SEVENT9

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEVENT9
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.118.564

Publication

23/05/2014
ÿþr Merl Wtd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet

8i Be Sta

*14105895*

NEERGELEGD

14 MEI 2014

RECHTBAte; vie4

KOOPHANU&Ile CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningshr : 0842118564

Benaming

(voluit): SEVEN T 9

(verkort) "

Rechtsvorm: BVBA

Zetel Kwadeweg 26 - 9940 EVERGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittrekstel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 30/04/2014

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist, ingevolge verhuis, de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel, vanaf 1 mei 2014 over te brengen van Kwadeweg 26 te 9940 Evergem naar Velodroomstraat 42 te 9940 Evergem.

Dryhoel Thomas

ZAAKVOERDER

, . .. . . ......, . , . ., . _ ... . ,..... _._ . . .. ,

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto . Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 23.07.2013 13335-0185-007
28/12/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : SevenT9

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem Kwadeweg 26

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, Notaris te Evergem, op vierentwintig december tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

De heer DRYHOEL Thomas Armand Hugo, geboren te Gent op zestien mei duizend negenhonderdnegenenzeventig , gedomicilieerd te 9940 Evergem, Kwadeweg 26, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  SevenT9 , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam:  SevenT9 .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem Kwadeweg 26.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of als tussenpersoon:

1. De lease, verhuur, sale and leaseback van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten en alle roerende goederen in de meest brede zin van het woord, met uitzondering van auteursrecht.

2. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

3. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, juridisch, fiscaal, financieel, boekhoudkundig, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

5. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan.

*11307883*

0842118564

Griffie

Neergelegd

24-12-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

6. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

7. Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

8. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

9. Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

10. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

11. Alle commissieverhandelingen.

12. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

13. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht hun doel; zij kan deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; zij kan tevens borg staan of haar aval verlenen voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. Zij kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

14. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

15. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

16. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van het de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zouden mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van twee

januari tweeduizend twaalf en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste deel (1/100) en genummerd van één (1) tot en met honderd (100).

Ieder aandeel volledig werd volgestort.

Voornoemd bedrag, vertegenwoordigend het geheel der ingebrachte gelden werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "KBC BANK".

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ons, notaris, bewaard worden.

6  BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

De heer Thomas DRYHOEL wordt voor onbeperkte duur als statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld; genoemde heer Thomas DRYHOEL verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet-statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

Eén zaakvoerder

Indien er slechts één zaakvoerder is, is deze bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Meerdere zaakvoerders

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen deze een college van zaakvoerders. De zaakvoerders

hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om gezamenlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Het college van zaakvoerders komt bijeen op verzoek van twee zaakvoerders, zo er drie of meer zijn, of, ingeval er slechts twee zaakvoerders zijn, op verzoek van één van de zaakvoerders.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail, en dit telkens ten minste drie volle kalenderdagen vóór de vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid. In dit laatste geval worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping of in het verslag van de vergadering.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergadering wordt gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping en bij gebrek aan dergelijke aanwijzing, in de zetel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Het college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, of, ingeval er slechts twee zaakvoerders zijn, indien beide zaakvoerders aanwezig zijn. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig beraadslaagd worden met de instemming van het voltallige college van zaakvoerders en voor zover alle zaakvoerders persoonlijk aanwezig zijn.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Een zaakvoerder kan eveneens, op voorwaarde dat de helft van de leden van het college van zaakvoerders in persoon aanwezig is, zijn mening schriftelijk laten kennen en zijn stem schriftelijk uitbrengen.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

meerderheid van de andere zaakvoerders. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. Bij staking van stemmen is de voorstel verworpen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen, die worden ondertekend door alle leden die hebben deelgenomen aan de beraadslaging of minstens door de leden die hebben bijgedragen tot de vorming van de meerderheid.

De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

De volmachten alsook de adviezen en stemmen die schriftelijk (per brief, fax of e-mail, (digitaal) ondertekend door desbetreffende zaakvoerder) zijn uitgebracht, worden aan de notulen gehecht.

De leden van het college van zaakvoerders kunnen verzoeken dat hun meningen of bezwaren tegen een besluit van de raad van bestuur worden opgenomen in de notulen.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Tegenstrijdigheid van belangen

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

7 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van

de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van twee januari tweeduizend twaalf en

zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

B. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerders, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15 der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: de heer Gilbert De Keyser, kantoorhoudende te 9000 Gent, Martelaarslaan 296 , die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SEVENT9

Adresse
KWADEWEG 26 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande