SOETE HUYS LATEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOETE HUYS LATEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.864.313

Publication

22/02/2013
ÿþe. fi; " i4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1111111

*13032013*

NEERGELEGD

12 FEB. 2013

KOOPHAN ~ GENT

RECHT VAN

Onderriemingsnr : e S CL1 -31; 4 11,.

Benaming

(voluit) : SOETE HUYS LATEM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Dorsweg 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Ult een akte verleden voor ondergetekende Meester Marc VAN CAUWENBERGHE, Notaris te Deinze op 31 januari 2013, dragende achteraan de melding : "Geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Deinze op 01 februari 2013, boek 509, blad 34, vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de ea. Inspecteur, getekend: Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent"

" Blijkt dat:

Mevrouw HEYRMAN Alexandra Gerard Josephine Alida, geboren te Mortsel op 05 oktober 1972,,

ongehuwd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Dorsweg 16;

Belgische identiteitskaart nummer 591-4753963-95

Nationaal nummer 72.10.05 174-94

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijk-'heid opgericht heeft, waarvan de statuten onder

andere volgende bepalingen bevatten:

Benaming:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held.

Zij draagt de benaming "SOETE HUYS LATEM".

co Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 9830 Sint Martens-Latem, Dorsweg 16.

co Maatschappelijk doel:

N De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in

et samenwerking met derden of als tussenpersoon :

Handel in artikelen voor verlichting, woninginrichting, decoratieartikelen en geschenkartikelen, handel in

textiel, huishoudtextiel en beddengoed, -handel in vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk, -handel in et

et artikelen van hout, kurk of vlechtwerk, -handel in meubelen en huishoudartikelen, -handel in pralines,

chocoladeproducten en confiserie, -handel in wijnen, likeuren en geestrijke dranken, -handel in pasta's, pesta, -

el : detailhandel in voedingsmiddelen;



re Voormelde opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources,

pq management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand er diensten verlenen op het vlak van beleid, administratie, financiën en beheer.

Alle activiteiten ais holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en

et " betreffen ondermeer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het

P oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

' - onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Alle handelsfondsen, met Inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en aile inrichtingen.

4. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, en andere; verwerven, bouwen laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning-en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van aile bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin. De planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie,

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake,

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van waarde.

De oprichter verklaart dat op ieder van deze aandelen twee/derden werd gestort, hetzij voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Genoemd bedrag werd bij storting of overschrij-ving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 645-1024198-10 bij Bank J. Van Breda & C° geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Soete Huys kater" in op-rich-ting, zoals blijkt uit het bewijs van depone-'ring, afgege-ven door voornoemde instelling op 11 januari 2013.

Niet volgestorte aandelen

Uit het voorgaande blijkt dat de comparant heeft ingetekend op honderd zesentachtig aandelen en dat zij ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), een som geld ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12A00,00 EUR) heeft ingebracht, zodat de aandelen slechts zijn afbetaald tot beloop van twee/derden, en zij op deze aandelen nog dient te storten: zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte,

r- De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen, onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-'zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er verscheidene zaakvoerders zijn, treden zij niet op als college. Ieder van hen vertegenwoordigt de vennootschap alleen,

Maatschappelijk jaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op dertig september tweeduizend veertien.

Reserves, Winstverdeling, Verdeling vereffeningssaldo

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de ven-'nootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafge'nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in aandelen, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar'ver'gadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om 19.00 uur, indien die dag een wette-'lijke feestdag is, wordt de verga-dering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart 2015.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennoot-ischap gevestigd is, aangewezen in de oproeping, de buitenge-'wone algemene vergaderingen waar ook in België.

Stemrecht en Wijze van stemmen  Stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen hierna is bepaald.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde, zoals in de statuten Is bepaald.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Over personen wordt op de algemene vergadering zelf geheim en schriftelijk gestemd.

Over zaken wordt mondeling gestemd bij naamafroeping of door handopsteken tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

Aandelen in onverdeeldheid:

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Vruchtgebruik op aandelen:

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij de vruchtgebruiker en de blooteige-inaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, en behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de be-'voegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoer-'der benoe-Imen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Inpandgeving van aandelen:

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

-

Bij beslissing van de algemene vergadering onmiddellijk na de oprichting gehouden, werd benoemd als

zaakvoerder voor onbepaalde duur,

Mevrouw HEYRMAN Alexandra Gerard Josephine Alicia, geboren te Mortsel op 05 oktober 1972,

ongehuwd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Dorsweg 16;

Belgische identiteitskaart nummer 591-4753963-95

Nationaal nummer 72.10.05174-94

De zaakvoerder oefent haar ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering haar, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Controle

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uingaande van het vóór de oprichting opgestelde financieel plan,

blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start, een kleine onderneming zal zijn in de zin van artikel van 15

van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge wordt overeenkomstig artikel 141 van zelfde Wetboek

geen commissaris benoemd

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. ,

M. Van Cauwenberghe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SOETE HUYS LATEM

Adresse
DORSWEG 16 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande