SISCO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SISCO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.770.228

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 31.03.2014 14083-0087-009
30/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301862*

Neergelegd

28-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844770228

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Sisco Consult

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Bosbessenlaan(MEL) 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas

(Melsele) op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden

op het registratiekantoor te Beveren-Waas,

BLIJKT DAT:

1. Vennoten:

1. Mevrouw DE CEUSTER Lydie Alfons Elisabeth, geboren te Schoten op drie oktober negentienhonderdvijfenzestig, rijksregister nummer 65.10.03-266.12, wonend te 9120 Beveren (Melsele), Bosbessenlaan 20.

2. Mevrouw DE CEUSTER Gisèle Maria Edmond, geboren te Schoten op zeventien oktober negentienhonderdtweeënzeventig, rijksregister nummer 72.10.17-370.23, wonend te 2980 Zoersel, Meerheide 2.

Mevrouw DE CEUSTER Gisèle is alhier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht van vierentwintig maart tweeduizend en twaalf door mevrouw DE CEUSTER Lydie, voornoemd.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  SISCO-CONSULT ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren (Melsele), Bosbessenlaan 20;

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf achtentwintig maart tweeduizend en twaalf;

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen;

- het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen;

- het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking;

- het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen;

- het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van informatica, zoals advies, diensten en producten, invoer en uitvoer, koop en verkoop, huur, verhuur en leasing op het ruimste gebied voor hardware en software applicaties, en onder meer het inrichten en beheren van centra van informatieverwerking en het verstrekken van daarbij aansluitende diensten, ter plaatse of elders, het opstellen en het leveren van computerprogramma s, de commercialisatie van computers en van alle toestellen en materieel in samenhang daarmee.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders, zaakvoerder(s) en/of bestuurder(s), zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door

HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. mevrouw DE CEUSTER Lydie, voornoemd, voor achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), waarvoor haar honderd vijfentachtig (185) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: zesduizend honderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 6.166,67).

Mevrouw DE CEUSTER Lydia verklaart in te schrijven op deze aandelen in eigen naam en voor eigen rekening, ten titel van wederbelegging van eigen gelden als bepaald in artikel 1402 van het Burgerlijk Wetboek.

2. mevrouw DE CEUSTER Gisèle, voornoemd, voor honderd euro (¬ 100,00), waarvoor haar één aandeel wordt toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer 001-6665702-35.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op negen maart tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur - Benoemingen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoer¬ders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, die alhier uitdrukkelijk aanvaardt: mevrouw DE CEUSTER Lydie Alfons Elisabeth, geboren te Schoten op drie oktober negentienhonderdvijfenzestig, rijksregister nummer 65.10.03-266.12, wonend te 9120 Beveren (Melsele), Bosbessenlaan 20.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en haar afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

9. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid   HET ACCOUNTANTSKANTOOR , SOENEN & PARTNERS met zetel te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36, RPR Gent 0459.630.837, en haar aangestelden, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemings- en B.T.W.-nummer.

10. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig

september daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op

dertig september tweeduizend en dertien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE VRIJDAG VAN DE MAAND MAART OM ZESTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en veertien.

12. Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: uittreksel akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SISCO CONSULT

Adresse
BOSBESSENLAAN 20 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande