SLAGERIJ DETREMMERIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLAGERIJ DETREMMERIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.208.228

Publication

04/04/2014
ÿþe

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staàtsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste bis van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ven de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iii !UMM Ii

Oudenaarde

2 5 MAART 2014

Griffie

Onderneniingsnr :0423.208.228

Benaming (voluit): STEFAAN DETREMMERIE

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel: 9771 Kruishoutem, Nokeredorp 19

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 21 maart 2014, geregistreerd te Kruishoutem op 24 maart 2014 Boek 477 bled 62 vak 5, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEFAAN DETREIVINIERIE", met zetel te 9771 Kruishoutem (Nokere), Nokeredorp 19, en dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap te vervangen door de nieuwe maatschappelijke benaming "Slagerij Detremmeie".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit vervolgens om het in Belgische frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro en bijgevolg het in de statuten oorspronkelijk vastgesteld maatschappelijk kapitaal van drie miljoen Belgische Frank (3.000.000 BEF) om te zetten in vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro en zes cent (74.368,06 £).

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen op te heffen en te vervangen door een fractiewaarde.

VIERDE BESLUIT

a. De vergadering ontslaat de voorzitter van' het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013. De aanwezige vennoten erkennen alle een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd.

b. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te herformuleren. en uit te breiden, en de tekst van het artikel 3 van de statuten houdende het doel van de vennootschap integraal te vervangen door volgende doelomschrijving:

" "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze

De uitbating van een of meerdere speciaalzaken in algemene voeding omvattende onder meer de verkoop van vlees, vleeswaren en vleesbereidingfp inclusief vlees van wild,

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Beigisch

StaatsbIad

Luik B - vervolg

gevogelte en konijnen, vis en visbereidingen, producten van broodbakkerijen banketbakkerij, producten van suikerbakkerij, chocolade, fruit en groenten, aardappelproducten, zuivelproducten, eieren en eierproducten, dranken, frisdranken, wijnen, likeuren, spijsoliën, vetten van dierlijke en plantaardige oorsprong, enz, eveneens voedingswaren in de meest uitgebreide zin van het woord(meel, banketbakkerswerk verse kant-en-klaarmaaltijden,

fruiten groenten conserven, confituur, honing, deegwaren, rijst, desserten, en dergelijke meer), diepgevroren voedingsmiddelen Het klaarmaken, verkopen, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. Het slachten, bereiden, versnijden, uitbenen, bewerken en verwerken van vlees, gevogelte, konijnen en wild

De uitbating van een of meerdere restaurants, voedings- en horecazaken; de activiteit als traiteur, restaurateur, banketaannemer en feestaannemer, alle traiteurdiensten en cateringdiensten en aanverwante activiteiten; Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten, uitzendkoks en het verzorgen van feesten, serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren. Het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen; catering en traiteurdienst; in het algemeen het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten;

Het uitbaten van en verhuren van feestzalen; De verhuring en terbeschikkingstelling van de vergaderruimtes voor diverse doeleinden;

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manijèstaties, projecten evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor;

De verhuring en terbeschikkingstelling van horecamateriaal en horeca-inrichtingen.

De fabricage, de aankoop en verkoop, de import en export, de handelsbemiddeling, de groot-en kleinhandel, de verhuur alsook de vertegenwoordigingen in vlees, vleeswaren en gevogelte, voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen;

Ambulante handel, markt en straathandel in voormelde goederen;

Het kweken en fokken van dieren;

Consultancy en dienstverlening inzake sales en marketing, commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake productrnanagement, design en vormgeving; inzake PR en publiciteit; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedresprocessen; inzake projectmanagement en de totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening. Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer. Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het opnemen van alle agenturen, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of even van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Voor- Luik B - vervolg

behouden Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

aan het Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

--Eérjec-F- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de FSMA of andere overheidsinstanties.

Staatsblad De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk don

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het verrichten van alle managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Detremmerie Stephan als zaakvoerder en mevrouw Gistelinck Helena als opvolgend zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Voor zover mevrouw Gistelinck Helena voor de vennootschap handelingen heeft gesteld als opvolgend zaakvoerder, worden deze handelingen door haar gesteld tot op heden voor zoveel als nodig bekrachtigd. Over de kwijting van het mandaat van de zaakvoerders zal beslist worden bij de eerstvo_l_gende_gewone alg_einene vergadering._





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor- Luik B - vervolg

behouden

aart hot

e gisc Staatsblad Tot nieuwe, niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd, voor onbepaalde duur:

Mevrouw DETREMMERIE Liselot, voornoemd, wonende te 9771 Nokere, Ooikestraat 1, die alhier aanwezig is en verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die het opnemen van dit mandaat verbiedt

De heer PLANCKE Kris André Corneel, geboren te Poperinge op acht september negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.09.08 309-43, wonende te 9771 Nokere, Ooikestraat 1, die alhier is tussengekomen en verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die het opnemen van dit mandaat verbiedt

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot algehele herformulering van de statutaire bepalingen betreffende de maatschappelijke benaming, de modaliteiten omtrent de zetel, het kapitaal en de aandelen, het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap, het toezicht, de algemene vergadering, de inventaris, jaarrekening, reserve en winstverdeling, de ontbinding en vereffening, keuze van woonplaats, bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt; en dit alles zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten inzake naamswijziging, doelwijziging, omzetting van het kapitaal in euro en ontslag van de statutair zaakvoerder, en na actualisering van de tekst aan het Wetboek van Vennootschappen, met schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt.

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN - VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Slagerij Detremmerie".

De naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of ge-volgd. ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9771 Kruishoutem, Nokeredoipstraat 19.

De zetel van de vennootschap mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

De uitbating van een of meerdere speciaalzaken in algemene voeding omvattende onder meer de verkoop van vlees, vleeswaren en vleesbereidingen inclusief vlees van wild, gevogelte en konijnen, vis en visbereidingen, producten van broodbakkerij en banketbakkerij, producten van suikerbakkerij, chocolade, fruit en groenten, aardappelproducten, zuivelproducten, eieren en eierproducten, dranken, frisdranken, wijnen, likeuren, spijsoliën, vetten van dierlijke en plantaardige oorsprong, enz, eveneens voedingswaren in de meest uitgebreide zin van het woord(meel, banketbakkerswerk, verse kant-en-klaarmaaltijden, fruiten groenten conserven, confituur, honing, deegwaren, rijst, desserten, en dergelijke meer), die2g.evroren voedingsmiddelen. Het ldaarmaken, verkLapen, thuisbezorgen en eventueel



Luik B - vervolg

serveren van maaltijden en bereide schotels. Het slachten, bereiden, versnijden, uitbenen, bewerken en verwerken van vlees, gevogelte, konijnen en wild

De uitbating van een of meerdere restaurants, voedings- en horecazaken; de activiteit als traiteur, restaurateur, banketaannemer en feestaannemer, alle traiteurdiensten en cateringdiensten en aanverwante activiteiten; Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten, uitzendkoks en het verzorgen van feesten, serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren. Het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen; catering en traiteurdienst; in het algemeen het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals aile verwante en ondersteunende activiteiten en diensten;

Het uitbaten van en verhuren van feestzalen; De verhuring en terbeschikkingstelling van de vergaderruimtes voor diverse doeleinden;

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor;

De verhuring en terbeschikkingstelling van horecamateriaal en horeca-inrichtingen.

De fabricage, de aankoop en verkoop, de import en export, de handelsbemiddeling, de groot-en kleinhandel, de verhuur alsook de vertegenwoordigingen in : vlees, vleeswaren en gevogelte, voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen;

Ambulante handel, markt en straathandel in voormelde goederen;

Het kweken en fokken van dieren;

Consultancy en dienstverlening inzake sales en marketing, commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake productmanagement, design en vormgeving; inzake PR en publiciteit; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; inzake projectmanagement en de totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening. Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer. Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het opnemen van alle agenturen, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de FSMA of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het verrichten van alle managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

B. KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro en zes cent (74.368,06 EUR) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één driehonderdste (1/30e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. (...)

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL TWAALF  BENOEMING EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het 13elgisa

Staatsbiad

Voor- Luik B - vervolg

behouden persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

aan het Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

--eurgis-Er Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Staatsblad De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, bij meerderheid van stemmen, voor een tijdsduur door haar vast te stellen

Niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL DERTIEN  WERKWIJZE VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerder, indien er slechts één is, maakt notulen op waarin zijn beslissingen worden aangetekend in de gevallen waarbij dit door de wet vereist is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, dienen zij alle beslissingen eenparig te nemen en gezamenlijk op te treden.

Indien er meer zaakvoerders zijn, besturen zij als college. Dit college vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder. Het collega wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief, Deze bevat de agenda. Over punten die daarin niet zijn vermeld kan slecht dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen. De instemming wordt geacht gegeven te zijn wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt. Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit beslissende stem. De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telefax, telex of e-mail volmacht geven aan één van zijn collega's van het college, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen. Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders ondertekend is en waarvan in het notulenregister aantekening is gedaan. Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door een meerderheid van de aanwezige leden van het college. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

ARTIKEL ZESTIEN  INTERN BESTUUR

De zaakvoerders zijn op de wijze vermeld in artikel dertien, bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder eiknar verdelen, zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL ZEVENTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is bevoegd_ om alle rechtshandeline_en te verrichten behoudens die waarvoor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aan het ,E reTgi h Staatsblad Luik B - vervolg

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap of directeurs aanstellen, en hun wedde of vergoedingen bepalen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. (...)

ARTIKEL TWINTIG - CONTROLEBEVOEGDHEID.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 15 Wetboek van Vennootschappen niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd door de algemene vergadering dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL EENENTWINTIG  GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten jaarvergadering genaamd  moet ieder jaar door de zaakvoerder worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand mei om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. (...)

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondscluijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor.

behouden Luik B - vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad jaarvergadering.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG- VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd de dwingende wettelijke beperkingen ter zake.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  AANDELEN IN ONVERDEELDHEID  VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  BESLUITVORMING

e

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige

wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij

e gewone meerderheid van stemmen. Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

ARTIKEL ZESENTWINTIG  STATUTENWIJZIGING

De buitengewone Algemene Vergadering moet gehouden worden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtgeldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen, wordt een wijziging van de statuten alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

z F. INENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  WINSTVERDELING

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  BOEKAAR EN JAARREKENING cà

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het

zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en makt de

zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en 93 van

het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG  WINSTVERDELING EN RESERVE

Het batig slotsaldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

eci provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo kan als dividend onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

De algemene vergadering besluit, hetzij dat er tot dividenduitkering wordt oveLgegaan2_hetzii

Luik B - vervolg

dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, hetzij dat er een andere bestemming hieraan wordt gegeven.

Het bestuursorgaan bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen warden uitbetaald. Hij heeft de bevoegdheid om tussentijdse of interimdividenden uit te keren, voor zover de wet dit zou toelaten.

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

(...)ARTIKEL EENENDERTIG  VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft overeenkomstig artikel 190 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Na betaling van de schulden van de vennootschap zal het saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetalingen of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar of vereffenaars.

Onverminderd artikel 181 Wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

10 er is geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181; 30 alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

(...) ACHTSTE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van EàKéplumdel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "AB PARTNERS OUDENAARDE", Einestraat 26, 9700 Oudennarde (Ooike), ondernemingsnummer 0473.997.329, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, onder meer bij het ondernemingsloket, de BTW, de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

Samen hiermee neergelegd:

- Expeditie van het proces-verbaal van 21 maart 2014

- Verslag van de zaakvoerders met staat van aktief en passief

- Gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

-116 I -ei Staatsblad

26/08/2013 : OU027299
30/08/2012 : OU027299
03/02/2015
ÿþ Mod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 2 JAN. 2015

Griffie



Ondernemingsnr : 0423.208.228

Benaming

(voluit) : Slagerij Detremmerie

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nokeredorpstraat 19, 9771 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat zaakvoerder- benoeming nieuwe zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 10 december 2014:

Einde mandaat zaakvoerder

Het mandaat van de heer Plancke Kris, wonende te 9771 Kruishoutem, Ooikestraat 1, neemt een einde op

31 december 2014.

Benoeming nieuwe zaakvoerder

Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd: de bvba PLANCKE-DETREMMERIE, met maatschappelijke zetel

te 9771 Kruishoutem, Ooikestraat 1, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0567.548.879.

Het mandaat gaat in op 1 januari 2015.

Voor de vennootschap, bvba PLANCKE-DETREMMERIE, zal de heer Plancke Kris, wonende te 9771

Kruishoutem, Ooikestraat 1, optreden ais vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61§2 van het

Wetboek van Vennootschappen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel,

Detremmerie Liselot, Zaakvoerder.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011 : OU027299
31/08/2010 : OU027299
31/08/2009 : OU027299
22/08/2008 : OU027299
28/06/2007 : OU027299
09/08/2006 : OU027299
20/06/2005 : OU027299
03/08/2004 : OU027299
13/06/2003 : OU027299
15/08/2001 : OU027299
01/07/2000 : OU027299
01/01/1986 : OU27299

Coordonnées
SLAGERIJ DETREMMERIE

Adresse
NOKEREDORPSTRAAT 19 9771 NOKERE

Code postal : 9771
Localité : Nokere
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande