SMV

BV CVBA


Dénomination : SMV
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 635.502.725

Publication

24/08/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

asiussz*

Ondememingsnr 5E31 . 39.5

Benaming (voluit) : SMV

(verkort) :

Rechtsvorm : coope atie e vennootschap et beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westeindestraat 34

9990 Maldegem

Onderwerp akte : CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op tien augustus tweeduizend vijftien, heden aangeboden ter registratie, dat de Mevrouw SMOLDERS Ine Lutgart, advocate, geboren te Wilrijk op tien november negentienhonderd achtenzeventig, worgend te 8020 Oostkamp, Erkegemstraat 77, De Heer MAR1MAN Rino Quirien Alice Cvriel, advocaat, geboren te Eeklo op achtentwintig juli negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 9880 Aalter, Staalputstraat 16 en Mevrouw VAN DEN BULCKE Katrien, advocate, geboren te Gent op zevenentwintig mei; negentienhonderd tweeëntachtig, wonend te 9930 Zomergem, Bevrijdingstraat 9 een burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan; de statuten luiden als volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, te 9990' Maldegem, Westeindestraat 34, alwaar tevens het kantooradres is gevestigd.

De zetel kan worden verplaatst bij beslissing van de raad van bestuur, Deze laatste zal zorgen voor de; publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in; België en in het buitenland.

Indien de zetel van de vennootschap zou verplaatst worden en gevestigd worden buiten het arrondissement; Oost-Vlaanderen zal op dat adres geen kantoor gevestigd worden waar contact met het cliënteel plaats vindt,: zonder de regels voorzien voor de tweede kantoren na te leven (OVB-reglement meerdere kantoren).

Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op; het tableau van de Orde van Advocaten te Gent of te Gent en Brugge, en een andere balle op de lijst van dei stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij; zich mag associëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de eigen reglementen van de Orde van Advocaten te Gent en/of Brugge en of andere balie en alle aanverwante: ' activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, voor zover toegelaten door de deontologische; beginselen, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de reglementen van de Orden van Advocaten' waarvan de vennoten deel van uitmaken.

Zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische ; en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van ; artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in, verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdagen tot de ontwikkeling ervan.

; De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

; De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals ; bepaald door de bevoegde overheden, eerbiedigen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

..i

mod 11.1

Kapitaal  oprichters

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00), volledig volstort zoals blijkt uit een attest afgeleverd door ING Bank op zes augustus tweeduizend vijftien.

Het vast gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte van het kapitaal overtreft

Boekjaar  eerste boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar, Het eerste boekjaar neemt een einde op eenendertig december tweeduizend zestien, Het neemt een aanvang vanaf de neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Jaarvergadering

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om elf uur (11u00). De eerste jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand mei in het jaar tweeduizend zeventien. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen magen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Elk aandeel heeft in principe recht op één stem.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Reserves  winstverdeling

Op de nettowinst van de vennootschap wordt vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

I]e betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld. Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Bestuur

I]e vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht leden, al dan niet vennoten doch allen advocaten, benoemd door de algemene vergadering.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen,

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt. De raad vergadert minstens één maal per jaar,

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen véér de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als één ieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen warden genomen bij gewone meerderheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

7.

mod 11.1



Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen, De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vôôr de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende categorie.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend in deze statuten, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen,

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders, waarvan minstens één de voorzitter van de raad van bestuur of gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder is.

Bestuurders

Tot bestuurders worden aangesteld: Mevrouw Smolders Ine, De Heer Mariman Rino en Mevrouw Van Den Bulcke Katrien, allen voornoemd, die verklaren de opdracht te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd: Mevrouw Van Den Buicke Katrien, voornoemd. Ontbinding - vereffening

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door de zorgen van één of meerdere vereffenaars die worden aangeduid (minstens wiens aanstelling wordt goedgekeurd) door de stafhouder van de Orde van advocaten te Gent, en die noodzakelijkerwijze advocaat moeten zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Volmacht

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan Mevrouw Christel Claeys (identiteitskaartnummer 591-878115642), bediende bij Accountancy Service BVBA, wonende te 9940 Evergem, Stoepestraat 43 teneinde alle formaliteiten met betrekking tot de inschrijving in de KBO te verrichten, alsmede alle administratieve formaliteiten ten aanzien van alle overheden (federale, regionale en lokale) te verzorgen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging;

Voor eensluidende kopie van de oprichtingsakte

bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SMV

Adresse
WESTEINDESTRAAT 34 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande