SOUNDS LIKE MUSIC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SOUNDS LIKE MUSIC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.829.620

Publication

06/05/2015
ÿþ'

E

Voorbehouder aan hek Belgisch Staatsblei

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111



Ondernemingsnr : Ó oî î, ge). 4 Benaming :

(voluit) : SOUNDS LIKE MUSIC (verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : FRANS UYTTENHOVESTRAAT 10  9040 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d, 01/04/2015 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Vennootschap onder Firma".

- Rechtsvorm en naam: de vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Vennootschap onder Firma' onder de naam " Sounds Like Music".

- Zetel: 9040 Gent, Frans Uyttenhovestraat 10.

- Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

- Oprichters: De heer De Roo Lander, wonende te Frans Uyttenhovestraat 10  9040 Gent en de heer Deleu Gunter, wonende te Kliniekstraat 104/0101 9050 Gent.

Doel:

Het doel van de vennootschap is  voor zover de vereiste vestigingsvoorwaarden werden voldaan  in binnen-

en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen:

A.Het geven van muziekadvies van welke aard ook, aan natuurlijke of aan rechtspersonen;

B.Een online webwinkel met de verkoop van muziekpartituren;

C.Het organiseren van evenementen, workshops en kinderkampen die betrekking hebben op muziek

D.Het geven van muziekles;

E, Het uitbaten van een cafetaria die verband houdt met muziekactiviteiten;

F. Het bemiddelen in geschillen van welke aard of oorsprong ook;

G.Het kopen, verkopen, huren en verhuren van handelsgoederen die verband houden met muziek.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van aile onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting, De vennootschap heeft ook -- voor eigen rekening  het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondememingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

~~ teGl~

2 3 20ï5

gF,CHT ~rt V GENT

Kppt?~D~..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

- Maatschappeliik kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EURO). Het is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.. Het kapitaal werd volstort ten belope van DRIEHONDERD EURO (300,00 euro),

- Boekiaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van hetzelfde jaar.

- Algemene Vergadering: zal worden gehouden op de laatste ZATERDAG van de maand JUNI.

- Resultaatverwerkinq: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar: loopt vanaf heden tot 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering: zal worden gehouden op de laatste zaterdag van juni 2017.

3, Zaakvoerder: tot zaakvoerder worden de heer De Roo Lander en de heer Deleu Gunter benoemd. Iedere

zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn

voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

- Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A -- 9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Gereedstraat 5A te 9230 Wetteren, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Tegelijk hiermee neergelegd: Exemplaar oprichtingsakte d.d. 01/04/2015.

De heer De Roo Lander

Zaakvoerder

Coordonnées
SOUNDS LIKE MUSIC

Adresse
FRANS UYTTENHOVESTRAAT 10 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande