SOBRIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOBRIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.705.831

Publication

11/08/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

31 J111 21314

AFDELING DENDERMONDE

Griffie



1

1111111811»1111

Ondernemingsnr : 0538.705.831

Benaming

(voluit) : SOBRIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Serskampsteenweg 52, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte: Adreswijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur van donderdag 24 juli 2014 werd beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen met onmiddellijke ingang van de Serskampsteenweg 52, 9230 Wetteren naar de Antoon Catriestraat SA te 9031 Drongen.

NV Sobradis

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Joris Brantegem

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2013
ÿþ~.ill~~, ~-

,~~~_

Mod Worc! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : S 3 ~ IS,14

Benaming

(voluit) : SOBRIMMO

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : 9230 Wetteren, Serskampsteenweg 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 16 september 2013, dat tussen volgende partijen een naamloze vennootschap werd opgericht :

1) De naamloze vennootschap "SOBRADIS", met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Serskampsteenweg 52, BTW BE 0442.311.486 RPR Dendermonde.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Vanderschot, destijds te Berlare, op 29 november 1990, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 december daarna, onder nummer 901212-322 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Caudron op 20 december 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 januari daarna, onder nummers 07011924 en 07011926.

2) De naamloze vennootschap "SOBRADIS VENTURES", met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Serskampsteenweg 52.

Vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen, genaamd "Scarinco", krachtens akte, verleden voor notaris Jozef Vanderschot te Berlare op 8 juli 1991, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 augustus daarna onder nummer 960824-71.

Vennootschap omgevormd tot naamloze vennootschap, krachtens akte verleden voor ondergetekende notaris Caudron, op 19 oktober 2001, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 november daarna, onder nummer 20011108-411.

Volmacht

De naamloze vennootschap SOBRADIS en de naamloze vennootschap SOBRADIS VENTURES, beiden voornoemd, worden hier vertegenwoordigd door haar bestuurder de naamloze vennootschap HENNIA, met maatschappelijke zetel te 9890 Semmerzake, Stokmeers 8, BTW BE 873.248.240, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde mevrouw VERMEERSCH Christine, wonende te 9890 Semmerzake, Stokmeers 8, ingevolge volmacht verleden op 11 september 2013 voor ondergetekende notaris Caudron, waarvan een uitgifte aan huidige akte gehecht zal blijven.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend

financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap

verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld

door artikel 440 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1 Naam :

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Ze heeft als benaming "SOBRIMMO".

ARTIKEL 2 Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Wetteren, Serskampsteenweg 52...

ARTIKEL 3 Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Het huren en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen en verkopen, verkavelen van onroerende en

roerende goederen, alsmede het verhandelen van alle materialen en roerende goederen daaromtrent, zelfs

indien deze in geen rechtstreeks verband staan met het maatschappelijk doel.

Het uitoefenen van het beroep van koper en verkoper uit de hand als publiek van onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

S

i

Voorbehouder

aan het Belgisch Staatsblat

1131,111121J

1

GRIFFIE; ME(JHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 S SEP. 2013

DENDERMONDE

Urittre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag voorzien in de supervisie, het besturen, het raad geven en controleren van filialen. Het besturen van vennootschappen in de meest brede zin. Het geven van management adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel bestuur; het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Het nemen van minderheids- of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

De aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruil en het beheer van roerende waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten; de deelneming onder gelijk welke vorm in alle industriële, commerciële, landbouw-, financiële, onroerende vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, alsmede alle investeringen, financiële verrichtingen, met uitzondering van deze door de wet voorbehouden aan de depositobanken en de private spaarkassen. Meer bepaald mag de vennootschap bij wijze van aankoop, ruil, inbreng, intekening, vaste opname, aankoopoptie of op gelijk welke andere wijze, alle titels, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen; deelnemen aan alle verenigingen en fusie; haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en in waarde stellen, onder meer bij middel van beheer, toezicht, controle, documentatie, financiële of andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden verwezenlijken of vereffenen bij middel van overdracht of op andere wijze.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht houden en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

ARTIKEL 4 Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels voorgeschreven inzake statutenwijziging.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

ARTIKEL. 5 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) en wordt vertegenwoordigd door zeshonderdvijftien (615) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/zeshonderdvijftiende (1/615de) van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort.

Inbreng in geld

De verschijnende partijen verklaren en erkennen dat de zeshonderd vijftien (615) aandelen als volgt zijn ingeschreven in geld tegen de prijs van honderd euro (¬ 100) per aandeel :

De naamloze vennootschap SOBRADIS zeshonderd en tien (610) aandelen

De naamloze vennootschap SOBRADIS VENTURES vijf (5) aandelen

Hetzij in totaal, zeshonderd vijftien (615) aandelen

Ze verklaren eveneens dat elk der ingeschreven aandelen volledig volstort is, door een storting in geld, op een bijzondere rekening nummer BE95 7310 3422 0258, geopend bij de KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting, zodat een totaal bedrag van éénenzestigduizend vijfhonderd Euro (61.500 ¬ ) ter beschikking is van de vennootschap.

ARTIKEL 10 Raad van bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al dan niet aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan...

ARTIKEL 13 Bevoegdheid - dagelijks bestuur :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden al dan niet deel uitmaken van de raad van bestuur; in dit geval bepaalt hij de bevoegdheden van het directiecomité en regelt hij de werking ervan.

De raad van bestuur kan eveneens het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging voor wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan één of meerdere personen, ai dan niet bestuurders, die op ieder ogenblik kunnen ontslagen worden door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bijzondere bevoegdheden overdragen aan elke mandataris die alsdan de vennootschap slechts kan verbinden binnen de grenzen van zijn mandaat.

ARTIKEL 14 Vertegenwoordiging :

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd voor aile akten, daarin begrepen deze waarin tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte :

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, of door de gedelegeerde bestuurder alleen, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerden) voor dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun

mandaat.

ARTIKEL 17 Algemene vergaderingen :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden, op bijeenroeping door de raad

van bestuur, ieder jaar de derde maandag van de maand juni om 9.00 uur op de zetel van de vennootschap of

op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen...

ARTIKEL 25 Boekjaar :

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Op die laatste datum wordt de

jaarrekening afgesloten en stelt de raad van bestuur het jaarverslag op, getrouw de voorschriften van het

Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 26 Winstverdeling :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

1. minstens vijf percent voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

2. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die ieder jaar over de aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering kan beslissen, op voorstel van de raad van bestuur, dat de winst of een gedeelte ervan zal toegekend worden als dividend aan de aandeelhouders.

De dividenden en interimdividenden zijn betaalbaar op de datum en op de plaatsen vastgesteld door de raad van bestuur,

De raad van bestuur Is gemachtigd om een interimdividend in speciën of onder een andere vorm uit te keren volgens de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 27 Ontbinding :

1n geval van ontbinding van de vennootschap gaat de algemene vergadering over tot de benoeming van vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheden en bezoldigingen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

De vereffening kan in één akte worden afgesloten indien de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN

Overeenkomstig artikel 518 paragraaf 2 van het Wetboek Vennootschappen worden met eenparigheid van stemmen tot bestuurders benoemd:

A. EERSTE BESTUURDERS

1. De naamloze vennootschap Sobradis, vertegenwoordigd door Joris Brantegem, wonende te Serskamp, Eetgoedstraat 1;

2, De naamloze vennootschap Hennie, vertegenwoordigd door Christine Vermeersch, wonende te 9890 Semmerzake, Stokmeers 8;

Die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden; hun opdracht is kosteloos, hun functies zullen eindigen na de gewone algemene vergadering van het jaar 2019.

De voormelde bestuurders erkennen dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over het feit dat ze mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde bepaling in deze wet kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in naam en voor haar rekening gesteld váôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

Ze erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 1863 van het Burgerlijk Wetboek.

Hun benoeming heeft slechts uitwerking op datum dat het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van Koophandel werd neergelegd.

d

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

B. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar hetwelk begint op datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, zal

eindigen op 31 december tweeduizend veertien.

C. DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien.

D. CONTROLE

De vergadering beslist geen commissarissen te benoemen.

E. ARTIKEL 60 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan v66r haar oprichtingsdatum, te weten vanaf 16 maart 2013, overneemt onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen.

P. VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders beslissen met eenparigheid van stemmen Sobradis NV te benoemen tot gedelegeerde bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap. Deze mandaten zijn kosteloos worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

TEGELIJK NEERGELEGD : UITGIFTE.

Irederic GAUDRON, Tim HERZEEL

Op deeeà errr er Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(a)n(en)

Hiogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Ratst) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 7L85 Naam en handtekening

e-rnai!: info@notariscaudron.be

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 03.08.2016 16402-0115-009

Coordonnées
SOBRIMMO

Adresse
ANTOON CATRIESTRAAT 8A 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande