SPEYBROECK BART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPEYBROECK BART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.548.083

Publication

10/04/2014
ÿþVoor

behoudt aan he Belgise

Staatsbl

mod 11,1

Le-511 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0880.548.083

II 11111,1111.11.1111111 ll

NEEnGE EGD 31

28%

RECHTBANK

KOOPHANDEL TE GE.NTJ

Benaming (voluit) : SPEYBROECK BART

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Warandestraat, 108 E

9810 Nazareth

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 26 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidi "SPEYBROECK BART", waarvan de zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Warandestraat, 108 E, onderne-: mingsnummer BTW BE 0880.548.083, opgericht blijkens een akte die werd verleden voor Meester Jozef Verschueren, notaris te Nazareth, op 31 maart 2006 en bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 14 april daarna, onder het nummer 20060414/068651, met unanimiteit volgende beslissingen heeft: genomen:

I./ Er wordt vastgesteld dat de belaste reserves, exclusief de wettelijke reserves, zoals die ten laatste op 31' maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap honderd en zesduizend achthonderd en zes euro en negenentachtig cent (¬ 106.806,89) bedragen zoals blijkt uit de goedgekeurde

Ijaarrekening van 31 maart 2012,

Il./ Er wordt vastgesteld dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van het artikel, !I 320 van het Wetboek van Vennootschappen honderd en vierduizend honderd zesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ 104.166,67) bedraagt,

Ill./ Er wordt beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto dividend tot beloop r. van honderd en vierduizend honderd zesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ 104.166,67).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap tot beloop van zijn aandeel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIS onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent of tienduizend vierhonderd zestien euro en zevenzestig cent (¬ 10.416,67) van het tussentijds dividend.

IV./ Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen die werden opgemaakt door de zaakvoerder op 10 maart 2014 en de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heren Peter Vandewalle en Kris lgodt, beiden bedrijfsrevisor en kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat, 153/5, op 10 maart 2014, die handelen over de hiema beschreven inbreng in natura en die werden opgesteld overeenkomstig het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in nature luiden als volgt: "5. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SPEYBROECK BART, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA SPEYBROECK BART zullen verkregen hebben, mits

j: goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van; netto 93.750 EUR, voor een inbrengwaarde van 93.750 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van heti uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit vani een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrerevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk vaarde waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschapi uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng ln natura;

..... " ____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering Dedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven eandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 375 aandelen van de BVBA SPEYBROECK BART, zonder vermelding van de nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA SPEYBROECK BART en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 10 maart 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter Vandewalle Kris lgodt."

De vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Er wordt beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieënnegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 93.750,00) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op honderd achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 118.750,00) door inbreng in nature van één of meerdere dividendvorderingen gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van honderd en vierduizend honderd zesenzestig euro en zevenenzestig cent (E 104.166,67), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing tot beloop van tienduizend vierhonderd zestien euro en zevenzestig cent (E 10.416,67), hetzij aldus netto drieënnegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 93.750,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van driehonderd vijfenzeventig (375) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de Heer Bart Irma Raymond Speybroeck, geboren te Gent op 7 januari 1974, tot beloop van tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen en door zijn echtgenote Mevrouw Liesbeth Maria Douterloigne, geboren te Kortrijk op 23 oktober 1974, samenwonende te 9810 Nazareth, Warandestraat, 108E, tot beloop van honderd vijftig (150) aandelen,

Ieder nieuw aandeel zef worden volgestort in kapitaal tot beloop van honderd procent (100%).

De hoger genoemde Heer Bart Speybroeck en de hoger genoemde Mevrouw Liesbeth Douterloigne, na de voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat en bevestigend volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap, verklaren met het netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend tot beloop van drieënnegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 93.750,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de dividendvordering op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven dividenden-uitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Voor de uitvoering dezer doen de Heer Bart Speybroeck en Mevrouw Liesbeth Douterloigne keuze van woonplaats in hun woonplaats.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden driehonderd vijfenzeventig (375) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze driehonderd vijfenzeventig (375) nieuwe aandelen worden toegewezen aan de hoger genoemde Heer E3art Speybroeck tot beloop van tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen, genummerd van honderd en één (101) tot en met driehonderd vijfentwintig (325) en aan de hoger genoemde Mevrouw Liesbeth Douterloigne tot beloop van honderd vijftig (150) aandelen, genummerd van driehonderd zesentwintig (326) tot en met vierhonderd vijfenzeventig (475).

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot honderd achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (E 118.750,00).

V./ Het artikel 28 van de statuten, handelende over de ontbinding en vereffening van de vennootschap, wordt aangepast aan de huidige wetgeving en wel als volgt:

"De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden v6c5r het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde Rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had viiár de verplaatsing ervan. De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden, De Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging man.

Het batig saldo van de vereffening zef, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het eigIsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad



Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel. De Rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan."

VI./ Aan ondergetekende notaris worden aile machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

VII./ De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd voor de formaliteiten overeenkomstig

artikel 173,2° van het registratiewetboek.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten.

3 kc..t.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 27.09.2014 14599-0499-013
26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 25.09.2013 13590-0058-013
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 26.09.2012 12574-0384-013
29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 17.09.2011, NGL 27.09.2011 11553-0280-013
24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.09.2010, NGL 22.09.2010 10546-0514-012
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 19.09.2009, NGL 25.09.2009 09771-0201-013
10/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 11.10.2008, NGL 07.11.2008 08809-0080-013
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 15.09.2007, NGL 26.09.2007 07734-0214-013
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 25.09.2015 15597-0395-013

Coordonnées
SPEYBROECK BART

Adresse
WARANDESTRAAT 108 E 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande