SITO-ARCHITECTEN

Divers


Dénomination : SITO-ARCHITECTEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 807.762.055

Publication

10/10/2013
ÿþMed Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIErFI~~tRCHTRANK VAN K OPHANDEi.

-- 1 OKT. 2013

mn

DENGIMMONDE

II~IYI~I VI~YI~~II~II

`13153963*

Ondernemingsnr : 0807.762.055

Benaming

(voluit) : SITO-ARCHITECTEN

(verkort) :

OV U

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Jorisstraat 6 te 9400 Ninove (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omzetting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 30 september 2013, ter registratie, neergelegd op het registratiekantoor te Ninove, dat met eenparigheid van stemmen werd besloten:

1-tot publioatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de beslissing van de algemene vergadering van 6 september 2013 tot kapitaalverhoging ten belope van achttien duizend vijfhonderd Euro (¬ 18.500,00),' teneinde het kapitaal te brengen van honderd Euro (¬ 100,00) op achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal, van een som van achttien duizend vijfhonderd Euro (¬ 18.500,00), af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap;

Deze beslissing werd tot op heden nog niet bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;

2-het maatschappelijk doel van de vennootschap te vervangen door volgende doelsomschrijving:

'4.1 De vennootschap heeft tot doel:

Ohet verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

tlhet verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architec-,

tenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen enlof rechts-personen

dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen

mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen enlof onder de jurisdictie van de Orde van,

Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde perscnen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op; een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) 1 bestuurders er' tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het' beroep van architect respecteert."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3-de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan , te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de gewone commanditaire vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de, gewone commanditaire vennootschap in het rechtspersonenregister, te weten het nummer BE0807.762.055' RPR Dendermonde.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2013, opgenomen in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en waarvan een exem-plaar is gehecht, gebleven aan het verslag van de zaakvoerder.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de gewone commanditaire vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

. voornamelijk wat.betreit het.voeren van de.maatschappelijke. boekhouding .. ........ . . ......... . . ... .. ....... .... r

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De 100 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal. Besluiten van de bedrijfsrevisor

Het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AELVOET & PARTNERS", Bedrijfsrevisorenkantoor met zetel te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Wendy Saman, bedrijfsrevisor, de dato 19 september 2013, over de staat van activa en passiva der vennootschap zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, besluit met de volgende woorden:

"V. BESLUIT

In toepassing van de algemene en bijzondere controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht, Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Op basis van onze werkzaamheden en de vaststellingen zoals hiervoor beschreven, besluiten wij met betrekking tot de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 opgesteld met het oog op de omzetting van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap "SITO-ARCHITECTEN" in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SITO-ARCHITECTEN" dat:

-Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

-Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal zoals blijkt uit voornoemde staat van activa en pas-siva is 18.450 EURO lager dan het wettelijk minimum volgestorte kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zoals bepaald in het artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Gelijktijdig met de omzetting zal het kapitaal worden verhoogd met 18.500,00 EURO zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van een som van achttien duizend vijfhonderd Euro (¬ 18.500,00), af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap.

-Tot slot weze eraan herinnerd dat artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden worden: 1° tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het bij dit wetboek voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal, 2° voor de overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de bij artikel 776 bedoelde staat.

Brussel, 19 september 2013,

(volgt de handtekening)

AELVOET & PARTNERS B.V.B.A. (B-481)

Vertegenwoordigd door

Wendy Saman  Bedrijfsrevisor (A-2061)"

4-de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

1° Rechtsvorm en Benaming: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SITO-ARCHITECTEN".

2° Zetel: te 9400 Ninove, Sint-Jorisstraat 6;

3° Duur: voor onbepaalde tijd.

4° Vennoten:

a) Mevrouw VAN LIEFFERINGE, Cindy, wonende te 9400 Ninove, Sint-Jorisstraat 6;

b) De Heer VAN LIEFFERINGE, Riyanto, wonende te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 124A;

5° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

6° Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld deels door inbreng in geld en deels dcor inoorporatie van reserves.

7° Boekjaar gaat in op één januari om te eindigen op éénendertig december van elk kalenderjaar.

8° Reserves en winstverdeling: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste vocrafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wat de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo betreft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Bestuur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders / bestuurders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders ! bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder / bestuurder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder / bestuurder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Iedere zaakvoerder / de raad van bestuur is bevcegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder /de raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) / de raad van bestuur volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uitte oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder / bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover aile handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder / bestuurder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de reg ularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder / bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s) / bestuurder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s) ! bestuurder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De zaakvoerders werden benoemd zoals bepaald onder punt 6- hierna.

10° Commissarissen: Er werd geen commissaris benoemd, zoals blijkt uit punt 6- hierna.

11° Doel: De vennootschap heeft tot doel:

©het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

Ohet verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te cnthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgeloerd, in naam van en voor rekening van de venncctschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep dan architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

ln de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij aile wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

12° Jaarvergadering: de laatste vrijdag Van de maand mei om achttien uur (18.00 uur) op de maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal dé,v'ergádering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Er dienen geen formaliteiten te worden vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Voor de uitcefening van het stemrecht dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

5-tot het ontslag, te rekenen vanaf 30 september 2013, van de zaakvoerder van de gewcne commanditaire vennootschap, te weten: voormelde mevrouw Cindy Van Liefferinge;

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het beekjaar aangevangen op 1 januari 2013 tot op heden.

6-te benoemen in de funktie van niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf 30 september 2013 en voor

een onbepaalde duur: voormelde mevrouw Cindy Van Liefferinge, aanwezig en aanvaardend.

Zij werd benoemd ad nutum en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder beperking van bedrag.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

7-volmacht te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat en de coördinatie van de statuten.

---------- Voor ontledend uittreksel. --- -------------------

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

- verslag van de zaakvoerder omtrent de omzetting;

-verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de omzetting;

- gecoordineerde tekst der statuten;

Notaris Kris De Witte.

e

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Med Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIErFI~~tRCHTRANK VAN K OPHANDEi.

-- 1 OKT. 2013

mn

DENGIMMONDE

II~IYI~I VI~YI~~II~II

`13153963*

Ondernemingsnr : 0807.762.055

Benaming

(voluit) : SITO-ARCHITECTEN

(verkort) :

OV U

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Jorisstraat 6 te 9400 Ninove (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omzetting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 30 september 2013, ter registratie, neergelegd op het registratiekantoor te Ninove, dat met eenparigheid van stemmen werd besloten:

1-tot publioatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de beslissing van de algemene vergadering van 6 september 2013 tot kapitaalverhoging ten belope van achttien duizend vijfhonderd Euro (¬ 18.500,00),' teneinde het kapitaal te brengen van honderd Euro (¬ 100,00) op achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal, van een som van achttien duizend vijfhonderd Euro (¬ 18.500,00), af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap;

Deze beslissing werd tot op heden nog niet bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;

2-het maatschappelijk doel van de vennootschap te vervangen door volgende doelsomschrijving:

'4.1 De vennootschap heeft tot doel:

Ohet verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

tlhet verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architec-,

tenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen enlof rechts-personen

dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen

mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen enlof onder de jurisdictie van de Orde van,

Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde perscnen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op; een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) 1 bestuurders er' tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het' beroep van architect respecteert."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3-de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan , te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de gewone commanditaire vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de, gewone commanditaire vennootschap in het rechtspersonenregister, te weten het nummer BE0807.762.055' RPR Dendermonde.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2013, opgenomen in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en waarvan een exem-plaar is gehecht, gebleven aan het verslag van de zaakvoerder.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de gewone commanditaire vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

. voornamelijk wat.betreit het.voeren van de.maatschappelijke. boekhouding .. ........ . . ......... . . ... .. ....... .... r

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De 100 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal. Besluiten van de bedrijfsrevisor

Het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AELVOET & PARTNERS", Bedrijfsrevisorenkantoor met zetel te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Wendy Saman, bedrijfsrevisor, de dato 19 september 2013, over de staat van activa en passiva der vennootschap zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, besluit met de volgende woorden:

"V. BESLUIT

In toepassing van de algemene en bijzondere controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht, Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Op basis van onze werkzaamheden en de vaststellingen zoals hiervoor beschreven, besluiten wij met betrekking tot de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 opgesteld met het oog op de omzetting van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap "SITO-ARCHITECTEN" in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SITO-ARCHITECTEN" dat:

-Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

-Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal zoals blijkt uit voornoemde staat van activa en pas-siva is 18.450 EURO lager dan het wettelijk minimum volgestorte kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zoals bepaald in het artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Gelijktijdig met de omzetting zal het kapitaal worden verhoogd met 18.500,00 EURO zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van een som van achttien duizend vijfhonderd Euro (¬ 18.500,00), af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap.

-Tot slot weze eraan herinnerd dat artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden worden: 1° tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het bij dit wetboek voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal, 2° voor de overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de bij artikel 776 bedoelde staat.

Brussel, 19 september 2013,

(volgt de handtekening)

AELVOET & PARTNERS B.V.B.A. (B-481)

Vertegenwoordigd door

Wendy Saman  Bedrijfsrevisor (A-2061)"

4-de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

1° Rechtsvorm en Benaming: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SITO-ARCHITECTEN".

2° Zetel: te 9400 Ninove, Sint-Jorisstraat 6;

3° Duur: voor onbepaalde tijd.

4° Vennoten:

a) Mevrouw VAN LIEFFERINGE, Cindy, wonende te 9400 Ninove, Sint-Jorisstraat 6;

b) De Heer VAN LIEFFERINGE, Riyanto, wonende te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 124A;

5° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

6° Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld deels door inbreng in geld en deels dcor inoorporatie van reserves.

7° Boekjaar gaat in op één januari om te eindigen op éénendertig december van elk kalenderjaar.

8° Reserves en winstverdeling: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste vocrafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wat de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo betreft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Bestuur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders / bestuurders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders ! bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder / bestuurder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder / bestuurder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Iedere zaakvoerder / de raad van bestuur is bevcegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder /de raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) / de raad van bestuur volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uitte oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder / bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover aile handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder / bestuurder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de reg ularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder / bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s) / bestuurder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s) ! bestuurder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De zaakvoerders werden benoemd zoals bepaald onder punt 6- hierna.

10° Commissarissen: Er werd geen commissaris benoemd, zoals blijkt uit punt 6- hierna.

11° Doel: De vennootschap heeft tot doel:

©het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

Ohet verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te cnthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgeloerd, in naam van en voor rekening van de venncctschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep dan architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

ln de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij aile wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

12° Jaarvergadering: de laatste vrijdag Van de maand mei om achttien uur (18.00 uur) op de maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal dé,v'ergádering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Er dienen geen formaliteiten te worden vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Voor de uitcefening van het stemrecht dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

5-tot het ontslag, te rekenen vanaf 30 september 2013, van de zaakvoerder van de gewcne commanditaire vennootschap, te weten: voormelde mevrouw Cindy Van Liefferinge;

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het beekjaar aangevangen op 1 januari 2013 tot op heden.

6-te benoemen in de funktie van niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf 30 september 2013 en voor

een onbepaalde duur: voormelde mevrouw Cindy Van Liefferinge, aanwezig en aanvaardend.

Zij werd benoemd ad nutum en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder beperking van bedrag.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

7-volmacht te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat en de coördinatie van de statuten.

---------- Voor ontledend uittreksel. --- -------------------

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

- verslag van de zaakvoerder omtrent de omzetting;

-verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de omzetting;

- gecoordineerde tekst der statuten;

Notaris Kris De Witte.

e

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

25/07/2011
ÿþ" ~_~~:_ --~

Mal 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

1 2 JULB 2011

Griffie

1H11 iii 11ui3703' miiiu

+

Onderneminasrir : 0807762055

Benaming

SITO-ARCHITECTEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Twaaifbunderstraat 2, 9660 NEDERBRAKEL

Onderwer ci akte : Nieuwe stille vennoot en verplaatsing maatschappelijke zetel

De Heer Thomas PIETERS draagt zijn één aandeel ais stille vennoot over aan de Heer

Riyanto VAN LIEFFERINGE, Denderhoutembaan 124, 9400 NINOVE. De Heer Riyanto VAN LIEFFERINGE wordt hiermee stille vennoot; hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de vennootschap beslist de zaakvoerder om met ingang van 04 juli 2011 de zetel van de vennootschap over te brengen naar Sint-Jorisstraat 6, 9400 NINOVE.

Cindy VAN LIEFFERINGE

Zaakvoerder

+:L til_ Y?.:1 i Uji'. . _:.. :...àn i~>~9í:. i~!~'-i:.7 ~ Ti:i:S~i]~tigtl::FJ ~? :.. rt:ti 1fiEüiS:: ; iy " f r" ' tr:( " ... f!è`-j:

 » ...- iL't [á" : l.. id!" r U%Is

~ i'~l+ï;~v= ~" ë "ecfii±përïiTnïr i.°" ~.:i a:11:7:ff_.it van :i" prri.Mi3 i.é ~?~riEÿxl'.`.`F:1Tr[~irag:i

'e.rsC . J::I:i '-a i.çadi'?k@31irD.l

Coordonnées
SITO-ARCHITECTEN

Adresse
SINT-JORISSTRAAT 6 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande