SINO BELGIAN FOOD CATERING COMPANY, AFGEKORT : SIBEFOCA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SINO BELGIAN FOOD CATERING COMPANY, AFGEKORT : SIBEFOCA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.770.259

Publication

31/03/2014
ÿþmod 11,1

--ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGEzEGD

1 8 11AMT 2014

`TS,~i'~}K ~r,~ :Ki

KOOP

t=~f~:EL TE G.27.:'i`,l"e

111

Ondernemingsnr : 0431.770.259

Benaming (voluit) : SINO BELGIAN FOOD CATERING COMPANY

(verkort) : Sibefoca

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Limburgstraat 36

9000 Gent

Onderwerp akte : Statutenwijziging - omzetting euro en aandelen op naam - zetelverplaatsing

5~ [

Uit het proces-verbaal gesloten voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth de dato 30 december; 2013, behoorlijk geregistreerd te Deinze, blijkt dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SINO; BELGIAN FOOD CATERING COMPANY", verkort "SIBEFOCA", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent,! Limburgstraat 36, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer, 0431.770.259, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen

1°- Omzetting van het kapitaal in zeshonderd en tweeduizend driehonderd éénentachtig euro zevenentwintig cent (¬ 602.381,27) vertegenwoordigd door vierentwintigduizend driehonderd (24.300) aandelen zonder nominale waarde en aanpassing van artikel 5 aan deze wijziging.

De vergadering beslist het kapitaal van vierentwintig miljoen driehonderdduizend Belgische frank (24.300.000 BEF) om te zetten in zeshonderd en tweeduizend driehonderd éénentachtig euro zevenentwintig cent

£; (¬ 602.381,27).

[

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing;

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd en tweeduizend driehonderd éénentachtig euro zevenentwintig cent (¬ 602.381,27). Het is verdeeld in vierentwintigduizend driehonderd (24.300) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder ëén vierentwintigduizend driehonderdste ,: van het kapitaal vormen."

2°- Besluit tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde ;, aandelen.

De vergadering en elke aandeelhouder afzonderlijk voor wat de aan hem toebehorende aandelen betreft, ; besluit tot omzetting van alle aandelen aan toonder van de vennootschap, in aandelen op naam,

De comparanten erkennen alhier uitdrukkelijk voorafgaandelijk aan dezer voldoende te ziin geïnformeerd over de fiscale implicaties die een dergelijke omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam met zich meebrengt. Zii verklaren dienaangaande zelf de nodige stappen te zullen nemen teneinde fiscaal in orde te 3°- Wijziging van de statuten met het oog op de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

i, of gedematerialiseerde aandelen naar keuze van de aandeelhouder.

Ingevolge het voorgaande vervanging van de tekst van artikel 9 van de statuten door de hierna volgende tekst: "Artikel 9. : Aard van de effecten

Ce aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de , keuze van de aandeelhouder.

Ce niet volgestorte aandelen zijn op naam.

- De aandelen op naam zijn voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij in originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een inschrijving in het register ad hoc. Van deze inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

- De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de [; Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling,

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam In gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffenfnginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam, Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de rekening laten schrappen.

Overdracht aandelen

Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij in volgende gevallen:

1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

2) aan de ouders, kinderen of verdere afstammelingen van cie overdrager of erflater;

3) aan een mede-aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dat voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door lottrekking.

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erflater de Raad van Bestuur bij aangetekend schrijven inlichten over de overdracht of overgang, Zij zal trachten een ovememer te vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aandelen te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de aandelen vrij aan de rechthebbenden van de erflater toekomen.

De toepassing van het voorgaande mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen wordt verlengd met meer dan zes maanden, te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen,

De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogeljkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De atkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de ovememer tot betaling dwingen door alle middelen rechtens,

Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven,

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet als aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde -wordt- va stgesfeld-en-uïtbetaald-zoals -hier-voren. is-bepaald-Zijzijn-verplicht..op" verzoek-van-de-vennootschap-Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

L ---~C

mod 11.1

hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

4°- Vaststelling van de verwezenliikinq van deze omzetting.

Verwezenlijking van de omzetting, door inschrijving van de aandelen in het register van de aandelen op naam. 5°- Zetelverplaatsing.

Verplaatsing van de zetel naar 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Steenaardestraat 40.

De vergadering besluit tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9000 Gent, Limburgstraat 36 naar 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Steenaardestraat 40.

6°- Aanpassing van de statuten

Aannemen van nieuwe statuten teneinde de bestaande statuten aan te passen aan de recente wetswijzigingen. 7°- (her)Benoeming bestuurders

a) De vergadering beslist te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf heden: - De heer Chung Yung Wang, (ook genoemd John), geboren te Taiwan op 28 mei 1962, hebbende de Belgische naticnaliteit, in huwelijk met mevrouw Wen Ping Chiang, nagenoemd, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Witbakkerstraat 44;

- Mevrouw Wen Ping Chiang, geboren te Taipei (Taiwan) op 17 juli 1963, hebbende de Belgische nationaliteit, in huwelijk niet de heer Chung Yung Wang, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Witbakkerstraat 44; beiden aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

Deze mandaten zullen onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. 8°- Machtiging aan de bestuurders tot uitvoering van voormelde beslissingen.

Voor analytisch uittreksel,

Jean-François Agneessens

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces-verbaal dd. 30 december 2013;

- De gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2014
ÿþLSad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B-



NEERGELEGD / An, 201/1

CH STAAT DBLADI ~CHT

,B ~NK VAN

~~o' rhrtkixE~L ~º%r~~

i N





2

I

BELGI

MO ITEUR BELGE

t -08- 2014

0431.770.259

Sino Belgian Food Catering Company

Naamloze vennootschap

Steenaardestraat 40, 9051 Sint Denijs-Westrem

Benoeming en herbenoeming bestuurders

Onderrtemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 juni 2011;

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de hierna volgende persoon te benoemen vanaf 1 januari 2011 eindigend na de algemene vergadering van 2014;

De heer Wang lisiao Lung , wonende le 9051 Sint-Denijs Westrem, Witbakkerstraat 44, ais bestuurder.

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 juli 2014;

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de benoeming van de hierna volgende: personen te verlengen vanaf heden voor een periode van zes jaar, eindigend na de algemene vergadering van; 2020:

De heer Wang Chung Yung , wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Witbakkerstraat 44, als bestuurder en

gedelegeerd bestuurder.

Mevrouw Chiang Wen Ping, wonende te 9051 Sint-Denijs-westrem, Witbakkerstraat 44, als bestuurder.

De heer Wang Hsiao Lung, wonende te 9051 Sint-Denijs-westrem, Witbakkerstraat 44, ais bestuurder.

Gedelegeerd bestuurder,

Wang Chung Yung

Hierbij neergelegd: notulen van de algemene vergadering pd ...À ot; j Â1 4 2 b a 6 f íf [/

dijlagen bij hè Tgiscii Sta tsiilad - 2878-0014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.08.2013 13413-0450-014
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 28.08.2012 12456-0085-010
19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 13.09.2011 11544-0162-011
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.04.2009, NGL 29.08.2009 09667-0298-010
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.04.2008, NGL 27.09.2008 08747-0187-010
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.04.2007, NGL 01.10.2007 07749-0025-009
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.04.2006, NGL 22.12.2006 06934-3403-011
12/09/2006 : OU047330
04/07/2006 : OU047330
02/08/2005 : OU047330
23/12/2004 : OU047330
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0377-016
30/09/2002 : OU047330
17/08/2001 : GE147977
18/04/1991 : GE147977
22/06/1990 : GE147977
01/01/1989 : GE147977

Coordonnées
SINO BELGIAN FOOD CATERING COMPANY, AFGEKORT…

Adresse
STEENAARDESTRAAT 40 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande