SLAGERIJ DEMEULEMEESTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLAGERIJ DEMEULEMEESTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.258.334

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14111-0518-017
08/10/2014
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m

*14183155*

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 2 9 SEP. 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0884.258.334

Benaming (voluit) : Slagerij Demeulemeester

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Nederzwalmsesteenweg 7 - 9750 Zingem

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhogingen - Statutenwijziging

Uit de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "SLAGERIJ DEMEULEMEESTER", met maatschappelijke zetel te; 9750 Zingem, Nederzwalmsesteenweg 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0884.258.334, verleden voor Meester Marc SOBRIE, geassocieerd notaris te Zwalm, op 23 september 2014 blijkt onder meer dat:

Na de uiteenzetting, die door de vergadering eenparig wordt goedgekeurd, legt de voorzitter al de agendapunten afzonderlijk en in de gestelde volgorde ter beraadslaging en stemming voor aan de vergadering.

Deze treft volgende beslissingen:

Zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 4 mei laatstleden houdende een omstandige verantwoording van de kapitaalverhoging in natura bij welk verslag een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30/09/2013 alsmede van het verslag van de be-, drijfsrevisor, de heer Bert De Clercq betreffende de kapitaalverhoging in natura opgesteld op: 18 september laatstleden waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedresrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelge inbreng in de BVBA SLAGERIJ DEMEULEMEESTER.

lk ben van oordeel dat de beschaving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zin wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedafsrevisoren inzake inbreng in natura;

Z. het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura, een deel van de schuldvordering van de heer Johan Demeulemeester en de heer Stefaan Demeulemeester en een deel van de obligatielening van de heer Johan Demeulemeester en de heer Stefaan Demeulemeester in naakte eigendom en waarvan het vruchtgebruik toebehoort aan de heer Liévin Demeulemeester en mevrouw Rita Demetter, beantwoordt aan de normale vereisten van duideleheid en nauwkeurigheid,

4. de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomische verantwoord en zin op gepaste wijze toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen. Gezien de financiële situatie waarin de vennootschap zich bevindt, dienen wij conform onze beroepsregels een voorbehoud te formuleren ten aanzien van de inbaarheid van deze schuldvordering;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

5, de vergoeding bestaat uit 1.380 aandelen van de vennootschap SLAGERIJ DEMEULEMEESTER BVBA, zonder vermelding van een nominale waarde. De totale waarde van deze aandelen als vergoeding voor de Inbreng in natura bedraagt 690.000, 00 euro. De kapitaalverhoging bedraagt 690.000, 00 euro.

6. de wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen

volledig vastgelegd zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billeheid van de verrichting of, met andere woorden,

dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 18 september 2014.

BVBA J. Vende Moortel & C°

Bedrjfsrevisoren

(Getekend)

Vertegenwoordigd door:

Bert De Clercq, bedrijfsrevisor".

Alle vennoten erkennen van deze verslagen met bijlagen een exemplaar te hebben

ontvangen, voorafgaandelijk aan deze, en er kennis van te hebben genomen.

1. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met

honderdvijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR), om het te brengen van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) op tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van driehonderdvijftig (350) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

leder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden in kapitaal tot beloop van honderd (100 %) procent.

2. Vervolgens hebben de aandeelhouders, voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de driehonderdvijftig (350) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van vijfhonderd euro (500,00 EUR) per kapitaalaandeel.

Er wordt ingeschreven op de driehonderdvijftig (350) nieuwe kapitaalaandelen als volgt:

- de heer Johan Demeulemeester, voornoemd, tekent in op 175 nieuwe aandelen in blote eigendom

- de heer Stefaan Demeulemeester, voornoemd, tekent in op 175 nieuwe aandelen in blote eigendom

- de huwgemeenschap Liévin en Rita Demeulemeester  Demetter, tekent in op 350 nieuwe aandelen in vruchtgebruik;

Derhalve zal de kapitaalverhoging verwezenlijkt worden door inbreng van een deel van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de heren Johan en Stefaan Demeulemeester, beiden voornoemd, hebben in blote eigendom ten opzichte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Slagerij Demeulemeester, en waarvan het vruchtgebruik toekomt aan de huwgemeenschap Liévin en Rita Demeulemeester  Demetter, en dit ten befope van honderd vijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR).

De heren Demeulemeester Johan en Stefaan alsook de echtgenoten Demeulemeester Liévin  Demetter Rita verklaren dat deze obligatielening niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

3. De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdvijfenzeventigduizend euro (175.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

4. De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met vijfhonderdenvijftienduizend euro (515.000,00 EUR) om het kapitaal van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) te verhogen tot zevenhonderdveertigduizend euro (740.000,00 EUR), door incorporatie in het kapitaal van de een deel van de rekening  courant van de heren Johan en Stefaan Demeulemeester, beiden voornoemd.

De vergadering beslist dat deze tweede kapitaalverhoging gerealiseerd wordt met de uitgifte van duizend dertig (1.030) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - verwin

' voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, te weten, 1.030 aandelen toekomende aan-de heren Johan en Stefaan Demeulemeester, beiden voornoemd, hetzij ieder van hen, 515 nieuwe aandelen in volle eigendom; en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De kapitaalverhoging is volledig volgestort en er zal geen uitgiftepremie betaald worden.

5. Vervolgens hebben de aandeelhouders, voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de duizend dertig (1.030) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van vijfhonderd euro (500,00 EUR) per kapitaalaandeel.

Er wordt ingeschreven op de duizend dertig (1.030) nieuwe kapitaalaandelen als volgt:

- de heer Johan Demeulemeester, voornoemd, tekent in op 515 nieuwe aandelen in volle eigendom

- de heer Stefaan Demeulemeester, voornoemd, tekent in op 515 nieuwe aandelen in volle eigendom

Derhalve zal de kapitaalverhoging verwezenlijkt worden door incorporatie in het kapitaal van de een deel van de rekening  courant ten belope van vijfhonderdenvijftienduizend euro (515.000,00 EUH) op naam van de heren Johan en Stefaan Demeulemeester, beiden voornoemd.

De heren Demeulemeester Johan en Stefaan verklaren dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

" 6. De vergadering stelt vervolgens vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderdvijftienduizend euro (515.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

zevenhonderdveertigduizend euro (740.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend '

vierhonderd tachtig aandelen (1.480) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

7. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhogingen die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zevenhonderdveertigduizend euro (740.000,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd tachtig aandelen (1.480) met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/ duizend vierhonderd tachtigste (1/1,480ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.".

8. De vergadering verleent aan notaris Marc Sobrie, voornoemd, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

9. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

(Volgen de handt- . - " ' u " en)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie



Tegelijk hierme d: expeditie van de akte  coördinatie van de statuten  staat van

actief en passief- verslag van de zaakvoerders -- verslag van de bedrijfsrevisor



Marc Sobrie

Geassoneerd notaris Noordlaan 50 9630 Zwalm

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014
ÿþA

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 3 IIEC. 2013

Griffie

II

J

Voorbehouden

aan het Beigisch Staatsblad

*14004939*

Ondernemingsnr : 0884.258.334

Benaming

(voluit) : SLAGERIJ DEMEULEMEESTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nederzwalmsesteenweg 7, 9750 Zingem (volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013:

Einde mandaat zaakvoerder:

Het mandaat van de zaakvoerder, mevrouw Van De Wiele Inge, wonende Strijpstraat 42, 9750 Zingem,

neemt een einde op datum van 18 december 2013.

Voor eensluidend uittreksel,

Demeulemeester Stefaan, Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.03.2013, NGL 31.05.2013 13143-0490-018
06/03/2013
ÿþ Mod Wcd 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz, van tolk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

11

io

bel ai Be Sta

Oudenaarde

2 5 FEB. 2013

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0884.258.334

Benaming

(voluit) : SLAGERIJ DEMEULEMEESTER (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strijpstraat 40, 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerders van 28 september 2012 :

De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 28 september 2012 verplaatst naar volgend adres Nederzwalmsesteenweg 7, 9750 Zingem,

Voor eensluidend uittreksel,

Stefaan Demeulemeester, Zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 27.04.2012 12102-0343-018
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.04.2011, NGL 28.04.2011 11099-0083-018
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.05.2010, NGL 28.05.2010 10136-0141-016
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 28.05.2009 09167-0394-015
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 17.03.2008, NGL 29.04.2008 08127-0099-015

Coordonnées
SLAGERIJ DEMEULEMEESTER

Adresse
NEDERZWALMSESTEENWEG 7 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande