SNELDRUK BREDERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SNELDRUK BREDERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.462.019

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 29.01.2014 14016-0265-014
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 29.01.2013 13017-0137-014
31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 30.01.2012 12017-0567-015
07/03/2011
ÿþ Mlod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0433.462.019

Benaming

{voluit) : SNELDRUK BREDERO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Brusselsesteenweg 188

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op achtentwintig januari tweeduizend en elf, geregistreerd te Gent, tweede registratiekantoor op drie februari nadien, boek 221, blad 70, vak 17. Negen rollen, twee verzendingen. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SNELDRUK BREDERO met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 188, de volgende beslissingen heeft genomen :

Statutenwijziging  Vaststelling verhoging van het kapitaal van de vennootschap SNELDRUK BREDERO  Kapitaalverhoging in de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van vierentwintigduizend honderddrieënzeventig euro éénenvijftig cent (¬ 24.173,51), door incorporatie van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt naar tweeënveertigduizend zevenhonderddrieëntwintig euro éénenvijftig cent (¬ 42.723,51).

De zaakvoerders verklaren, overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen, dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

De heer Piet Dujardin van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 heeft daarenboven op datum van 10 januari 2011 een verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA QUARTIER INVEST middels partiële afsplitsing van de bedrijftak "holdingactiviteit" van de BVBA SNELDRUK BREDERO, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA QUARTIER INVEST, kan ik besluiten dat :

1)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA SNELDRUK BREDERO volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2)De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3)De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantál uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA SNELDRUK BREDERO bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien verder een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA SNELDRUK BREDERO volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe leidt tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van vierhonderdvierennegentigduizend negenenveertig euro vier cent (¬ 494.049,04), bestaande uit geplaatst kapitaal voor een bedrag van vierentwintigduizend honderddrieënzeventig euro éénenvijftig cent (¬ 24.173,51) verhoogd met vierhonderdnegenenzestigduizend achthonderdvijfenzeventig euro drieënvijftig cent (¬ 469.875,53) overige boekhoudkundige eigen vermogensbestanddelen.

4)De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.959 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de op te richten vennootschap, toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA SNELDRUK BREDERO in verhouding van 1 aandeel van de verkrijgende vennootschap voor 1 aandeel van de partieel te

_ .spl itsen.ve n nootscha p

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

KOOF I1A:\:DEL TE CENT

2 3 -02-1011

RI;c e."Iffri,eV A=4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

+11035758*

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 10 januari 2011.

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & Co

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De vergadering beslist aldus met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit de holdingactiviteit van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van opleg in geld.

Deze aandelen zullen worden ingeschreven in het aandeelhoudersboek van de op te richten vennootschap BVBA QUARTIER INVEST a rato van voormelde verhouding, mits voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de BVBA SNELDRUK BREDERO en dit onmiddellijk nadat de BVBA QUARTIER INVEST rechtspersoonlijkheid heeft verworven door neerlegging van haar oprichtingsakte ter griffie.

De aldus uitgereikte aandelen in de BVBA QUARTIER INVEST zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

Alle contracten en vergunningen van de BVBA SNELDRUK BREDERO met betrekking tot de af te splitsen bedrijfstak, bestaande uit het beheer van de aandelen van de NV DRUKKERIJ BREDERO, worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA QUARTIER INVEST.

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap BVBA SNELDRUK BREDERO geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2010 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

A.Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing.

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld : vierentwintigduizend honderddrieënzeventig euro éénenvijftig cent (¬ 24.173,51) kapitaal, drieduizend vijfhonderdenzes euro drieënvijftig cent (¬ 3.506,53) wettelijke reserves en vierhonderdzesenzestigduizend driehonderdnegenenzestig euro (¬ 466.369,00) beschikbare reserves, zoals blijkt uit het bovenvermelde splitsingsvoorstel, conform artikel 743 van het Wetboek Vennootschappen.

Het boekhoudkundig kapitaal van de BVBA SNELDRUK BREDERO wordt ingevolge de voorgenomen partiële splitsing teruggebracht op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

B.Incorporatie van beschikbare reserves

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap BVBA QUARTIER INVEST, die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, groter is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een BVBA en het kapitaal van deze vennootschap thans vierentwintigduizend honderddrieënzeventig euro éénenvijftig cent (¬ 24.173,51) bedraagt, wordt, na de oprichting, door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van vijfduizend vierhonderdzestien euro negenenveertig cent (¬ 5.416,49), zodat het kapitaal na deze incorporatie negenentwintigduizend vijfhonderdnegentig euro (¬ 29.590,00) bedraagt.

ingevolge deze beslissing luidt artikel 5 van de statuten als volgt :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt negenentwintigduizend vijfhonderdnegentig euro (¬ 29.590,00)

Het is verdeeld in 2959 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/2959ste deel van het maatschappelijk kapitaal.

C.Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QUARTIER INVEST met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 188 op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Ontledend uittreksel uit de statuten :

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: QUARTIER INVEST

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 188.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening : alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten :

Q'De vennootschap kan belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

IaTussenpersoon in de handel in het algemeen.

Q'Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

DHet beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat onder meer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Q'Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium voor eigen rekening.

Q'Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden ; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van aile soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

Q'Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden ; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

Q'Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Q'De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders ais loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Q'De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Dln het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van de bevorderen of uit te breiden.

DDe vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Q'Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Q'Alle activiteiten ter realisatie en commercialisatie van drukwerken, al dan niet zelf het verwerken of derden

als daar zijn fotografie, ontwerp, zetwerk en opmaak, copyright en vertaalwerk, bookmaker, Alle activeiten

voor het aanmaken van drukwerk. Alles wat te maken heeft met de grafische sector en dit in de ruimste zin van het woord.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt negenentwintigduizend vijfhonderdnegentig euro (¬ 29.590,00)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders ge-noemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand december om 18.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve.

Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt

opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal,

onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten

voorzien.

1.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte en eindigt op dertig juni tweeduizend en elf.

2.Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in december 2011.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van de neerlegging van een uittreksel van de onderhavige

akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Benoeming van de eerste zaakvoerders van de opgerichte vennootschap BVBA QUARTIER INVEST.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste gewone zaakvoerders

van de vennootschap QUARTIER INVEST :

ODe heer QUARTIER Frans, voornoemd

DDe heer QUARTIER Philippe, voornoemd

DDe heer HERREMAN-DE MEURISSE Jean Paul, voornoemd

De zaakvoerders komen in dit proces-verbaal tussen en verklaren uitdrukkelijk hun mandaat van

zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Luc PATTYN van de BVBA SANCTORUM & Co met zetel

te 8530 Harelbeke, Elfde Julistraat 229, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met

inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd.

-uitgifte van de akte partiële splitsing

-volmacht door dhr. Herreman-De Meurisse

-coördinatie der statuten

puoipin)to pe.ce,a,tht

27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 26.01.2011 11013-0091-015
10/11/2010 : GE149944
07/10/2010 : GE149944
26/01/2010 : GE149944
14/01/2009 : GE149944
05/01/2009 : GE149944
23/12/2008 : GE149944
28/01/2008 : GE149944
22/12/2006 : GE149944
14/12/2005 : GE149944
29/11/2005 : GE149944
22/12/2004 : GE149944
07/01/2004 : GE149944
19/12/2003 : GE149944
17/02/2003 : GE149944
12/12/2000 : GE149944
06/04/2000 : GE149944
05/07/1996 : GE149944
11/04/1995 : GE149944
31/08/1993 : GE149944
01/01/1993 : GE149944
28/08/1992 : GE149944
01/01/1992 : GE149944
07/12/1990 : GE149944
07/12/1990 : GE149944

Coordonnées
SNELDRUK BREDERO

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 188 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande