SHAREPEOPLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHAREPEOPLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.436.180

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 24.06.2014 14214-0257-013
19/11/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 = Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-7 NOV. 2014

Griffie

AFDcLrNr: DFNDERMONDE

Ondernemingsnr : 0843.436.180

Benaming

(voluit) : SHAREPEOPLE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT CORNELIUSSTRAAT 46, 9280 LEBBEKE (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder - volmacht

Uittreksel uit het verslap van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 1 juli 2014

Met eenparigheid van stemmen, wordt met ingang van 1 juli 2014, de BVBA lzydoor, met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Sint Corneliusstraat 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0839.230.736, gekend op de Rechtbank te Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Danny Mertens, wonende te 9280 Lebbeke, Sint-Corneliusstraat 46, met rijksregisternummer 64.06.03-267.59, benoemd tot bijkomend zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax &

Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft: alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Danny Mertens,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 13.06.2013 13176-0156-012
07/02/2012
ÿþDd Mod PDF 11.1

d

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300954*

Neergelegd

06-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): Sharepeople

(verkort):

0843436180

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Sint-Corneliusstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - benoemingen - overgangsbepalingen.

Blijkens akte verleden voor notaris Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice IDE, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 6 februari 2012, werd een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, onder de naam  SHAREPEOPLE , met zetel te 9280 Lebbeke (Denderbelle), Sint-Corneliusstraat 46, door 1° de heer MERTENS Danny Petrus Albertina, geboren te Baasrode op 3 juni 1964, Belgische nationaliteit, met woonplaats te 9280 Lebbeke (Denderbelle), Sint-Corneliusstraat 46, BELGIË, echtgenoot van mevrouw Bracke Conny, nagenoemd; en 2° mevrouw BRACKE Conny, geboren te Dendermonde op 19 april 1964, Belgische nationaliteit, met woonplaats te 9280 Lebbeke (Denderbelle), Sint-Corneliusstraat 46, BELGIË, echtgenote van de heer Mertens Danny, voornoemd. KAPITAAL  AANDELEN;

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de honderd (100) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (185,50 EUR) per stuk, als volgt:

- door de heer Mertens Danny, voornoemd onder 1°: vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275 EUR);

- door mevrouw Bracke Conny, voornoemd onder 2°: vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275 EUR).

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Op elk aandeel, waarop werd ingetekend, werd een storting gedaan ten belope van in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) door storting in speciën en het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt hij/bepalen zij de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Elke ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is. De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij, waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overnemers zijn, evenredig aan het door ieder aantal verworven aandelen indien er meerdere overnemers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot.

De overdracht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeelhouders door de in gebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoerders binnen acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de intekening.

De opening van de intekening met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders.

Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

I HOLDING:

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

II PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP:

1. Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties.

2. Alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand.

3. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

4. Het verlenen van bijstand, advies, en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluiten op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden besteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zoals onder meer de ter beschikking stelling van roerende of onroerende zaken aan haar zaakvoerder bij wijze van bezoldiging in natura, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden. De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

IV ICT:

Producten en diensten aan bieden met betrekking tot ICT (Informatie Communicatie Technologie), Business Consultancy en Business ICT Alignment telkens in de brede zin van deze termen met onder meer in het algemeen consultancy, training, coaching, het ontwikkelen van maatoplossingen en het uitvoeren van contractonderzoek.

De producten omvatten onder andere meer specifiek zowel software- als hardwareproducten. De diensten omvatten onder andere meer specifiek:

- analyse en ontwikkeling van informatiesystemen allerhande;

- opleiding en training tot programmatie van computers in het algemeen en het ontwerpen van specifieke software en specifieke software applicaties;

- het ontwikkelen en beheren van een servicebureau voor automatische gegevensverwerking en het organiseren van databanken conform de vigerende wetgeving;

- aan- en verkoop van hardware en software in de meest ruime zin van het woord;

- het algemeen uitlenen en uitzenden van diensten en personeel of zelfstandige medewerkers-, waarbij de diensten al dan niet worden uitgevoerd door eigen personeel of zelfstandige medewerkers - bij de klant, bij derden of online teneinde derden in de uitvoering van hun opdrachten te ondersteunen;

- implementatie van eigen software, concepten, structuren en methodes;

- ontwikkeling van software voor alle economische sectoren met inbegrip van de overheid en de non profitsector.

De aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing en het gebeurlijk in licentie geven of nemen van alle computersoftware en -hardware onder meer computers, softwareprogramma's, softwareapplicaties, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en verder -, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot personal computers, bedienings-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

en controlepanelen, computerwerkstations, processors, digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals en onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur of aan te sluiten apparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware tevens -, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

V ICT:

1. Het tijdelijk ter beschikking stellen online, bij derden of bij de klant van grafische vormgevers hetzij met zelfstandig statuut of met werknemers statuut, voor een korte, middelange of lange periode. Zij staan desgevallend onder meer in voor de grafische vormgeving van visuele communicatie.

2. Het tijdelijk ter beschikking stellen online, bij derden of bij de klant van webdesigners, front- en back-end webdevelopers telkens hetzij met zelfstandig statuut of met werknemers statuut, voor een korte, middellange of lange periode. Zij staan desgevallend onder meer in voor alle online-communicatie binnen de communicatie of/en IT-sector.

3. De vennootschap heeft tevens tot doel om open- en individuele opleidingen en trainingen te organiseren voor grafische vormgevers en webdesigners, zowel voor interne als externe medewerkers, zowel voor openbare instellingen, bedrijven als de particuliere sector.

Tevens organiseert de vennootschap screenings voor het testen van mogelijke kandidaten voor grafische vormgevers en webdesigners, zowel voor openbare instellingen, bedrijven als de particuliere sector.

VI MARKETING:

1. Het stellen van alle activiteiten en het verlenen van diensten, het stellen van handelingen van aan- en verkoop, import en export, van huur en verhuur, en van vertegenwoordiging, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met grafiek, reclame, marketing, media, uitgeverij en communicatie; het verlenen van bedrijfsadvies; marktanalyse; het ontwikkelen en uitvoeren van vernieuwende reclameprojecten en het bedrijven en organiseren van journalistiek.

2. Het opzoeken van mensen, dieren, voorwerpen of locaties voor opnames, adapteren, redigeren en corrigeren van teksten, reisreportages.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

BESTUUR.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste donderdag van de maand juni, om 20.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij relatieve meerderheid van de uitgebrachte stemmen. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR  WINSTVERDELING  RESERVES.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING  VEREFFENING.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN.

a) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

* De heer MERTENS Danny Petrus Albertina, geboren te Baasrode op 3 juni 1964, Belgische nationaliteit, met

woonplaats te 9280 Lebbeke (Denderbelle), Sint-Corneliusstraat 46, BELGIË, echtgenoot van mevrouw Bracke

Conny.

Dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden, en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De duurtijd van het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is van onbeperkte duur.

b) Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, wordt beslist op dit moment

geen commissaris te benoemen.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN.

* Vestiging maatschappelijke zetel.

Beslissing om de maatschappelijke zetel te vestigen te 9280 Lebbeke (Denderbelle), Sint-Corneliusstraat 46.

Eveneens beslissing om de exploitatiezetel te vestigen te 9220 Hamme, Zwaarveld 45.

* Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste donderdag van de maand juni om 20.00 uur van

het jaar 2013.

* Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari

2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen

door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben

vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

* Volmacht.

Voor ontledend uittreksel.

Sven HEYVAERT, plaatsvervangend notaris te Hamme.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SHAREPEOPLE

Adresse
SINT-CORNELIUSSTRAAT 46 9280 DENDERBELLE

Code postal : 9280
Localité : Denderbelle
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande