SPORT BIKES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPORT BIKES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.789.890

Publication

31/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111t11111,1,1à11111111111

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 2 2 UT. 2014

' Ondernemingsnr : 0880.789.890

Benaming

(voluit) : SPORT BIKES

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Industrielaan 46, 9660 Brakei

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16 september 2014:

Benoeming commissaris

De vergadering stelt aan als commissaris voor de vennootschap: de BV o.v.v. BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel, Stationsstraat 27, 9700 Oudenaarde, ingeschreven onder het

ondernemingsnummer 0461.238.562 en dit voor een periode van drie jaar.

De burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een bvba J. Vende Moortel & C° Bedrijfsrevisoren zal

vertegenwoordigd worden door de heer De Clercq Bert, bedrijfsrevisor.

De commissaris zal de controle verrichten over drie boekjaren, namelijk de boekjaren 2013-2014,

2014-2015 en 2015-2016. Het mandaat neemt een aanvang na de jaarvergadering van 2013

om te eindigen, behoudens herverkiezing, op de jaarvergadering van het jaar 2016,

Voor eensluidend uittreksel,

Clinquant Dirk,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1lli (III Il1 liii 1lflli 1lI1 11II (II II Oudenaarde

*14031253 2 2 JA U, 2014

Griffie



Ondernemingsnr " 0880.789.890

Benaming

(voluit) : SPORT BIKES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 46 - 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname van de beslissing tot uitkering van belaste reserves in de vorm van een tussentijds dividend - onmiddellijk gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in natura van de netto schuldvordering van de dividendgerechtigden (regime artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen) - aanpassing van de statuten aan de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen - coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op zestien januari tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SPORT BIKES, met zetel te 9660 Brakel, Industrielaan 46, de volgende beslissingen genomen heeft, allen met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING : Kennisname van de beslissing tot uitkering van belaste reserves in de vorm van een tussentijds dividend

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat op de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 3 januari 2014 er besloten werd tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van één miljoen driehonderd vijftigduizend euro (¬ 1.350.000,00), afkomstig uit de beschikbare reserves. Het verslag van deze bijzondere algemene vergadering werd voorgelegd.

Lift voormeld verslag is voorts gebleken dat de vennoten het dividend niet in speciën wensten te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de schuldvordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het tussentijds dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, om alzo te kunnen genieten van het in artikel 537, eerste alinea van het Wetboek van Inkomstenbelastingen voorziene regime, zoals ingevoegd bij Programmawet van 28 juni 2013, door het vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Ondergetekende notaris heeft de aanwezige vennoten erop gewezen dat de belaste reserves waarvan sprake in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De aanwezige vennoten hebben verklaard dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat het tussentijds brutodividend voort komt uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening per 31 maart 2012) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering gehouden uiterlijk op 31 maart 2013, en dat deze reserves nog aanwezig zijn in de jaarrekening per 31 maart 2013, goedgekeurd door de jaarvergadering gehouden op 10 december 2013. Verder hebben de aanwezige vennoten verklaard dat er sinds 1 april 2013 zich geen gebeurtenissen hebben voorgedaan die de belaste reserves beïnvloeden, De aanwezige vennoten hebben ondergetekende notaris ervan ontslaan hierop verdere controle uit te oefenen en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

TWEEDE BESLISSING ; Kennisname van de voorafgaande verslagen voorgeschreven door artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de in agenda aangekondigde verslagen, met name :

a) het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

Bijlagën'liir liét Bélgiscli Stá tsbl d = M1OÏf2O14 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, op 10 januari 2014 overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen, bevattende een beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, genoemde heer Bert De Clercq, opgemaakt op 10 januari 2014, worden hierna letterlijk weergegeven :

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA SPORTS B1KES.

De bijzondere algemene vergadering dd 3 januari 2014 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 1.350.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 1.215.000,00 euro.

lk ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepating waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden In de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 185 nieuwe aandelen van de vennootschap SPORTS BIKES BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 1.215.000,00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 1.215.000,00 euro teneinde het te brengen van 50.000,00 euro op 1.265.000,00 euro.

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn."

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 10 januari 2014.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor"

b) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 13 januari 2014 overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge º% t natura en de kapitaalverhoging, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

De aanwezige vennoten hebben erkend voorafgaand aan deze beslissing een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering heeft vastgesteld dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het bijzonder verslag van de zaakvoerder enige opmerking gemaakt werd. Ze werden unaniem goedgekeurd.

DERDE BESLISSING : Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura van de netto schuldvordering van de dividendgerechtigden

a) Beslissing tot kapitaalverhoging mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie

Elk van de vennoten afzonderlijk heeft verklaard de schuldvordering die hij heeft op de vennootschap ten belope van zijn of haar deel in het uitgekeerde tussentijdse dividend overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van zijn of haar aandeel in het tussentijdse dividénd.

De vergadering heeft besloten, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 92.500,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op honderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.42.500,00), door uitgifte van honderd vijfentachtig (185) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten, voordelen en plichten zullen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, en mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van één miljoen honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.122.500,00), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair aangerekend zullen worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering heeft besloten dat de kapitaalverhoging en de creatie van de onbeschikbare uitgiftepremie verwezenlijkt zat worden door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens de vennootschap, zijnde de vordering tot uitkering van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend van één miljoen driehonderd vijftigduizend euro (¬ 1.350.000,00), waarvan de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij de vordering tot uitkering van een netto dividend ten bedrage van één miljoen tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 1.215.000,00), en welke schuldvordering uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

b) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging en creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie

Zijn vervolgens tussengekomen alle aanwezige vennoten die verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteengezet hebben dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting hebben alle aanwezige vennoten verklaard de vordering tot uitkering van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend onmiddellijk in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing dient worden ingehouden en doorgestort, zijnde een netto-bedrag van één miljoen tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 1.215.000,00) :

1° de heer CLINQUANT Dirk heeft verklaard negentig procent (90%) van zijn schuldvordering op de vennootschap, zij een bedrag van één miljoen drieënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.093.500,00), onmiddellijk in de vennootschap in te brengen.

2° mevrouw CLINQUANT Vanessa heeft verklaard negentig procent (90%) van haar schuldvordering op de vennootschap, zij een bedrag van honderd éénentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 121.500,00), onmiddellijk in de vennootschap in te brengen.

Vergoeding

*Als vergoeding voor de inbreng gedaan door heer Clinquant Dirk werden aan de heer Clinquant Dirk honderd zesenzestig (166) nieuwe aandelen toegekend, volledig volstort.

* Als vergoeding voor de inbreng gedaan door mevrouw Clinquant Vanessa werden aan mevrouw Clinquant Vanessa negentien (19) nieuwe aandelen toegekend, volledig volstort.

De vergadering heeft erkend door de instrumenterende notaris volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder omtrent de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De vergadering heeft tevens erkend dat de instrumenterende notaris erop gewezen heeft dat bij een latere kapitaalvermindering deze kapitaalvermindering geacht wordt eerst voort te komen uit kapitalen die volgens het bij artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen voorziene regime ingebracht werden.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging met een bedrag van tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 92,500,00)

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (E 142.500,00), verdeeld in tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLISSING : Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremie»

De vergadering heeft besloten het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde een bedrag van één miljoen honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.122.500,00), te boeken op een onbeschikbare rekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

«Uitgiftepremie», die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING : Tweede kapitaalverhoging door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie

a) Beslissing tot kapitaalverhoging  verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft besloten het kapitaal te verhogen met een bedrag van één miljoen honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.122.500,00) om het te brengen van honderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 142.500,00) op één miljoend tweehonderd vijfenzestigduizend euro (¬ 1.265.000,00) door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van één miljoen honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.122.500,00) ingevolge de eerste kapitaalverhoging die voorafgaat. Deze tweede kapitaalverhoging gebeurt zonder de creatie van nieuwe aandelen.

b) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging met een bedrag van één miljoen honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.122.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen tweehonderd vijfenzestigduizend euro (¬ 1.265.000,00), verdeeld in tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING : overeenstemming van de statuten met de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen in verband met de ontbinding en vereffening van vennootschappen, meer in het bijzonder door aanpassing van artikel 26 van de statuten.

ZEVENDE BESLISSING : Wijziging van de statuten

De vergadering heeft besloten de bestaande statuten als volgt aan te passen aan de voormelde beslissingen :

a) Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN TWEEHONDERD

VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 1.265.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een

gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

b) Toevoeging van een nieuw artikel 5bis aan de statuten met de volgende tekst :

"Artikel 5bis - Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap op 7 april 2006 bedroeg het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 16 januari 2014 werden de volgende beslissingen genomen :

onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, kapitaalverhoging ten bedrage van tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 92.500,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op honderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 142.500,00), door uitgifte van honderd vijfentachtig (185) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde reohten, voordelen en plichten zullen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, en mits de creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van één miljoen honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.122.500,00);

- tweede kapitaalverhoging met een bedrag van één miljoen honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.122.500,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van honderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 142.500,00) op één miljoen tweehonderd vijfenzestigduizend euro (¬ 1.265.000,00), door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van één miljoen honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1,122.500,00), zonder de uitgifte van nieuwe aandelen."

c) Vervanging van artikel 26 van de statuten door de volgende tekst :

"Bij vervroegde ontbinding wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wordt bijgevoegd.

, t " Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. Zo de Voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan..

De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

In geval de algemene vergadering geen vereffenaar(s) aangesteld heeft, zal (zullen) de zaakvoerder(s)

optreden als vereffenaar(s). -

De zaakvoerder(s) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na het vereffenen van aile schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten."

ACHTSTE BESLISSING : Volmacht coördinatie

De vergadering heeft aan ondergetekende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen, op te stellen, te ondertekenen neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING : Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering heeft aile machten aan de zaakvoerder verleend om de voorgaande beslissingen uit te voeren, in het bijzonder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) op het uitgekeerde tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake, en de aanpassing van het aandelenregister aan de kapitaalverhoging en aan de creatie van de nieuwe aandelen.

TIENDE BESLISSING : Volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering en de in functie zijnde zaakvoerder hebben vervolgens, voor zoveel als nodig, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PARTNERS OUDENAARDE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, evenals haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, aangesteld als bijzondere gemachtigde met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle administratieve formaliteiten in verband met de statutenwijziging te vervullen en te dien einde ook aile stukken, akten en documenten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal de dato 16 januari 2014;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN,

met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq,

bedrijfsrevisor, op 10 januari 2014;

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 13 januari 2014;

- de gecoördineerde statuten.

Aniiéxés dü Mijiíitëür belge

Bijlagen-bij -hetiB-elgi[sch-Staatslslad - 3141/2614

Op de laatste blz. van Luik B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam Qn handtekening

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.12.2013, NGL 19.12.2013 13691-0446-017
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 22.03.2013, NGL 28.03.2013 13076-0034-016
07/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 23.11.2011, NGL 05.12.2011 11627-0309-016
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 31.01.2011, NGL 02.02.2011 11024-0139-015
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 15.03.2010, NGL 24.03.2010 10074-0124-013
13/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 25.02.2009, NGL 09.03.2009 09071-0347-011
29/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 21.09.2007, NGL 22.10.2007 07779-0093-011
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 28.10.2015 15660-0093-034

Coordonnées
SPORT BIKES

Adresse
INDUSTRIELAAN 46 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande