SOLAR PROJECTS I

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOLAR PROJECTS I
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.909.727

Publication

31/07/2013
ÿþmoa 11.1

J---

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IllIl 111111111 11111 11111 11111 IllIi 11111 1111 1I

*13119975*

Ondernemingsnr : 0840.909.727

Benaming (voluit) : Solar Projects (verkort) :

NEERGELEGD

2 2 ?Ui! 2013

RECH`l'13AN

ïCOOPWA~l~l1L ~~NT

nnexes du Moniteur belge

31/07/2013

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1

9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Eneco Solar Vlaanderen 1" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht juli tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Solar Projects I", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

r Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 1 mei 2013 door de bestuursorganen!: van de naamloze vennootschap "Solar Projects I", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1,;; 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten vennootschap met;; beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en, bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Eneco Solar Vlaanderen 1" de Overgenomen Vennootschap "Solar Projects I" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen, Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

B " ekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein, 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een; ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,;: en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

vermits aile aandelen op naam zijn, werden alle machten verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, om het, register van aandelen op naam van de Overgenomen Vennootschap te vernietigen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd vótir registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der,

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 27.06.2013 13234-0275-026
21/05/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-- 8 MEI 2013

REG~NNTE G ENT KaQP

Ondernemingsnr : 0840.909.727

Benaming

(voluit) : Solar Projects I

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel conform artikel 719 W. Venn. tussen enerzijds ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA als Overnemende Vennootschap en anderzijds SOLAR PROJECTS I NV als'. Overgenomen Vennootschap:

(.)

LIDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN I.1.Identificatie van de Overnemende Vennootschap (ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA)

Oprichting

ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA werd opgericht op 29 december 2010 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd ïn de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011 onder het nummer 0005066; hierna genoemd de Overnemende Vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 21 december 2012 (verhoging van het maatschappelijk kapitaal) bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013 onder het nummer 0018272.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 7.518.550 EUR. Het is verdeeld in 751.855 aandelen op

naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekeningen en voor rekening van derden:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4.De deelname aan (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder; ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort.

Aandeelhouders I Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens;

-ENECO SOLAR, BIO & HYDRO BV: 1.854 aandelen

- ENECO BV; 1 aandeel

l.2. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap (SOLAR PROJECTS I NV)

Oprichting

SOLAR PROJECTS I NV werd opgericht op 4 november 2011 bij akte verleden voor notaris Peter Van Melkebeke, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 november 2011 onder het nummer 0175578; hierna genoemd de Overgenomen Vennootschap

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 80.000 EUR. Het is verdeeld in 800

aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

a.Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

b.De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c,De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b genoemde productie;

d.Het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen in binnen  en buitenland in ondernemingen, en het waarnemen van bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Voor- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

behouden De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijze en manieren die zij het best geschikt zou achten."

aan het Bestuur en vertegenwoordiging

Belgisch Staatsblad De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur die samengesteld is als volgt;

-ENECO BV, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort; -ENECO SOLAR BELGIUM NV, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jan Hamer.

Aandeelhouders 1 Vennoten

De huidige aandeelhouder van de vennootschap is, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA: 800 aandelen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge II.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ART, 719, 2° W. VENN.)

Aile handelingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanuit boekhoudkundig (en vanuit fiscaal  directe belastingen) oogpunt geacht te zijn verricht en uitgevoerd voor naam en rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2013.

III.AANDEELHOUDERS HOUDENDE BIJZONDERE RECHTEN EN HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN (ART 719, 3° W. VENN.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Binnen de Overgenomen vennootschap bestaan er geen andere effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die behoren aan andere personen dan de Overnemende Vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

IV.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN (ART. 719,4° W. VENN.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap.

(" " )

Het bestuursorgaan van beide vennootschappen geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr, Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissing genomen door het desbetreffende bestuursorgaan te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad alsook over te gaan tot neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2012
ÿþMod Word ll 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SOLAR PROJECTS I

f , ~r'" " o t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetei 9990 Maldegem - Krommewege 24D

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 11 april, wordt er een raad van bestuur gehouden met de volgende agendapunten:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap 2.. Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen werden door de raad van bestuur genomen:

1. De raad van bestuur beslist om, conform artikel 2 van de statuten, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9990 Maldegem, Krommewege 24D naar 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poortakkerstraat 21, bus 1.

2. De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

r~~~~ c~ . PV sc:Lcïel v r~~~" ~s ~v~4 a~ c-rt..")

van Lu-E. E _ per_tc r, 1.1 1 .n' " . , , van de persel r,}n n;

.. . Fiel " i re{à.e,rroordrgen

VE.15C) el I .

N1EERCELlEGY3

i___

..~ .w.~,_. , .. -..,.~...,.~..,

2. 6 APR. 2012

KOOpHAPegTE GENT

t

*iaoaets~*

Ondernemingsar 0840.909.727 Benaming

br

E St

27/01/2012
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 -01- 2012

GRIFFIE ;<tE ~'BANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr 0840.909.727

Benaming

'vciuit~ . SOLAR PROJECTS I

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zate . Zandvoortstraat C47/11, 2800 Mechelen

Ondenvezo akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gedateerd van 30 november 2011

De zetel van de vennootschap werd verplaats naar Krommewege 24D, 9990 Maldegem vanaf 1 december 2011.

" 12025931*

N

Eneco B.V,

Bestuurder Vertegenwoordigd door Dhr F. van den Noort Vaste vertegenwoordiger Ecostream NV Bestuurder Vertegenwoordigd door Dhr J. Hamer

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van I_uik.6 vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

22/11/2011
ÿþ Matl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tlI1u~o~u~u~M~u1~~in~

*11175578

NEERGELEGD

0 9 -11- 2on

GRIFFIE REQ4LintiieNK van KOOPHANDE

Bijlagen bij het Belgisch StaatsbTà - 227ÏT/2ÔI1- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ' (',Q 0C1

Benaming

(voluit) : Solar Projects I

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47/11

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op vier november tweeduizend en elf, voor Meester Peter Van Melkebeke,: Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", met zetel te 2800: Mechelen, Zandvoortstraat C47111,

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Eneco Solar Vlaanderen 2", met zetel te 2800,

Mechelen, Zandvoortstraat C47111,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Solar:

Projects I".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47/11.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels:

inschakeling van onderaannemers:

a. het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

b. de productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c. de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b genoemde productie;

d. het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen, en het waarnemen van bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of! onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijze en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van vier november

tweeduziend en elf.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (80.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door (800) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder:

één/achthonderdste (1/800ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", voornoemd, ten belope van zevenhonderd negenennegentig (799) aandelen;

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 2", voornoemd, ten belope van één (1) aandeel.

Totaal: achthonderd (800) aandelen.

leder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tachtigduizend euro (80.000 EUR).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6563329-94 bij de BNP Paribas Forfis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 4 november tweeduizend en elf afgeleverd bankattest.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de

voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast

in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

HANDELINGEN ONDERWORPEN AAN DE VOORAFGAANDE GOEDKEURING VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Paragraaf 1

Aan de goedkeuring van de algemene vergadering zijn onderworpen de besluiten van de raad van bestuur omtrent een belangrijke verandering van de identiteit of het karakter van de vennootschap of de onderneming, waaronder in ieder geval:

(a)overdracht van de onderneming of vrijwel de gehele onderneming aan een derde;

(b) het aangaan of verbreken van duurzame samenwerking van de vennootschap of een dochtervennootschap met een andere rechtspersoon of vennootschap dan wel als volledig aansprakelijke vennoten in een commanditaire vennootschap of vennootschap onder firma, indien deze samenwerking of verbreking van ingrijpende betekenis is voor de vennootschap; en

(c)het nemen of afstoten van een deelneming in het kapitaal van een vennootschap ter waarde van ten minste één derde van het bedrag van de activa volgens de balans met toelichting of, indien de vennootschap een geconsolideerde balans opstelt, volgens de geconsolideerde balans niet toelichting volgens de laatst vastgestelde jaarrekening van de vennootschap, door haar of een dochtervennootschap.

Paragraaf 2

Onverminderd het in de wet en het elders in deze statuten bepaalde, zijn voorts aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen de besluiten van de raad van bestuur omtrent:

(a) de vaststelling van een voortschrijdend meerjaren- en jaarplan, een aansluitend financieel-economisch plan voor de financiering, de investeringen en de bedrijfsuitkomsten, alsmede een herziening hiervan;

(b)rechtstreekse of middellijke deelneming in het kapitaal van een andere onderneming of vennootschap en het wijzigen van de omvang van zodanige deelneming;

(c) uitoefenen van stemrecht op door de vennootschap gehouden aandelen in andere vennootschappen, alsmede het bepalen van de wijze waarop wordt gestemd, of op andere wijze deelnemen aan besluitvorming in een orgaan van een deelneming;

(d)vestiging, verplaatsing of opheffing van een door de vennootschap gedreven onderneming, zelfstandig ondernemingsonderdeel of filiaal en het in belangrijke mate uitbreiden of inkrimpen van de activiteiten van een dergelijke onderneming of een dergelijk ondernemingsonderdeel of filiaal;

(e) het afsluiten van kredietovereenkomsten, alsmede het verstrekken van zekerheden en het ter leen opnemen van gelden, waaronder niet is begrepen het gebruikmaken van een aan de vennootschap verleend bankkrediet;

(f) het ter leen verstrekken of voor langer dan één jaar beleggen van gelden;

(g) alle investeringen, voor zover niet opgenomen in het goedgekeurde jaarplan;

(h) het stellen van borgtochten en garanties;

(i) verwerven, vervreemden, bezwaren, huren of verhuren van onroerende goederen;

(j) het verrichten van betalingen en het aangaan van contracten welke een gelijk belang te boven gaan dat door de algemene vergadering zal worden vastgesteld en schriftelijk aan de raad van bestuur zal worden opgegeven;

(k) het treffen van groepsgewijze pensioenregelingen en het toekennen van pensioenrechten boven die,

welke uit bestaande groepsgewijze pensioenregelingen voortvloeien; en

(I) het aangaan van overeenkomsten met een directeur in privé indien deze niet tevens enig aandeelhouder

van de vennootschap is.

Paragraaf 3

De algemene vergadering kan bepalen dat een in artikel 33 paragraaf 2 bedoeld besluit niet aan haar

goedkeuring is onderworpen, indien het daarmee gemoeide belang een door de algemene vergadering te

bepalen en schriftelijk aan de raad van bestuur op te geven waarde niet te boven gaat.

Paragraaf 4

De algemene vergadering is bevoegd ook andere besluiten dan die in de artikel 33 paragraven 1 en 2 zijn

genoemd aan haar goedkeuring te onderwerpen. Die andere besluiten dienen duidelijk omschreven te worden

en schriftelijk aan de raad van bestuur te worden meegedeeld.

Paragraaf 5

Het ontbreken van goedkeuring van de algemene vergadering voor een besluit als bedoeld in dit artikel 33 is

tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur niet aan.

Paragraaf 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur moet zich gedragen naar de aanwijzingen betreffende de algemene lijnen van het te volgen financiële, sociale en economische beleid en van het personeelsbeleid, te geven door de algemene vergadering.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. in deze gevallen warden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste vrijdag van juni te 14:00. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te warden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden benoemd door de oprichters tot eerste bestuurders:

1/ de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco B.V." met zetel te 3072AP Rotterdam (Nederland), Wilhelminakade 955, met als vaste vertegenwoordiger de heer Frans van den Noort, met woonplaats te 4623 XV Bergen op Zoom (Nederland), Schaepmanlaan 63, en

2f de naamloze vennootschap "Ecostream", met zetel te 9990 Maldegem, Krommeweg 24, bus D, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Hamer, met woonplaats te 3722 AG Bilthoven (Nederland), Prins Bernhardlaan 40.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de eerstvolgende jaarvergadering. De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

Werd benoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap die de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Deloitte Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer Gort Vanhees, aanduidt en dit voor drie jaar vanaf vier november tweeduizend en elf.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vier november tweeduizend en e11 en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Clifford Chance LLP, dat optreedt via haar filiaal gelegen te 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 2, hiervoor vertegenwoordigd door (i) Annick Garcet, met woonplaats te 1180 " Brussel, Avenue de Messidor 150 of (ii) Valérie Pauwels, met woonplaats te 1370 Piétrain, Rue Longue 215, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het Gog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten).

Uitgereikt véôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

-

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOLAR PROJECTS I

Adresse
POORTAKKERSTRAAT 21, BUS 1 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande