SNAET FREDERIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SNAET FREDERIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.792.185

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 15.04.2014 14092-0417-015
26/02/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N BERG ELEGD

17 FEB, 2014

RECHTBANKGene

KOOPHANDEL TE GENT

19 51309*

Ondernemingsnr : 0878.792,185

sengming (voluit) : Snaet Frederiek

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 54 bus C 9860 Oosterzele

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura

;' Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlenge te Zottegem op 4 februari 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte] aansprakelijkheid SNAET FREDERIEK met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Molenstraat 52 bus C is gehouden. Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen

1. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

,I 1.1, Voorafgaande verslagen

ji De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag! I; van de opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte; I, aansprakelijkheid SASKIA LUTEIJN, Bedrijfsrevisor te Asse, vertegenwoordigd door Mevrouw LUTEIJN;

Saskia, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door del

zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

;; "5. BESLUITEN

Ondergetekende, Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor burg. bvba, vertegenwoordigd door Saskia Luteijn,

bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder om krachtens art. 313 van de Vennootschappenwet: ;, versleg uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van het tegoed aan: t; dividend van de heer Frederiek Snaet ten belope van ¬ 439.200,00 in uitvoering van artikel 537 van hete

Wetboek van Inkomstenbelastingen, bij de BVBA FREDERIEK SNAET (RPR 0878.792.185), gevestigd te 9860; i: Oosterzele, Molenstraat 52C.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat het verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve, opschortende voorwaarden :

I, a) de bijzondere algemene vergadering dd. 20 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhogingi beoogd in onderhavig verslag, besloten tot toekenning van een netto-dividend ten belopen van ¬ 439.200,00 ini toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure.

b) de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92; bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder; die ontstaat uit het besluit tot winstuitkering,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve; opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat: ; De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van del I; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels; met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van, ;I 10%.

ji De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid.

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: ;; verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen ir met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura:

niet overgewaardeerd is.

!i Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto-dividendenuitkering in het kapitaal te incorporeren, zal er alsi I vergoeding voor deze inbreng van E 439.200 00 1757 nieuwe aandelen van de BVBA FREDERIEK SNAET:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

! *2y Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen worden uitgegeven. De nieuw uit te geven' aandelen zullen als volgt worden toegekend:

Bedrag kapitaal Aantal aandelen

Frederiek Snaet 439.200,00 1.757

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot van de

vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en bittijkhetd van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verstag geen "faimess opinion

is.

Daar de buitengewone algemene vergadering plaats zal vinden op 4 februari 2014, kan er niet voldaan worden

aan de termijnen voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking

stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoot is

hiervan in kennis gesteld.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoot van de vennootschap in het kader van de

verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt

worden. Deze kapitaalverhoging kadert binnen art. 537 W1B92.

Opgesteld te Asse, 29 januari 2014

Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor Burg. BVBA

Saskia Luteijn

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerder zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1.2. Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vierhonderdnegenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 439.200,00) te verhogen om het van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op vierhonderdvierenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 464.200,00) te brengen door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvorderingen) ten belope van het overeenkomstige bedrag.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van duizend zevenhonderdzevenenvijftig (1.757) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

1.3. Verwezenlijking van de inbreng.

1.3.1. Inbreng

De Heer SNAET Frederiek, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die vierhonderdnegenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 439.200,00) beloopt en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag De inbrenger verduidelijkt dat voomoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

1.3.2. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op vierhonderdnegenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 439.200,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

1.3.3. Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning duizend zevenhonderdzevenenvijftig (1.757) kapitaalsaandelen op naam, genummerd van honderdeneen (101) tot en met duizend achthonderdzevenenvijftig (1.857).

Deze duizend zevenhonderdzevenenvijftig (1.757) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

1.3.4. Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

1.3.5. Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

1.4, Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderdvierenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 464.200,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend achthonderdzevenenvijftig (1.857) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde. 1.5. Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf (5) van de statuten te vervangen,

2. Coördinatie van de statuten









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering verleent aan Paul Berlengé en Kristof Berlengé, geassocieerde notarissen te Zottegem, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd :

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- Verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SASKIA LUTEIJN, Bedrijfsrevisor te Asse, vertegenwoordigd door Mevrouw LUTEIJN Saskia, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld;

Verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

coördinatie van de statuten

...... 1I4

V}s

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 18.06.2013 13200-0089-015
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.07.2012, NGL 16.07.2012 12305-0036-015
22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 14.09.2011 11546-0459-015
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.08.2010, NGL 16.09.2010 10549-0464-015
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.07.2009, NGL 25.08.2009 09647-0279-014
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.06.2008, NGL 29.08.2008 08698-0066-015
03/07/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2008, NGL 30.06.2008 08325-0031-015
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.06.2007, NGL 30.08.2007 07642-0368-015
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 20.07.2015 15324-0377-015

Coordonnées
SNAET FREDERIEK

Adresse
MOLENSTRAAT 52C 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande