SEV-AK INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEV-AK INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.667.866

Publication

09/05/2014
ÿþMOD 11.1

efeDiQ

[Lee L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde.

2 8 APR. 2014

Griffie

Voor- behoude aan he Belgisc Staatsbl.



1909 576*

~

Ondernemingsnr.: 0835667866

Benaming (volva) : SEV-AK INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : SINT ANNASTRAAT 54

(volledig adres) 9700 OUDENAARDE

Onderwerpen) akte : VASTELLING VAN OVERDRACHT VAN AANDELEN, ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER VOLGENS P.V. VAN 31/03/2014

ER WORDT UNANIEM BESLOTEN DAT DE HEER CIBIK RAMAZAN GEEFT 70 AANDELEN AAN

DE VROUW CIBIK RACER.

DEZE OVERDRACHT IS GELDIG VANAF 31/03/2014.

ER WORDT UNANIEM BESLOTEN DAT DE HEER CIBIK RAMAZAN, WONENDE TE 1030 BRUSSEL, VANDERMEERSCHSTRAAT 6, GEEFT ZIJN ONTSLAG ALS GEDELEGEERD BESTUURDER EN BESTUURDER OP 31/03/2014.

ER WORDT UNANIEM BESLOTEN DAT DE VROUW CIBIK HACER, WONENDE TE 9700 OUDENAARDE, SINT ANNASTRAAT 54, ALS BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER

TE BENOEMEN,

DEZE OVERDRACHT IS GELDIG VANAF 31/03/2014.

HET MANDAAT VAN DE GEDELEGEERD BESTUURDER CIBIK HACER IS ONBEZOLDIGD,

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : PROCES-VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE ALGEMEEN VERGADERING

CIBIK HACER

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

14/02/2014
ÿþMoo a ti

6r398k C3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Oudenaarde

D 5 «te 2014

Ondememingsnt. : 0835667866 Benaming (voluit) : SEV AK INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELW KHEID

Zetel : Sint-Annastraat 54 (volledig adres) 9700 Oudenaarde

Onderwerpen) akte : ONTSLAGEN EN BENOEMING VAN BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDEREN VASTELLING VAN OVERDRACHT VAN AANDELEN

Volgens PV van 31/12/2013

Er wordt unaniem besloten dat de heer AK Ramazan geeft 70 aandelen aan de heer CIBIK

Ramazan. Hij neemt onstiag als bestuurder en gedelegeerd bestuurer.

Deze verplaatsing zal geldig zijn met ingang van 3111212013.

Er wordt unaniem besloten dat de heer CIBIK Ramazan wonen Vandermeerschstraat 6 te 1030

Schaarbeek als bestuurder en gedelegeerd bestuurder te benoemen.

Deze afstand zal geldig zijn met ingang van 31/12/2013.

Gedelegeerd bestuurder

CIBIK Ramazan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

u'ii

092900*

~

17/11/2014
ÿþ ~ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0835667866

SEV AK #NVEST

Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid 9700 Oudenaarde, Sint-Annastraat, 54

OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  KAPITAALVERHOGING  AANNEMING VAN STATUTEN - BENOEMINGEN

Vc behc

aar

Bek Staat

lilhilTiligoi~m agi

n

Gent

Afdeling Oudenaarde

Q 5 NOV, 2014

Griffie

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Matthieu DERYN-CK, geassocieerd notaris te Brussel, op 21 oktober 2014, blijkt het dat:

-* Voorafgaande verslagen *-

Het bestuursorgaan heeft een verslag over het voorstel tot omzet-ting opgesteld, in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van ven-nootschappen. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd vastgesteld op 30 september 2014.

De Bedrijfsrevisoren DGST & PARTNERS, vertegenwoordigd door De Heer Philippe PUISSANT, bedrijfsrevisor, heeft een verslag over deze staat opgesteld, in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van ven-nootschappen.

Dit verslag, de dato 8 oktober 2014, bevat de hierna letterlijk over-genomen besluiten :

"Mijn activiteiten hadden uitsluitend tot doel vast te stellen of er eni-ge opwaardering van het nettovermogen heeft plaatsgehad in de staat van activa en passiva dd. 30 september 2014 die door het bestuursorgaan is opgemaakt.

Uit deze activiteiten die zijn verricht met inachtneming van de regels betreffende het verslag dat bij de omzetting in een andere rechtsvorm van een vennootschap moet worden opgemaakt, is niet de minste opwaarde-ring van het nettovermogen gebleken.

Het in voornoemde staat van activa en passiva opgenomen nega-tieve nettovermogen ten bedrage van 16.901,44 EUR is 15.901,44 EUR lager dan het maatschappelijk kapitaal van 1,000,00 EUR. Het is ook lager dan het in het Wetboek van de Vennootschappen vastgelegde minimum-bedrag voor het maatschappelijke kapitaal van besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. "

Een exemplaar van deze verslagen zal aan deze akte gehecht blij-ven. Ondergetekende notaris wijst de vergadering op artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

EERSTE BESLUIT

De Vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van 17.600,00 EUR om het van 1.000,00 EUR op 18.600,00 EUR te brengen zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door verhoring van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de vennootschap in een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten zonder evenwel enige verandering te brengen aan haar rechtspersoonlijkheid.

- De omzetting geschiedt op grond van de actieve en passieve toe-stand van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014. Alle ver-richtingen verricht sinds heden door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in het bijzonder voor wat betreft het opmaken van de boekhouding.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de minder- en meerwaar-den blijven onveranderd en zullen in de toestand waarin ze zich thans bevinden in de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden overgenomen.

Deze omzetting brengt geen enkele wijziging aan de verdeling on-der aandeelhouders van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap behoudt haar ondernemingsnummer.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap onder haar nieuwe vorm en in enige Nederlandse versie, als volgt vast te stellen, zonder nochtans enige wijziging te brengen aan het artikel dat het maatschappelijk doel definieert:

STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid.

Ze draagt de naam : "SEV AK INVEST".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Sint-Annastraat, 54.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in ne-dertands taalgebied of tweetalige gebied Brussel Hoofdstad worden over-gebracht.

ledere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in participatie met derden:

1.De vennootschap heeft tot doel alles in verband met de Horeca sector, de uitbating van tavernes, restaurants, bars, snack-bars, bakkerijen, pannenkoekenhuizen, banketbakkerijen, zaak dat zoetigheden verkoopt, traiteurzaken.

2.De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten die betrekking hebben tot het commercialiseren van alle producten van de textielindustrie in de ruimste zin, kleding voor mannen -- vrou-wen -- kinderen, lederwaren, schoenen, cadeau-artikelen, kos-tuum juwelen, souvenirs, invoer, uitvoer, verkoop op commis-siebasis, het vertegenwoordigen, de verkoop in groot en kleinhandel, de uitbating van winkels en supermarkten in dit kader.

De vennootschap heeft tot doel elke activiteit die betrekking heeft op elke commerciële activiteit, zowel op nationaal vlak, als internationaal vlak en die betrekking heeft tot de aankoop, de verkoop, de publiciteit, de promotie, import, export, transit, commerce, stockage, verpakking, commerciële vertegenwoor-diging, makelarij, mandaat, consignatie, formulering en voorbe-reiding van elk product en apparatuur voormeld.

3.Elke activiteit die betrekking heeft tot het ter beschikking stellen van personeel, voor werken die verband houden met schoonmaken van de woning, de was, de strijk, de kleine occasionele naaiwerken, het voorbereiden van maaltijden, boodschappendienst, in het kader van dienstencheques, aan gezinnen en bedrijven

4.De vennootschap heeft ook tot doel de import en export van diverse goederen en hun commercialisering in groot- en klein-handel, onder andere van alle voedingsproducten, van twee-dehands- en nieuwe wagens, van accessoire stukken.

5.0e vennootschap heeft ock tot doel de carpooling, zowel in België als in het buitenland, en het verhuren van wagens, vrachtwagens en bestelwagens.

6.De vennootschap heeft ook tot doel elk activiteit die betrekking heeft op:

" Het organiseren van beurzen en evenementen van elke aard, zoals salons, concerten, gebeurtenissen van sportie-ve en culturele aard.

" Algemene bouwwerken van gebouwen, schilderwerken, metselwerken, elektriciteit, dakbedekking.

" Diensten en prestaties bieden ten voordele van private of commerciële klanten.

" Het schoonmaken en het onderhoud van onroerende goe-deren, het schoonmaken van ramen en van kantoren, inte-rietdiensten, onderaanneming.

" Openbare markten

" Transport van personen en goederen.

7. De vennootschap heeft ook tot doel de studie en het uitvoeren van alle bouwondernemingsactiviteiten, als aannemer of ais onderaannemer, het ontwerpen en het bouwen van elk gebouw en pand, de studie en het realiseren van binnen en buiten decoratie, elk activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het onderhoud, de vernieuwing, herstelling, verfraaiing, hernieuwing, modernisering van aile types van kunststukken, van onroerende goederen, en in het algemeen elk activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft tot de sector van openbare en private werken en van de bouw; het raad geven en het bijstaan zowel op technisch vlak, als op ad-ministratief en commercieel vlak aan iedere vennootschap en bedrijf, voor al wat betrekking heeft op de sector van onroerende goederen; de aankoop van elk lap grond, het bouwen van elk gebouw, het aankopen, het verkopen, het huren of verhuren, het verkavelen van elk onroerend goed; het uitvoeren van alle werken in verband met de water, gas en elektriciteitsverdeling, de uitbating van elk transport middel, havens, kanalen, wegen, enz. ; de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de import en de export van alle materialen, waren, apparaten en gereedschappen nodig voor constructie, onderhoud, herstellingswerken van de onroerende goederen en kunstwerken; het voorbereiden, het schrijven en het afsluiten in hoedanigheid van opdrachtnemer of voor eigen rekening, met betrekking tot alle markten voor openbare of private werken en alle activiteiten met betrekking tot het doel.

De vennootschap mag haar doel uitvoeren op iedere plaats, op alle wijze en volgens de modaliteiten die haar het meest ge-schikt blijken, ofwel door interesse te tonen in analoge ven-nootschappen of volledig gelijkaardige vennootschappen ofwel door fusie met zulke vennootschappen, Belgisch of buiten-lands.

Ze kan tussenkomen als tussenpersoon voor het realiseren van internationale investeringen of voor de financiering van projecten.

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ze kan zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke, industriële, handels, roerende of onroerende

verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel, of

die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan voor te bereiden of te vergemakkelijken.

Zij mag zich borg stellen voor derden en een functie van be-stuurder uitoefenen in elke vennootschap.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op 18.600,00 EUR. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van

zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veran-derlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle

handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, be-

houdens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere last-hebbers.

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

leder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de eerste maandag van de maand mei om

achttien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergade-ring de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeen-roepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproe-pingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vôôr de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig de-cember van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun be-voegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillisse-ment of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

VIJFDE BESLUIT.

BENOEMING

De vergadering beslist in hoedanigheid van niet-statutaire zaak-voerder voor een onbepaalde duur te

benoemen:

-Mevrouw CIBIK Hacer, voornoemd;

Haar opdracht zal kosteloos worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering er anders over

beslist, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

~

°^^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

: -aan de zaakvoerder, voordoudvoedngvondebooUms-in- - -- - --' -- - - .

|-oanMevnouw0 K ten e~dadeformaUb~~~ nbeen ~

'

ondernemingsloket, |nvoor~-mand ggeval,bij da diensten van de Belasting over de Toegevoegde YVom~ahu : verzekeren.

Voor eensluiden analytisch uittrekseL

Samen neergelegd: expeditie, volmachten en verslagen

(getekend) Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

StaatsbIad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam on hoedanigheidinstrumenterende *tads perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

^

15/07/2013
ÿþÎü` Copie à publire aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.1

N 111 ~ IIIIIIIIIMI i INI

+13108559*

O 4JUIL. 2013

BRUXELLES

Greffe

N° d'entreprise : 0836667866

Dénomination

(en entier) : SEV-AK INVEST

Forme juridique : SOCIETE COOPERATIVE A RESPONSABILITE ILLIMITEE

Siège : RUE DE L'INTENDANT 284

1080 BRUXELLES

Objet de l'acte : TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL, CESSION DE PARTS, DEMISSION ET

NOMINATION D'UN ADMINISTRATEUR DELEGUE

SUIVANT P.V. DU 28/0612013

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE DE TRANSFERER LE SIEGE SOCIAL A 9700 OUDENAARDE, SINT-ANNASTRAAT 54. CE TRANSFERT PREND EFFET EN DATE DU 01/07/2013.

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE, D'UNE PART, QUE MONSIEUR AK ALPASLAN CEDE 50 PARTS SOCIALES A MONSIEUR AK RAMAZAN AINSI QUE 9 PARTS SOCIALES A MONSIEUR TAHIR TAHIR SULEYMAN ET 9 PARTS SOCIALES A MONSIEUR TAHIROV ERHAN ET, D'AUTRE PART, QUE MADAME VESELINOVA ADREYANA AINSI QUE MADAME VESELINOVA DIYANA CEDENT RESPECTIVEMENT LEUR PART SOCIALE A MONSIEUR TAHIR TAHIR SULEYMAN ET MONSIEUR TAHIROV ERHAN, CETTE CESSION PREND EFFET EN DATE DU 01107/2013,

LA REPARTITION DES PARTS DE CHAQUE ASSOCIE APRES LA PRESENTE CESSION EST

LA SUIVANTE: AK RAMAZAN 80 PARTS

TAHIR TAHIR SULEYMAN 10 PARTS

TAHIROV ERHAN 10 PARTS

MONSIEUR AK ALPASLAN, DOMICILIE A 9700 OUDENAARDE, SINT-ANNASTRAAT 54, EXPOSE

LA RAISON DE SA DEMISSION DE SON POSTE D'ADMINISTRATEUR DELEGUE ET CELLE-CI

EST ACCEPTEE A L'UNANIME-FE. CETTE DEMISSION PREND EFFET EN DATE DU 01/07/2013.

IL EST DONNE DECHARGE A MONSIEUR AK ALPASLAN POUR SA GESTION DURANT L'EXERCICE

ECOULE JUSQU'A CE JOUR.

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE DE NOMMER MONSIEUR AK RAMAZAN, DOMICILIE A

9700 OUDENAARDE, SINT-ANNASTRAAT 54, AU POSTE D'ADMINISTRATEUR DELEGUE,

CETTE NOMINATION PREND EFFET EN DATE DU 01/0712013,

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE DE NOMMER MONSIEUR AK ALPASLAN COMME MANDATAIRE

A PARTIR DU 01/07/2013 ET CELA A TITRE GRATUIT.

NOUS PROFITONS DU PRESENT ACTE POUR NOUS METTRE A JOUR SUIVANT LE P.V.

DU 30/06/2011 COMME SUIT:

MONSIEUR AK HALIL, DOMICILIE A 9700 OUDENAARDE, BROEKSTRAAT 326, EXPOSE

LA RAISON DE SA DEMISSION DE SON POSTE D'ADMINISTRATEUR DELEGUE ET

CELLE-CI EST ACCEPTEE A L'UNANIMITE,

CETTE DEMISSION PREND EFFET EN DATE DU 30/06/2011.

IL EST DONNE DECHARGE A MONSIEUR AK HALIL POUR SA GESTION DURANT L'EXERCICE

ECOULE JUSQU'AU 3010612011.

AK RAMAZAN

ADMINISTRATEUR DELEGUE

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2013
ÿþMol 2.1

CIE Copie à publire aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

2 7 Mn»

N° d'entreprise : 0835667866

Dénomination

(en entier) : SEV-AK INVEST

Forme juridique : SOCIETE COOPERATIVE A RESPONSABILITE ILLIMITEE

Siège : RUE DE L'INTENDANT 284

1080 BRUXELLES

Objet de l'acte : CESSION DE PARTS ET MANDAT

SUIVANT P.V. DU 26/03/2013

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE QUE MONSIEUR AK ALPASLAN CEDE 30 PARTS A MONSIEUR AK

RAMAZAN,

CETTE CESSION DE PARTS PRENDRA EFFET EN 02/04/2013.

MONSIEUR AK RAMAZAN SERA ASSOCIE ACTIF A PARTIR DE CETTE DATE.

LA REPARTITION DES PARTS DE CHAQUE ASSOCIES EST LA SUIVANTE :

MONSIEUR AK ALPASLAN 68 PARTS

MONSIEUR AK RAMAZAN 30 PARTS

MADAME VESELINOVA ADREYANA 1 PART

MADAME VESELINOVA DIYANA 1 PART

MONSIEUR AK ALPASLAN, ADMINISTRATEUR DELEGUE DE LA SCRI SEV-AK INVEST,

DESIGNE MONSIEUR AK MOHAMED, DOMICILIE A 9700 OUDENAARDE,

SINT ANNASTRAAT 54, TITULAIRE DU CERTIFICAT DE CAPACITÉ PROFESSIONNELLE POUR

LE TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARCHANDISES PAR ROUTE, COMME FONDE DE POUVOIRS,

CHARGE DE LA DIRECTION EFFECTIVE ET PERMANENTE DE L'ACTIVITE DE TRANSPORT AU SEIN

DE LA SOCIETE SEV-AK INVEST SCRI.

CE MANDAT PRENDRA EFFET EN DATE DU 02/04/2013.

AK ALPASLAN

ADMINISTRATEUR DELEGUE

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Rése au Monit belt

A

iH

io

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2011
ÿþ rJ'.iCCg~s , Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Motl7.1

Réserv' d II II IIIIIIII IIII IIIN

au " 1116688*

Monitet.

belge





2 4 -100 2011

BRUXELLES

Greffe

N° d'entreprise : 0835667866

Dénomination

(en entier) : SEV-AK INVEST

Forme juridique : Société Coopérative à Responsabilité Illimitée

Siège : Rue de l'intendant n°284 à 1080 Molenbeek-Saint-Jean

Objet de l'acte : CESSION DE PARTS, DEMISSION ET NOMINATION D'ADMINISTRATEUR DELEGUE

SUIVANT PV DU 30/06/2011

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE QUE MONSIEUR BEKIROV SEVZHAN CEDE 20 PARTS A MONSIEUR AK ALPASLAN.

CETTE CESSION PREND EFFET EN DATE DU 30106/2011, MONSIEUR BEKIROV SEVZHAN NE SERA PLUS ADMINISTRATEUR DELEGUE APRES CETTE DATE.

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE QUE MONSIEUR MEHMEDOV MEHMED CEDE 20 PARTS A MONSIEUR AK ALPASLAN .

CETTE CESSION PREND EFFET EN DATE DU 30/06/2011, MONSIEUR MEHMEDOV MEHMED NE SERA PLUS ASSOCIE APRES CETTE DATE.

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE QUE MADAME VESELINOVA ADREYANA CEDE 19 PARTS A

MONSIEUR AK ALPASLAN .

CETTE CESSION PREND EFFET EN DATE DU 30/06/2011

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE QUE MADAME VESELINOVA DIYANA CEDE 19 PARTS A MONSIEUR'

AK ALPASLAN

CETTE CESSION PREND EFFET EN DATE DU 30/06/2011

LES PARTS SE DIVISE DONC COMME SUITE:

MADAME VESELINOVA ADREYANA MONSIEUR AK ALPASLAN MADAME VESELINOVA DIYANA 1 PARTS

98 PARTS

1 PARTS

TOTAL 100 PARTS

IL A ETE DECIDE A L'UNANIMITE LES POINTS SUIVANTS:

IL N'Y A PAS DE RAPPORT DE SUBORDINATION ENTRE LES ASSOCIES.

LES ASSOCIES NE SONT PAS SOUMIS A UN HORAIRE DE TRAVAIL.

LES ASSOCIES PRENNENT PART AUX DECISIONS DE L'ENTREPRISE ET AUX ASSEMBLEES

GENERALES ORDINAIRES ET EXTRAORDINAIRES.

LES ASSOCIES PRENDRONT PART AU BENEFICE DE LA SOCIETE.

IL EST DECIDE A L'UNANIMITE DE NOMMER AU POSTE D'ADMINISTRATEUR DELEGUE MONSIEUR

AK ALPASLAN.

CETTE DECISION PREND EFFET EN DATE DU 30/06/2011

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Volet B - Suite

MONSIEUR BEKIROV SEVZHAN DONNE SA DEMISSION DU POSTE D'ADMINISTRATEUR DELEGUE

ET EXPOSE LES RAISONS DE CELLE-CI, CETTE DECISION EST ACCEPTE A L'UNANIMITE,

CETTE DECISION PREND EFFET EN DATE DU 30/06/2011

L'ADMINISTRATEUR DELEGUE

AK ALPASLAN

a" " " 1," Réservé

au

Moniteur belge

V

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

27/02/2015
ÿþI Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(volledig adres)

Onderwerp akte : VASTELLING VAN OVERDRACHT VAN AANDELEN EN BENOEMING VAN

ZAAKVOERDER

VOLGENS P.V. VAN 01/1112014

ER WORDT UNANIEM BESLOTEN DAT MEVROUW CIBIK RACER GEEFT 10 AANDELEN AAN DE HEER HAKKA TANER. DEZE AFSTAND ZAL GELDIG ZIJN VANAF 01/11/2014.

ER WORDT UNANIEM BESLOTEN DAT DE HEER HAKKA TANER, WONENDE TE 1020 BRUSSEL,

CHARLES RAEMAECKERS 25, ALS ZAAKVOERDER TE BENOEMEN.

DEZE AFSTAND IS GELDIG VANAF 01/11/2014.

CIBIK RACER

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 7 FEB, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0835667866

Benaming

(voluit) : SEV AK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : SINT-ANNASTRAAT 54

9700 OUDENAARDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2011
ÿþVouet B' . Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Abd 2.4



Réservé

au

Moniteur

belge





" 11090738*

09JUIN 20.11

BRUXELLES

Greffe

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

N° d'entreprise Dénomination

(en entier) :

Forme juridique :

Siège :

Objet de l'acte :

0835667866

SEV-AK INVEST

Société Coopérative à Responsabilité Illimitée

Rue de l'intendant n°284 à 1080 Molenbeek-Saint-Jean

CESSION DE PARTS ET NOMINATION ASSOCIE

SUIVANT PV DU 01/06/2011

IL EST DECIDE A L'UNANIMITÉ QUE MONSIEUR AK ALPASLAN CEDE 20 PARTS A MADAME VESELINOVA ADREYANA PORTEUR DU NUMERO NATIONAL BULGARE 8801098235, DEMEURANT RUE VANDERLINDEN N° 30 A 1030 SCHAERBEEK.

CETTE CESSION PREND EFFET EN DATE DU 01/06/2011

IL EST DÉCIDE A L'UNANIMITE QUE MONSIEUR AK ALPASLAN CEDE 20 PARTS A MADAME VESELINOVA DIYANA PORTEUR DU NUMERO NATIONAL BULGARE 8909098235, DEMEURANT RUE VANDERLINDEN N° 30 A 1030 SCHAERBEEK .

CETTE CESSION PREND EFFET EN DATE DU 01/06/2011

LES PARTS SE DIVISE DONC COMME SUITE:

MADAME VESELINOVA ADREYANA MONSIEUR BEKIROV SEVZHAN MONSIEUR MEHMEDOV MEHMED MONSIEUR AK ALPASLAN MADAME VESELINOVA DIYANA

20 PARTS 20 PARTS 20 PARTS 20 PARTS 20 PARTS

TOTAL 100 PARTS

IL A ETE DECIDE A L'UNANIMITE LES POINTS SUIVANTS:

IL N'Y A PAS DE RAPPORT DE SUBORDINATION ENTRE LES ASSOCIES.

LES ASSOCIES NE SONT PAS SOUMIS A UN HORAIRE DE TRAVAIL

LES ASSOCIES PRENNENT PART AUX DECISIONS DE L'ENTREPRISE ET AUX ASSEMBLEES

GENERALES ORDINAIRES ET EXTRAORDINAIRES.

LES ASSOCIES PRENDRONT PART AU BENEFICE DE LA SOCIETE.

LE GERANT

BEKIROV SEVZHAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

03/05/2011
ÿþ Mod 2.1

Copie à publire aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



F iaiwuuuiuFiuiuom

*11066639*

20 AVR. 2011

u- Meije

Greffe

N° d'entreprise : oti/,,4 Q /

Dénomination i:,.:" .~1 U ~j

(en entier) : SEV-AK INVEST

Forme juridique : SOCIETE COOPERATIVE A RESPONSABILITE ILLIMITEE

Siège : RUE DE L'INTENDANT 284

1080 BRUXELLES

Objet de l'acte : CONSTITUTION

SUIVANT P.V. DU 18/04/2011

Acte sous seing privé en date du 18/04/2011

1.  AK Halil, né le 14 avril 1976 à Bruxelles en Belgique, de nationalité Belge, domicilié Broekstraat 326 à 9700 Oudenaarde ( N.N. : 76.04.14-161.73 ).

2.  BEKIROV Sevzhan Mehmedov, né le 20 février 1974 à Popovo en Bulgarie, de nationalité Bulgare, domicilié Boulevard Emile Bockstael 33 à 1020 Bruxelles ( N.N : 74.02.20-573.07).

3.  MEHMEDOV Mehmed, né le 23 avril 1992 à Popovo en Bulgarie, de nationalité Bulgare, domicilié Boulevard Emile Bockstael 33 à 1020 Bruxelles ( N.N : 92.04.23-573.18).

4.  AK Alpaslan, né le 18 juin 1979 à Bruxelles en Belgique, de nationalité Belge, domicilié Sint-Annastraat 54 à 9700 Oudenaarde ( N.N. : 79.06.18-301.84 ).

Lesquels comparants déclarent par la présente, former entre eux une société coopérative à responsabilité illimitée et dont les statuts ont été arrêtés comme suit :

Article 1.

La société est une coopérative à responsabilité illimitée et dénommée "SEV-AK INVEST".

Article 2.

Le siége social est établi rue de l'intendant 284 à 1080 Bruxelles.

Il peut être transféré partout en Belgique par simple décision du gérant.

Article 3.

La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, tant pour son compte propre que pour compte

de tiers ou en préparation avec des tiers:

1. La société a pour objet tout ce qui se rapporte au secteur Horeca, l'exploitation de tavernes, restaurants, bars, snacks, boulangeries, crêperies, pâtisseries, douceurs, traiteurs.

2. La société a pour objet toutes opérations se rapportant à la commercialisation de tous produits de l'industrie textile au sens le plus large du terme, vêtements hommes  dames  enfants, articles de maroquinerie, chaussures, articles cadeaux, bijoux de fantaisies, articles de souvenir, l'import, l'export, la vente sur commissionnement, la représentation, la vente en gros et en détail, l'exploitation de magasins, de grandes surfaces dans ce cadre.

La société a pour objet toutes opérations se rapportant à toutes activités commerciales, tant sur le plan national, que sur le plan international et se rapportant à l'achat, la vente, la publicité, la promotion, l'importation, l'exportation, le transit, le commerce, le stockage, le conditionnement, la représentation commerciale, le courtage, la commission, le mandat, la consignation, la formulation et la préparation de tous produits et équipements décrits ci-avant.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

3. Toutes activités généralement quelconques se rapportant directement ou indirectement à la mise à disposition des ménages et entreprises, du personnel, notamment pour les travaux relatifs au nettoyage du domicile, la lessive et le repassage, les petits travaux occasionnels de couture, la préparation de repas, les courses ménagères, jardinage et autres travaux domestiques, dans le cadre des titres services.

4. La société a également pour objet l'import et l'export de marchandises diverses et leur commerce en gros et en détail, entre autres de tous produits d'alimentation, de véhicules neufs ou d'occasion, de pièces accessoires.

5. La société a également pour objet le convoyage pour véhicules tant en Belgique qu'à l'étranger ainsi que la location de véhicules, camions et camionnettes.

6. La société a également pour objet toutes activités relatives à :

" L'organisation de foires, et événements de toute nature, tels que salons, concerts, manifestations sportives, artistiques et autres.

" Entreprise générale d b tuent, peinture, maçonnerie, électricité, toiture.

" Fournir tous servicq ,ou pstations au profit de toutes clientèles privées ou commerciales.

" Le nettoyage et l'entretien diimmeubles, le nettoyage de vitres et de bureaux, de petits travaux de bureau, services intérimaires, sous-traitance.

" Marchés publics

" Transport de personnes et de marchandises.

7. La société a également pour objet l'étude et la réalisation de tous travaux de construction, publics et privés, en qualité d'entrepreneur général ou en sous-traitance, la conception et la construction de tous bâtiments et édifices, l'étude et la réalisation de décorations tant intérieures qu'extérieures ; toutes opérations se rapportant directement ou indirectement à l'entretien, la rénovation, les travaux de réparations, d'embellissements, de renouvellement et de modernisation, et la maintenance de tous les types d'ouvrages d'art, de biens immeubles, et plus généralement toutes opérations se rapportant directement ou indirectement aux secteurs des travaux publics et privés et du bâtiment ; la prestation de conseils et d'assistance tant au point de vue technique qu'administratif et commercial à toutes sociétés et entreprises, pour tout ce qui concerne le secteur des biens immobiliers ; l'acquisition de tous terrains, la construction de tous bâtiments publics et particuliers, l'achat , la vente, la location, la division et le lotissement de tous immeubles ; la prise en considération de tous travaux concernant la distribution de l'eau, du gaz, de l'électricité, etc., l'établissement et l'exploitation de tous moyens de transports, ports, canaux, routes, etc. ; l'achat, la vente, la location, l'importation, l'exportation de tous matériaux, marchandises, appareils et outillages nécessaires aux travaux de construction, d'entretien, de maintenance, de réparation et de renouvellement des ouvrages d'art et bâtiments ; la préparation, la rédaction et la conclusion en tant que mandataire ou pour compte propre, de tous marchés de travaux publics ou privés ou de fourniture et faire toutes opérations se rattachant à ces objets.

Elle pourra réaliser son objet social, en tous lieux, de toutes les manières et suivant les modallités qui lui paraîtront les mieux appropriés, soit par exploitation directe, soit en s'intéressant dans les entreprises analogues ou apparentées entièrement ou partiellement soit par voie de fusion avec de telles entreprises belges ou étrangères.

Elle peut agir comme intermédiaire pour la réalisation des projets d'investissements et de financements internationaux.

Elle pourra d'une façon générale faire en Belgique et à l'étranger tous actes de transactions ou opérations commerciales, financières mobilières ou immobilières, se rapportant directement ou indirectement, en tout ou en partie, à son objet social ou qui seraient de nature à en faciliter ou en développer la réalisation. La société pourra d'une façon générale accomplir toutes les opérations industrielles, commerciales, financières, mobilières ou immobilières se rapportant à son objet social, qui seraient de nature à en faciliter directement ou indirectement, entièrement ou partiellement la réalisation.

La société peut se porter caution pour des tiers et exercer un mandat d'administrateur dans toutes sociétés ou entreprises.

Article 4.

La société est constituée pour une durée illimitée à compter de ce jour, sauf en cas de dissolution anticipée

prévue par les présents statuts et les lois en vigueurs.

Article 5.

Le capital social est illimité et son montant minimum est fixé à 1.000,00 euros et entièrement libéré.

Le capital est divisé en parts sociales d'une valeur nominale de dix euros chacune (10 ).

Article 6.

ont souscrit à la valeur actuelle de 10 euros la part, les membres fondateurs suivants:

1- Mr BEKIROV Sevzhan Mehmedov 20 parts sociales

2- Mr MEHMEDOV Mehmed 20 parts sociales

3- Mr AK Alpaslan 60 parts sociales

r "

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à t'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

Article 7.

La société est administrée par un ou plusieurs administrateurs associés ou non, nommés par l'assemblée générale pour une durée limitée ou illimitée et que fixe la rémunération. Chaque administrateur a les pouvoirs les plus étendus pour accomplir seul les actes, que sont nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet de la société à l'exception de ces pouvoirs qui selon la loi ou les présents statuts, sont réservés à l'assemblé générale.

Chaque administrateur représente seul la société à l'égard des tiers et en justice soit en demandant soit en défendant.

Article 8.

La surveillance des opérations de la société est exercée par les associés. Chaque associé possède le droit

de regard et de surveillance sur les opérations de la société si les prescriptions légales l'exigent.

La surveillance est exercéç par un óu'plusieurs commissaires, dont le nombre est fixé par l'assemblée

générale, qui les nomme.

Article 9.

L'assemblée générale, régulièrement constituée, représente l'universalité des associés.

L'assemblée est souveraine, ses décisions engagent tous les associés. Elle se prononce sur tous les cas non prévus aux statuts. Une fois par an, les sociétaires seront réunis en assemblée générale statutaire, au cours de laquelle, il sera fait rapport sur l'activité de la société, sur le bilan de l'année écoulé. L'assemblée générale doit être convoquée une fois l'an le premier lundi du mois de mai de chaque année à dix-huit heures, au siège social ou à tout autre endroit fixé dans la convocation.

Article 10.

L'exercice social commence le 1er janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année. Exceptionnellement, l'exercice social commence ce jour et se termine le trente et un décembre deux mille onze.

Article 11.

L'excédent favorable du bilan après déductions des amortissements et provisions nécessaires, constitue le bénéfice net de la société. Sur le bénéfice net, il est fait un prélèvement pour la réserve légale, le solde est mis à la disposition de l'assemblée générale, qui décidera de son affection.

Article 12

En cas de perte de la moitié du capital, le(s) administrateur(s) est (sont) tenu de convoquer une assemblée

générale extraordinaire, à l'effet de statuer sur la question de savoir s'il y a lieu de continuer l'activité de

la société ou de prononcer la dissolution.

Article 13.

Pour tout ce qui n'est pas prévu aux présents statuts, les partis et les tiers s'en référent aux dispositions

du Codes des sociétés.

Article 14.

Tous pouvoirs, avec faculté de subdéléguer à la Fiduciaire Fiskophil, aux fins d'assurer les formalités auprès de tout guichet d'entreprise, de la Banque Carrefour des Entreprises et, le cas échéant, des services de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.

NOMINATIONS DES ADMINISTRATEURS DELEGUES ET ADMINISTRATEURS :

Sont nommés administrateurs délégués pour une durée illimitée, Mr BEKIROV Sevzhan Mehmedov

et Mr AK Halil qui acceptent.

Sont nommés administrateurs, Mr AK Alpaslan et Mr MEHMEDOV Mehmed qui acceptent.

Mr AK Halil et Mr AK Alpaslan exerceront leur mandat à titre gratuit.

Lecture faite, tous les comparants ont signé.

COOPERATEURS

AK Halil BEKIROV Sevzhan M. MEHMEDOV Mehmed AK Alpaslan

administrateur délégué administrateur délégué administrateur administrateur

jîéserv.e

au

Moniteur

belge

09/10/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 30.06.2015, DPT 30.09.2015 15637-0555-010

Coordonnées
SEV-AK INVEST

Adresse
SINT-ANNASTRAAT 54 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande