SOETEWEY - CONSTRUCTBERIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOETEWEY - CONSTRUCTBERIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.121.642

Publication

02/05/2014 : Ontbinding
Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 16 april 2014 ter registratïe

aangeboden, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tôt de 'ontbinding' van de vennootschap.

pe comparanten verkiaren dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend werd (de vennoten

hebben aile uitstaande schulden overgenomen).

Uitdrukkelijk wordt door de vergadering verwezen naar het nieuwe artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening ïn één akte mogelijk is, aangezîen aile vennoten op de vergadering getdig vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen en dat er geen passiva meer zijn (daar zij thans overgenomen zijn door de vennoten).

pe vergadering verzoekt ondergetekende notaris te willen akteren dat aan voormelde voorwaarden is voldaan en dat dienvolgens geen vereffenaar zal worden aangeduid. De zaakvoerders zullen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordeiijk zijn, zowel jegens derden, voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk zijn voor gebeurlijke tekortkomïngen.

Stemming: Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLUIT

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparanten bevestigen voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerder, voomoemd, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa. De comparanten verkiaren dat de onderhavige vennootschap thans geen passiva meer bezit. De comparanten verkiaren zich voor zoveel ats nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

pe algemene vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissarïs is aangesteld. Aile vennoten verkiaren kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschap, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend.

Stemming: Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLUIT

Pe algemene vergadering beslist dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SOETEWEY-CONSTRUCT" definitief opgehouden heeft te

bestaan.

pe vergadering stelt vast dat de vennoten door de uitoefening van de rechten verbonden aan hun aandelen, gemachtigd zijn het vermogen, zowel actief als passief, van deze vennootschap te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaarden, en dat zij voor zoveel als nodig de goederen in ontvangst nemen en de eventuele schulden in persoonlîjke naam ten laste zullen nemen. Bijgevolg is de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SOETEWEY-CONSTRUCT." definitief afgesloten.

Stemming: Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Vandenberghe Boekhouders & Rscalisten BVBA te

9810 Nazareth, Roombaardstraat 42 a bus 1 en 2, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile beiastings-'administraties, waaronder "BTW, alsook tegenover de admînnstratie van de kruispuntbank, ten einde aldaar aile wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratîeve verrichtingen van de vennootschap uit te voërèn zowel voor het vêrlederi, het heden ats voor de toekomst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

� -pântiet

Belgisch

Staatsblad,

De algemene vergadering besluit dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden te 9041 Gent (Oostakker), Louise Derachestraat 25, voomoemd, op zijn

domicilie.

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuideisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort în de Deposito- en Consignatiekas.

Stemming: Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend uittreksel, mede-neergelegd: expeditie, gecoôrdineerde statuten, revisoraal verslag

-Sf!

•FF

09 eu

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

�y
06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14025-0144-015
06/05/2013
ÿþMod Word 11.1

Men in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e alteEERGELEGD

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 /J APR, 2013

RECHTE.ANiC VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Gri~ié ~

1_ _

twool

Ondernemingsnr : 0841.121.642

Benaming

(voluit) : Soetewey-Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Louise Derachestraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING-PARTIËLE SPLITSING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 4 april 2013, blijkt het volgende:

EERSTE BESLISSING: Vereenvoudigde procedure  Kennisname van de documenten

Vereenvoudigde procedure

De vergadering beslist uitdrukkelijk de vereenvoudigde procedure toe te passen zoals voorzien in artikel 734

van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslagen en voorafgaande verklaringen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen vermeld

in de agenda,

De vergadering verklaart aldus kennis te hebben genomen van de inhoud van deze documenten en

verslagen:

- Splitsingsvoorstel.

De zaakvoerder van de onderhavige vennootschap heeft op 1 februari 2013 een splitsingsvoorstel opgesteld

overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen;

- Verslagen met betrekking tot de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap:

" de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap heeft op 28 maart 2013 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld conform artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de inbreng in natura in het kader van de partiële splitsing.

" de bedrijfsrevisor van de verkrijgende vennootschap heeft op 28 maart 2013 een verslag opgesteld conform artikel 313 van het Wetboek van Vennootschap met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van onderhavige partiële splitsing.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Saskia Luteijn", vertegenwoordig door mevrouw Saskia Luteijn, besluit letterlijk als volgt:

"Ondergetekende Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg, BVBA, vertegenwoordigd door Saskia Luteijn, in haar hoedanigheid van bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1730 Asse, Hoogstraat 2d, werd aangesteld op 8 februari, 2013 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikel 728, 731 en 732, verwijzen naar het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa-en passivabestenddelen worden ingebracht aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT is gebleken dat;

1. de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2012 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer-of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in "going-concern"-optiek.

3. De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding bedraagt ¬ 3.600,00 (zegge drie duizend zeshonderd Euro voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 16 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 11116de deel van het maatschappelijk

_ kapitaal,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap BVBA ALLTECH toe te kennen 16 aandelen.

De aan ondergetekende toévertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de regelmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controle verslag bevat geen "fairness opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BVBA ALLTECH en het huidige controleverslag met niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Asse, op 28 maart 2013.

Saskia Luteijn Bedrijfdsrevisor Burg. BVBA

Saskia Luteijn

Bedrijfsrevisor"

BELANGRIJKE WIJZIGINGEN IN HET VERMOGEN

De voorzitter verklaart, namens de zaakvoering dat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap die niet kaderen binnen de normale uitoefening van de activiteit van de onderneming sinds de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel.

TWEEDE BESLISSING: Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door overneming (artikel 677 van het Wetboek Van Vennootschappen)  Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist aldus tot de partiële splitsing waarbij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", met zetel te 9041 Oostakker, Louise Derachestraat 25, rechtspersonenregister 0806.529.561, zonder ophouden te bestaan de algemeenheid van goederen die samen de "niet-vastgoed bedrijfstak" vormt, overdraagt aan de onderhavige vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Soetewey-Construct", met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Louise Derachestraat 25, overeenkomstig de opdeling en modaliteiten voorzien in het splitsingvoorstel.

Alle handelingen uitgevoerd door de te splitsen vennootschap met betrekking tot de afgesplitste bestanddelen sinds 1 april 2013 zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van onderhavige vennootschap die de overgedragen bestanddelen verkrijgt, op fast om al de verplichtingen en verbintenissen van de bedrijfsafdeling "niet-vastgoed" uitte voeren, evenals alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook voor zover zij betrekking hebben op diezelfde bestanddelen,

Toescheiding van het vermogen

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat de overgedragen "niet-vastgoed bedrijfstak" zoals nader beschreven hierna ten algemene titel overgaat naar de onderhavige vennootschap.

De "niet-vastgoed bedrijfstak" bestaat uit de bestanddelen die verband houden de zogenaamde "werkende vennootschap", met uitzondering van het beheer en verkoop van onroerend goed.

Alle activa en passiva, rechten en verplichtingen van de vennootschap de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", die aldus deel uitmaken van de "vastgoed bedrijfstak" zullen eigendom blijven van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH".

De activa  en passivabestanddelen van de "niet-vastgoed bedrijfstak" zoals deze voortvloeien uit de balans van de vennootschap per 31 december 2012 zijn de volgende zoals hierna letterlijk overgenomen uit de bijlage toegevoegd aan het voormelde splitsingsvoorstel en nader beschreven in het verslag inzake de inbreng in natura:

ACTIVA

installaties, machines en uitrusting 6.905,52

Meubilair 1,972,96

Bureaubenodigdheden 2.048,12

Bedrijfswagen 8.356,66

Voorraad handelsgoederen 21.395,35

Handelsvorderingen 53.260,99

Overige vorderingen 4.230,15

Liquide middelen 26.771,57

Over te dragen kosten 2.652,52

Totaal activa 127.593,84

PASSIVA

Voorzieningen 13.505,00

Schulden op +1 jaar:

- Lening OBK/Fiat Ducato 8.867,48

Schulden op -1 jaar:

- Lening OBK/Fiat Ducato 4.781,02

- Handelsschulden 96.534,91

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Te betalen BTW 305,43

Totaal passiva: 123.993,84

De overgang van de "niet-vastgoed bedrijfstak"van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", op de onderhavige vennootschap, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat benevens de activa- en passiva bestanddelen die aan de bedrijfstak worden verbonden, tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die bedrijfstak.

De overdracht omvat tevens de hierna opgesomde zaken, weliswaar beperkt tot die rechtstreeks verbonden met de over te dragen bedrijfstak:

- alle lopende overeenkomsten, die de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gestoten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de verkrijgende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking, om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

- alle eventuele huurovereenkomsten betreffende roerende of onroerende goederen verbonden aan de overgedragen bedrijfstak.

- aile stukken van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, alle overige documenten, dossiers, klantenlijsten en  bestanden, archieven, managementinformatie, boekhoudstukken, personeelsdocumenten en andere informatie die in computerbestanden is opgeslagen, zullen overgedragen worden aan de verkrijgende vennootschap.

- de schuldvorderingen in het voordeel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", en deze bestaande ten laste van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de verkrijgende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

- de zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "ALLTECH",opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, komen onverkort ten laste respectievelijk ten gunste van de verkrijgende vennootschap.

- de onderhavige vennootschap treedt in de rechten en plichten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH" verbonden aan haar activiteiten betreffende het beheer van onroerend goed die overgaat op de onderhavige vennootschap.

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend blijven toebehoren aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH",

DERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

Ter vergoeding van de overdracht van de algemeenheid van goederen die samen de "niet-vastgoed bedrijfstak" vormt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen ten bedrage van ¬ 3.600,00 (drieduizend zeshonderd euro) om het te brengen van ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) op ¬ 22.200,00 (tweeëntwintig duizend tweehonderd euro) door het creëren van 16 (zestien) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde van dezelfde aard en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de resultaten van onderhavige vennootschap vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volgestort, aan de vennoten van de te partieel te splitsen vennootschap en worden verdeeld in functie van hun respectieve gerechtigheid, en wel als volgt:

- in hoofde van de heer Soetewey Sven: 16 (zestien) aandelen, hetzij in totaal 111 (honderd en elf) aandelen.

Toekenningswijze

De nieuwe aandelen die, in vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLTECH", aan de vennoten van deze laatste worden toegekend, zullen toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap,

De aandelen van onderhavige vennootschap zijn aandelen op naam en zullen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de nieuwe aandeelhouders.

Dienvolgens wordt de tekst van artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 22.200,00 (tweeëntwintig duizend tweehonderd euro). Het wordt vertegenwoordigd door 116 (honderd zestien) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 11116de (éérdhonderd zestiende) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2013
ÿþZ.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

KOOPHANDEL. TE GENT

Ondernemingsnr : 0841.121.642

Benaming

(voluit) : SOETEWEY CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Louise Derachestraat 25 - B-9041 OOSTAKKER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel partiële splitsing gevolg door inbreng in bestaande vennootschap

111111e111,1,1111.19101

614

NEERGELEGD

- 8 FEB. 2013

Griffie

RECHTBANK VAN

SPLITSINGSVOORSTEL PARTIELE SPLITSING

ALLTECH BVBA

Louise Derachestraat 25 9041 Oostakker

Ondernemingsummer 0806.529,561 ( RPR Gent ) nummer : 0806.529.561

de partieel te splitsen vennootschap.

EN

SOETEWEY-CONSTRUCT BVBA

Louise Derachestraat 25 9041 Oostakker

Ondernemingsummer 0841.121.642 ( RPR Gent ) B.T.W. nummer : 841.121.642

verkrijgende vennootschap.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING, OPGESTELD OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 677 JUNCTO 728 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Dhr Soetewey Sven wonende te Oostakker, Louise Derachestraat 2,

zaakvoerder van de BVBA ALLTECH , de partieel te splitsen vennootschap, en

zaakvoerder van de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT , de verkrijgende vennootschap

stelt hierbij het gezamenlijk voorstel tot partiële splitsing door overneming voor, overeenkomstig artikel 677 juncto 728 van het Wetboek van Vennootschappen ( evenals de artikelen waarnaar deze bepalingen verwijzen )T en verklaart dat hij dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zal voorleggen.

Dit voorstel tot partiële splitsing strekt ertoe een partiële splitsing, en resulterende inbreng in natura in de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT, door te voeren van een gedeelte van het vermogen van de BVBA ALLTECH.

De voorgestelde partiële splitsing wordt door het Wetboek van Vennootschappen omschreven als een °met splitsing gelijkgestelde verrichting", waarbij overeenkomstig artikel 677 en  mutatis mutandis- de artikelen 728 tot 741 van het Wetboek van Vennootschappen,

" het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, zowel de rechten ais de verplichtingen, wordt overgedragen aan de verkrijgende vennootschap;

" nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap worden toegekend aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap, in verhouding tot hun aandeelhouderschap in de partieel te splitsen vennootschap; en dit

" zonder dat de partieel te splitsen vennootschap ontbonden wordt.

De voormelde artikelen bepalen : Artikel 677

"Worden met fusie of splitsing gelijkgesteld, de verrichtingen omschreven in de artikels 671 tot 675, zonder dat alle overdragen vennootschappen ophouden te bestaan."

Artikel 728

"De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een splitsingsvoorstel op.

In het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te splitsen vennootschappen die aan de splitsing

deelnemen ;

T De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg ;

3° de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt ;

4" de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzonder regeling

betreffende dit recht ;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennoctschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen ;

6° de rechten die de verkrijgende vennootschap toekennen aan de vennoten van de te splitsen

vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen of de

jegens hen voorgestelde maatregelen ;

7" de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe

accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag ;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die

aan de splitsing deelnemen;

9° de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen

delen van de activa en passiva van het vermogen;

10' de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende

vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het splitsingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Artikel 729

"Wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over alle verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan zijn alle nieuwe vennootschappen daarvoor hoofdelijke aansprakelijk."

De zaakvoerder verklaart dat hij al hetgeen in zijn macht ligt zal doen met het oog op de verwezenlijking van de bovenvermelde partiële splitsing.

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

ALLTECH BVBA, DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

De BVBA ALLTECH is gevestigd te Oostakker, Louise Derachestraat 25, en heeft als ondernemingsummer 0806.529.561, de partieel te splitsen vennootschap.

Kapitaal :Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600 vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

De aankoop, verkoop, verhuur, onderverhuur, leasing, renting, tussenpersoon, ontwerp, productie, handel, groothandel, herstelling, levering, plaatsing, montage, demontage, integratie, ontmanteling, vervoer , invoer, uitvoer, export, hoofdaanneming en onderaanneming, reiniging, renovatie, vernieuwing, afbraak, opbouw, terbeschikkingstelling, onderzoek, advies, ontwikkeling, management, public-relations, berekening, doceren, onderwijs, opleiding en dienstverlening van volgende activiteiten:

-Groot- en kleinhandel, import en export van elektriciteitsinstallaties, elektrische machines, elektrische apparaten en aanverwante toestellen en materieel alsook het plaatsen, onderhouden, herstellen, creëren, vervaardigen en inbedrijfstellen van alles wat te maken heeft met het voornoemde;

-groot- en kleinhandel in alle pneumatische materialen en gereedschappen voor allerlei toepassingen, in alle goederen en toestellen die rechtstreeks of onrechtstreeks iets te maken hebben met perslucht en compressoren en in alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het voormelde, alsook de verhuur ervan en het leveren van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het voormelde;

-Technische ondersteuning bieden naar bedrijven of aannemers op gebied van verschillende technieken en uitwerken van elektrische en technische sturingen;

-Revisie van machines;

-Het lassen en de montage van diverse materialen;

-Automatisatie;

-Het uitvoeren van industriële werken;

-Alle bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, bebouwd of ongebouwd en alle betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, of voor rekening of in samenwerking met derden. De vennootschap mag aldus  zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn  alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen , ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren , er toezicht over uitoefenen, alle hoegenaamde gebouwde of bouwwerken late oprichten, onderhouden, afbreken.

-De technische en financiële advisering bij in- en verkoop van duurzame energie zowel in België als in het buitenland. De productie, installatie, plaatsing, beheer en verhuur van zonnecollectoren, zonneboilers, zonnecellen, zonnepanelen, allerhande toepassingen van zonne-energie, windenergie, en allerhande hernieuwbare energie + aanverwante systemen in milieutechnologie, De commercialisering, verhuur, installatie, verkoop en beheer van deze systemen aan zowel particulieren, ondernemingen en ander instellingen. Het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot de installatie van allerhande hernieuwbare energie, zonne- en windenergiesystemen en milieutechnologiën;

- het uitvoeren van elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, het installeren van verwarming,

klimaatregeling en ventilatie, en overige bouwinstallaties ;

-De import en export van zonnepanelen en toebehoren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De in- en verkoop van elektrische voertuigen;

-De in- en verkoop, installatie van pelletkachels;

-Het installeren van elektrische bedrading en toebehoren;

-Het installeren van elektrische verwarmingsinstallaties;

-Het uitvoeren van isclatiewerkzaamheden;

-Het uitvoeren van algemene bouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie in de meest ruime zin;

-Het slopen van gebouwen;

-Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde en

onbebouwde onroerende goederen, met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen,

met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende gcederen, het aankopen, verkopen, ruilen,

huren, verhuren, van onroerende goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen, coördinator en

promotor;

-Het aankopen, beheren, verhuren en verkopen van roerende en onroerende goederen;

-Het bouwen van individuele huizen;

-Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

-Het bouwen van individuele huizen volgens de formule 'sleutel op de deur';

-Het optrekken van andere residentiëlegebouwen en van kantoorgebouwen;

-Het bouwen van appartementen volgens de formule 'sleutel op de deur';

-Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

-Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

-Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

-Het uitvoeren van metselwerken;

-Het uitvoeren van voegwerken;

-Het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

-Het installeren van stores en zonneschermen;

-Het uitvoeren van algemene bouwinstallaties;

-Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

-Ruimen van bouwterreinen;

-Het uitvoeren van dakwerken in de meest ruime zin;

-Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal en bouw van dakconstructies;

-Plaatsen van roofing, Epdm;

-Het uitvoeren van zinkwerken;

-Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

-Waterdicht maken van daken en dakterrassen;

-Het plaatsen van afsluitingen;

-Het aanleggen van ecologische tuinbegroeiing;

-Het aanleggen en onderhouden van groendaken;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of

onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Voorgaande opsomming is louter ten exemplatieven titel en geenszins beperkend.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of

vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te

vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriëlen, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

SOETEWEY CONSTRUCT BVBA, DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De besloten vennootschap Soetewey Construct, heeft als zetel 9041 Gent (Oostakker), Louise Derachestraat 25, en heeft als ondernemingsnummer 0841.121.642, verkrijgende vennootschap.

Kapitaal : Het maatschappelijke kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00, volledig volgestort voor een bedrag van ¬ 6.200,00 en niet opgevraagd kapitaal voor een bedrag van ¬ 12.400,00 en vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd 11100ste van het kapitaal.

Maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

-De aankoop, verkoop, verhuur, onderverhuur, leasing, renting, tussenpersoon, ontwerp, productie, handel, groothandel, herstelling, levering, plaatsing, montage, demontage, integratie, ontmanteling, vervoer , invoer, uitvoer, export, hoofdaanneming en onderaanneming, reiniging, renovatie, vernieuwing, afbraak, opbouw, terbeschikkingstelling, onderzoek, advies, ontwikkeling, management, public-relations, berekening, doceren, onderwijs, opleiding en dienstverlening van volgende activiteiten;

-Groot- en kleinhandel, import en export van elektriciteitsinstallaties, elektrische machines, elektrische apparaten en aanverwante toestellen en materieel alsook het plaatsen, onderhouden, herstellen, creëren, vervaardigen en inbedrijfstellen van alles wat te maken heeft met het voornoemde;

-Groot- en kleinhandel in alle pneumatische materialen en gereedschappen voor allerlei toepassingen, in alle goederen en toestellen die rechtstreeks of onrechtstreeks iets te maken hebben met perslucht en compressoren en in alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het voormelde, alsook de verhuur ervan en het leveren van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het voormelde;

-Technische ondersteuning bieden naar bedrijven of aannemers op gebied van verschillende technieken en uitwerken van elektrische en technische sturingen;

-Revisie van machines;

-Het lassen en de montage van diverse materialen;

-Automatisatie;

-Het uitvoeren van industriële werken;

-Alle bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, bebouwd of ongebouwd en alle betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, of voor rekening of in samenwerking met derden. De vennootschap mag aldus  zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn  alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen , ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren , er toezicht over uitoefenen, alle hoegenaamde gebouwde of bouwwerken late oprichten, onderhouden, afbreken.

-De technische en financiële advisering bij in- en verkoop van duurzame energie zowel in België als In het

buitenland. De productie, Installatie, plaatsing, beheer en verhuur van zonnecollectoren, zonneboilers,

zonnecellen, zonnepanelen, allerhande toepassingen van zonne-energie, windenergie, en allerhande hernieuwbare energie * aanverwante systemen in milieutechnologie. De commercialisering, verhuur, installatie, verkoop en beheer van deze systemen aan zowel particulieren, ondernemingen en ander instellingen. Het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot de installatie van allerhande hernieuwbare energie, zonne- en windenergiesystemen en milieutechnologiën;

- het uitvoeren van elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, het installeren van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, en overige bouwinstallaties ;

-De import en export van zonnepanelen en toebehoren;

-De in- en verkoop van elektrische voertuigen;

-De in- en verkoop, installatie van pelletkachels;

-Het installeren van elektrische bedrading en toebehoren;

-Het installeren van elektrische verwarmingsinstallaties;

-Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden;

-Het uitvoeren van algemene bouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie in de meest ruime zin;

-Het slopen van gebouwen;

-Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde en

onbebouwde onroerende goederen, met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen,

met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen,

huren, verhuren, van onroerende goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen, coördinator en

promotor;

-Het aankopen, beheren, verhuren en verkopen van roerende en onroerende goederen;

-het bouwen van individuele huizen;

-Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

-Het bouwen van individuele huizen volgens de formule 'sleutel op de deur';

-Het optrekken van andere residentiëlegebouwen en van kantoorgebouwen;

-Het bouwen van appartementen volgens de formule 'sleutel op de deur';

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

-Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

-Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

-Het uitvoeren van metselwerken;

-Het uitvoeren van voegwerken;

-Het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

-Het installeren van stores en zonneschermen;

-Het uitvoeren van algemene bouwinstallaties;

-Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

-Ruimen van bouwterreinen;

-Het uitvoeren van dakwerken in de meest ruime zin;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal en bouw van dakconstructies;

-Plaatsen van roofing, Epdm;

-Het uitvoeren van zinkwerken;

-Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

-Waterdicht maken van daken en dakterrassen;

-Het plaatsen van afsluitingen;

-Het aanleggen van ecologische tuinbegroeiing;

-Het aanleggen en onderhouden van groendaken;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of

onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Voorgaande opsomming is louter ten exemplatieven titel en geenszins beperkend.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of

vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te

vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriëlen, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

2. RUILVERHOUDING

In het kader van de partiële splitsing, zullen de vennoten van de BVBA ALLTECH nieuwe aandelen in de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT worden toegekend in verhouding tot hun aandeelhouderschap in de BVBA ALLTECH.

De voorgenomen verrichting van de partiële splitsing geeft aanleiding tot het toekennen van aandelen van de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT voor aandelen van de van de BVBA ALLTECH.

Partijen hebben gekozen om de partiële splitsing te doen op basis van het zichtbaar eigen vermogen, zoals dit blijkt uit de balans, afgesloten per 31/12/2012 van BVBA ALLTECH en de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT

De elementen zoals vereist in de artikelen 731, 742, 743, 744 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen waarin in het bijzonder het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt toegelicht, is er bij de concrete uitwerking van deze partiële splitsing enkel rekening gehouden met de boekhoudkundige waarde.

Op basis van de hiervoor vermelde waardebepaling en op basis van het feit dat enerzijds het maatschappelijk kapitaal van de BVBA ALLTECH verdeeld is in aandelen zonder vermelding van nominale waarde en anderzijds de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT opgericht werd met een maatschappelijk kapitaal van E 18.600,00 vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, komt de zaakvoerder van de BVBA ALLTECH en BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT tot de volgende ruilverhouding :

Inbrengwaarde van het afgesplitste vermogen

De inbrengwaarde van het afgesplitste vermogen bedraagt E 3,600,00.

Netto-waarde van de aandelen van de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT

De netto-waarde van de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT, op basis van de boekwaarde, bedraagt per 31/12/2012 E 22.980,45, ( zijnde een eigen vermogen van 110.580,45 en E 12.400,00 nog te volstarten ).

Ruilverhouding

Op basis van de inbrengwaarde van het afgesplitste vermogen van de BVBA ALLTECH en van de nettowaarde van de aandelen van de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT bedraagt het aantal toe te kennen aandelen

inbrengwaarde van het afgesplitste vermogen / netto-waarde aandeel BVBA SOETEWEY CONTSTRUCT 3.600,00/ 229,80 = 16 aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gelet op het aantal bestaande aandelen in de BVBA ALLTECH ( 100 aandelen ), kan de ruilverhouding bepaald worden op 0,16. Dit betekent dat elk aandeel BVBA ALLTECH, recht geeft op 0,16 aandelen van de BVBA SOETEWEY-CONSTRUCT.

Er wordt geen enkele opleg of andere vergoeding in geld betaald aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE BVBA ALTECH WORDEN UITGEREIKT (Artikel 728, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen BVBA ALLTECH bedraagt 18.600,00 EUR, volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigd 11100ste van het maatschappelijk kapitaal.

De uitreiking van de aandelen BVBA SOETEWEY CONSTRUCT zal gebeuren op de zetel van de vennootschap door behoorlijke inschrijving van de aandelen van de BVBA SOETEWEY CONSTRUCT in het aandelenregister.

4.DATUM VANAF WANNEER DE AANDELEN BVBA SOETEWEY CONTSTRUCT RECHT GEVEN OM TE

DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT)

(Artikel 728, 4° van het wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA SOETEWEY CONSTRUCT, geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA ALLTECH, sinds 01 april 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de BVBA SOETEWEY CONSTRUCT.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5,DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA ALTECH NIEUW BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA SOETEWEY CONSTRUCT

(Artikel 728, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf 01 april 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen BVBA ALLTECH voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA SOETEWEY CONSTRUCT.

6.DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA SOETEWEY CONSTRUCT

TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN BVBA ALLTECH, DiE BIJZONDERE

RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

(Artikel 728, 6' van het Wetboek van Vennootschappen)

De verkrijgende vennootschap BVBA SOETEWEY CONSTRUCT geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

7.BIJZONDER BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN? DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN DE VERSLAGEN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

(Artikel 728, 7° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA, met zetel te 1730 Asse, Hoogstraat 2 d, , vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, is door de partieel te splitsen BVBA ALLTECH de opdracht gegeven om de verslagen op te maken waarvan sprake in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt in gemeen overleg 1.250,00 EUR voor het verslag conform artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

r:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE

VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING

(Artikel , 728, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen BVBA ALLTECH en de vennootschap SOETEWEY CONSTRUCT worden geen bijzonder voordelen toegekend.

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA SOETEWEY CONSTRUCT OVER TE DRAGEN DELEN VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

(Artikel 728, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de verkrijgende vennootschap BVBA SOETEWEY CONSTRUCT worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA ALLTECH, die verband houden met de verhuring en de verkoop van de onroerende goederen opgenomen in de beschrijvende toestand hieraan gehecht, toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 december 2012, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig splitsingvoorstel. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap BVBA ALLTECH die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de verkrijgende vennootschap Soetewey Construct, ofwel proportioneel, ofwel voor de kosten die betrekking hebben op haar exploitatie.

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben.

Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan nettoboekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de BVBA ALLTECH, ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddeel betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de verkrijgende vennootschap BVBA SOETEWEY CONSTRUCT toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de BVBA ALLTECH, toekomen aan de BVBA ALLTECH.

De bestaande BVBA ALLTECH zal derhalve alle activa bekomen waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toe-gescheiden zijn aan de verkrijgende vennootschap BVBA SOETEWEY CONSTRUCT, ter gehele aflossing van de BVBA SOETEWEY CONSTRUCT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

TE SPLITSEN NETTOWAARDE NA SPLITSING VOOR SPLITSING NA SPLITSING

NETTOWAARDE

SOETEWEY SOETEWEY SOETEWEY

ALLTECH BVBA ALLTECH BVBA CONSTRUCT CONSTRUCT CONSTRUCT

ACTIVA

Oprichtingskosten 315,00 315,00

Kosten van oprichting en kapitaalverhoging

Terreinen en gebouwen

Terreinen 1 Kennedylaan Oostakker 70.000,00 70.000,00

Gebouwen / Kennedylaan Oostakker 247.089,07 247.089,07

Gebouwen I Kennedylaan Oostakker / Verbouwing: 38.629,89 38.629,89

Vruchtgebruik Louise Derachestraat 25 Oostakker 181.461.14 181,461,14

Verbouwingen vruchtgebruik Louise Derachestraal 6.456,88 6,456,88

Installalles, machines en uitrusting 6.905,52 6,905,52 6,905,52

Installaties, machines en uitrusting

Meubilair en rollend materieel

Meubliair 1.972,96 1.972,96 1.972,96

Bureaubenodigdheden 2.048,12 2.048,12 2.048,12

Bedrijfswagen 35.383,49 27.026.83 8.356,66 8.356.66

Personenwagen 5.935.93 5.935,93

595.883,00 576.599,74 19.283,26 315,00 19.598,26

Voorraden 21.395,35 21,395,35 21.395,35

Handelsgoederen

21.395,35 0,00 21.395,35 0,00 21.395,35

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar

Handelsvorderingen 53.260,99 53.260.99 12.915,00 66.175,99

Overige vorderingen 4.230,15 4.230.15 2.026,57 6.256,72

57.491,14 57.491,14 14.941,57 72.432,71

Liquide middelen 28.062.48 1.290,91 26.771,57 1.941,31 28.712,88

28.062,48 1.290,91 26.771, 57 1.941, 31 28.712,8B

Overlopende rekeningen

Over te dragen kosten 2.652,52 2.652,52 2.652,52

Verkregen opbrengsten 4.950,00 4,950,00 0,00

7.602,52 4.950,00 2.652,52 0,00 2.652,52

TOTAAL ACTIVA 710.434,49 582.840,65 127493,84 17.197,88 144.791,72

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA

Voorzieningen voor risico's en lasten

Voorzieningen voor waarborgverplichtingen geplaa 13.505,00 13,505.00 13.505,00

Voorzieningen hangende geschillen 0,00

13.505,00 0,00 13.505,00 0,00 13.505,00

Schulden op meer dan 1 Jaar

Lening 0BK / Flat Ducalo 119347,70 E 1102011 to 8.867,48 8.867,48 8.867,48

Lening Fortis /vruchtgebruik gebouw oostakker! 21 174.983,98 174.983.98

Lening Fortis 1 Audi Q5140289,26E 1012010 tot 12 8.790,94 8.790,94

Lening Fortis 1 aankoop magazijn oostakker 13150( 282.500,00 282.500.00

455.142,40 446.274,92 8.867,48 0,00 8.867,48

Schulden op ten hoogste 1 jaar

Lening Fortis I lichte vrachkrm or,l 17784.69E112: 0,00

Lening Fortis 1 Audi Q5I40289,26E1012010 tot 12 8.408,08 8.408,08

Lening OBK 1 Fiat Ducato 119348,70E 1102011 tot 4.781,02 4.781,02 4,781,02

Lening Fortis I vruchtgebruik 1200.000,00E 111200 6.564,21 6.564,21

Lening Fortis/ aankoop magazijn oostakker 131500 21.000,00 21.000,00

40.753,31 35.972,29 4.781,02 0,00 4.781,02

Hendeisschulden 96,534,91 101.734,91 3.828,20 105.563,11

96,534,91 0,00 96.534,91 3.828,20 105.563,11

Schulden met betrekking tot belastingen. bezoldigingen en sociale lasten

Fiscale voorziening geraamd bedrag 0,00 0,00

BTW lverschuldigd (verkopen 305,43 305,43 1.870,23 2.175,66

305,43 0,00 305,43 1.870,23 2.175,66

Overige schulden 1.473.10 1.473,10 919,00 919,00

1.473,10 1.473,10 0,00 919,00 919,00

TOTAAL PASSIVA 607.714,15 483.720,31 123,993,84 6,617,43 135.811,27

EIGEN VERMOGEN 102.720,34 99.120,34 3.600,00 10,580,45 14,180,45

JUSTIFICATIE

Kapitaal 18.600,00 15.000,00 3.600,00 18,600,00 22.200,00

Niet opgevraagd kapitaal -12,400,00 -12.400,00

Reserves

Wettelijke reserves 1.860,00 1.860,00

Belasting vrije reserves 37.500,00 37.500,00

57.960,00 54.360,00 3.600,00 6.200,00 9.800,00

Overgedragen winst / verlies 44.760,34 44.760,34 4.380,45 4.380,45

TOTAAL EIGEN VERMOGEN 102.720,34 99.120,34 3.600,00 10.580,45 14.180,45

"

10.VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLISTEN ALLTECH NIEUW BVBA VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP SOETEWEY CONSTRUCT, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

(Artikel 728,10' van het Wetboek Vennootschappen)

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA SOETEWEY CONSTRUCT worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA ALLTECH :

oelk aandeel van de BVBA ALLTECH geeft recht op 0,16 aandeel in BVBASOETEWEY CONSTRUCT

11. NEERLEGGING VAN HET SPLITSINGSVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, moet het splitsingsvoorstel door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Opgesteld te Oostakker, 1 februari 2013.

Zaakvoerder

Dhr Soetewey Sven.

.t,{ te 1i ~~ e-en

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 *11179681* W

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

17 NOV. 2011

RECHTE A KOOPHANDJEN GENT

Ondememingsnr : 0%44. À.9..,

Benaming

(voluit) : "Soetewey-Construct"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Louise Derachestraat 25

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 15 november 2011 blijkt dat de Heer;

SOETEWEY Sven, geboren te Gent op 7 maart 1976, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Louise

Derachestraat 25 en Mevrouw KANE Sira, geboren te Gent op 18 april 1978, wonende te 9041 Gent

(Oostakker), Louise Derachestraat 25, de BVBA "Soetewey-Construct" opgericht hebben, door inbreng in geld -;

¬ ¬ 18.600,00 volstort ¬ 6.200,00 ten belope van 100 aandelen.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij.

draagt de benaming "Soetewey-Construct".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Louise Derachestraat 25.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

De aankoop, verkoop, verhuur, onderverhuur, leasing, renting, tussenpersoon, ontwerp, productie, handel, groothandel, herstelling, levering, plaatsing, montage, demontage, integratie ontmanteling, vervoer, invoer,

uitvoer, export, hoofdaanneming en onderaanneming, reiniging, renovatie, vernieuwing, afbraak, opbouw, terbeschikkingstelling, onderzoek, advies, ontwikkeling, management, public-relations berekening, doceren, ; onderwijs, opleiding en dienstverlening van volgende activiteiten:

-Groot- en kleinhandel, import en export van elektriciteitsinstallaties, elektrische machines, elektrische apparaten en aanverwante toestellen en materieel, alsook het plaatsen, onderhouden, herstellen, creëren, vervaardigen en inbedrijfstellen van alles wat te maken heeft met het voornoemde;

-Groot- en kleinhandel in alle pneumatische materialen en gereedschappen voor allerlei toepassingen, in alle goederen en toestellen die rechtstreeks of onrechtstreeks iets te maken hebben met perslucht en compressoren en in alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het voormelde, alsook, i de verhuur ervan en het leveren van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het, voormelde;

-Technische ondersteuning bieden naar bedrijven of aannemers op gebied van verschillende technieken en; het uitwerken van elektrische en technische sturingen;

-Revisie van machines;

-Het lassen en de montage van diverse materialen; -Automatisatie;

-Het uitvoeren van industriële werken;

-Alle bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, bebouwd of ongebouwd en alle betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, of' voor rekening of in samenwerking met derden. De vennootschap mag aldus  zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn  alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, er toezicht over uitoefenen, alle hoegenaamde. gebouwde of bouwwerken laten oprichten, onderhouden, afbreken.

-De technische en financiële advisering bij in- en verkoop van duurzame energie zowel in België als in het' buitenland. De productie, installatie, plaatsing, beheer en verhuur van zonnecollectoren, zonneboilers, zonnecellen, zonnepanelen, allerhande toepassingen van zonne-energie, windenergie en allerhande hernieuwbare energie + aanverwante systemen in milieutechnologie. De commercialisering, verhuur, installatie,' verkoop en beheer van deze systemen aan zowel particulieren, ondernemingen en andere instellingen. Het: coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot de installatie van allerhande; hemieuwbare energie, zonne-en windenergiesystemen en milieutechnologiën;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het uitvoeren van elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, het installeren van verwarming,

klimaatregeling en ventilatie, en overige bouwinstallaties;

-De import en export van zonnepanelen en toebehoren;

-De in- en verkoop van elektrische voertuigen;

-De in- en verkoop, installatie van pelletkachels;

-Het installeren van elektrische bedrading en toebehoren;

-Het installeren van elektrische verwarming installaties;

-Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden;

-Het uitvoeren van algemene bouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie in de meest ruime zin;

-Het slopen van gebouwen;

-Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde en

onbebouwde onroerende goederen, met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen,

met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen,

huren, verhuren van onroerende goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen, coördinator en

promotor;

-Het aankopen, beheren, verhuren en verkopen van roerende en onroerende goederen;

-Het bouwen van individuele huizen;

-Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

-Het bouwen van individuele huizen volgens de formule `sleutel op de deur';

-Het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen;

-Het bouwen van appartementen volgens de formule 'sleutel op de deur';

-Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

-Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

-Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

-Het uitvoeren van metselwerken;

-Het uitvoeren van voegwerken;

-Het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

-Het installeren van stores en zonneschermen;

-Het uitvoeren van algemene bouwinstallaties;

-Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

-Ruimen van bouwterreinen;

-Het uitvoeren van dakwerken in de meest ruime zin;

-Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal en bouw van dakconstructies;

-Plaatsen van roofing, Epdm;

-Het uitvoeren van zinkwerken;

-Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

-Waterdicht maken van daken en dakterrassen;

-Het plaatsen van afsluitingen;

-Het aanleggen van ecologische tuinbegroeiing;

-Het aanleggen en onderhouden van groendaken;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of

onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Voorgaande opsomming is louter ten exemplatieven titel en geenszins beperkend.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of

vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te

vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ê 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro)

Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december om twintig uur

Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechts-personen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

e-

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht'''

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- de Heer SOETEWEY Sven, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig juni

tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer SOETEWEY Sven, voornoemd, aan te stellen als vaste

vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze

benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in

hoofde van de bestuurde vennootschap.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Vandenberghe Boekhouders & Fiscalisten bvba, te

9810 Eke, Parkwijk 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te

vervullen voor de aanvraag van een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondernemingsloket

Voor eensluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOETEWEY - CONSTRUCTBERIS

Adresse
Louise Derachestraat 25, 9041 Gent (Oostakker)

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande