SOFAD

Société en commandite simple


Dénomination : SOFAD
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 546.875.013

Publication

06/03/2014
ÿþ Mal wort 11.1

!! á ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t~~,-~_. _

Op de laatste blz. van Luieg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05y6 81-5 0.43

SOFAD

NEERGELEá ID

2 5 EEI 201#

Gewone Commanditaire Vennootschap

Hundelgemsesteenweg 57 bus 302, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Oprichting  Statuten

Heden, 15 januari 2014 verklaren ondergetekenden:

.Adriaenssens Sofie, wonende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 57 bus 302

en

" Couckuyt Christophe, wonende 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 57 bus 302

over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap waarvan de statuten in onderhavige onderhandse akte worden vastgesteld als volgt:

Hoofdstuk 1: Benaming, zetel en doel

Artikel 1

De vennootschap wordt aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde Adriaenssens Sofie en de stille vennoot, zijnde Couckuyt Christophe.

Artikel 2

De vennootschap handelt onder de benaming SOFAD. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 57 bus 302, maar kan door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot worden overgebracht naar om het even welke plaats in België. Door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot, kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden opgericht.

Artikel 3

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doe! in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

"Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van vermogensbeheer, patrimoniumbeheer, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECI-IpMeli< VANKOOPH fiMerE :7J;+N i

*19056882

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht-en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn die de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan. en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, voor zover de voormelde activiteiten niet vallen onder de goedkeuring van CBFA.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Hoofdstuk 2: Beheer, kapitaal, aansprakelijkheid van de vennoten

Artikel 5

Beherend vennoot en tevens zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met eenparigheid, Is mevrouw Adriaenssens Sou e, voornoemd.

Artikel 6

Aan de beherende vennoot kan een al dan niet periodieke bezoldiging worden toegekend.

Artikel 7

De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden welke hij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen. Op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoot mag zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zal het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8

Het geplaatste kapitaal bedraagt ¬ 500,00 en wordt vertegenwoordigd door 500 aandelen van elk ¬ 1,00; ingeschreven door Adriaenssens Sofie voor 499 aandelen en Couckuyt Christophe voor 1 aandeel."

Hoofdstuk 3: Algemene vergadering

Artikel 9

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien

die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens de beherende vennoot het nodig acht.

d

Hoofdstuk 4: Inventaris, Jaarrekening, winstverdeling

Artikel 10

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van het boekjaar wordt een inventaris opgemaakt met de wettelijke opgaven, de vennootschapsgeschriften en het boekjaar wordt afgesloten.

Artikel 11

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de aanwending en de verdeling van de winst.

Hoofdstuk 5: Ontbinding, vereffening

Artikel 12

In een buitengewone zitting kan de algemene vergadering besluiten de vennootschap in vereffening te

to stellen.

11 De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzegging, het faillissement of het

_« onvermogen van een vennoot.

e

In geval van overlijden van één der vennoten, zullen zijn erfgenamen of legatarissen binnen de vier

o maanden van het overlijden, de goedkeuring van de overlevende vennoten voor de overdracht van zijn deel in

X de vennootschap moeten vragen,

e

b Artikel 13

rm

w4

Na ontbinding van de vennootschap, ongeacht de grond van ontbinding, blijft de vennootschap van

rechtswege voorbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Alle vennoten zijn van rechtswege vereffenaars van de vennootschap ingeval er geen vereffenaars zijn 0

benoemd.

N

ó De vereffenaars zijn bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig zijn of dienstig zijn voor de

vzi vereffening van de vennootschap. Na betaling van alle schuldén, lasten en kosten van de vereffening of na

c consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto actief onder de vennoten verdeeld, ieder

ms voor hun deel in het kapitaal.

et

.9 Hoofdstuk 6: Overgangsbepalingen.

04

04

Artikel 15

teHet eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014. De eerste algemene vergadering wordt

'pip gehouden in 2015,

11

Artikel 16

;~ Alle handelingen gesteld door de beherende vennoot worden geacht voor rekening van de vennootschap te

el zijn, en dit met ingang van 1 juli 2013.

e

te

et

Artikel 17

P:

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatstelling, aan DR Accountants & Belastingconsulenten BVBA, met zetel te 9620 Zottegem, Hospitaalstraat 54 bus 1, om in haar naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovenvermeld doel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Aldus opgemaakt te Merelbeke op '15 januari 2014 in vier exemplaren.

Iedere vennoot verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Een exemplaar wordt bewaard op de zetel van de vennootschap, de andere exemplaren zijn bestemd voor de registratie, de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Adriaenssens Sofie Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16502-0121-011

Coordonnées
SOFAD

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 57, BUS 302 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande