SOFYCO

Société en commandite simple


Dénomination : SOFYCO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 630.833.263

Publication

04/06/2015
ÿþ Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 6 MEI 2015

Griffie

Ondernemingsnr ; o 630 .2 33 . Z" C

Benaming (voluit) : SOFYCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Legen Heirweg 94 - 9140 Temse

' (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 20/05/2015

Op heden, 20 mei 2015, zijn bijeengekomen :

- Sofie Liliane Robert Eeckhout, Legen Heirweg 94 te 9140 Elversele

- Yves Luc Maurice Fermon, Ster 39 te 9100 Sint-Niklaas

Die een gewone commanditaire vennootschap oprichten, waarvan de naam zal luiden SOFYCO en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9140 Elversele, Legen Heirweg 94.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren en erkennen dat een vermogen van 1000,00 euro is ingebracht en

volgestort. De volstorting is gebeurd door inbreng in geld tot beloop van 1000,00 euro. De inbreng in geld voor een bedrag van 900,00 euro wordt gedaan door de oprichter sub 1, en voor een bedrag van 100,00 euro door de oprichter sub 2, waarvoor zij een deelneming in het vermogen van de vennootschap bekomen in verhouding tot hun inbreng.

Mevrouw Sofie Eeckhout neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De Heer Yves Fermon neemt deel aan de oprichting als stille vennoot, die slechts tot beloop van zijn inbreng aansprakelijk is.

De oprichters stellen vervolgens de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt:

STATUTEN

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt SOFYCO. De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de vermelding van haar rechtsvorm ofwel voluit geschreven als "gewone commanditaire vennootschap", ofwel in het kort als "Comm.V". Verder moet de vennootschap steeds de nauwkeurige aanwijzing van haar zetel toevoegen aan haar naam en rechtsvorm, samen met de vermelding van haar ondernemingsnummer.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Elversele, Legen Heirweg 94 en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Aan de duur van de vennootschap kan op elk ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen met eenparigheid.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland:

De aankoop van producten en het vervaardigen van materialen, dienstig in de bouw en aanverwante£ nijverheid;

De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer van bouwmaterialen en toestellen, onderhouds- en ontsmettingsproducten en aanverwante producten, niets uitgezonderd of voorbehouden en dit zowel in België als in het buitenland;

Op de laatste blz. van Luik 13-verrr7èlden: recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hèfz j van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~rlüs vervolg Mad POR 11.1

Het ondernemen, het verlenen van bemiddeling, het promoveren, het controleren en coördineren van werken met hogervermelde en aanverwante producten, niets uitgezonderd of voorbehouden; De import en export, de aankoop en verkoop, ook via postorders, vervoer en verzending in het groot en in het klein, verwerking en bewerking en vervaardiging van alle koopwaren, afgewerkte en niet-afgewerkte producten, voedingswaren, machines, verbruiks- en gebruiksvoorwerpen en materialen, niets uitgezonderd en alles genomen in de breedst mogelijke zin van het woord en zonder beperking van aard dezer goederen, inbegrepen zowel grondstoffen en verwerkingsproducten van allerlei aard als werktuigen, elektrische benodigdheden, huishoudelijke apparaten, meubelen of versierde voorwerpen, textiel, leder, plastiek en metalen producten, sportartikelen, transportsystemen, verpakkingssystemen en goederenbehandelingssystemen, waren en voorwerpen;

Het optreden als tussenpersoon, makelaar en commissionair;

Het verlenen van diensten op vlak van marketing, verkooppromotie, design, advertising en marktonderzoek;

Het oprichten en uitbaten zowel in binnenland als in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, restaurant en drankgelegenheden) in de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband, evenals de aankoop en verkoop in het binnen- en buitenland van alle handelsgoederen van welke aard ook vaan om het even welke daarbij aansluitende dienstverlenend activiteit;

Alle activiteiten van vervoer door alle middelen zowel nationaal als internationaal, zowel van goederen, materialen, planten, dieren, personen, niets uitgezonderd; evenals alle nevenactiviteiten dienaangaande betreffende het benodigde vervoersmateriaal, de vervoerde goederen, zoals alle handel, verwerkingen, productie, enzomeer dienaangaande in de meest uitgebreide betekenis van de termen..

De vennootschap zal mogen deelnemen aan bestaande of op te richten vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, zowel in België ais in het buitenland. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn dat zij de verwezenlijking van haar doel bevorderen.

Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden opgesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderdnegentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderdeenennegentig.

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1000,00 euro. Hiervoor werden 100 bewijzen van deelneming uitgereikt. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: Sofie Eeckhout. Zij kan ten allen tijde ontslag nemen.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder te verlenen kwijting. Het saldo van de winst is ter beschikking van de algemene vergadering die enkel met het akkoord van de zaakvoerder de bestemming kan bepalen.

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap nemen de oprichters nog volgende beslissingen:

1. Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2016.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016,

3. De oprichters besluiten in uitvoering van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen dat geen commissaris moet worden aangesteld.

4. Aanvaarding mandaat zaakvoerder

Mevrouw Sofie Eeckhout aanvaardt haar benoeming als zaakvoerder. Haar mandaat is

onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

5. Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME", te 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg 248 D, vertegenwoordigd door Mevrouw lise Getteman te 1150 Brussel, Kamelialaan, 10 of de Heer Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef, 5, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

U" - vervolg

Mad PDF 11.1

Een bijzondere wordt daarenboven voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX", te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg, 616, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis Verhaert of de Heer Philippe van Dieren, met kantoor op zelfde adres om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap in te schrijven bij de belasting over de toegevoegde waarde. Voornoemde bijzondere volmachten aan "OUTCOME" en "FILOTAX" hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 20/05/2015

Sofie Eeckhout

Zaakvoerder

a

!ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SOFYCO

Adresse
LEGEN HEIRWEG 94 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande