SLUYZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLUYZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.684.179

Publication

18/07/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

ma,

ModWo,dtl.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449684179

Benaming

(vol u it) : SLUYZA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Arisdonk 79, 9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SLUYZA" waarvan de zetel gevestigd is te 9950 Waarschoot, Arisdonk 79, op gemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Rue", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven ln het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 24 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de vergadering, na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld:

-dat de algemene vergadering van de vennootschap het recht heeft een tussentijds dividend uit te keren, zelfs op een datum die niet samenvalt met de datum van de jaarvergadering.

-dat bij het toestaan van een tussentijds dividend de regels voor het uitkeren van een interim-dividend niet dienen toegepast te worden.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van een miljoen zeshonderd zesenzestig duizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (E 1.666.666,67),

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld, bevestigd en beslist:

-dat het bedrag van het tussentijds dividend zal worden afgenomen van de belaste reserves (beschikbare reserves en overgedragen resultaat) van de vennootschap.

-dat de uitkering van het tussentijds dividend gebeurt in toepassing van de bepalingen van het artikel 537 NNIB92.

-dat de belaste reserves (beschikbare reserves en overgedragen resultaat) die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering deze zijn welke opgenomen zijn in de balans van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2012.

-dat deze belaste reserves (beschikbare reserves en overgedragen resultaat) in de voormelde balans per 30 juni 2012 in totaal een miljoen zeshonderd eenenzeventig duizend vierhonderd en negen euro (E 1.671.409,00) bedragen.

-dat deze belaste reserves op heden niet zijn gedaald.

-dat in toepassing van de wettelijke bepalingen op de uitkering van het tussentijds dividend een roerende voorheffing verschuldigd is van tien procent, hetzij in totaal honderd zesenzestig duizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (E 166.666,67).

-dat het nettobedrag van het tussentijds dividend in totaal een miljoen vijfhonderd duizend euro (E 1.500.000,00) bedraagt,

De vergadering heeft beslist:

-aan de zaakvoerders van de vennootschap de opdracht te geven om zonder uitstel en binnen de door de wet voorgeschreven termijn de voormelde roerende voorheffing te betalen en de fiscale formaliteiten in dit verband te vervullen.

-aan de zaakvoerd ers van de vennootschap opdracht te geven zonder uitstel het netto bedrag van het tussentijds dividend, bedragend een miljoen vijfhonderd duizend euro (E 1.500.000,00) te boeken op de rekening courant van de vennoten als een schuld van de vennootschap aan de vennoten en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

1111!illffell11111

- 9 JOLI 2914

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. -. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge DERDE BESLUIT

.. De vergadering heeft beslist het verslag opgesteld in toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. Van Vlaenderen, Bedrijfsrevisor & C°" met kantoor te 9860 Oosterzele, Geraardsbergse Steenweg 92, daartoe aangewezen door de zaakvoerders, zonder amendering goed te keuren.

Dit verslag werd ondertekend door de heer Van Vlaenderen Frans, bedrijfsrevisor en is gedateerd op 6 jnui 2014.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt;

"X BESLUITEN

Ondergetekende, Frank VAN VLAENDEREN, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA F. Van Vlaenderen, Bedrijfsrevisor & C°, met zetel te 9860 Oosterzele, Geraarcisbergse Steenweg 92, werd op 20 mei 2014 aangesteld door de zaakvoerders van de BVBA SLUYZA met maatschappelijke zetel te 9950 WAARSCHOOT Arisdonk 79 om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in -nature bij de kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven vermogensbestanddelen zijnde inbrengen van bestaande schuldvorderingen tbv één miljoen vijfhonderd duizend Euro (1.500,000,00 E)

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature bij de kapitaalverhoging.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende;

-De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA SLUYZA middels een inbreng in natura van de vordering van de aandeelhouders uit de dividenduitkering ten bedrag Eur '1.666.666,67 onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal Eur '1.500.000,00 bedragen;

-Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

-dat de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de vergoeding voor een bedrag van Eur 1.500.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

-Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 13.750 nieuwe aandelen van de BVBA SLUYZA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van Eur 1.500.000,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend mits een eventuele vergoeding afhankelijk van de huwelijkstoestand:

-*aan de heer Vangaver Jan 6.875 aandelen

-*aan mevrouw Vander Sluys Carine 6.875 aandelen

-Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met Eur 343.750,00 Euro en de incorporatie van een uitgiftepremie van 1.156.250,00 Euro teneinde het te brengen van 25.000,00 Eur op 1.525.000,00 Euro.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de aandeelhouders welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Oosterzele, 6 juni 2014

(getekend)

Frans Van Vlaenderen

Bedrijfsrevisor"

De vergadering heeft beslist het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerders zonder amendering goed te keuren. Dit verslag is gedateerd op 6 juni 2014.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerders zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van driehonderd drieënveertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 343.750,00) om het te brengen van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) op driehonderd achtenzestig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 368,750,00) door de creatie van dertien duizend zevenhonderd vijftig (13.750) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving.

De vergadering heeft beslist dat op deze dertien duizend zevenhonderd vijftig (13.750) nieuwe aandelen dient ingeschreven te worden tegen een (afgeronde) prijs van honderd en negen euro negen cent (¬ 109,09)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

per aandeel, hetzij tegen een totale (afgeronde) prijs van een miljoen vijfhonderd duizend euro. (¬ 1.500.000,00),

Van deze onderschrijvingsprijs zal:

-driehonderd drieënveertig duizend zevenhonderd vijftig euro (E 343.750,00) geboekt worden als kapitaal. -een miljoen honderd zesenvijftig duizend tweehonderd vijftig euro (E 1.156.250,00) geboekt worden ais uitgiftepremie.

De vergadering heeft beslist dat ieder nieuw onderschreven aandeel en elke daarbij horende uitgiftepremie volledig volgestort dient te zijn.

De vergadering heeft zich akkoord verklaard met de uitgifteprijs van de nieuwe aandelen en met het vormen van een uitgiftepremie zoals voormeld.

De vergadering heeft de notaris ontslagen van elke verantwoordelijkheid in dit verband.

INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN EN VOLSTORTING

INBRENG IN NATURA

En onmiddellijk is in de akte tussengekomen:

1/De heer VANGAVER Jan Jozef, geboren te Eeklo op 17 april 1962, in huwelijk met mevrauw Vander Sluys Carine, hierna vernield, wonend te 9950 Waarschoot, Arisdonk 79.

Dewelke heeft verklaard in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sluyza", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke hij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van zevenhonderd vijftig duizend euro, (E 750.000,00),

2/Mevrouw VANDER SLUYS Carine Germaine Gerarda, geboren te Waarschoot op 12 augustus 1960, in huwelijk met de heer Vangaver Jan, voornoemd, wonend te 9950 Waarschoot, Arisdonk 79.

Dewelke heeft verklaard in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sluyza", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke zij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van zevenhonderd vijftig duizend euro. (E 750.000,00).

Oorsprong van eigendam

Voormelde vorderingen jegens de vennootschap van in totaal een miljoen vijfhonderd duizend euro (E 1.500.000,00) zijn ontstaan naar aanleiding van de toekenning door onderhavige algemene vergadering van een tussentijds dividend voor een bedrag van een miljoen zeshonderd zesenzestig duizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent. (E 1.666.666,67) aan de vennoten van de vennootschap in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

Na inhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %) bleef er een netto tussentijds dividend van een miljoen vijfhonderd duizend euro (E 1,500,000,00) over.

Dit netto tussentijds dividend werd toegekend aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootschap en voor elke vennoot geboekt op zijn rekening courant als een schuld van de vennootschap jegens de vennoten,

Verklaringen:

De inbrengers hebben verklaard:

-dat de vorderingen worden ingebracht in voile eigendom.

-dat de vorderingen worden ingebracht tegen nominale waarde,

-dat de ingebrachte vorderingen door geen enkele inschrijving zijn gewaarborgd.

-dat, aangezien de vorderingen worden ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sluyza", voormeld, die zelf schuldenares is, de formaliteiten voorzien door de wet van 6 juli 1994 betreffende overdracht van schuldvorderingen, niet dienen nageleefd te worden,

-dat de inbrenggenietende vennootschap in alle rechten en verplichtingen van de inbrengers treedt met betrekking tot de ingebrachte vorderingen.

-dat de inbrenggenietende vennootschap de kosten, rechten en ereloon met betrekking tot de inbrengakte zal dragen.

Vergoeding voor de inbreng

De vergadering heeft beslist dat als vergoeding voor de gedane inbrengen aan de inbrengers in totaal dertien duizend zevenhonderd vijftig (13.750) nieuwe, volgestorte aandelen toegekend worden zonder aanduiding van nominale waarde, die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving.

De vergadering heeft beslist dat de toekenning van de nieuwe aandelen ais volgt gebeurt

-aan de heer Vangaver Jan, voornoemd, warden toegekend: zes duizend achthonderd vijfenzeventig (6.875) nieuwe, volledig volgestorte aandelen.

-aan mevrouw Vander Sluys Canne, voornoemd, worden toegekend*. zes duizend achthonderd vijfenzeventig (6.875) nieuwe, volledig volgestorte aandelen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht bij akte vast te stellen:

-dat op alle nieuw uitgegeven aandelen werd ingeschreven door een inbreng in natura.

-dat alle nieuwe uitgegeven aandelen volledig werden volgestort,

-dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd,

-dat na de realisatie van deze kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap driehonderd achtenzestig duizend zevenhonderd vijftig euro (E 388.750,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door veertien duizend zevenhonderd vijftig (14.750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-Dat door de inbrengers een uitgiftepremie gestort werd van in totaal een miljoen honderd zesenvijftig duizend tweehonderd vijftig euro (E 1.156.250,00).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het totaal bedrag van de uitgiftepremie, bedragend een miljoen honderd

zesenvijftig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.156.250,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening

genaamd: "uitgiftepremies".

Deze rekening strekt tot waarborg van derden en kan slechts verminderd of opgeheven worden op de wijze

voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te

verhogen met een bedrag van een miljoen honderd zesenvijftig duizend tweehonderd vijftig euro

1.156.250,00) om het te brengen van driehonderd achtenzestig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬

368.750,00) op een miljoen vijfhonderd vijfentwintig duizend euro (¬ '1.525.000,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door incorporatie in het kapitaal

van de voormelde uitgiftepremie voor een totaal bedrag van een miljoen honderd zesenvijftig duizend

tweehonderd vijftig euro (¬ 1.156250,00)

De vergadering heeft beslist dat deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van

nieuwe aandelen maar met een evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht bij akte vast te stellen:

-dat de tweede kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat naar aanleiding van de tweede kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven, maar dat

de fractiewaarde van de bestaande aandelen werd aangepast,

-dat na de realisatie van deze tweede kapitaalverhoging het maatsohappelijk kapitaal van de vennootschap

een miljoen vijfhonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 1.525.000,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door

veertien duizend zevenhonderd vijftig (14.750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLUIT

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging

van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5, Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een miljoen vijfhonderd vijfentwintig duizend euro. (¬

1 ,525.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door veertien duizend zevenhonderd vijftig (14.750) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen."

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92.

De vergadering heeft bevestigd dat de hiervoor besliste kapitaalverhogingen werden doorgevoerd in

toepassing van artikel 537 WIB92.

In dit verband hebben de vennoten verklaard en heeft de notaris bevestigd:

-dat het integrale toegekende tussentijds netto dividend bedragend een miljoen vijfhonderd duizend euro (¬

1.500.000,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhogingen.

-dat deze kapitaalverhogingen werden gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen,

-dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend een miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00)

bij de inschrijving volledig werd volgestort door inbrengen in natura

-dat de kapitaalverhogingen werden gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit vo& 1 oktober

2014,

-dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan.

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door

deze vergadering genomen besluiten.

ELFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het

Wetboek van Vennootschappen.

TWAALFDE BESLUIT

Met het oog op het vervullen van alle formaliteiten ingevolge de door deze vergadering genomen besluiten,

heeft de vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de naamloze vennootschap DP0-

Accountancy Noord met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat, haar organen, haar zaakvoerders en

aangestelden, met recht van indeplaatsstelling,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerders

-verslag van de bedrijfsrevisor

-coördinatie van de statuten

De Raedt Frank

_notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/12/2013 : GE168563
21/01/2013 : GE168563
21/12/2011 : GE168563
24/01/2011 : GE168563
08/12/2009 : GE168563
14/01/2009 : GE168563
28/01/2008 : GE168563
15/01/2007 : GE168563
01/12/2005 : GE168563
13/12/2004 : GE168563
12/12/2003 : GE168563
06/12/2002 : GE168563
09/04/1993 : GE168563

Coordonnées
SLUYZA

Adresse
ARISDONK 79 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande