SPINSTER

Société en commandite simple


Dénomination : SPINSTER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 820.949.008

Publication

25/09/2014
ÿþRechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Blauwe Steenstraat 49, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Doelswijziging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 19/08/2014 blijkt dat met éénparigheid van stemmen beslist werd om het doel van de vennootschap te wijzigen vanaf 19/8/2014.

De vennootschap heeft als doel:

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de

bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstanties en van elk mandaat toegekend of toe te kennen door een kredietinstelling aan Services BM FINANCE BVBA of aan elke andere vennootschap waarvan zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap ais doel hebben:

Het voeren van management, consulting, crisismanagement, projectmanagement en dienstverlening via kennisoverdracht, verkoopstraining en advies en consultancy geven omtrent levensverzekeringen en verzekeringen voor bedrijven en overheden.

Activiteiten van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Studie, planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op aile niveau's.

Het geven van adviezen naar overheden toe (aanbestedingen ..) en naar bedrijven toe wat betreft verzekeringen, het maken van studies naar overheden toe en naar ondernemingen toe wat betreft verzekeringen , het voorbereiden en op gang brengen van aile mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen

Het in toepassing brengen van aile technieken in verband met het economisch, operationeel, en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van coaching, het van scholing en het organiseren van seminaries, voordrachten, en presentaties omtrent deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden.

Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan overheden, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen.

VOOT eigen beheer het aankopen, verkopen ,opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, huren  al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoveren van gebouwen alsook het kopen, verkopen, ruilen , verhuren (woninghuur en handelshuur) huren , leasen, valoriseren, en verkavelen van gronden en terreinen. Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van aile activiteiten die hiermee verband houden.

De vennootschap mag in België of in het buitenland aile burgerlijke, industriële, commerciële roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel te realiseren of te bevorderen.

Opgemaakt te Dendermonde op 19/08/2014

Wim Spinoy

zaakvoerder

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

mod Warcl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I III I IIII II II II

*14175400*

GRIFFIE RFCÏ-ITi3);1-9K VAN KOOPHANDEL GENT

1 6 SEP. 2014

Griffie

AFDELING DENDEB,Mom

Ondernemingsnr : 0820.949.008

Benaming

(voluit) : Spinster Comm.V

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2013
ÿþI!

NI

Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ÛáNKÓÓPHrK 01 AUG. 2013 DENDER ON5

Ondernemingsnr : 0820.949.008

Benaming

(voluit) : Spinster Comm.V

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Smidsestraat 84A, Bus 5 -- (92cx) (r. CJY

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 15/07/2013 blijkt dat met éénparigheid van stemmen beslist werd om de maatschappelijke zetel met onmiddelijke ingang over te brengen naar 9200 Sint-Gillis-Dendermonde, Blauwe Steenstraat 49.

Opgemaakt te Grembergen op 15/07/2013

Wim Spinoy

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2012
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Smidsestraat 84 A, Bus 5, 9200 Grembergen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Aanstelling van een vaste vertegenwoordiger

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 18/06/2012 blijkt dat met eenparigheid van stemmen beslist werd om dhr. Wim Spirloy te benoemen ais vaste vertegenwoordiger van Spinster GCV, Deze benoeming is ingegaan op 18/06/2012 voor de resterende duur van het mandaat.

Opgemaakte te Grembergen op 18!06!2012

Wim Spinoy

zaakvoerder

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tw t..0 ri `l'BF xlV,ti KOOPHANDEL

IIIJÏIIi1.1t111.!1

Ondernemingsnr : 0820.949.008

Benaming

(voluit) : SPINSTER

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SPINSTER

Adresse
BLAUWE STEENSTRAAT 49 9200 ST-GILLIS-DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande