SIDLEASE


Dénomination : SIDLEASE
Forme juridique :
N° entreprise : 459.050.520

Publication

21/05/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0459.050.520

Benaming

(voluit) : SIDLEASE

(verkort) :

NEERGcLE~`~O

eMINCJAMW..._.,.,.eo.-..w..

..~. ..._

KOÓlPM~4~~e~ if ~

#1 MEI 2811i

1111111

*1930396

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9042 Gent, John Kennedylaan 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel voor fusie door het in één hand verenigd zijn van alle aandelen van de vennootschap SIDLEASE NV door de vennootschap ARCELORMITTAL BELGIUM NV opgesteld door de Raad van Bestuur op 10 april 2014

FUSIEVOORSTEL

Opgesteld overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de Raden van Bestuur van ARCELORMITTAL BELGIUM N.V. en SIDLEASE N.V.

Onderhavig FUSIEVOORSTEL betreft de fusie door het in één hand verenigd zijn van alle aandelen van de vennootschap Sidlease door de vennootschap ArcelorMittal Belgium.

1, Naam, rechtsvorm, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen.

A.Overnemende vennootschap

Naam : ARCELORMITTAL BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de fabricatie van en de handel in alle metaalproducten, de exploitatie, het verhandelen en de amodiatie van alle mijnen, ijzerlagen en groeven alsmede de handel in de producten ervan, meer bepaald in aile brandstoffen ongeacht of ze al dan niet van eigen exploitaties voortkomen,

De vennootschap kan onder meer, zowel in België als In het buitenland, alle fabrieken, mijnen, inrichtingen, werkplaatsen, handelskantoren en verkoophuizen oprichten, verkrijgen, omvormen, exploiteren of laten exploiteren, alle brevetten, vergunningen, nijverheidsprocédés, modellen, fabrieksmerken bekomen, kopen, exploiteren en afstaan, voor zover zulks rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op de door de vennootschap uitgeoefende bedrijvigheden.

De vennootschap kan in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, ongeacht of deze een gelijkaardig doel nastreven of niet, op elke manier deelhebben, in 't bijzonder door middel van oprichting, inbreng, ruiling, afstand, deelneming, onderschrijving of aankoop van maatschap-'pelijke rechten, verhuring, fusie, alliantie of associatie in deelneming.

In het algemeen kan zij zowel in België als in het buitenland, alle nijverheids-, handels- en financiële handelin-'gen, transacties of operaties verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn om haar bedrijvigheid of handel te vergemakkelijken, te begunstigen of uit te breiden,

Ze kan zelfs haar maatschappelijk doel op een onrecht-'streekse wijze nastreven, door bijvoorbeeld haar installaties of constructies in huur of in leen te geven of deze in één of meerdere andere vennootschappen ._geheel of ten dele in te brengen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel kan uitgebreid of beperkt worden door een wijziging van de statuten.

Zetel : 1000 Brussel, Keizerinlaan, 66.

B.Overt te nemen vennootschap :

Naam : SIDLEASE

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Doel :

De vennootschap heeft tot doel ; de leasing van roerende en onroerende goederen.

in het algemeen kan de vennootschap, zowel in België ais in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen en op om het even welke wijze deelnemen in ondernemingen, verenigingen of ven-nootschappen, wanneer dit rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel, of van aard is de verwezenlijking daarvan te benaarstigen of te vergemakkelijken.

Zetel John Kennedylaan 51, 9042 Gent

2.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap :

1 januari 2014

3.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er worden geen enkel speciaal recht dat aan aandeelhouders wordt toegekend, en er zijn geen houders van andere titels dan aandelen.

4.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuurs organen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen aan de leden van de bestuurs organen van de te fuseren vennnootschappen toegekend.

C. MATTON E. DE MEYST

Bestuurder Bestuurder

/hr'reepf; _z vsté,w.2Qf.et da! ,ra art eeo/q

.y

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vopr-

behoudel

aan het

Belgisch

Staatsblai

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0459.050.620

Benaming

(voluit) "S1DLEASE"

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: 9042 Gent, John Kennedylaan 51

(volledig adres)

Onderwerp akte: MET FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ARCELORMITTAL BELGIUM" GELIJKGESTELDE VERRICHTING - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING MACHTIGING

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOIVIS, geassocieerd notaris te Antwerpen, o zesentwintig juni tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SIDLEASEe, gevegigd te 9042 Gent, John Kennedylaan 51, in het gerechtelijk arrondissement Gent (afdeling Gent), inge,schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0459.050.520 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige,

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1, tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voornoemde voorstel, door overneming door de naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM", gevestigd te 1000 Brussel, Keizerinlaan 66, in het gerechtelijk arrondissement Brussel (afdeling Brussel), inge-ischreven ln het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0400,106.291 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (ovememende vennoobschap), van het volledig actief en passief vermo-'gen zowel aile rechten als aile verplich-'tingen, niets voorbehouden noch uitgezon-iderd, van de naamloze vennootschap "SIDLEASE", gevestigd te 9042 Gent, John Kennedylaan 61, in het gerechtelijk arrondissement Gent (afdeling Gent), inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0469.050.520 en geregistreerd als B.T,VV.-plichtige (overgenomen vennootschap), op grond van een balans afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien (31.12.2013).

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitenge-iwone algemene vergadering van de overnemende naamloze vennootschap "ARCELORM1TTAL BELGIUM", onder de voorwaarden hierbo-'ven gesteld, beslist de vergadering om de naamloze vennootschap "SIDLEASC te ontbinden zonder inveref-feningstelling.

De vennootschap zal ongewijzigd blijven bestaan tot op het ogenblik van de realisatie van de gestelde voorwaarde.

Door de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting houdt de vennootschap op te bestaan, dit onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 682, !id 1, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Aile sedert één januari tweeduizend veertien (01.01.2014) door de overgenomen naamloze vennoobschap "SIDLEASE" gestelde verrichtingen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM", op lest voor deze vennootschap al het passief van de overgencmen vennoot-'schap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en al haar verbintenissen uit te voeren, aile kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit deze met fusie gelijkgesteld verrichting en de be-istuurders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vorde- ring.

Aangezien alle aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "SIDLEASE" in bezit zijn van de overnemende naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM" zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

2. te notuleren dal het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "SIDLEASE" overgaat onder, algemene titel naar de overnemende vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM", dit onder dezelfde opschortende voorwaarde als hierboven gesteld.

NEERGELEGD

07 JULI 20111

RECHTle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam . en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3. om machtiging te verlenen aan de heer VAN DER VORST Paul Koenraad, gebdrên'te Me chlën -op-

januari 1958, wonend te 3120 Tremelo, Boerenkriiglaan 11, om namens de vennootschap op de buitengewone

algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap

a)verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de bovenstaande agendapunten;

b)in uitvoering van deze besluiten en te dien einde alle handelingen te stellen, alle verklaringen af te leggen,

en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen;

c)in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met fusie

door overneming gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven;

d)vast te stellen dat, ingevolge overeenstemmende besluiten inzake deze niet fusie door overneming

gelijkgestelde verrichting, de overgenomen naamloze vennootschap "SIDLEASE", overeenkomstig de

voorschriften van artikel 682, lid 1, 10 van het Wetboek van vennootschappen, heeft opgehouden te bestaan.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 26 juni 2014, niet in bijlage: één volmacht, een bijlage met beschrijving van de activa en passive, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2013 : GE182853
10/09/2013 : GE182853
17/06/2013 : GE182853
09/07/2012 : GE182853
04/07/2011 : GE182853
24/06/2010 : GE182853
18/06/2010 : GE182853
03/07/2009 : GE182853
10/10/2008 : GE182853
07/07/2008 : GE182853
13/09/2007 : GE182853
27/06/2007 : GE182853
27/06/2005 : GE182853
08/06/2004 : GE182853
14/11/2003 : GE182853
29/10/2003 : GE182853
04/07/2003 : GE182853
05/07/2002 : GE182853
09/06/2000 : GE182853
29/06/1999 : GE182853
17/05/1997 : GE182853
29/10/1996 : GE182853

Coordonnées
SIDLEASE

Adresse
JOHN KENNEDYLAAN 51 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande