SIGOS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SIGOS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.225.188

Publication

02/06/2014
ÿþE SI

II

11

hI

hI

I Ilifliflhl II HI Hi

*14109997*

Mod %rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0861.225.188

Benaming

(voluit) : Meucci Solutions (verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Bellevue 5, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming commissaris Volmachten

Er bikt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 15 mei 2014 dat de aandeelhouders:

- BESLOTEN HEBBEN als commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Da Vincilaan 9, 1930 Zaventem, die zal vertegenwoordigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat door mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die.zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

- BESLOTEN HEBBEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 BI-Ussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd Eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 15 mei 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

21 MEI 2014

Illibc3NIK VAN

KOOP__ MIFPELTE GENT

22/07/2014
ÿþ Mcd Word 11,1

9 r j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Vervanging van de voorzitter van de raad van bestuur.

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 30 juni 2014 dat de raad van bestuur:

1. BESLOTEN HEEFT de heer Adif Kaya te vervangen ais voorzitter van de raad van bestuur door mevrouw Jennifer Tejada.

2. BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae,

Bijzonder gevolmachtigde.

Tegelijk hiermee neergelegd : kopie van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 30 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIII~~IIIVlflllllll

*14141085*

NEERGELEGD 10 JULI 201It

RECEirlifieNK VAN

KOOPHANDEL ` GENT,

Ondernemingsnr : 0861.225.188

Benaming

(voluit) : Meucci Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5, 9050 Gent.

(volledig adres)

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 15.07.2014 14310-0524-042
12/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

111111111J!11111111111111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

O 3 liMMr 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHA eTE GENT

Ondernemingsnr : 0861225188

Benaming (voluit) :MEUCCI SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5

9050 Gent

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig februari tweeduizend veertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MEUCCI SOLUTIONS", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent, Bellevue 5, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Schrapping van de vier categorieën van aandelen met inbegrip van het onderscheid tussen aandelen met en zonder stemrecht alsook de daarbij horende rechten en plichten; desgevallend werd het kapitaal vertegenwoordigd door 4.728 aandelen met stemrecht.

2/ Wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de derde donderdag van de maand mei om 20 uur.

3/ Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten dewelke in overeenstemming is met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen met inbegrip van aile eventuele noodzakelijke inhoudelijke wijzigingen.

Vaststelling dat de machtiging inzake het toegestaan kapitaal is verlopen en niet te hernieuwen.

Het uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "MEUCCI SOLUTIONS".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent, Bellevue 5.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

- het ontwikkelen, aankopen en verkopen van telecom support systemen en oplossingen, en dit zowel in groot- als in kleinhandel;

- zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of als tussenpersoon, de uitoefening van aile activiteiten als holding, patrimonium-, handels-, beheers-, en; managementvennootschap, in de meest ruime zin met inachtneming van eventuele wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten omvatten onder meer

- alle verrichtingen met betrekking tot de verwerving, de uitbreiding, verbouwing, verfraaiing of renovatie van; onroerende goederen van welke aard ook, of van onroerende zakelijke rechten, met inbegrip van huur, verhuur, î en het in leasing geven of nemen van deze goederen.

- alle verrichtingen die betrekking hebben op de verwerving en het oordeelkundig beheer van alle soorten van roerende goederen of waarden, met inbegrip van beleggingsfondsen, opties, futures of andere bestaande: of in de toekomst op de markt komende financiële instrumenten;

- aile verrichtingen met betrekking tot huur, verhuur, leasing of renting, of enige andere vorm van; gebruiksrecht op materiële of immateriële vaste activa van lichamelijke of onlichamelijke aard en het toestaan of, opnemen van alle contracten van uitbating, franchising, handelsagentuur of handelsvertegenwoordiging;

- het verwerven, exploiteren of commercialiseren, huren of verhuren, leasen of renten of ten gelde maken: van octrooien, merken of licenties, en het in concessie nemen of in concessie geven van alle soorten vani;

materiële of immateriële activa; í;

- het verlenen van advies en bijstand en het uitvoeren van alle studie en onderzoeken in alle domeinen,. waarin zij competent is zoals marketing, promotie, research en ontwikkeling, design, handels- en productie,i; secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, personeelsbeheer, administratieve organisatie en LT, -- omgeving, inrichting, planning, bestuur van ondernemingen, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband; houdt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod]1.1

J4?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

 Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- het optreden ais adviseur, commissicnair, organisator of tussenpersoon in de reclame, promotie, mediabeleid, events, voorlichting, public relations, markt- of opinieonderzoek, en dit zowel in de commerciële als in de non-profit sector.

- de in- en uitvoer van goederen en diensten in de ruimste betekenis van het woord, de aan- en verkoop van goederen en diensten, de productie en de verpakking. Al het voornoemde mag zich situeren zowel onder groothandelsmarkt als op het niveau van de kieinhandel;

- het nemen van participaties of belangen in bestaande of nog op te richten ondernemingen zijnde vennootschappen, verenigingen of stichtingen, het waarnemen van bestuursmandaten of mandaten ais vereffenaar of bewindvoerder, of van alle andere vormen van mandaten of opdrachten met betrekking tot bestuur, advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot interim management, of het ter beschikking stellen van personen voor het waarnemen van de hiervoor vermelde taken of opdrachten;

- het waarnemen van aile opdrachten of tussenkomsten als verrichtingen van roerende en onroerende aard;

- de vennootschap kan voorschotten of leningen toestaan aan haar bedrijfsleiders of vennoten of zich voor hen borg stellen, of kan dit doen aan of ten voordelen van derden in het kader van haar maatschappelijk doel,

Zij kan alle burgerlijke, industrieel, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking hiervan kunnen vergemakkelijken of hiertoe kunnen bijdragen.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen of toelichten, of uitbreiden met inachtneming van de wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap zal zich onthouden van het verlenen van diensten als bedoeld in artikel zesenveertig van de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs.

Dit ailes in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen veertienduizend achtendertig euro (5.014.038 EUR.)

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd achtentwintig (4.728) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de ' overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING,

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid In de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij volmachten heeft ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, " Voorbehouden aan hek Belgisch Staatsblad

)1!e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zat beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of verte' genwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie,

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend,

in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID--TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

ê 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid,

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

het Weihoek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant' medegedeeld aan de vennootschap,JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand mei om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

TOELATING TOT DE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de , certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding 'ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ' ééniiiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo ' van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING,

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,~ , mod 11.1

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.







Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

11/02/2014
ÿþ.., Mod Word 11.1

i " w4 ." à In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31 JAN. 2014

HECHTBAtidgfe.N

KOOPHANDEL TE GENT

1111111111 Il VI

I

11

II

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0861.225.188

Benaming

(voluit) : Meucci Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5, 9050 Ledeberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onslagen - benoemingen - intrekking bank- en bijzondere volmachten - volmacht voor de publicatieformaliteiten

A. UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE SCHRIFTELIJKE BESLUITEN VAN DE ENIGE AANDEELHOUDER DD. 24 JANUARI 2014

De enige aandeelhouder heeft :

1, AKTE GENOMEN VAN het ontslag van de volgende bestuurders, met ingang op heden:

" Logyc BVBA, vast vertegenwoordigd door Guy Van der Meeren;

" Delibero Solutions Limited, vast vertegenwoordigd door Peter Brotherton;

" EDJ NV, vast vertegenwoordigd door Erik De Jonghe;

" Leeward Ventures Sicar S.C.A., vast vertegenwoordigd door Luc Kindt;

" Q.A.T. lnvestments S.A., vast vertegenwoordigd door Jos Burger; en

" GH Consulting BVBA, vast vertegenwoordigd door Gert Haelterman

2. BESLOTEN om volgende personen te benoemen als bestuurders van de Vennootschap, met ingang op heden:

" Jennifer Tejada, met woonplaats te 200 West Santa Inez Ave; Hillsborough, CA 94010, Verenigde Staten;

" David Peterson, met woonplaats te 1954 Desert Circle Apt. 4, Walnut Creek, CA 94598, Verenigde Staten;

" Adil Kaya, met woonplaats te Guenthersbuehler Str. 9, 90591 Nuremberg, Duitsland.

Verder besloten dat het mandaat van Jennifer Tejada, David Peterson en Adil Kaya als bestuurders van de Vennootschap, onmiddellijk zal eindigen na de gewone algemene vergadering die de jaarrekening van het beekjaar afgesloten op 31 december 2018 dient goed te keuren.

- BESLOTEN dat Jennifer Tejada, David Peterson en Adil Kaya hun functies als bestuurders onbezoldigd zullen uitoefenen.

In overeenstemming met artikel 16 van de statuten wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd tegenover derden door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

3.BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruis, beiden kantoorhoudende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

--À

B, UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN PER TELEFOONCONFERENTIE OP 24 JANUARI 2014

De Raad van Bestuur heeft :

1. KENNIS GENOMEN van het ontslag van Delibero Solutions Limited, vast vertegenwoordigd door Peter Brotherton, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, met ingang op heden.

2. BESLOTEN tot het ontslag van de heer Erik De Jonghe als voorzitter van de raad van bestuur,

3. BESLOTEN tot de benoeming van Adil Kaya als voorzitter van de raad van bestuur.

4. BESLOTEN om, met onmiddellijke ingang, alle bestaande bank- en bijzondere volmachten, in de ruimste zin van het woord, in te trekken.

5, BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruts, met keuze van woonplaats te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd : - schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd. 24 januari 2014

- notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 24 januari 2014.

x ! oor- N behouden aan het Belgisch Staatsblad

r-

,41..



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2014
ÿþ mod 11,1

i & 11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0861.225.188

Benaming (voluit) : MEUCCI SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Vernietiging warranten

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke= vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met; zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op zeven januari tweeduizend veertien, geregistreerd te Gent 2 op 8 januari: 2014, boek 253, blad 48, vak 18, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), getekend de Eerstaanwezend Inspecteur:; Haegeman Sabine, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen; en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

VERNIETIGING WARRANTS

- De vergadering besluit om drieëntwintig (23) warrants te vernietigen die werden uitgegeven blijkens waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Christophe Blindeman, met tussenkomst van Christian Van; Belle, te Gent, op 23 december 2009.

- De vergadering besluit om zesenveertig (46) warrants en veertien (14) warrants te vernietigen die werden uitgegeven blijkens het proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe Blindeman, met tussenkomst van Christian Van Belle, te Gent, op 23 december 2009.

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Guy Van der Meeren, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van aile overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of; noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd : de expeditie van het proces-verbaal

Ai I

I

~1 I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo beho aan Bele Staal

MONITE

23

BELGISCH

R]EERG%.LEf7.D

15 JAN. 2014

RECh~r~iffii~

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2014
ÿþmod 71,~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111III!IN,111111

NEERGELEGD

31 DEC. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAep i E GENT

Ondememingsnr : 0861.225.188

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : MEUCCI SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte : Raad van bestuur - Uitoefening van warrants - Kapitaalverhoging Statutenwijziging

Uit de akte verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROG, BLINDEMAN,, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op zestien december tweeduizend dertien, te registeren, blijkt dat de raad van bestuur is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

- Uit de lijst van de uitgeoefende warrants blijkt dat de warranthouders de uitoefening hebben gevraagd van driehonderdachtenvijftig (358) warrants. Deze lijst werd gewaarmerkt door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, en blijft bij deze akte gevoegd.

- De raad van bestuur stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat een deel van de warrants werden uitgeoefend en aldus op de kapitaalverhoging werd ingeschreven.

Dat elk aandeel volgestort is voor een totaal bedrag van driehonderdeenenzestigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 361.580,00).

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap bij KBC Bank.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 16 december 2013, wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

- Ingevolge de uitoefening van de warrants stelt de raad van bestuur vast dat de kapitaalverhoging ten belope van driehonderdeenenzestigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 361.580,00) werd verwezenlijkt om het kapitaal te brengen van vier miljoen zeshonderdtweeënvijftigduizend vierhonderdachtenvijftig euro (¬ 4.652.458,00) naar vijf miljoen veertienduizend achtendertig euro (¬ 5.014.038,00), door het creëren van driehonderdachtenvijftig= (358) kapitaalaandelen D. De nieuw uitgegeven aandelen zullen in de winst delen vanaf heden.

- De raad van bestuur verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de artikelen 5 en 7, vierde gedachtestreepje van de statuten bijgevolg werden gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL 5. - KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst, Het is vastgesteld op vijf miljoen veertienduizend achtendertig euro (¬ 5.014.038,00), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderdachtentwintig (4,728) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde?

"ARTIKEL 7. - DE AANDELEN.

(...)- de aandelen genummerd van duizend driehonderdeenennegentig (1.391) tot vierduizend zevenhonderdachtentwintig (4.728) zijn de aandelen D met stemrecht

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd

De expeditie van de akte, inbegrepen de lijst van de uitgeoefende warrants en twee

volmachten;

de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2013
ÿþIr " " " "

..y~.

Mewam11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

Voo 1111

behou *13193843*

aan f

Belgi:

Staatsl









Ondernemingsnr : 0861.225.188

Benaming

(voluit) : MEUCCI SOLUTIONS

(verkort)





..-'_ GD ,~,; ,

'.

'1~2 DEC. ,,20i3

* », t'

.FlECHTee ,\,ij" ; V.ÀWÇ'

KOC'3i?H~`.Nf" ~~J~trrL GENT...

;...,

e

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5 - 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming en herbenoeming bestuurders

Uitreksel notulen algemene vergadering van 29 maart 2013 :

De mandaten van de bestuurders Guy Van der Meeren en Peter Brotherton hebben een einde genomen bij de algemene vergadering van 29 maart 2013 en worden niet hernieuwd.

"De vergadering herbenoemt volgende bestuurders voor een periode van zes jaar, hetzij tot de jaarvergadering van 2019 :

-De vennootschap "R.A.T. INVESTMENTS S.A.", vennootschap naar het recht van het Groothertogdom

" Luxemburg, met maatschappelijke zetel te L-2449 Luxemburg, 8, Boulevard Royal, ingeschreven in het , vennootschapsregister te Luxembourg onder nummer B77562, met als vast vertegenwoordiger de heer Jos. ' Burger, wonende te 6212 CT Maastricht (Nederland), Burgemeester Ceulenstraat 68.

-De vennootschap "LEEWARD VENTURES SICAR S.C.A.", commanditaire vennootschap op aandelen naar; het recht van het Groothertogdom Luxemburg, met maatschappelijke zetel te L-1116 Luxembourg, 6, Rue Adolphe, ingeschreven in het vennootschapsregister te Luxemburg onder nummer B110935, en met als vast

" vertegenwoordiger, de heer Luc Kindt, wonende te 8820 Torhout, Emest Claeslaan 39.

De vergadering benoemt tot nieuwe bestuurders van de vennootschap

De vennootschap "LOGYC BVBA" met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Heerweg Zuid 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0861.225.188, met als vaste ,

vertegenwoordiger de heer Guy Van der Meeren, wonende te 9052 Zwijnaarde, Heerweg Zuid 62;

-De vennootschap "DELIBERO SOLUTIONS LIMITED" met maatschappelijke zetel te 11 Nelson Terrace,' tslington, London N1 8DG, Verenigd Koninkrijk, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Londen onder het nummer 7695984, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Brotherton, wonende te Nelson Terrace' 11,1\11 80G tslington London, Verenigd Koninkrijk en verblijvend te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 189;

Alle voornoemde bestuurders aanvaarden hun mandaat.

Op 11 juli 2013 is de raad van bestuur samengekomen en heeft het volgende beslist :

- Het ontslag wordt aanvaard van de vennootschap "QAT Arkiv" , Oudburgweg 37 te 9830 Sint Martens Latem, met als vaste vertegenwoordiger Dhr Yves Van Sante, Oudburgweg 37 te 9830 Sint Martens Latem;

en wordt benoemd bij coöptatie de vennootschap "GH CONSULTING BVBA", Wallenweg 2 te 1700 Sint-' Maartens Bodegem met ondernemingsnummer 0475.608.222 en vast vertegenwoordigd door Dhr Gert Haelterman, wonende te 1700 Dilbeek, Wallenweg 2."

- Als gedelegeerd bestuurder wordt benoemd de vennootschap "DELIBERO SOLUTIONS Ltd, UK London N9 8DG, 11 Nelson Terrace, met vaste vertegenwoordiger Dhr Peter Brotherton.

Delibero Solutions Limited, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Peter Brotherton

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13112-0508-035
02/01/2013
ÿþ mod 11.1

i Dr, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13000523+

I NEERGELEGD

1 9 DEC. 2012

RECH71~GE~ A:~i

KOOPHA~ NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : BB0861.225.1 88

Benaming (voluit) : Meucci Solutions

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :Uitoefening warrants Vaststelling kapitaalverhoging door de raad van bestuur

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent, op drie december tweeduizend en: twaalf, te registreren, blijkt de heer Peter Brotherton, bestuurder van de naamloze vennootschap "MELICC1; SOLUTIONS", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent, Bellevue 5, KBO 0861.225.188, RPR Gent,, verzoekt aan de instrumenterende notaris liij akte vast te stellen dat:

- Volgens de notulen opgesteld door meester Denis Deckers, notaris te Brussel, op 6 november 2007, de! buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap besloten heeft tot de uitgifte; van negenhonderdachtenvijftig (958) warrants op naam, waarbij elke warrant recht geeft in te schrijven op één; aandeel categorie D van de vennootschap.

- Uit de lijst van de uitgeoefende warrants blijkt dat de warranthouders de uitoefening hebben gevraagd van alle; negenhonderdachtenvijftig (958) warrants. Deze lijst werd gewaarmerkt door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, en blijft bij deze akte gevoegd.

- Ingevolge de uitoefening van de warrants stelt de heer Peter Brotherton vast dat de kapitaalverhoging ten: belope van negenhonderdachtenvijftig euro (¬ 958,00) werd verwezenlijkt om het kapitaal te brengen van vier; miljoen zeshonderdeenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 4.651.500,00) naar vier miljoen] zeshonderdtweeënvijftigduizend vierhonderdachtenvijftig euro (¬ 4.652.458,00), door het creëren van; negenhonderdachtenvijftig (958) kapitaalaandelen D. De nieuw uitgegeven aandelen zullen in de winst delen; vanaf heden.

- De heer Peter Brotherton verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de artikelen 5 en 7, vierde; gedachtestreepje van de statuten bijgevolg werden gewijzigd als volgt

"ARTIKEL 5, - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst. Het is vastgesteld op vier miljoen zeshonderdtweeënvijftigduizend vierhonderdachtenvijftig euro (¬ 4.652.458,00), vertegenwoordigd door vierduizend driehonderdzeventig (4.370) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

"ARTIKEL 7. - DE AANDELEN.

(...)- de aandelen genummerd van duizend driehonderdeenennegentig (1.391) tot vierduizend driehonderdzeventig (4.370) zijn de aandelen D met stemrecht."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

11

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

I1

11

11



1

I:

1;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2012
ÿþ Mx! 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel notulen algemene vergadering van 8 juni 2012

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 8.06.2012 unaniem beslist om:

- het ontslag te aanvaarden van de heer Conrad Tuytte met ingang van 7.04.2012;

- Peter Brotherton wonende te 24, Millfield Road, York Y023 INQ, Engeland, Verenigd Koninkrijk en verblijvend te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 189, te benoemen als bestuurder met ingang van 7,04.2012 tot en met de algemene vergadering die zal gehouden worden in 2013;

- Guy Van der Meeren, wonende te Heerweg-Zuid 62, B-9052 Zwijnaarde, te benoemen tot bestuurder met ingang van 7.04.2012 tot en met de algemene vergadering die zal gehouden worden in 2013;

Peter Brotherton

Gedelegeerd bestuurder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0861.225.188

Benaming

(voluit) : Meucci Solutions

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5, 9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurders

11111

" izis1sea*

NEERGELEGD

1 1 SEP, 2012

RECy~-,~ K VAN

KOOPHAMEL TE GENT

24/05/2012
ÿþ Motl 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iao9n1 oaz"

V beh aa Be Sta;

Ondernemingsnr : 0861.225.188

Benaming

(voluit) : Meucci Solutions

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5, 9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurderslgedetegeerd bestuurder- wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel notulen algemene vergadering van 17 maart 2011

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 17.03.2011 unaniem beslist om:

EDJ NV met maatschappelijke zetel te 9040 De Pinte, Boudewijnlaan 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0440.808.976, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik Dejonghe, te herbenoemen tot bestuurder met onmiddellijke ingang tot de algemene jaarvergadering in 2017;

- het ontslag van Centeno Interim Management BV te aanvaarden met ingang van 17 maart 2011.

Uittreksel notulen algemene vergadering van 15 maart 2012

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 15.03.2012 unaniem beslist om:

- Leeward Ventures Sicar SCA, met maatschappelijke zetel te Luxembourg, L-1116 Luxembourg, 6, Rue Adolphe, ingeschreven in het handelsregister te Luxemburg onder nummer B 110935 en met als vast vertegenwoordiger de heer Luc Kindt, wonende te 8820 Torhout, Ernest Claeslaan 39, te benoemen tot bestuurder met onmiddellijke ingang tot de algemene jaarvergadering in 2013;

- het ontslag van CALCOR BVBA te aanvaarden met ingang van 15 maart 2012.

Uittreksel notulen raad van bestuur dd. 7.04.2012

De raad van bestuur heeft op haar vergadering van 7.04.2012:

- unaniem beslist tot cooptatie van de heer Peter Botherton, wonende te 24, Milifeld Road, York Y023 INQ, Engeland, Verenigd Koninkrijk en verblijvend te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 189, ais bestuurder met ingang van 7.04.2012 tot de volgende algemene vergadering;

- unaniem beslist om het ontslag van de heer Conrad Tuytte als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden met onmiddellijke ingang;

- unaniem beslist om de heer Peter Brotherton, wonende te 24, Milltield Road, York Y023 INQ, Engeland, Verenigd Koninkrijk en verblijvend te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 189, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 7.04.2012 tot de algemene jaarvergadering in 2013.

- Kennis genomen van de vervanging van de heer Luc Kindt door de heer Jos Burger, wonende te Nederland, 6212 CT Maastricht, Burgemeester Ceulenstraat 68, als vast vertegenwoordiger van de bestuurder QAT Investments SA, met maatschappelijke zetel te Luxembourg, L-2449 Luxembourg, Boulevard Royal 8, ingeschreven in het handelsregister te Luxemburg onder nummer B 77562 met ingang van 1.10.2011.

Peter Brotherton

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.03.2012, NGL 13.04.2012 12087-0091-034
23/02/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11 -02- 2015

RECHTBANK VAN

ISOOPHAleeffigTE GENT

0861.225.188

Meucci Solutions

Naamloze Vennootschap

Bellevue 5, 9050 Gent

Benoeming van een gedelegeerd bestuurder en toekenning van bevoegdheden van dagelijks bestuur - Toekenning aan de gedelegeerd bestuurder van bijzondere bevoegdheden buiten de grenzen van het dagelijks bestuur - Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

I11111~u~~i~uum~u~uu

5029273*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 29 oktober 2014 dat de raad van bestuur :

- BESLOTEN HEEFT om de heer Adil Kaya, wonende te Guenthersbuehler Str. 9, 90591 Nuremberg, Duitsland, de bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang van heden.

Adil Kaya zal de titel van "gedelegeerd bestuurder" dragen.

Ter informatie, het dagelijks bestuur zal, zonder dat deze opsomming beperkend is, de volgende bevoegdheden omvatten:

(a) ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

(b) de Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van aile overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, het Rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen (inclusief de ondernemingsloketten), de Post, en alle belastingadministraties;

(c) ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de Vennootschap besteld door de Post, koerierdiensten of andere bedrijven;

(d) de Vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden;

(e) alle maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van de raad van bestuur uit te voeren.

De gedelegeerd bestuurder mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere bijzondere bevoegdheden binnen de grenzen van het dagelijks bestuur delegeren aan personeelsleden van de Vennootschap of aan ieder ander persoon naar zijn keuze, zonder evenwel het dagelijks bestuur in zijn geheel te kunnen delegeren, en zonder dat de transactie het bedrag van EUR 20.000 mag overschrijden.

De gedelegeerd bestuurder mag zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur uitoefenen tot een maximum bedrag van EUR 200,000 per verrichting.

De gedelegeerd bestuurder zal de andere bestuurders informeren van alle belangrijke maatregelen en alle gebeurtenissen binnen de Vennootschap; dit geldt voor alle overige gebeurtenissen die van enig belang kunnen zijn voor de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ ,~

,.jefr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- BESLOTEN HEEFT dat de gedelegeerd bestuurder de volgende limitatief opgesomde bijzondere bevoegdheden zal kunnen uitoefenen (zelfs buiten de grenzen van het dagelijks bestuur):

(a) Het sluiten, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten met werknemers, voor zover het jaarlijks vast loon het bedrag van EUR 150.000 niet overschrijdt, en/of dat het loon niet deels bestaat uit het gebruik van een bedrijfswagen;

(b) het toekennen van een ontslagvergoeding, voor zover dit het bedrag van EUR 50.000 niet overschrijdt;

(c) het aangaan van een sociaal plan, voor zover dit het bedrag van EUR 10.000 per individueel geval niet overschrijdt;

(d) het onderhandelen en sluiten van collectieve arbeidsovereenkomsten, voor zover deze het jaarlijkse bedrag van EUR 200.000 niet overschrijden;

(e) het sluiten, wijzigen of beëindigen van onderzoeks- en ontwikkelingsovereenkomsten voor zover deze het bedrag van EUR 200.000 niet overschrijden;

(f) het sluiten, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten met agenten, distributeurs of leveranciers van de Vennootschap voor de verwerving van ruwe materialen, voorraden, en operationeel materiaal voor zover de individuele aankoopwaarde het bedrag van EUR 200.000 niet overschrijdt;

(g) het sluiten, wijzigen of beëindigen van leveringsovereenkomsten voor zover de waarde van deze overeenkomsten het bedrag van EUR 200.000 niet overschrijdt.

(h) het sluiten, wijzigen of beëindigen van leasing- of huurovereenkomsten voor zover de waarde van deze overeenkomsten het jaarlijks bedrag van EUR 30.000 niet overschrijdt;

(i) het beëindigen of annuleren van licentieovereenkomsten of andere overeenkomsten waarbij derden aan de Vennootschap licenties verlenen van niet-standaard software, industriële eigendomsrechten, copyrights of internetdomeinen, voor zover de waarde van de overeenkomst het bedrag van EUR 200.000 niet overschrijdt. Deze drempelwaarde geldt niet met betrekking tot overeenkomsten betreffende standaard software;

(j) het sluiten, wijzigen of beëindigen van onderzoeks- of samenwerkingsovereenkomsten voor zover het jaarlijkse bedrag het bedrag van EUR 200.000 niet overschrijdt.

(k) het sluiten, wijzigen of beëindigen van kaderovereenkomsten, voor zover deze overeenkomsten worden gesloten binnen de normale bedrijfsuitoefening van de Vennootschap en zij niet afwijken van de standaard kaderovereenkomsten die door de Vennootschap worden gebruikt;

(I) het sluiten, wijzigen of beëindigen van kaderovereenkomsten met telefoonproviders betreffende telefoonconnecties;

(m) het sluiten, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten met klanten binnen een kaderovereenkomst, voor zover deze overeenkomsten met klanten niet materieel afwijken van de standaard kaderovereenkomst die door de Vennootschap wordt gebruikt, hetgeen onder andere blijkt uit het toekennen van kortingen hoger dan 60% of het verlenen van betalingstermijnen langer dan 90 dagen vanaf de factuurdatum;

(n) het sluiten, wijzigen of beëindigen van alle andere overeenkomsten met klanten buiten kaderovereenkomst, voor zover de contractuele waarde van de overeenkomst het bedrag van EUR 2.800.000 niet overschrijdt;

(o) het sluiten, wijzigen of beëindigen van distributie-of wederverkoopovereenkomsten, voor zover deze overeenkomsten niet materieel afwijken van de standaardovereenkomst die door de Vennootschap wordt gebruikt, hetgeen onder andere blijkt uit het toekennen van kortingen hoger dan 60%, het verlenen van exclusieve distributierechten, of het verlenen van betalingstermijnen langer dan 90 dagen vanaf de factuurdatum;

(p) het verwerven van alle vaste activa, voor zover de waarde daarvan het bedrag van EUR 150.000 niet overschrijdt;

(q) het verkopen van alle activa of intellectuele eigendomsrechten voor zover de individuele verkoopwaarde het bedrag van EUR 200.000 niet overschrijdt;

(r) het verwerven van intellectuele eigendomsrechten voor zover de individuele aanschafwaarde het bedrag van EUR 120.000 niet overschrijdt;

1I.

(s) het verstrekken van leningen tot een maximumbedrag van EUR 10.000 per transactie; y

(t) het aangaan van een lening of de voorafbetaling hiervan, in één of meerdere verbonden transacties, voor zover deze lening, per transactie of serie van transacties het bedrag van EUR 200.000 niet overschrijdt;

(u) het verstrekken van garanties en andere zekerheden, voor zover deze garanties of andere zekerheden worden verstrekt binnen de normale bedrijfsuitoefening van de Vennootschap en zij een schuld dekken die het bedrag van EUR 200.000 niet overschrijdt;

(y) de Vennootschap vertegenwoordigen als verweerster, in rechte (inclusief de Raad van State) en in arbitrageprocedures; alle vereiste of nuttige handelingen stellen met betrekking tot deze procedures, alle uitspraken bekomen en deze laten uitvoeren.

De gedelegeerd bestuurder mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere van de voormelde bijzondere bevoegdheden delegeren aan personeelsleden van de Vennootschap of aan ieder ander persoon naar zijn keuze, voor zover desbetreffende transactie het bedrag van EUR 20.000 niet overschrijdt, De gedelegeerd bestuurder mag evenwel niet het geheel van diens bevoegdheden delegeren.

De voormelde bijzondere bevoegdheden worden toegekend voor de duur van het mandaat van gedelegeerd bestuurder, en vervangen alle bevoegdheden die hem werden toegekend vóár de datum van deze besluiten.

- BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd Kopie van de notulen van de raad van bestuur gehouden per

telefoonconferentie op 29 oktober 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

15/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.03.2011, NGL 08.04.2011 11082-0244-034
24/03/2015
ÿþOndernemingsnr :0861225188

Benaming (voluit) : MEUCCI SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5

9050 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig februari tweeduizend vijftien, door Meester Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MEUCCI SOLUTIONS", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent, Bellevue 5, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang van zevenentwintig'. februari tweeduizend vijftien )n "SIGOS" en vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "SIGOS"." 2/ Vervanging van artikel 41 met betrekking tot de ontbinding van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan. evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, woonstkeuze gedaan hebbende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.) '.r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NTER GZLZGD

1 2 .03- 215

-i,~t ~~ VANK V~

OPHA.`i1eFE GENT

22/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.03.2010, NGL 15.04.2010 10092-0349-035
09/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

NEERGELEGD

2 7 MARI 2015

RECH~e. VAN

KOOPHA E GENT

111111,ijilljegft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0861225188

Benaming (voluit) : SIGOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5

9050 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig maart tweeduizend vijftien, door Meester Peter Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SIGOS", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent, Bellevue 5, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op 1 april en af te sluiten op 31 maart van het daaropvolgend jaar en wijziging van de eerste zin van artikel 35 van de statuten door de volgende tekst

"Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolg end jaar."

2/ Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering en deze voortaan te houden op de derde donderdag van de maand september om twintig uur en wijziging van de eerste zin van artikel 20 van de statuten door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde donderdag van de maand september om twintig uur."

Overgangsbepalingen.

1. De vergadering besliste het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2015 af te sluiten op 31 maart 2016.

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over

de jaarrekening afgesloten per 31 maart 2016, zal gehouden worden op 15 september 2016 om 20 uur.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôér registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.03.2009, NGL 17.04.2009 09114-0095-034
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.04.2008, NGL 30.04.2008 08128-0370-031
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.03.2007, NGL 30.03.2007 07111-5093-017
18/06/2015
ÿþ Mal Word 11.1

a  ~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Lb j;~,( ~~

EERGELE-C1'

0 9 JUNI 2015

Griffie

RECHTBANK VAN

_ Kt2uPHAr`îubL I t !atlgT

Ondernemingsnr : 0861.225.188

Benaming

(voluit) : SIGOS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5, 9050 Ledeberg (Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname van ontslag van bestuurders - Benoeming van bestuurders - Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 28 mei 2015 dat de aandeelhouders

1. AKTE HEBBEN GENOMEN van het ontslag van David Peterson en Jennifer Tejada als bestuurder, met onmiddellijke ingang.

Er zal aan de aandeelhouders gevraagd worden zich uit te spreken over de aan deze bestuurders te verlenen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het vorige boekjaar en voor de periode sinds het begin van het lopende boekjaar tot de datum van hun ontslag, ter gelegenheid van de algemene vergaderingen die gevraagd zullen worden de jaarrekeningen van boekjaren afgesloten op 31 december 2014 en op 31 maart 2016 goed te keuren.

2. BESLOTEN HEBBEN om de volgende personen te benoemen ais bestuurder van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang en tot en met de dag van de algemene vergadering die gevraagd zal worden de jaarrekeningen van het boekjaar afgesloten 31 maart 2019 goed te keuren:

- John van Siclen, wonende te 35 Buttrick Lane, Carlisle, MA 01741, Verenigde Staten van Amerika; en

- Kenneth R. Stillwell, Jr., wonende te 5 Watkins Lane, Southborough, MA 01772, Verenigde Staten van Amerika.

- BESLOTEN HEBBEN dat zij het mandaat van bestuurder kosteloos zullen uitoefenen,

3. BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruis, woonplaats kiezende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, beide met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de noodzakelijke en nuttige formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij warden onder andere gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd : Kopie van de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 28 mei 2015.

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.04.2005, NGL 29.04.2005 05137-1693-014
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15375-0498-044

Coordonnées
SIGOS

Adresse
BELLEVUE 5 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande