SOWEGROW

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SOWEGROW
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 634.914.290

Publication

18/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 1111111§!111111)1e!11111111 -7 tai, 2015

aan het Belgisch Staatsblad RECHTBANK VAN

AENT

KOOPH " .e _ornai,.

TE







Ondernemingsnr : " 0 6. 1 LÉ -1, Benaming

(voluit) : SOWEGROW (verkort) :

Rechtsvorm : vof

Zetel : Slotenbilk 1 - 9041 OOSTAKKER

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden,

-}Mevrouw Sofie Willox, geboren te Rumst op.14 april 1978 (NN780414-29083), wonende Slotenbilk 1, 9041 Oostakker

2)De heer Michaël Goethals, geboren te Sint-Amandsberg op 4 juli 1972 (NN720704-19582), wonende Slotenbilk 1, 9041 Oostakker

Hebben in een onderhandse akte dd 30 juni 2015 beslist om een vennootschap onder firma op te richten STATUTEN

ART, 1  De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een vennootscliap onder firma en draagt als naam "SOWEGROW".

ART.2  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9041 Oostakker, Slotenbilk 1, Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch staatsblad naar om het even welke plaats worden overgebracht in het Nederlandstalige gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad.

ART, 3  De vennootschap heeft tot doel :

-Het voor eigen rekening of voor rekening van derden of tussenpersonen uitoefenen van consultancy

opdrachten in het Human Resources Management (HRM) en Informatie- en communicatietechnologie (ICT), -Evenals het verzorgen van trainingen alsook individuele en groepscoaching in het HR- en ICT-werkveld -Het verlenen van bedrijfsadviezen en  beheer in het algemeen en in de Human Resources in het bijzonder -Het ontwikkelen van nieuwe processen en toepassingen in HR & 1CT

-De organisatie van congressen, seminaries, events en workshops, zowel in België als in het buitenland, -De aankoop en verkoop van soft- en hardware verbonden aan HR- en ICTprojecten

-De handel in roerende goederen, zowel rechtstreeks als in hoedanigheid van tussenpersonen

-Het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijven, alsook het uitoefenen van de functies van bestuurder in andere vennootschappen.

-Het deelnemen aan het bestuur van andere vennootschappen als mandataris,

-Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking van het doel kan bevorderen,

-Op gelijk welke wijze deelnemen in, of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die gelijkaardig of complementair doel hebben en telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag alle roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of met de belegging van haar liquide middelen.

-De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan en toestaan en zich voor derden borg stellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven inclusief de eigen handelszaak.

ART, 4 -- De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, ingaande op de datum van ondertekening van onderhavige akte.

ART, 5  Het maatschappelijke kapitaal bedraagt 2.000¬ en wordt gevormd door creatie van 100 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal wordt volstort op rekeningnummer IRAN 6E76 7360 1488 2995 bij de KBC bank. Door mevr, Sofie Willox werd ingetekend op vijfenzeventig (75) aandelen door volstorting van duizend vijf honderd euro (1.500¬ ) en door Dhr. Michaël Goethals werd ingetekend op vijf en twintig (25 aandelen) door volstorting van vijfhonderd Euro (500¬ ). De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk

Op de laatste blz. van Luik B_ vermelden : Reoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

voor alle verbintenissen van de vennóóisclïap. Zij zullen in dé Verliezen bijdragen in verhouding tot hun inbreng en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdeling.

, ART. 6  Elke vennoot is gerechtigd uit de vennootschap te treden. Een participatie in de vennootschap

mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voorgezet worden door de overlevende venoot of vennoten, in voorkomend geval samen met de erfgenamen in rechte fijn van de overleden vennoot voor zover deze door de vennoten eenparig worden aanvaard.

ART. 7  Het bestuur van de vennootschap wordt door de zaakvoerders-vennoten waargenomen. Tot zaakvoerder-vennoot wordt voor onbepaalde duur benoemd : mevr. Sofie Willox en Dhr, Michaël Goethals. Zij kunnen ieder individueel de vennootschap vertegenwoordigen. Een zaakvoerder-vennoot kan slechts worden ontslagen door een besluit van de meerderheid binnen de vergadering van de vennoten. Iedere zaakvoerder-vennoot, afzonderlijk optreden, is bevoegd am alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de venootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en de handelingen zoals vermeld in vorig lid,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I

ART. 8  Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd. Aan de zaakvoerders-vennoten kan evenwel, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wette worden toegekend waarvan het bedrag door de vergadering elk jaar wordt vastgesteld of bekrachtigd en dat ten laste komt van vennootschap.

ART. 9  Een algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand september om 10.00u op de zetel van de vennootschap. Bovendien zal telkens wanneer dit nodig blijkt een buitengewone algemene vergadering kunnen bijeengeroepen worden, op verzoek van één der vennoten. Om geldig te kunnen beraadslagen en besluiten moeten alle vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn. De vennoten hebben stemrecht in verhouding tot hun gerechtigheid. Alle beslissingen van de algemene vergadering dienen bij gewone meerderheid van stemmen te worden genomen,

ART, 10  Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. Op 30 juni van elk jaar zal door de zorgen van de zaakvoerders een jaarrekening worden opgesteld die ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de daaropvolgende jaarvergadering.

ART, 11  De vennootschap wordt ontbonden overeenkomstig de gronden van het gemeen recht. Ingeval van ontbinding van de vennootschap, voor om het even welke reden en om op het even welk ogenblik, zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van een van de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

ART. 12  De vennoten kunnen, in algemene vergadering verenigd en besluitend bij gewone meerderheid van stemmen, aan onderhavige statuten alle wijzigingen aanbrengen die zij geschikt achten,. Zij kunnen onder meer het doel uitbreiden of beperken, de naam wijzigen, de vertegenwoordiging van de vennootschap veranderen, het kapitaal verhogen of verlagen, nieuwe vennoten aannemen, de vennootschap vervroegd ontbinden of besluiten tot omzetting in een vennootschap met een andere rechtsvorm, voor zover deze handelingen niet verboden zijn krachtens de wet.

ART. 13  De bepalingen van het wetboek van Vennootschappen en de uitvoeringsbesluiten van dit wetboek zijn van toepassing op de vennootschap behoudens andersluidende statutaire bepalingen. Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als ongeschreven beschouwd worden. Dit heeft in geen geval de nietigheid van de vennootschap tot gevolg.

ART. 14  De geschillen tussen de vennoten omtrent de toepassing van de statuten die vatbaar zijn voor arbitrage worden beslecht door een college van drie arbiters die door de partijen worden aangeduid overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

Diverse bepalingen

-Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan bij ondertekening van onderhavige onderhandse akte en eindigt op 30 juni 2016. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september 2016.

-Alle in naam van de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOLMACHT: Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en alle andere formaliteiten te verrichten, zowel nu als In de toekomst ivm het ondernemingsloket, BTW-Administratie alsook voor alle andere

administraties als belastingen, accijnzen en RSZ, wordt statutair volmacht verleend aan Geert De Bruycker als vaste vertegenwoordiger van fiduciaire De Bruycker Geert bvba, met maatschappelijke zetel Bosstraat 108 te 9810 Eke (Nazareth).

Opgemaakt te Oostakker op 34 juni 2015 in drie exemplaren, één voor elke partij, het derde bestemd zijnde voor registratie. Iedere partij verklaart een door aile partijen ondertekend exemplaar te hebben ontvangen.

Sofie Willox Michaël Goethals

Zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Regto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOWEGROW

Adresse
SLOTENBILK 1 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande