SINT-BAVOHOEVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SINT-BAVOHOEVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.111.888

Publication

05/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de - . -

li

2 uoV, 20111

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE GENT

11 ll1lIli~ui84*uu iii1482 Ifl





Ondernemingsnr : 0836.111.888

Benaming

(voluit) : Sint-Bavohoeve

(verkort) :







Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rostijnenstraat 31, 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van Fusie door opslorping door Comm.VA Troch-Vereecken van NV Trocon en BVBA Sint-Bavohoeve

A.Situering van de operatie

De raad van bestuur en de zaakvoerders van onderstaande vennootschappen hebben op 31 oktober 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 693 tot 704 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen :

-de overnemende vennootschap :

Comm.VA Troch-Vereecken, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer BE 0456.892.368

-de overgenomen vennootschappen :

NV Trocon, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer 0462.917.355

En

BVBA Sint-Bavohoeve, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31, ingeschreven in

het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer 0836.111.888

Deze fusie zal tot gevolg hebben dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen NV Trocon en BVBA Sint-Bavohoeve, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder vereffening van deze vennootschappen, overgaat naar de overnemende vennootschap Ccmm.VA Troch-Vereecken.

Aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen zullen aandelen van de overnemende venootschap worden toegekend volgens een overeen gekomen ruilverhouding.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde wettelijke voorwaarden en leggen bij deze het navolgende fusievoorstel vast,

De operatie zal uitgevoerd worden op een tussentijdse staat van actief en passief per 30 september 2014. De bij de operatie betrokken vennootschappen hebben alle dezelfde aandeelhouders.

De bestuursorganen zullen aan de vennoten van de betrckken vennootschappen dan ook voorstellen gebruik te maken van de mogelijkheid voorzien in de artikelen 694 en 695 W.Venn. waarbij er geen afzonderlijk verslag van de zaakvoerder(s) van de betrokken vennootschappen dient opgemaakt en waarbij er ook geen controleverslag door een bedrijfsrevisor of externe accountant over de ruilverhouding noodzakelijk is.

Van deze mogelijkheid zal uitdrukkelijk melding gemaakt worden in de verslagen van de algemene vergaderingen die over de fusie-operatie zullen beslissen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daar de geplande fusie-operatie gepaard gaat met een kapitaalverhoging door inbreng in natura zal een bedrijfsrevisor of externe accountant aangesteld worden om verslag uit te brengen over de wijze van waardering van de inbrengen en de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen.

Aan de basis liggen zuivere zakelijke en rationalisatie overwegingen nl. het samenvallen en overlappen van de activiteiten van de 3 vennootschappen en het afbouwen van de kernactiviteiten van de overgenomen vennootschappen

De NV Trocon is opgericht als bouwfirma en projectontwikkelaar maar deze activiteit is ingevolge de snel evoluerende technieken en aanzienlijk kapitaalbehoeften de laatste jaren sterk verminderd. Het beschikbaar materieel en aanwezig know-how zal nu gebruikt worden om een activiteit van o.m. verhuur van diverse (bouw)materieel op te starten en het beheer van het eigen patrimonium te verzorgen.

De BVBA Sint-Bavohoeve was opgericht voor de exploitatie van een horeca-activiteit . Hiervoor werden aanzienlijke investeringsinspanningen gedaan in gebouwen en materieel. Daar de exploitatie van dergelijke horeca-activiteit geëigende inzet van mens en materieel vergt werd de volledige exploitatie van het horeca-handelsfonds overgedragen aan een derde exploitant en zijn de gebouwen verhuurd sinds begin 2014.

B.Fiscale aspecten

Inzake directe belastingen (art 211Wib92), BTW (art 11 W.BTW) en registratierechten (art. 117 §2 W.Reg ) zal de operatie volledig fiscaal neutraal gebeuren en zijn in principe geen evenredige rechten verschuldigd : de operatie verloopt volgens het Wetboek van Vennootschappen, de overgenomen vennootschappen zullen als een algemeenheid van goederen ingebracht worden in de overnemende vennootschap Comm.VA Troch-Vereecken, de inbrengen gebeuren aan netto-boekwaarde, de ingebrachte nettowaarde wordt volledig vergoed door aandelen, en overnemende vennootschap heeft haar zetel in een EG-land (België) .

Zoals vermeld onder punt A kadert de operatie in een logische herstructurering ingevolge het overlappen van activiteiten en het wegvallen van de hoofdactiviteiten van de overgenomen vennootschappen.

De 3 betrokken vennootschappen hebben ook alle dezelfde aandeelhouders.

C.Vennootschapsrechtelijke vermeldingen

1 Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693 1° W. Venn.)

1.1 De overnemende vennootschap Comm.VA Troch-Vereecken

1.1.1 Oprichting en wijziging Statuten

Comm.VA Troch-Vereecken werd opgericht op 26 december 1995 bij akte verleden voor notaris Luc Van Damme destijds te Lochristi, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari 1996 onder het nummer 960119-49.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd op 26 december 2011 bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 2012 onder het nummer 12024192.

1.1.2Vorm, benaming, zetel, rechtspersonenregister, boekjaar

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Commanditaire vennootschap op aandelen onder

de benaming : Troch- Vereecken.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is momenteel gevestigd te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat

31

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer

0456.892.368.

De vennootschap sluit haar bcekjaar af op 30 juni.

Met onderhavige fusie-operatie zal de naam van de vennootschap gewijzigd worden in "J. Troch"

Met onderhavige fusie-operatie wordt de afsluitdatum van het boekjaar verlegd naar 31 december. De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van mei

1.1.3 Doel

Het statutair doel van de vennootschap is momenteel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De instandhouding en het beheer van een roerend en onroerend patrimonium. Het beheer van vermogen zodanig dat dit op een optimale manier in stand gehouden wordt. Optimaal beheer dient gezien vanuit het standpunt van het verkrijgen van een zo hoog mogelijk rendement van de activa, doch vanuit het standpunt van een voorzichtig beheer.

Vanuit dit oogpunt kan de vennootschap zich bezighouden met de aankoop en verkoop van gronden en kavels, de aan- en verkoop, huur en verhuur, ruil, pacht, het verkavelen, leasing, bouw- en verbouwing, verfraaiing, schatting, het beheer en de exploitatie van alle onroerende en roerende goederen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap geeft ook advies en begeleiding.

Zij mag deelnemen, op welke wijze ook belangen nemen, functies en mandaten uitoefenen in aile zaken, ondernemingen en vennootschappen. Zij mag bestuursmandaten waarnemen, in gelijk welke vennootschap, ongeacht haar doel.

ln het algemeen mag de vennootschap ook aile daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijke doel.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Met de voorliggende fusie-operatie worden de statutaire activiteiten uitgebreid met :

Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw, verhuur

van steigers, podia, mobiele werkplaatsen, verhuur van alle vervoermiddelen.

Inrichting van en optreden als commissionair voor evenementen.

Binnen de perken van de wettelijke beschikkingen : aanleg en exploitatie van aanplantingen, plantages, bos-

en mijnontginningen.

Exploitatie van energieparken en ecologische energieopwekkers.

Optreden als herstel- en onderhoudsdienst van gebouwen en materieel van derden

1.1 .4 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de kapitaalverhoging van 30 november 1999 977.000,00 EUR en is verdeeld in 3940 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/3940ste van het maatschappelijk vermogen.

1.1.5Bestuur en vertegenwoordiging

Overeenkomstig artikel 8 van de statuten wordt de vennootschap bestuurd één of meerdere gecommanditeerde vennoten, onbeperkt en hoofdelijk verantw000rdelijk en uit dien hoofde zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap wordt heden bestuurd door de heer Jackie Troch, wonende Rostijnenstraat 31, 9080

Lochristi, statutair zaakvoerder.

1.1.6Aandeelhouders

De aandeelhouders zijn :

De heer Jackie Troch, voornoemd met 1669 aandelen

Mevrouw Anneke Vande Walle, wonende Rostijnenstraat 31, 9080 Lochristi, met 10 aandelen

De heer Jonathan Troch, wonende Rostijnenstraat 31, 9080 Lochristi, met 1000 aandelen

De vennootschap Trocon NV, met zetel Rostijnenstraat 31, 9080 Lochristi, met 1261 aandelen

1.2.de overgenomen vennootschap NV Trocon

1.2.1 Oprichting en wijziging van statuten

NV Trocon werd opgericht op 9 maart 1998 bij akte verleden voor notaris Luc Van Damme destijds notaris te Lochristi, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 april 1998 onder het nummer 980402-29.

De statuten van de vennootschap werden laatst gewijzigd op 26 december 2011 bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 2012 onder het nummer 12024233.

1.2.2Vorm, benaming, zetel, rechtspersonenregister

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap. De benaming van de

vennootschap is `Trocon'.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is momenteel gevestigd te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat

31.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer 0462.917.355

1.2.3 Doel

Het maatschappelijk doel volgens de statueten luidt als volgt :

"Roerende en onroerende goederen of rechten onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te

valoriseren en te cederen. De vennootschap mag participaties verwerven en beheren in aile zaken, vennootschappen en ondernemingen, zowel binnenlandse als buitenlandse met dezelfde activiteiten. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Zij mag ondermeer : onroerende goederen verwerven, oprichten van bouwconstructies, bouwen, verbouwen, renoveren en verfraaien van bouwconstructies, coordinatie van bouwprojecten, verkavelen, aankoop van onroerende goederen met als doel deze te verkavelen. Verkopen van gronden, inclusief de opgerichte bouwconstructies.

Ter vervulling va haar maatschappelijk doel mag zij alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst o fop andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

1.2.4 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de kapitaalverhoging van 28 december 2000 700.000,00 EUR en is verdeeld in 2550 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt 112550ste van het maatschappelijk vermogen.

1.2.5Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt heden bestuurd door 3 bestuurders :

- de heer Jackie Troch, wonende te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31,

-mevrouw Anneke Vande Walle, wonende te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31,

-de Comm.VA Troch-Vereecken, met zetel te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Jackie Troch voornoemd.

De heer Jackie Troch voornoemd is voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

1.2.6Aandeelhouders

De aandeelhouders zijn :

De heer Jackie Troch, voornoemd met 2454 aandelen

Mevrouw Anneke Vande Walle, voornoemd met 96 aandelen

1.3.de overgenomen vennootschap BVBA Sint-Bavohoeve

1.3.1 Oprichting en wijziging van statuten

BVBA Sint-Bavohoeve werd opgericht op 6 mei 2011 bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme notaris te Lochristi, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei 2011 onder het nummer 11075525.

De statuten van de vennootschap werden een eerste maa! gewijzigd op 12 april 2012 bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2012 onder het nummer 12085824.

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden een tweede maal gewijzigd op 19 april 2013 bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei 2013 onder het nummer 13071686.

1.3.2Vorm, benaming, zetel, rechtspersonenregister

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid . De benaming van de vennootschap is 'Sint-Bavohoeve'.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is momenteel gevestigd te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer 0836.111.888

1.3.3 Doel

Het maatschappelijk doel volgens de statuten luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen :

Het verkopen van niet-alcoholische en alcoholische dranken met of zonder bediening (drankgelegenheid,

herberg, café, taverne).

Het verkopen van bereidde etenswaren met of zonder bediening (tea-room, cafétaria, snackbar).

Het aanbieden van slaapgelegenheid (bed & breakfast).

Het organiseren van evenementen.

Het verhuren ai dan niet met begeleiding en het verkopen van attributen voor verplaatsing te land ten te

water.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het

buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen

doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële

tussenkomst of op andere wijze In alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of

verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel

te bevorderen.

1.3.4 Kapitaal

De vennootschap is opgericht met een kapitaal van 18.550,00 EUR.

Het kapitaal is een eerste maal verhoogd op 12 april 2012 tot 268.550,00 EUR en een tweede maal op 19 april 2013 tot 789.550,00 EUR . Het kapitaal is verdeeld in 333 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt dus 1/333ste van het maatschappelijk vermogen. Per 30/09/2014 is er nog 200.000,00 kapitaal te volstorten.

1.3.5Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt heden bestuurd door 2 zaakvoerders :

- de heer Jackie Troch, wonende te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31,

-mevrouw Anneke Vande Walle, wonende te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31,

1.3.6Aandeelhouders

De aandeelhouders zijn :

De heer Jackie Troch, voornoemd met 106 aandelen

Mevrouw Anneke Vande Walle, voornoemd met 106 aandelen

De vennootschap Troch-Vereecken Comm.VA voornoemd met 121 aandelen

2.Ruilverhouding

Rekening houdend met de boekwaarde van vennootschappen per 30/09/2014 en de eliminatie van de wederzijdse participaties zullen de volgende ruilverhoudingen worden toegepast :

~

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Bij de fusie door overname van BVBA Sint-Bavohoeve door Comm.VA Troch-Vereecken zullen de aandeelhouders van BVBA Sint-Bavohoeve 1,11 aandeel Troch-Vereecken krijgen voor elk aandeel Sint-Bavohoeve,

-Bij de onmiddellijk daaropvolgende fusie door overname van NV Trocon door Comm.VA Troch-Vereecken zullen de aandeelhouders van NV Trocon 1,25 aandeel Troch-Vereecken krijgen voor elk aandeel NV Trocon,

3Boekhoudkundige verwerking (art. 693, 5° W. Venn.)

De verrichtigen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2014

4Bijzondere rechten van de vennoten (art. 693, 6°W.Venn.) en Bijzondere voordelen bestuurders (art. 693, 8° W. Venn)

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

SKosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen zowel in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd als in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel wel zal worden goedgekeurd, door de overnemende vennootschap gedragen worden.

6Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

7Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschappen , ten minste 6 weken na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693,2e !id W.Venn, met dien verstande dal de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31/1212014 zou kunnen zijn.

8 Uitvoering

Onderhavige tekst werd opgesteld op 12 november 2014, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent en bekendgemaakt te worden bij uittreksel overeenkomstig artikel 693, 2de lid W.Venn.

De vennootschap geeft volmacht aan Accountantskantoor Lecomte BVBA met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi , met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

F

Vóór dè ávèrgënomen vennootschap NV Trocon

Jackie Troch

Gedelegeerd bestuurder

"

Voor-

' béhoelen aan het Belgisch Staatsblad

Voor de overgenomen vennootschap BVBA Sint-Bavohoeve

Jackie Troch

Zaakvoerder

Voor de overnemende vennootschap Comm.VA Troch-Vereecken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jackie Troch

Zaakvoerder, Gecommanditeerd Vennoot

'7jr/

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

10/05/2013
ÿþMoU Wortl 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i IA





Ondernemingsnr : 0836.111.888

Benaming

(voluit) : SINT-BAVOHOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 19 april 2013 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op tweeëntwintig april tweeduizend dertien, boek 201 blad 67 vak 19" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) L, MAESSCHALCK, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde : 1. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Estella Verschueren, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Estella Verschueren, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

"8 BESLUIT

De inbreng in natura door de Comm.VA Troch-Vereecken bij de geplande kapitaalverhoging van

BVBA Sint-Bavohoeve bestaat uit een perceel grond in volle eigendom voor een inbrengwaarde van

271.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

9 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrlfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

2 de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid ;

3 dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 121 aandelen van BVBA Sint-Bavohoeve zonder vermelding van nominale waarde.

Wij stellen tenslotte dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van BVBA Sint Bavohoeve en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Opgesteld te Lochristi op 4 maart 2013

door BVBA "Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren" die de vorm van een burgerlijke vennootschap heeft aangenomen, met als mandaatdrager

(getekend)

NEERGELEGD

2 9 APR. 2003

RECHTBANK VAN

KOOPHAN2rehjE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Estella Verschueren

Bedrijfsrevisor"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van de voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, doch niet mee worden overgeschreven.

2. Eerste kapitaalsverhoging.

Op basic van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om het kapitaal met tweehonderdéénen-zeventigduizend euro (¬ 271.000) te verhogen om het van tweehonderdachtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 268.550) op vijfhonderdnegenendertigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 539.550) te brengen door inbreng van hierna vermeld onroerend goed waarvan de overdracht moet worden overgeschreven:

Beschrijving van het Goed :

STAD GENT, dertiende afdeling, deelgemeente MENDONK

Een perceel grond bekomen na afbraak van een handelshuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Mendonkdorp nummer 18, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie E, nummer 5051C, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van éénentwintig are veertig centiare (21 a 40 ca).

Kadastraal inkomen: zevenhonderd tachtig euro (¬ 780).

Bewiis van Eigendom :

De commanditaire vennootschap op aandelen TROCH-VEREECKEN, met zetel te Lochristi, heeft voorbeschreven onroerend goed verkregen jegens mevrouw Christine Defendi en de heer Luc Lippens, beiden voornoemd, blijkens akte koop verleden voor notaris Giselinde Van Duffel te Zaffela-re op 29 juni 2011, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 12 juli daarna, onder fornialiteitennummer 67-T-12/07/2011-10998.

Bepali sen in verband met de bodemtoestand.

1. De inbrenger verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

De dienst milieu van de Stad Gent heeft bij brief van 6 november 2012 bevestigd dat er voor voorschreven grond geen milieuvergunningen werden afgeleverd.

2. De inbrenger legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hierbij ingebrachte goed en dat

werd afgeleverd door OVAM op 24 oktober 2012.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De inbrenger verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijger de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. De notaris wijst de verkrijger er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het ai dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde

decreet) onverminderd van toepassing blijven.

6. Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld,

bevestigt de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de

overdracht van gronden werden toegepast.

Stedenbouw en Ruimtelijke Ordeninq :

A. Stedenbouw.

a) Algemeen

Voor het geval voorschreven eigendom zou onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke

} " 1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen van welke aard ook, zal de verkrijger zich moeten gedragen naar al de voorschriften zonder voor verlies van grond, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook enig verhaal tegen de inbrenger te kunnen uitoefenen.

b) Verklaringen inbrenger

De inbrenger verklaart voor alle door hem opgerichte constructies de nodige vergunningen te hebben bekomen in zoverre daar alsdan een vergunning voor vereist was, en geen kennis te hebben van stedenbouwkundige overtredingen in verband met het ingebrachte goed goed.

Voor alle wijzigingen aan de gebouwen en aan de bestemming ervan zal de verkrijger de toelating moeten vragen aan de bevoegde diensten van stedenbouw. Verder zullen in het algemeen alle reglementen inzake stedenbouw moeten worden nageleefd.

Wat betreft het deel grond horende bij het bij deze ingebrachte goed verklaart de inbrenger dat er geen stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd, noch een stedenbouwkundig attest dat laat voorzien dat een dergelijke vergunning zou kunnen bekomen worden en dat bijgevolg geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op gemeld goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt, behoudens de stedenbouwkundige vergunningen hierna vermeld.

Bovendien mag op bedoeld deel grand geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning vatbaar is, op het bij deze ingebrachte goed worden opgericht zolang de stedenbouwkundige vergunning niet verkregen is.

ln geval van bouwen zal de verkrijger zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk alle rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de dienst van stedenbouw, dit alles zonder enige tussenkomst van de inbrenger, noch verhaal tegen de inbrenger.

c) Informatieplicht van de instrumenterende notaris

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een

goedgekeurd vergunningen- en plannenregister.

1. Met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals

eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering

van

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 15 maart 2012 door de Stad Gent

voor de sloop van handel, horeca en diensten,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 19 januari 2012 door de Stad Gent

voor het vellen van hoogstammige bomen,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 1 februari 1994 door de Stad Gent

voor het verbouwen van een garage tot een taverne/tea-room,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 10 april 1986 door de Stad Gent voor het verbouwen van de voorgevel,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 23 januarl 1990 door de Stad Gent voor het oprichten van een open terras ter vervanging van de oude schuur,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 11 oktober 1994 door de Stad Gent voor het oprichten van een veranda,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 18 april 1996 door de Stad Gent voor het bijbouwen van een keuken,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 3 april 1997 door de Stad Gent voor het rooien van vier canadapopulieren,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 21 juni 1994 door de Stad Gent voor het uitvoeren van instandhoudings- en herstellingswerken aan een berging;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Stad Gent de dato 6 november 2012 deels woongebied met landelijk karakter en deels agrarisch gebied is;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1,1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De inbrenger verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor het verkochte goed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijger verklaart dat hij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 6 november 2012 heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

2. Planbatenheffing

De inbrenger verklaart geen kennis te hebben van enige planbatenhefting.

De verkrijger verklaart en erkent door ondergetekende notaris te zijn ingelicht betreffende eventuele

premies door hem te verkrijgen en ontslaat de notaris verder van elke verantwoordelijkheid terzake.

Hypothecaire toestand  ontslag ambtshalve inschrijving

De inbrenger verklaart dat voorbeschreven goed vrij en onbelast is.

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen om krachtens deze akte enige inschrijving te nemen.

Vergoeding- aanvaarding

Het ingebrachte onroerend goed vertegenwoordigt een globale waarde van tweehonderdéénenzeven-tigduizend euro (¬ 271.000),

Als vergoeding voor deze inbreng worden, met toestemming van alle verschijners, aan de inbrenger, zijnde "TROCH-VEREECKEN" Commanditaire Vennootschap op Aandelen, gevestigd te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BE 0456.892.368, voornoemd, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, die aanvaardt, honderd éénentwintig (121) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend. Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Overgang

In de laatste vijf jaar vóôr deze inbreng heeft geen enkele overgang plaatsgevonden, met uitzondering van de overgang hierboven vermeld in de oorsprong van eigendom.

3. Verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

Vervolgens is alhier tussengekomen:

"TROCH-VEREECKEN" Commanditaire Vennootschap op Aandelen, gevestigd te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BE 0456.892.368, voornoemd, die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorgaande, verklaart voorbeschreven onroerend goed ter waarde van tweehonderdéénenzeventig-duizend euro (¬ 271.000) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de eerste kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijfhonderdnegenendertigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 539.550) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd éénentwintig (221) identieke en volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde.

5. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vijfhonderdnegenendertigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 539.550) tot zevenhonderdnegenentachtigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 789.550).

De vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van honderd en twaalf (112) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk in geld worden ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000) en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden ten belope van één/vijfde.

6. Individuele afstand van het voorkeurrecht.

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

7. Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de kapitaalaandelen.

Vervolgens hebben de heer Jackie Troch en mevrouw Anneke Vande Walle, beiden voornoemd,

verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennoot-

schap en in te schrijven op de honderd en twaalf (112) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennoot-

schap tegen de prijs van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000), hetzij elk honderdvijfentwintig-

duizend euro (¬ 125.000) en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- de heer Jackie Troch, voornoemd, ten belope van zesenvijftig (56) kapitaalaandelen;

- mevrouw Anneke Vande Walle, voornoemd, ten belope van zesenvijftig (56) kapitaalaandelen.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd inge-

Luik B - Vervolg

schreven, volgestort is ten belope van één/vijfde. De kapitaalsverhoging is bijgevolg in totaal volstort ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE 29 7470 3978 3664 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 15 april 2013, dat ten kantore van ondergetekende notaris in bewaring zal gehouden worden.

8. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de

tweede kapitaalsverhoging van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000) daadwerkelijk verwezen-

lijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderdnegenentachtigdui-

zend vijfhonderd vijftig euro (¬ 789.550), vertegenwoordigd door driehonderd drieëndertig (333) kapi-

taalaandelen zonder nominale waarde.

De vergadering stelt vast dat rekening houdende met de twee bovenvermelde kapitaalsverhoging de

huidige aandelenverhouding de volgende is:

- de heer Jackie Troch, voornoemd, honderd en zes (106) aandelen;

- mevrouw Anneke Vande Walle, voornoemd, honderd en zes (106) aandelen;

- "TROCH-VEREECKEN" Commanditaire Vennootschap op Aandelen, voornoemd, honderd

éénentwintig (121) aandelen.

, Totaal: driehonderd drieëndertig (333) aandelen.

9. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende:

"ARTIKEL 5. - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENHONDERDNEGENENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 789.550),

Het is volledig geplaatst en verdeeld in driehonderd drieëndertig (333) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde."

=10. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

{ De vergadering kent de zaakvoerder aile bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de heer Patrick Lecomte, accountant, gevestigd te 9080 Lochristi, Dorp West 8, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ç/oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

25/4/2013

Tezelfdertijd neergelegd :

' - uitgifte van de akte;

bijzonder verslag zaakvoerders

- verslag bedrijfsrevisor

- publicatielijst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemvowa¬ gen

Verso Naam en handtekening

19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.02.2013, NGL 11.03.2013 13064-0018-013
08/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liiiim~iiiixxuuux~um

«iaoeseaa

~ st:

NEÉRGELEGD

"

APii,^

1012

_ ,......, ~,.~

RE~1~T~ . ~VAN

KOOPMAN E GENT

Ondernemingsnr : 0836.111.888 Benaming

(voiuit) : SINT-BAVOHOEVE (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 12 april 2012 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op zestien april tweeduizend twaalf, boek 196 blad 10 vak 11" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 EUR) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550) te brengen op tweehonderdachtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (268.550 EUR). De kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

2. Inschrijving op en volstorting van de kapitaalsverhoging.

Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalsverhoging en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- de heer Jackie Troch, wonende te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31, ten belope van honderdvijfentwintigduizend euro (125.000 EUR);

- mevrouw Anneke Vande Walle, wonende te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31, ten belope van hon-, derdvijfentwintigduizend euro (125.000 EUR).

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus' werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %). De kapitaalsverhoging is; bijgevolg in totaal volgestort ten belope van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 EUR).

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere: rekening met nummer BE83 7370 3328 7615 op naam van de vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt? uit een attest afgeleverd bij de financiële instelling op elf april tweeduizend twaalf. Dit attest wordt door' ondergetekende notaris in bewaring gehouden.

3. Vaststelling van de kapitaalsverhoging.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdachtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (268.550 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalaandelen: zonder nominale waarde.

4. Aanpassing van artikel 5 van de stauten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5. - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDACHTENZESTIGDUIZEND

VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (268.550 EUR),

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van een;

nominale waarde."

5. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

- aan het

Belgisch Staatsblad

.

'74

Luik B - vervolg

evenals aan de heer Patrick Lecomte, accountant, gevestigd te 9080 Lochristi, Dorp West 8, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

23/4/2012

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- de gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe¬ so(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

19/05/2011
ÿþ Mod 2 9

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III INI Ii





*11075525*

fi G-,JC. LE ,.., D

~

~ 9 MEI 2011

iirr R-ECHTB.i`P,~i~iq,A~, ~QQpr à, I

Ondernemingsnr : 0 JÇ. , 4/14- - J 0

Benaming

(volut) : SINT-BAVOHOEVE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van Damme, te Lochristi de dato 6 mei 2011 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichters :

De heer TROCH Jackie Isidoor, aannemer, geboren te Gent op vijf mei negentienhonderd

vierenzestig, nationaal nummer 64.05.05 541-09, identiteitskaart nummer 590-6647183-90, en zijn:-

echtgenote, mevrouw VANDE WALLE Anneke Angele Maurice, zonder beroep, geboren te Gent:

op `zeventien augustus negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.08.17 240-68,

identiteitskaart nummer 590-0929829-13, samen wonende te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden:

voor notaris Luc Van Damme te Lochristi op drie september negentienhonderd zevenentachtig, niet-

gewijzigd tot op heden.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "SINT-BAVOHOEVE".

Maatschappelijke zetel :

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest`

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor re

kening van derden, of door deelname van dezen:

Het verkopen van niet-alcoholische en alcoholische dranken met of zonder bediening (drankgelegen-

heid, herberg, café, taverne).

Het verkopen van bereidde etenswaren met of zonder bediening (tea-room, cafeteria, snackbar).

Het aanbieden van slaapgelegenheid (bed & breakfast).

Het organiseren van evenementen.

Het verhuren al dan niet met begeleiding en het verkopen van attributen voor verplaatsing te land en

te water.

De opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het:

buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke ver

richtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, finan-

ciële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigin

gen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezen

lijking van haar doel te bevorderen.

Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

(E 18.550).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van een nomina-

le waarde.

Bestuur :

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders lui-

dende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel be-

perkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijkse algemene vergadering :

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergaderinq

Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur wordt de gewone algemene vergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvol-

gende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het

resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inacht-

neming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van

gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

~

Voor.-behàuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op zes mei tweeduizend en elf en zal afgesloten worden op éénendertig

december tweeduizend twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in algeme-

ne vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

de heer Jackie Troch en mevrouw Anneke Vande Walle, wonende te 9080 Lochristi, Rostijnenstraat

31

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daar-

; tegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de heer Patrick Lecomte, accountant, gevestigd te 9080 Lochristi, Dorp West 8, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Geassocieerd Notaris

9/5/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;





001:ede atetlistdfo Irta aáni Iite +@ c+eeidele n Relittia tdU Yd Ba anènsbde0igiigtd; ia1a oated estr9tnfint3rdzsláed-eotariSrÍ b?tàJlaíp nateckepef(z},taomon ) bebeegdgtkctea13t3Reremodertmeaai.dsieraaeáedaleedde te<àegegeavmadrípt}gen

V ets.msaN atenl en dra h d tsite h brc, j n g

09/04/2015
ÿþ Mal Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud

aan hE

Belgisi Staatsij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.111.888

Benaming

(voluit) : SINT-BAVOHOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Rostijnenstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSiE DOOR OPSLORPING - algemene vergadering van de overgenomen vennootschap - ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 23 maart 2015 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde 1. Verslagen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering. De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen niet zal worden opgesteld.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen niet zal worden opgesteld.

Aangezien geen fusieverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor neemt de vergadering kennis van de verslagen die zijn opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

'Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling is een inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap Troch-Vereecken Comm.VA in toepassing van artikel 602 W. Venn.

De inbreng in natura bestaat uit het volledige netto-actief van de vennootschappen BVBA Sint-Bavo-hoeve en NV Trocon voor een gezamenlijke netto boekwaarde van 2.229.689,70 ¬ ingevolge een fusie door overname van die twee vennootschappen door de vennootschap Comm.VA Troch-Vereecken. Aan de aandeelhouders van voornoemde vennootschappen BVBA Sint-Bavohoeve en NV Trocon zullen 3.116 nieuwe aandelen in het kapitaal van Troch-Vereecken Comm.VA toegekend worden die elk een fractiewaarde hebben van 1/5.79581e van het kapitaal van deze laatste vennootschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrüfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuursorganen van de betreffende vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen van BVBA Sint-Bavohoeve en NV Trocon en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap Comm.VA Troch-Vereecken uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

2 de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3 de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedr(fseco nomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenmin ste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.116 aandelen van Comm VA Troch  Vereecken. Wij stellen tenslotte dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 W. Venn in het kader', van de kaptiaalverhoging bij Comm.VA Troch-Vereecken n.a.v. de fusie door overname van BVBA Sint Bavohoeve en NV Trocon waarbij de bestuursorganen geopteerd hebben toepassing te maken van de

NEERGELEGD

2` 7 MAART 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHA LISE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

artikelen 694 en 695 W. Venn. waarbij er geen afzonderlijk verslag van het bestuursorgaan en geen con-

troleverslag door een bedrijfsrevisor of externe accountant moet gemaakt worden over de toegepaste

ruilverhouding.

Dit controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Lochristi, 6 maart 2015

(handtekening)

Estella Verschueren & Co Bedrijfsrevisoren BVBA (B-00441)

Vertegenwoordigd door Estella Verschueren

Bedrjsrevisor (A-00651)"

De vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten goed. Een exemplaar van deze

documenten blijft aan de notulen gehecht, doch worden niet mee overgeschreven op het hypotheek-

kantoor.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat de zaakvoerders van de vennootschap niet gehou-

den zijn de algemene vergadering op de hoogte te stellen van de mogelijke belangrijke wijzigingen die

zich zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing

van de algemene vergadering die tot de fusie besluit.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken vennoot-

schappen die niet ouder zijn dan drie maand op de datum van het fusievoorstel dienen te worden opgesteld.

2. Besluit tot fusie.

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-

lijkheid SINT-BAVOHOEVE door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) De overdracht gebeurt op basis van de op 30 september 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat.

b) Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 oktober 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied.

o) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van 1,11 volledig volstort nieuw aandeel in de overnemende vennootschap voor elk aandeel van de overgenomen vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen vanaf 1 oktober 2014.

3. Beslissing overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de zaakvoerders van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

4. Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de overgenomen vennootschap de activa en passiva bevat op basis van de op 30 september 2014 afgesloten boekhoudkundige staat,

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die betrekking hebben op het overgedragen vermogen. In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en dat een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt:

1. Beschrijving

STAD GENT, dertiende afdeling, deelgemeente MENDONK

Een handelshuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Mendonkdorp nummer 18,

gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie E, nummer 5051C, met een

oppervlakte volgens titel en kadaster van éénentwintig are veertig centiare (21 a 40 ca).

Kadastraal inkomen: zevenhonderd tachtig euro (¬ 780).

Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1. De overgenomen vennootschap verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

De dienst milieu van de Stad Gent heeft bij brief van 19 januari 2015 bevestigd dat er voor voor-

r

@ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

schreven grond geen milieuvergunningen werden afgeleverd.

2. De overgenomen vennootschap legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hierbij

overgedragen goed en dat werd afgeleverd door OVAM op 7 januari 2015.

De inhoud van dit bodemattest luidt

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodem-

kwaliteit

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De overgenomen vennootschap verklaart met betrekking tot het overgedragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de overgenomen vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijgende vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de overgenomen vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. De notaris wijst de verkrijgende vennootschap er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk Xlll van zelfde

decreet) onverminderd van toepassing blijven.

6, Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld,

bevestigt de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de

overdracht van gronden werden toegepast.

Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een goedge-

keurd vergunningen- en plannenregister.

1. Met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals

eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering

van

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 7 november 2013 door de Stad Gent

voor het oprichten van een berging,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 15 maart 2012 door de Stad Gent voor

het verbouwen van een woning tot eetcafé met woning en sloping van bestaand café,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 19 januari 2012 door de Stad Gent

voor het kappen van kaprijpe bomen,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 1 februari 1994 door de Stad Gent voor het verbouwen van een garage tot een taverne/tea-room,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 23 januari 1990 door de Stad Gent voor het oprichten van een open terras ter vervanging van de oude schuur,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 10 april 1986 door de Stad Gent voor het verbouwen van de voorgevel,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 11 oktober 1994 door de Stad Gent voor het oprichten van een veranda,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 18 april 1996 door de Stad Gent voor het bijbouwen van een keuken,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 3 april 1997 door de Stad Gent voor het rooien van 4 canadapopulieren,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 21 juni 1994 door de Stad Gent voor het uitvoeren van instandhoudings- en herstellingswerken aan een berging;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Stad Gent de dato 19 januari 2015 deels woongebied met landelijk karakter, deels agrarisch gebied en deels bestaande waterweg is;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overgenomen vennootschap verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor het overgedragen goed.

De verkrijger verklaart dat hij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 19 januari 2015 heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO, Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in aile overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen,

3, De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten infuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan cok de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschap om ze te bewaren.

5. In het geval dat de overnemende vennootschap een participatie heeft in de overgenomen vennootschap.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat aan de overnemende vennootschap geen aandelen zullen worden toegekend ter vergoeding van de aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap.

6. Ontbinding zonder vereffening.

Luik B - Vervorg

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich mee brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. de vennoten van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap,

3. de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

7. Kwijting.

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

8. Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Voorzover als nodig worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) ais vergoeding voor de overdracht tweehonderd zesendertig (236) volledig volstorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

9. Volmacht.

De vergadering leent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Lecomte, gevestigd te 9080 Lochristi, Dorp-West 8, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

26/3/2015

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

- verslag bedrijfsrevisor omvattende verslag van de zaakvoerder

- publicatielijst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,behouden

aan het

eeigisch

Staatsblad

Coordonnées
SINT-BAVOHOEVE

Adresse
ROSTIJNENSTRAAT 31 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande