SMERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.974.864

Publication

13/06/2013
ÿþàre.

~

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il IIII







GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

04 JUN 2013

DEN DERMO á :

Ondernemingsnr : 0451.974.864.

Benaming

(voluit) : SMERO (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Affligemdreef 137

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VEREFFENAAR - TOEBEDELING ONROEREND GOED - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 23 mei 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMERO", met zetel te 9300 Aalst, Affligemdreef, 137, volgende beslissingen genomen heeft :

1Nerslag vereffenaar toebedeling onroerende goederen

De Heer Wim Rowies, wonende te 9300 Aalst, Atfligemdreef, 137, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa en legt ter staving op het bureau de rekeningen en stukken voor en onder meer de verdeelstaat die de aktieve en passieve toestand van de vennootschap samenvat op datum van 28 februari 2013, en welke door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel te Dendermonde werd gehomologeerd de dato 15 april 2013, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar verklaart overgegaan te zijn tot zuivere en eenvoudige afgifte van de maatschappelijke goederen in onverdeeldheid aan de Heer en Mevrouw Rowies-Smetryns, beiden wonende te 9300 Aalst, Affligemdreef, 137, vennoten van de vennootschap, welke deei uitmaakten van de vennootschap, toen deze de goederen verkreeg, en dit overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de staat van activa en passiva van voormelde vennootschap blijkt dat zich op het ogenblik van de afgifte door de vereffenaar volgende onroerende goederen in het patrimonium van de vennootschap bevinden, verworven tijdens haar bestaan met betaling van het voor de verkopen bepaald registratlerecht.

Deze onroerende goederen worden terstond in onverdeeldheid toebedeeld aan de Heer en Mevrouw Rowies-Smetryns, vennoten van huidige vennootschap, die uitdrukkelijk verklaren deze toebedeling te aanvaarden.

Er wordt hier uitdrukkelijk gepreciseerd dat enkel de vennoten sub 1 en 2, die eigenaar worden van de onroerende goederen, deel uitmaakten van de vennootschap, toen deze de goederen verkreeg.

Beschrijving van de onroerende goederen: (men iaat weg...)

2) Kwijting aan de vereffenaar  Sluiting van de vereffening

a)Kwijting

De vergadering treedt de besluiten van het verslag van de vereffenaar bij, keurt de rekeningen van de

vereffening goed en geeft zonder uitzondering noch voorbehoud, algehele kwijting aan de Heer Wim Rowies,

voor zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap.

b)Afsluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de maatschappelijke activa, met inbegrip van de onroerende goederen hiervoor beschreven, na aanzuivering van het passief van huidige vennootschap door de vereffenaar aan de vennoten werden toebedeeld.

Bijgevolg verklaart zij dat de vereffening afgesloten is en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMERO" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd; en gedurende tenminste vijf jaar bewaard bij de Heer Wim Rowies, die dit op zich neemt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

`

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en

waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd ; uitgifte, verslag van de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

erederic ÇÁUDRON, Tim HERZEEL

aeaes©cieerde otar deTa~t e-blz B min ~ ee en : ec o : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

t't ppogedwe t3 - e0L bociegem (Aal t)bcvoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 £SNaam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

14/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111

*12201777*

bel

a~

Be Sta

VAN KOOPHANDEL

-5 DEC. 2012

DENDEM9NDE

Ondernemingsnr : 0451.974.864.

Benaming

(voluit) : SMERO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Affligemdreef 137

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 30 november 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "SMERO", met zetel te 9300 Aalst, Affligemdreef, 137, volgende beslissingen genomen heeft :

1/Wijziging datum afsluiting boekjaar

De vergadering beslist de datum van afsluiting van het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om dit vast te stellen op dertig september van elk jaar; bijgevolg beslist zij artikel 7 der statuten als volgt aan te passen: "Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september."

2ANijziging datum algemene vergadering

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze vast te stellen op de laatste

vrijdag van de maand maart om elf uur; bijgevolg beslist zij artikel 8 der statuten als volgt aan te passen: "De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om elf uur." 3/Overgangsbepalingen

Het maatschappelijk boekjaar hetwelk een aanvang heeft genomen op één december tweeduizend en elf, zal afsluiten op dertig september tweeduizend dertien, en de eerstvolgende jaarvergadering zal warden gehouden op de laatste vrijdag van maart in het jaar tweeduizend en veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte en coördinatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

p s Iut B e Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

~ 5 ~3 i r < bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

geassocieerde Notaris er %verso : Naam en handtekening.

Hogeweg 3 b - 9320 Eremboci&gern (Aalst)

TeL +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 85

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 27.04.2012, NGL 18.06.2012 12186-0394-009
19/08/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIF?i ,ier: ; i4

VA !."

- 8 AUG 2011

DENDERMONDE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.11iZ~831

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.974,864. Benaming

(voluit) : SMERO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Affligemdreef, 137

Onderwerp akte : ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING-BENOEMING VEREFFENAARS-COORDINATIE VAN DE STATUTEN







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 28 juni 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMERO", met zetel te 9300 Aalst, Affligemdreef, 137, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2011.

De éénparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm "VANSTREELS, DE BOM VAN DRIESSCHE & C°", bedrijfsrevisorenkantoor met zetel te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan, 21, vertegenwoordigd door de Heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"CONCLUSIES

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA "SMERO" een boekhoudkundige staat per 31 maart 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 288.722,23 EUR en een netto-passief in discontinuïteit van -67.173,43 EUR. Bijgevolg zijn de bepalingen van art. 332 en 333 W.Venn. van toepassing.

Uit deze boekhoudkundige staat blijkt tevens dat het werkkapitaal sterk negatief is. Een staking van betaling kan enkel vermeden worden indien de vennootschap verder op de financiële steun van haar vennoten kan rekenen en/of beroep kan doen op andere financieringsbronnen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele. normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gezien de grootte-orde en de aard van de activa en passiva (netto-passief van 67.173,43 EUR), maken wij voorbehoud voor de afwikkeling van de vereffening. In het bijzonder verslag van de zaakvoerder werd het volgende verklaard : Dit tekort zal volledig overgenomen worden door de vennoten, naar aanleiding van de toebedeling van de activa en de passiva. Bijgevolg zullen de (externe) schuldeisers niet benadeeld worden".

Ondergetekende wenst een voorbehoud te formuleren met betrekking tot mogelijke fiscale controlesi betreffende de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Aldus opgesteld te Meise, op datum van 5 mei 2011 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm "VANSTREELS, DE BOM VAN DRIESSCHE & Co", bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door :

(getekend)

Jan DE BOM VAN DRIESSCHE

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit: vervroegde ontbinding















Op de laatste btz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel te DENDERMONDE, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en met 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Derde besluit: Benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan als vereffenaar:

De Heer Wim Rowies, wonende te 9300 Aalst, Affligemdreef, 137.

Hier aanwezig en aanvaardend.

De Heer Wim Rowies bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: Bevoegdheden en emolumenten

der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: Ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Zesde besluit: Aanpassing statuten

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1-De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "SMERO"

Artikel 2-De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

Het verstrekken van en het doen geven van advies en verlenen van bijstand op bedrijfsorganisatorisch, managementconsultancy, boekhoudkundig en sociaalrechtelijk vlak, alsmede op het vlak van hard- en softwareanalyse, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag zich bezighouden met het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, en het geven van licenties.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

Ze kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle bestaande of op te richten verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen, door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anderszins.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen ongeacht of er met die vennootschappen één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vormï en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

De opsomming, die voorafgaat, is aanwijzend, doch niet beperkend, en de termen beheer en belegging in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

Artikel 4-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Affligemdreef, 137, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) en is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 ten volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7-Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november.

Artikel 8-De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om elf uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9-Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om dee! te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10-De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11-In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12-Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

---Fr-e_deric CAU.D.RON,- Tim .HERZEEL

Op de IatealeSariE v l~ri to :Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegej r± le,)am en handtekening

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 85

e-mail: info @notariscaudron,be

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 29.04.2011, NGL 10.06.2011 11160-0230-009
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 30.04.2010, NGL 31.05.2010 10142-0223-009
30/06/2009 : DE063091
14/05/2009 : DE063091
12/06/2008 : DE063091
02/06/2008 : DE063091
05/06/2007 : DE063091
13/06/2005 : AA063091
02/06/2004 : AA063091
10/06/2003 : AA063091
06/06/2003 : AA063091
01/06/2000 : AA063091
01/01/1997 : AA63091
27/03/1996 : AA63091
28/01/1994 : AA63091

Coordonnées
SMERO

Adresse
AFFLIGEMDREEF 137 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande