SMEG INTERNATIONAL

Divers


Dénomination : SMEG INTERNATIONAL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.479.824

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.07.2013 13360-0078-002
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 28.08.2012 12476-0293-002
16/02/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- 4 FEB. 2011

N

lIII llhl llI 11111 DII I 11111111 ifi

*11045933*

RECHTBANK VAN

KOOPHANTE GENT

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE~I-(UELEU`L~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

SMEG International

1. Naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht

2. Bijkantoor

Zetel : 1. Moedervennootschap: Am Seif 6, 9759 Knaphoscheid, Luxemburg 2. Bijkantoor: Scheepzatestraat 94, 9000 Gent, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit de statuten van de moedervennootschap - Beslissing opening bijkantoor in België - Benoeming van de wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor - Volmacht

Uittreksel uit de statuten van de moedervennootschap:

"NAAM  ZETEL  PERIODE  DOEL  KAPITAAL

Artikel 1: De naamloze vennootschap wordt gevormd door de huidige onder de hierboven genoemde personen en al diegenen die in het vervolg eigenaar van de hierna gecreëerde aandelen worden, onder de naam "SMEG International NV".

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd in de gemeente Eschweiler.

Ze kan worden overgedragen naar een andere locatie in het land door een besluit van de Algemene Vergadering.

Ingeval de Raad van Bestuur zou menen dat buitengewone gebeurtenissen van politieke, economische of sociale aard, die de normale activiteit aan de maatschappelijke zetel of de gemakkelijke communicatie van deze zetel of tussen deze zetel en het buitenland zouden kunnen schaden, gaan gebeuren of nakend zijn, kan de maatschappelijke zetel tijdelijk verplaatst worden totdat deze abnormale omstandigheden volledig achter de rug zijn; deze voorlopige maatregelen hebben geen enkel effect op de nationaliteit van de vennootschap, die, ondanks de voorlopige verplaatsing van de zetel, een Luxemburgse vennootschap zal blijven.

Artikel 3: Het doel van de vennootschap beslaat de internationale groothandel en de opslag van levensmiddelen.

Over het algemeen kan de vennootschap alle commerciële en financiële, alsook roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of die van aard zijn om dit doel uit te breiden en te ontwikkelen.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000) vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen die een nominale waarde hebben van duizend euro (¬ 1000) per stuk.

Artikel 6: De aandelen zijn en blijven op naam of aan toonder, volgens de keuze van de aandeelhouder.

De aandelen van de vennootschap kunnen, volgens keuze van de aandeelhouder, gemaakt worden in losse

aandelen of in certificaten van verschillende niet-verdeelbare aandelen.

De vennootschap kan overgaan tot het heraankopen van haar aandelen, zoals bepaald door de wet.

ADMINISTRATIE  TOEZICHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden, die al dan niet aandeelhouder zijn.

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering van aandeelhouders, die het aantal bestuurders bepaalt voor een periode van ten hoogste zes jaar en deze bestuurders blijven in functie tot hun opvolgers gekozen zijn. Ze zijn herkiesbaar en ze kunnen te allen tijde uit hun ambt ontzet worden door de Algemene Vergadering, met of zonder reden.

In geval van een of meer vacante directionele functies als gevolg van overlijden, ontslag of enige andere oorzaak, zal hun vervanging voorzien worden door de Raad van Bestuur in overeenstemming met de voorzieningen van de wet. In dit geval bekrachtigt de Algemene Vergadering de benoeming op de volgende vergadering.

Artikel 8: De Raad van Bestuur kan tussen haar leden een voorzitter kiezen. Ingeval van afwezigheid van de voorzitter, vervangt de daartoe door de aanwezige bestuurders aangewezen bestuurder hem.

De Raad kan slechts geldig beraadslagen en beslissen als de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, wanneer het mandaat tussen bestuurders is toegestaan zonder dat een bestuurder meer dan één van zijn collega's kan vertegenwoordigen.

De bestuurders kunnen per e-mail, fax, telegram of elk ander middel van informatica-telecommunicatie hun stem uitbrengen over de aangelegenheden op de agenda.

Een schriftelijk genomen beslissing, die goedgekeurd en ondertekend is door alle bestuurders, wordt op dezelfde manier van kracht als beslissingen die in een vergadering van de Raad van Bestuur genomen worden.

Elke beslissing van de Raad van Bestuur kan worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit, beslissend.

Artikel 9: De notulen van de vergaderingen van de Raad van Bestuur worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en door een andere bestuurder. De volmachten blijven bijgevoegd aan de notulen.

De afschriften of uittreksels van deze notulen, die bestemd om in justitie of elders gebruikt te worden, worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door twee bestuurders.

Artikel 10: De Raad van Bestuur is bekleed met uitgebreide bevoegdheden om de sociale zaken te beheren en alle daden van beschikking en beheershandelingen uit te voeren die vallen binnen het doel van de vennootschap. Alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering, vallen onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 11: De Raad kan alle of een deel van zijn bevoegdheden met betrekking tot het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap ten aanzien van dit beheer delegeren aan een of meer van de bestuurders, directeurs, gevolmachtigden, werknemers of andere beambten, die geen aandeelhouder van de vennootschap hoeven te zijn, of er kunnen bijzondere bevoegdheden of volmachten of permanente of tijdelijke functies verleend worden aan personen of agenten van zijn keuze.

De volmacht aan een lid van de Raad van Bestuur is onderworpen aan de voorafgaande goedkeuring van de Algemene Vergadering.

Artikel 12: In het dagelijks bestuur in het kader van dit beheer zal de vennootschap tegenover derden wettelijk verbonden zijn door ofwel de handtekeningen van alle bestuurders, ofwel door de individuele ondertekening van de afgevaardigd bestuurder.

Artikel 13: Het toezicht van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer commissarissen, die al dan niet aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering van aandeelhouders die hun aantal bepaalt, voor een periode van ten hoogste zes jaar, en ze blijven in functie totdat hun opvolgers zijn gekozen. Ze zijn herkiesbaar en ze kunnen te allen tijde uit hun ambt ontzet worden door de Algemene Vergadering, met of zonder reden.

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Artikel 14: De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering van aandeelhouders vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Onder voorbehoud van de bepalingen van bovengenoemd artikel 10, heeft zij de ruimste bevoegdheden om handelingen met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap te bevelen, verrichten of bekrachtigen.

Artikel 15: De jaarlijkse Algemene Vergadering zal plaatshebben op het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats die vermeld wordt in de bijeenroeping van de vergadering de laatste donderdag van juni van elk jaar om 16.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de volgende werkdag.

Artikel 16: De Raad van Bestuur of de commissaris kan andere Algemene Vergaderingen bijeenroepen. Dergelijke vergaderingen moeten worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die ten minste een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dat vereisen.

Artikel 17: De bijeenroepingen van de Algemene Vergaderingen worden gedaan volgens de vereisten voorzien door de wet.

Als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en verklaren op de hoogte te zijn van de agenda, kan deze worden gehouden zonder voorafgaande kennisgeving.

Iedere aandeelhouder mag deelnemen aan de bijeenkomsten door per schrijven, per telegram, per telex of per fax of ieder ander vorm van telecommunicatie een mandataris aan te stellen, die geen aandeelhouder hoeft te zijn.

Met voorbehoud van de wettelijke beperkingen geeft elk aandeel recht op één stem.

De afschriften of uittreksels van de notulen voor het gerecht of elders worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door twee bestuurders.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR  BALANS

Artikel 18: Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op de laatste dag van december.

De Raad van Bestuur stelt de balans en de resultatenrekening op. Ten minste een maand v66r de datum van de jaarlijkse Algemene Vergadering legt hij deze documenten, samen met een verslag over de activiteiten

van de vennootschap, voor aan de commissaris die zijn verslag opmaakt over deze documenten.

Artikel 19: Van de nettowinst van het bedrijf, wordt vijf procent opgenomen om een wettelijke reserve aan te leggen. Deze aftrek is niet meer verplicht zodra en zolang de reserve een tiende van het onderschreven kapitaal van de vennootschap beslaat.

Op aanbeveling van de Raad van Bestuur beslist de Algemene Vergadering van aandeelhouders over de aanwending van de jaarlijkse nettowinst. Zij kan besluiten om alles of een deel van het saldo te storten op een of meer reserverekeningen of op een voorraadrekening, om het opnieuw over te dragen naar het volgende

e boekjaar of om het aan de aandeelhouders uit te keren als dividend.

De Raad van Bestuur kan overgaan tot de betaling van voorschotten op dividenden onder de voorwaarden

c die door de wet zijn vastgelegd. Zij zal het bedrag en de datum bepalen van de betaling van deze voorschotten.

ONTBINDING, - LIQUIDATIE

Artikel 20: De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden bij besluit van de Algemene Vergadering met beslissingsrecht aan dezelfde voorwaarden van quorum en meerderheid als deze voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij anders vereist door de wet.

Bij ontbinding van de vennootschap gebeurt de liquidatie door een of meer vereffenaars die benoemd zijn door de Algemene Vergadering van aandeelhouders. Deze stelt hun bevoegdheden en hun bezoldiging vast.

Artikel 21: Algemeen plan

De wet van 10 augustus 1915 over de handelsbedrijven en de latere wijzigingen zijn van toepassing overal

waar ze niet afwijken van de huidige statuten."

Gd

Gd

z Uittreksel uit de notulen van de beraadslagingen van de raad van bestuur dd. 14 december 2010:

v

p "EERSTE RESOLUTIE

P: De Raad van Bestuur beslist om over te gaan tot de opening van een bijkantoor in België, daar een

dergelijke voorziening noodzakelijk is geworden voor de ontwikkeling van de activiteiten van SMEG International in dit land.

Het bijkantoor van SMEG International in België zal kunnen gebruik maken van de commerciële merknaam

C1D "SMEG International".

Zijn administratieve zetel in België ië zal worden gevestigd Scheepzatestraat d in de Schee zatestraat 94, te 9000 Gent.

Deze resolutie wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen.

TWEEDE RESOLUTIE

De Raad van Bestuur benoemt de heer Thomas VILAIN, wonende te 6 am Seif, 9759 Knaphoscheid, GDL als vertegenwoordiger van het bijkantoor van de vennootschap SMEG International in België.

Voor-

'uahnurjwn

aan het

Belgisch

Staatsblad

De hee Thomas VILAIN is ongehuwd.

Deze benoeming treeelt in werking vanaf het ogenblik dat deze notulen ondertekend zijn.

Dit mandaat is onbezoldigd.

De heer Thomas VILAIN neemt, in zijn hoedanigheid van vertegenwoordiger van het bedrijf SMEG International in België het algemeen bestuur van het bedrijf onder zijn eigen vanonÓwmmnda|ijkhaid, net als het dagelijks beheer van het bedrijf.

Hij zal het bedrijf in België vertegenwoordigen met de meest uitgebreide bevoegdheden in de betrekkingen met derde partijon, evenwel onder voorbehoud van de bevoegdheden die uitdrukkelijk door de wet worden toegekend aan de Algemene Vergaderingen en aan de Raad van Bestuur.

Hij heeft alle bevoegdheden om te handelen onder alle omstandighede in België in naam van het bedrijf, met name wat betreft:

" het verrichten van de handelingen als uitvoering van het beleid dat uitgezet is door de Raad van Bestuur, evenals van deze die uitgevoerd moeten worden om het goede verloop van de zaken van het bijkantoor te verzekeren,

'het uitvoeren van alle administratieve formaliteiten en de naleving van alle wettelijke verplichtingen die behoren bij het bijkantoor en dit op het niveau van het xmnnontschopmm*ohÓ, het burgerlijk nacht, het handelsrecht, het fiscaal en het economisch recht in het algemeen,

" het huren of het verhuren van ieder gebouw of handelszaak,

" het ondertekenen van alle contracten met inbegrip van ang|neehnQcontrmctmn of bedrijfsklare leveringscontracten, alsook van overeenkomsten met aannemers of studiebureaus,

" de leningen onder welke vorm dan ook, met of zonder speciale waarborg,

" het openen van kredieten en van blanco kredieten, evenals het ondertekenen van verhandelbare wissels.

Deze volmacht van bevoegdheid wordt van kracht vanaf de ondertekening van deze notulen en wordt verleend voor onbepaalde tijd.

Deze resolutie is met eenparigheid van stemmen aangenomen.

DERDE RESOLUTIE

De Raad van Bestuur geeft alle machten aan:

Mazars Legal Bmm|cem, bvbo, met maatschappelijke zetel te 9060 GerÓ, Bellevue 5 / 1001 vertegenwoordigd door Véronique Ryckaert of Roeland Vereecken

met bevoegdheid om een vervanging aan te stellen

met het oog op het vervullen van alle formaliteiten die nodig zijn om het bijkantoor van het bedrijf "Smeg International" in de Kruispuntbank van Ondernemingen te kunnen megioVreren, evenals de registratie te verkrijgen van de Belasting op de Toegevoegde waarde en alle andere officiële instanties, met inbegrip van vertegenwoordiging voor de administratie van het Belgisch Staatsblad.

Daartoe kan de mandata ris in naam van het bed rijf alle verklaringen doen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen doen wat noodzakelijk is om alle administratieve formaliteiten in orde te brengen.

Deze resolutie is me eenparigheid van stemmen aangenomen."

Véronique Ryckae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Lui

-

o . '

~

uW~~. "7 -7.e~ = ~

~  ~ .  _--_ ---''~_--__--_!>

de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) en aanzien van derden te vertegenwoordigen

,s,mnWen : Recto : Naam en hoedanigheid

bevoegd rechtspers

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 22.07.2015 15327-0120-002

Coordonnées
SMEG INTERNATIONAL

Adresse
SCHEEPZATESTRAAT 94 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande