SOLVACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLVACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.952.711

Publication

25/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan h Beigis Staatst Illen1§11111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

13 MM 2015 a,FDEuNG §kittie.RMONDE

Ondernemingsnr : &-Y-, %.g9, S..4

Benaming

(voluit) : SOLVACO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kruisveldstraat 77 te 9400 Ninove (Denderwindeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-Benoemingen

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Ingrid EVENEPOEL, te Ninove, de dato 6 maart 2015, ter registratie. BLIJKT:

1/ Dat tussen de heer DE TROCH Luc Robert, geboren te Denderwindeke op 5 augustus 1965 en zijn', echtgenote mevrouw CORRIJN Els Martha, geboren te Geraardsbergen op 26 mei 1970, belden wonende te 9400 Ninove (Denderwindeke), Kruisveldstraat 77 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd opgericht met als naam 'SOLVACO', en met zetel te 9400 Ninove (Denderwindeke), Kruisveldstraat 77.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven: De', vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, op commissie, als makelaar' of tussenpersoon, zowel in België als in het buitenland:

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van infcrmatie aan de bedrijfsleiding, enz.

- Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

- Verhuur van standaard-programmatuur

Computerconsultancy-activiteiten

- Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de

toepassing van bijbehorende programmatuur (software)

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer

- Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

- Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden

- Webportalen

- Overige uitgeverijen van software

- Detailhandel via postorderbedrijven of via internet

- Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma; van de klant : - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens

Samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens', uit verschillende bronnen: uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, enz.

- Opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat

- Terbeschikking stellen van databank : leveren van gegevens voor gebruikers (individueel of in groep), in

een bepaalde volgorde, door on-line terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens

- Detailhandel in allerlei producten via het internet (e-commerce)

- Beheer van computerfaciliteiten

- Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g.

- Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

- Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

- Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

_ Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels

- Detailhandel in telecommunicatieapparatuur in gespecialiseerde winkels

- Draadgebonden telecommunicatie

- Draadloze telecommunicatie

- Overige telecommunicatie

- Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

- Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ª% ,ti

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

- Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

- Algemene audit activiteiten

- Verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven, enz.

- Markt- en opinieonderzoekbureaus

- Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten

- Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

- Onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en

statistische analyses daarvan

- Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

- Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

- Overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.

- Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen

(verKoopsoppervlakte < 100 m2)

Detailhandel via postorderbedrijven of via internet

- Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel

- Groothandel in andere consumentenartikelen, n.e.g.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

31 Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde, volstort ten belope van tweelderde door inbreng in geld.

41 Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

51 Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

61 Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat ais niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, zijn aangesteld: de heer DE TROCH Luc en mevrouw Corrijn Els beiden voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2016.



" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

91 Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om 20.00u in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/Dat de oprichters als bijzondere lasthebber hebben aangesteld: BVBA Boekhoudkantoor Roosens Jos met kantoor te Denderwindeke, Bosveld 24, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van de oprichtingsakte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 29.06.2017, NGL 04.07.2017 17275-0588-011

Coordonnées
SOLVACO

Adresse
KRUISVELDSTRAAT 77 9400 DENDERWINDEKE

Code postal : 9400
Localité : Denderwindeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande