SPARRENHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPARRENHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.687.279

Publication

27/06/2014
ÿþ Mod Word 1 1,1

,} ,< á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

i u

*14124891*

` ,]GELEGD

18 -08-

RECHTBANK mie

nOPHÂNDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0424687279

Benaming

(voluit) : SPARRENHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 183, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPARRENHOF" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Brugsesteenweg 183, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ais ondememingsnummer 0821.838.834, op 10 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging hebben de vennoten bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële gevolgen die de verrichting heeft voor hen en voor de vennootschap.

Zij erkennen voldoende ingelicht te zijn na kennisname van de hen door de zaakvoerders verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens,

De vergadering heeft beslist dat de vennoten hun voorkeurrecht dienen uit te oefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

TWEEDE BESLUIT

Gelet op het feit:

-dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng door alle bestaande vennoten pro rata hun bestaande belangen in de vennootschap en er bijgevolg geen enkele partij wordt benadeeld;

-dat er niets wijzigt aan de proportionele verdeling met betrekking tot de aandelenparticipaties, dè stemrechten en de rechten op dividend;

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap;

Heeft de vergadering beslist akkoord te gaan met het doorvoeren van een kapitaalverhoging in speciën zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd en achttien duizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 218.736,00) om het te brengen van vijfenzeventig duizend euro (75.000,00) op tweehonderd drieënnegentig duizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 293.736,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

INSCHRIJVING

Op de voorgestelde kapitaalverhoging met een bedrag van tweehonderd en achttien duizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 218.736,00) werd door de vennoten ingeschreven in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten:

-De heer DELLAERT Filip Jan Louis, geboren te Eeklo op 26 juni 1965, in huwelijk met mevrouw Van den Driessche Isabelle, hierna vermeld, wonend te 9900 Eeklo, Brugsesteenweg 183, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van honderd tachtig duizend vierhonderd zevenenvijftig euro twintig cent (¬ 180.457,20).

Hij heeft een bedrag gestort van honderd tachtig duizend vierhonderd zevenenvijftig euro twintig cent (¬ 180.457,20) en is bijgevolg ingevolge zijn voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge -Mevrouw VAN dEN DRIESSCHE Isabelle Maria Anna, geboren te Eeklo op 14 oktober 1971, in huwelijk met de heer Dellaert Filip, voornoemd, wonend te 9900 Eeklo, Brugsesteenweg 183, heef deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van zevenentwintig duizend driehonderd tweeënveertig euro (¬ 27.342,00).

Zij heeft een bedrag gestort van zevenentwintig duizend driehonderd tweeënveertig euro (¬ 27,342,00) en is bijgevolg ingevolge haar voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

-Mevrouw DELLAERT Joyce Liliane Magdalena, geboren te Eeklo op 12 juni 1989, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonend te 9990 Maldegem, Heirweg 35, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van tienduizend negenhonderd zesendertig euro tachtig cent (¬ 10.936,80).

Zij heeft een bedrag gestort van tienduizend negenhonderd zesendertig euro tachtig cent (¬ 10.936,80) en is bijgevolg ingevolge haar voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Tot bewijs van deze deelnames aan de kapitaalverhoging hebben de inschrijvers mij, notaris, een bankattest overhandigd uitgaande van de BNP PAR1BAS FORTIS te Brussel, agentschap Eeklo, gedateerd op 5 juni 2014, waaruit blijkt dat op voormelde datum de som van tweehonderd en achttien duizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 218.736,00) werd gestort op een bijzondere rekening van de vennootschap geopend onder het nummer 8E80 0017 2639 4377.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit

-dat op het totaal bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend tweehonderd en achttien duizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 218.736,00) werd ingeschreven;

-dat er naar aanleiding van de kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven;

-dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap werd gebracht op tweehonderd drieënnegentig duizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 293.736,00).

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

Gelet op de gerealiseerde kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd drieënnegentig duizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 293.736,00).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door onderhavige vergadering genomen besluiten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan het Kantoor Stockman, boekhouding  Fiscaliteit te 9990 Maldegem, Lindestraat 57, haar organenen en aangestelden, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, voor het vervullen van alle nuttige en/of noodzakelijke administratieve formaliteiten naar aanleiding van onderhavige algemene vergadering.

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92,

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging werd doorgevoerd in toepassing van de bepalingen van het artikel 537 WIB92.

In dit verband hebben de vennoten verklaard en heeft de notaris bevestigd:

1/dat bij eenparige en schriftelijke besluitvorming van de vennoten van de vennootschap, gedateerd op 3 juni 2014 werd beslist over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van tweehonderd drieënveertig duizend en veertig euro (¬ 243.040,00).

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal vierentwintig duizend driehonderd en vier euro (¬ 24.304,00) bedraagt, zijnde tien ten honderd van het totale bruto dividend.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing, zijnde vierentwintig duizend driehonderd en vier euro (¬ 24.304,00) door de vennootschap gestort werd bij de bevoegde fiscale administratie en binnen de door de wet voorzien termijn.

4/dat het netto dividend, bedragend tweehonderd en achttien duizend zevenhonderd zesendertig euro ¬ 218.736,00) aan de vennoten werd uitgekeerd in verhouding tot het aandelen dat zij in de vennootschap bezitten,

5/dat het integrale ontvangen tussentijds netto dividend bedragend tweehonderd en achttien duizend zevenhonderd zesendertig euro (¬ 218.736,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging.

Voor- 6/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

behouden 7/dat deze kapitaalverhoging werd doorgevoerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend.

aan het Skiai het badrag 'Mn de kapitaalverhoging, bedragend tweehonderd en achttien duizend zesenhonderd zesendertig euro (¬ 218.736,00) bij de inschrijving volledig werd volgestort in speciën.

Belgisch 9/dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit v66r 1 oktober 2014. 101dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan,

Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De Raedt Frank

notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

27/01/2014 : GE136180
05/01/2015 : GE136180
21/01/2013 : GE136180
19/01/2012 : GE136180
17/01/2011 : GE136180
28/12/2009 : GE136180
24/12/2008 : GE136180
12/12/2007 : GE136180
26/04/2007 : GE136180
22/12/2006 : GE136180
16/01/2006 : GE136180
12/01/2005 : GE136180
28/01/2004 : GE136180
16/01/2003 : GE136180
23/02/2002 : GE136180
13/03/1999 : GE136180
01/01/1997 : GE136180
22/02/1996 : GE136180
01/01/1996 : GE136180
01/01/1995 : GE136180
01/01/1993 : GE136180
01/01/1992 : GE136180
01/01/1989 : GE136180
01/01/1988 : GE136180
01/01/1986 : GE136180
25/07/1985 : GE136180

Coordonnées
SPARRENHOF

Adresse
BRUGSESTEENWEG 183 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande