SILLIS RENTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SILLIS RENTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.577.902

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 22.02.2014, NGL 26.02.2014 14051-0374-011
10/05/2012
ÿþOndernemirtgsnr :

Benaming (voluit) : SILLIS RENTING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan 92 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan MuIIer te Waasmunster op zeventien april! tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

1. a) de Heer Jan Liliane René SiIlis, wonend te 9250 Waasmunster, Nijverheidslaan 92 en b) de Naamloze! k Vennootschap "MANAGEMENT AND ENGINEERING", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster,, Nijverheidslaan 92, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer; 0464.271.296, hebben een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de; benaming "SILLIS RENTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9250 Waasmunster, Nijverheidslaan 92.

2. De vennootschap heeft tot doel:

- Het deelnemen in-, het fmancieren van-, het voeren van directie over- alsmede het doen van administratie van ;;. andere ondernemingen en het waarnemen van de functie van bestuur in alle ondernemingen;

- Het verlenen van diensten en het vertrekken van adviezen op financieel-, economisch-, fiscaal- en sociaal'; !l gebied van andere ondernemingen;

Het kopen , verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en; verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van; onroerende goederen, het beheren, het exploiteren en onderhouden van onroerende of immobiliën maatschappijen, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen; rekening aIs voor rekening van derden.

- De vennootschap kan boten, auto's, vliegtuigen en helikopters aan- en verkopen en verhuren, zowel voor; commerciële als private doeleinden. De exploitatie van helihavens voor handels- en nijverheidsdoeleinden,; onderneming van luchtvervoer, exploitatie en scholing, inrichten van luchtdopen, luchtfotografie, luchtreclame, taxi, luchtarbeid en het onderhoud en reparatie van vliegtuigen, auto's, boten en helikopters.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheids-verrich-tingen, financiële en; onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening al voor rekening van derden, die van aard zijn dei verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het. buitenland.

;; Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen,; inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze dan ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van; andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of ben aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, !; hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders evenals ten voordele van aile derden.

De vennootschap mag obligaties uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijke zakelijke panden.

i; De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als, bedoeld in artikel drie, j ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële markten en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

1111tRI(IM1111,111111111111

V beh aa

Be Stai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

Uehbuden aan het Belgisch

Staatsblad



~ het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd één en negentig.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken, Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.,

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven als volgt;

a. door de Heer Jan Sillis, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van zevenhonderd vijftig euro (E

750,00).

Hiervoor wordt hem één (1) aandeel toegekend.

b. door de Naamloze Vennootschap Management and Engineering, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten

belope van vierenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 74.250,00).

Hiervoor worden haar negenennegentig (99) aandelen toegekend.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor éigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

i-,,' . mod 11.1

à

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

7. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

8. De jaarvergadering zal gehouden worden op tweeëntwintig september om tien uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de Naamloze Vennootschap "MANAGEMENT AND ENGINEERING", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Nijverheidslaan 92, ingeschreven m het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0464.271.296, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Jan Liliane René Sillis (Rijksregister nummer 72.06.22-161.54), wonend te 9250 Waasmunster, Nijverheidslaan 92;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

10. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan Moens, Van Peteghem & C°, met kantoor te Zele, Nachtegaalstraat $ bus W7, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato zeventien april tweeduizend en

twaalf.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.05.2015, NGL 28.05.2015 15133-0230-012
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 02.12.2015, NGL 15.12.2015 15690-0099-012

Coordonnées
SILLIS RENTING

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 92 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande