0443.186.367

Benaming

(voluit) : SERVITEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deinsesteenweg 100, 9031 DRONGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergaderinca van 6 september 2013, gehouden op de zetel van de vennootschap om 16:00 uur

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Willy De Kesel wonende te Knokke, Van Bunnenlaan 39c, wegens gezondheidsredenen en aanvaardt het ontslag, Het ontslag gaat in vanaf heden, De vergadering dankt de heer Willy De Kesel voor zijn jarenlange inzet, De vergadering benoemt de heer Jan Eeckhout wonende te Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 933, hij aanvaardt. Het onbezoldigd mandaat gaat in vanaf heden en is van onbepaalde duur.

Jan Eeckhout

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 30.10.2013 13651-0063-010
09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 30.10.2012 12631-0449-010
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 30.10.2011 11594-0120-010
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 29.10.2010 10600-0084-011
26/10/2010 : GE160671
06/11/2009 : GE160671
07/11/2008 : GE160671
06/11/2007 : GE160671
06/11/2006 : GE160671
10/10/2005 : GE160671
07/10/2004 : GE160671
10/10/2003 : GE160671
14/10/2002 : GE160671
16/01/2002 : GE160671
06/10/2001 : GE160671
01/01/1996 : GE160671
15/03/1994 : GE160671

Coordonnées
SERVITEX

Adresse
Zetel: 9031 Gent (Drongen), Deinsesteenweg 100

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande