SOFREE

Divers


Dénomination : SOFREE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 632.851.655

Publication

09/07/2015
ÿþOndernemingsnr: Qb32 95~ bsS

Benaming

(voluit) : SOFREE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KONING BOUDEWIJNLAAN 22 TE 9840 DE PINTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, geassocieerd notaris te DE PINTE op ZESENTWINTIG JUNI TWEEDUIZEND VIJFTIEN, blijkt dat:

1. Vennoten: 1) de heer DE MEYER Frederic Johan Etienne Ghislain, wonende te 9840 De Pinte, Koning Boudewijnlaan 22 en 2) mevrouw SLAATS Sophie Marie Ida, wonende te 9840 De Pinte, Koning Boudewijnlaan 22, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht;

2. Rechtsvorm  naam: de vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: SOFREE

3. Zetel: de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9840 De Pinte, Koning Boudewijnlaan 22. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits respect voor de taalwetgeving. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

4. Doef: De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

Alle activiteiten als fotograaf.

Het maken van foto's voor bedrijven en particulieren zoals onder meer portretfotografie, dierenfotografie, paardenfotografie, sportfotografie, mode- en reclamefotografie, fotografie ten behoeve van uitgeverijen, toeristische doeleinden en bemiddelaars in onroerende goederen.

Het maken van videoreportages.

Het kopen, verkopen, importeren, exporteren, maken, herstellen van allerlei foto- en videoapparatuur en artikelen, radio-elektrisch en elektronisch materiaal, opname ontwikkeling en afdrukken van foto's, studio-, industrieel- en amateurwerk, fotogravure.

Het uitvoeren van fotografische werkzaamheden voor de niet particuliere sector, ondermeer bedrijven. Het maken van reportages inzake bedrijfsevenementen, producten, gebouwen en mensen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Mite

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

u

Voor-

behouder aan hot Belgisch

Staatsbia.

3 0 JUN1 2015

RECFkTBAQ ;~AN KOOP!-lAh~lD1=r^s eEi`!T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het aanpassen, bewerken en afwerken van fotobeelden.

Industriële fotografie, toeristische, interieur, reclame en mode fotografie.

Commercialiseren van beelden. Laten ontwikkelen en laten afdrukken van foto's.

Het uitbaten van een modellenbureau, castingbureau, het verlenen van castingadvies en het organiseren van castingsessies.

Het inrichten en organiseren van beurzen, tentoonstellingen, kunstgalerijen en soortgelijke manifestaties, kortom alles wat met verkoop en verkoopspromotie te maken heeft.

De aankoop en de verkoop, de import en de export, de verhuur, de groot- en kleinhandel, tussenpersoon in de handel van telecommunicatie, informatica en aanverwante producten en diensten.

Alle activiteiten met betrekking tot ontwikkeling in internet-systemen, hosting, webdesign en internetdiensten in het algemeen.

Publiciteit via websites in de kunst- en cultuurwereld. De verkoop van advertentieruimte op internetsites.

Het ontwerpen van internetpagina's, het aanmaken en verkopen van soft- en hardware en architecturaal tekenen.

Trendwatching.

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor aile bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand.

Overige zakelijke dienstverlening.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking

a "

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door HONDERDZESENACHTIG (186) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen. Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

7. Jaarvergadering: Elk jaar, de laatste vrijdag van de maand september om zestien uur moet de gewone algemene vergadering gehouden worden. Deze zal plaats hebben-op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks éénftwintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

9. Ontbinding -- vereffening: De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

K

Ir y

.c )..

"

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  Mie handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 januari 2015 bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer DE MEYER Frederic, voornoemd en die verklaart te aanvaarden. - mevrouw'SLAATS Sophie, voornoemd en die verklaart te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 maart 2017.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september 2017.

VOLMACHT.

De oprichters beslissen volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Het Accountantskantoor Soenen & Partners, te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36, of aan diens lasthebbers, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SOFREE

Adresse
Zetel : KONING BOUDEWIJNLAAN 22 TE 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande